Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fuerte

3 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önirónia nélkül már rég benyugtatózva, egy nem éppen kellemes „sárgaház” több éves lakója lennék. Jobb esetben… De az is lehet, hogy már nem is lennék, mert egy óvatlan pillanatban Dunába vetettem volna magam a kerekesszékből. De itt vagyok, és maradok is! Nem hagyom,…..
Nem tudom, ki mennyire emlékszik a nyolcvanas évekbeli Páva-reklámra a tévéből. Egy női arcot mutattak nagyon közelről, az arc már-már nem is emlékeztetett emberre, úgy el volt maszkírozva, a félig ember, félig páva látványa mellé valami hátborzongatóan betépett énekhang…..
Két dolgot szűrtem le a megtekintés után: 1, Edgar Wright tutira hatalmas fight-game függőként élte a fiatalságát. 2, Mint egyszer mindenki, úgy ő is volt már szerelmes. Jones már írt róla tavaly, nála number one lett, és bár nekem a közelébe sincs, ettől még marhára…..
A cirkadián ritmus vagy közismertebb nevén "napi biológiai óra" egy körülbelül 24 órás ciklus, mely minden élőlény alapvető fiziológiai folyamatait irányítja és ezzel együtt a viselkedését befolyásolja.  A ritmusban fellépő zavar negatív hatásokat…..
fuerte 2011.01.17 00:56:53
@Kis ember: együtt érzek veled :)
nekem ehhez a táblázathoz képest eléggé elcsúszott az óra nálam az aktív időszak este 8-9 körül kezdődik, egyszerűen felébrek
pl, ha úgy alakul a munkám, h reggel 8ra kell járni, akkor egész nap kómás vagyok, hiába alszok nyolc órát
ezzel ellentétben, ha reggel 4-6 fekszek le, akkor 6 óra alvás is elég, sokkal kipihentebb vagyok
fuerte 2011.01.17 01:18:44
@Thresher:
nem túlalvás, ez nekem a természetes "órám"
erre rögtön visszaállok bármikor
10-11körül kelni, hajnal 4-6kor feküdni, és egyáltalán nem vagyok fáradt, sőt, sokkal aktívabbnak érzem magam
Vastagbőr Újra kinyitott az OPNI 2010.11.29 13:03:00
2010. május 7. "Az OPNI 40 hektáros ősparkjának és épületének hasznosítását most készíti elő az MNV Zrt. A területen az intézmény központi épülete mellett két lakóház is van, 33 lakásbérlettel, s itt működik a Vadaskert Alapítvány is. A vagyonkezelő szerint…..
fuerte 2010.12.09 15:01:20
@Horizont:
Azt viszont elfelejtitek, hogy ezek a "bolondok" készítenek ruhákat, weblapokat, kiadványokat, könyveket, hangszerelnek(valószínűleg ilyen bolondok masterelték a kedvenc zenéidet, csinálták a kedvenc képeidet).

Művészek nélkül fekete-fehér kocka házakban laknátok, és mindenetek unalmas lenne.
Még a számítógéped kinézetét is ipari formatervezők csinálták(akik szintén művészek).
Az eddigi értesülésekben nem bedobott vezetőt neveznek ki a héten a Magyar Rádió élére. Biztosan azt tudni, hogy újonc lesz, és gyorsan leszámol az MR2 eddigi koncepciójával.Ahogy jeleztük is pénteken, hogy ingatag az infónk, úgy az Antagonhoz azóta eljutottak is azt támasztják…..
A Weeds idei évada kicsit lassan, csapkodósan indult, de a legutóbbi három epizód már pont olyan tragikomikus volt, mint az első évad, sőt, Randy lelkipásztor nagyjelenete alatt visítva röhögtem ismét. Kár, hogy Shane került a történet középpontjába, hiszen Alexander Gould…..
Isten hétre jön hozzánk rtrhsw 2010.03.20 15:52:00
rhshnsfh   <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/qriH-8yeqcE&hl=hu_HU&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param…..
 A Föld magnetoszférája folyamatosan fogja be a Napból érkező töltött részecskéket. A különböző energiájú részecskék alkotják a sugárzási zónákat, más néven van Allen-öveket. Ezek közül a külsőben (ami a felszín feletti 12 ezer kilométeres távolságtól 64…..
http://youtube.com/watch?v=8ONrevC5zpINa, elméletileg most erre a kisfilmemre kaptam egy New Generation dícsérő oklevelet a tiszaújvárosi filmfeszten.Ja, aki tudja töltse le a StardusT (Csillagpor) c. filmet, elég jó. Aranyos, kicsit romantikus fantasy + lehzet elég jókat röhögni Robert…..