Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szelíd vadrózsa

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most a 30 napos bérletről lesz szó. Egy kis nyelvi elemzés: A harminc napos bérlet nevéből következik, hogy harminc napig érvényes. De nem a MÁV-nál. A MÁV-nál "az első érvényességi napot követő hónap azonos napját megelőző nap 24.00 óráig érvényes" Azaz, 31 napos hónap esetén 31 napig, 28…..
Mindenki Ferije lerántja a leplet: a volt miniszterelnök egy pár perces kisfilm keretein belül elkalauzol minket a mutyi őshazájába, Felcsútra: egészen hihetetlen, hogy az adó milliárdokból épített csatornák, a semmiből épülő stadionok és a 800 milliós osztalékot felvevő…..
Megérkezett a fiatal és okos srácok egy csoportja Bukarestbe.  Így kezdődött: Délelőtt Bukarestben: Bukaresti belváros mongoljárás után Megérkeztek. Aki nem áll be a sorba, így jár. Lehetne ezeket a rendőröket a magyar bajnokikra is…..
Harmadik éve hősiesen áll a vártán. Szinte az egész rendszer veri le rajta, hogy 2010 őszén, az önkormányzati választáson felülmúlta a Fidesz esztergomi polgármester-jelöltjét.   Kellemes a hangja, és határozottan, mégsem bántóan fogalmaz. Jó a sajtója. Leginkább a…..
Néhány perce néztem meg, akkor a 14798. kattintásnál tartott a tegnapi jegyzetem. Csaknem százharminc komment övezi, közülük néhány tartalmasan egészíti ki a Kálmán Olga és Tóbiás József közti csörtéről írottakat. Ketten is szóvá tették, hogy a jegyzet elején és végén…..