Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aquamarine Dolls Ragdolls

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ha a cicádon úgy látod, hogy nem a tőle megszokott módon viselkedik - pl.: sokat alszik, pedig egyébként virgonc; nem eszik; valamelyik testrészét nem engedi simogatni, elhúzódik – fontos, hogy ne ijedj meg. Az állatorvos száma mindig elérhető legyen. Az is fontos, hogy…..
KAPARÓFA:A kaparófa nagyon hasznos egy olyan cica életében, aki nem mehet ki a szabadba, nem tombolhatja ki magát az udvaron. Ha van a cicának kaparófája nem élesíti a karmait a székeken, ágyon, kanapén, bútorok. Olyan anyaggal van bevonva, ami pont jó a cica körmének…..
Nincs csodásabb, mint egész nap kényelmese elnyújtózva aludni. Legszívesebben fel se kelnék, de a szolgálóim nem hagynak. Pedig pompásabbnál pompásabb helyek vannak a lakásban az alvásra: puha ágy meleg paplanokkal, szófa, mely nem csak kényelmes, de a színe is pont megfelelő,…..
Végre egy igazán kedves kezdeményezés a macskák érdekében: ismert személyiségek hajlandóak számukra kedves tárgyaktól megvállni, annak érdekében, hogy árva és sérült cicák egy - jelenleg - hiánypótló árvaházba kerülhessenek, ahol akár az egész életüket boldogságban,…..
Még mielőtt belekezdenék a macska fésülése NEM csak a nagybundájú cicáknak ajánlottHacsak nem egy teljesen szőrtelen szfinxmacska büszke tulajdonosai vagyunk,mindenképpen meg kell vásárolnunk legalább egy macskák számára tervezett (semmiképpen sem emberi használatra szánt)…..
Kaptam egy ilyen kérdést :) Nem igazán lehet meghatározni,de én ezt mutatom fel Macska Ember Macska Ember Macska Ember Macska Ember 1 hónap 5-6 hónap 1 év 15-16 év 8 év 48 év 15 év 76 év 2 hónap 9-10 hónap 2 év 24 év 9 év 52 év 16 év 80…..