Regisztráció Blogot indítok
Adatok
domimamája

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ember testét és lelkét egységében lehet csak gyógyítani. Ki kell alakítani egy olyan aktív, kiegyensúlyozott, egészséges biológiai ritmust, amely jó közérzetet, életvidám hétköznapokat biztosít számunkra. Ahol a pihenésnek, a kikapcsolódásnak, olykor rövid semmittevésnek is meg van a maga helye,…..
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én egyre jobban odafigyelek arra, hogy az ünnepekkor ne egy 127. felesleges dologgal lepjem meg a szeretteimet, hanem egy testhezálló, praktikus meglepetéssel. Már rengeteg szuper ötlettel találkoztam, amik közül egy elsőre meglepő, ám annál…..
domimamája 2015.11.18 21:04:09
Sokan kértétek, hogy a lányos játékok mellett szeretnétek a legújabb fiús újdonságokról is hírt kapni, ezért a következő összeállításomat a fiús Anyukáknak ajánlom. Tele csupa menő, harcos, férfias és kreatív figurával, amiknek biztosan helye lehet a Jézuska pakkjában…..
domimamája 2015.11.11 19:16:58
Imádom a hazai dizájnerek munkásságát, rengeteg tehetséges tervezővel találkozom, akik közül most Lengyel Zsuzsinak a legújabb kollekcióját szeretném Nektek bemutatni! Zsuzsi színes variálható táskái immár negyedik éve visznek színt és lüktetést a divatéletbe. Ikonikus…..
domimamája 2015.10.21 19:00:48
www.lengyelzsuzsi.hu/taskak/18l20 Ennek a színvilága nagyon bejön :)
A stílusos ruhák, a legújabb szépségápolási termékek és a trendi gyerekjátékok beszerzése mellett nem szabad megfeledkeznünk az otthonunk szépítgetéséről sem. Én minden szezonban be szoktam csempészni 1-1 új kiegészítőt a lakásunkba, amiben az évszakok aktualitása, új…..
domimamája 2015.07.19 08:06:05
Minden nő szereti és követi a divatot, ám azt kevesen tudják, hogy a különböző szövetek és anyagok más-más tisztítást igényelnek. Képzeljétek el, hogy a P&G legújabb kutatása szerint, a nők az esetek 80%-ban a ruháik csupán 20%-át hordják, ami számomra megdöbbentő…..
domimamája 2015.05.31 18:22:30
Nálam a gyereknap sem telhet el szuper meglepetések nélkül, ezért készültem Nektek egy kis meglepetéssel! Egy élményekkel teli szabadtéri program is alapja lehet a gyereknapnak, ahol egy menő lufi és egy finom vattacukor társaságában élvezzük a napsütést, de ha szeretnéd…..
domimamája 2015.05.21 18:41:48
A Nespresso folyamatosan a kávézás élményeinek a megújítására törekszik, ezért nem csak a finom kávé kapszuláikat bővítik rendszeresen, hanem a kávégépeiket is a legfrissebb dizájn-irányzatoknak megfelelően tervezik. Legújabb innovációjuk a Pixie Clips, mely cserélhető…..
domimamája 2015.05.21 18:39:52
A Palmolive hisz abban, hogy a legnagyobb ajándékot a természettől kapjuk, ezért a megújult Naturals termékcsalád összetevői is a természet sokszínűségét hordozzák magukba. A gondosan összeválogatott természetes összetevők a legjobbat nyújtják a bőrnek: tápláló és…..
domimamája 2015.04.02 20:04:22
A nagy karácsonyi őrület után már itt is a következő ünnep, ami a gyerekek számára megint izgalmas meglepetéseket ígér. Én már elkezdtem a dekorációk elkészítését, most az ajándékok beszerzése következik. A nekem már jól bevált és az általam nagyon kedvelt Játéksziget…..
domimamája 2015.03.25 21:13:47
Én már úgy várom a Karácsonyt , mint a gyerekek, nemcsak az ünnepi hangulat, a pihenés és a gyönyörű dekoráció miatt, hanem azért is, mert imádok ajándékozni! A kislányom, Lilien igazából mindennek örül mégis szeretem számára kiválasztani a legmegfelelőbb meglepetést,…..
Előző héten a fiús családoknak ajánlottam játékokat a Játéksziget kínálatából, most a kis királylányok következnek!:) Én alig tudok választani, rengeteg szuper terméket találtam, ezek a kedvenceim, amik közül nálunk biztosan lesz majd a karácsonyfa alatt…..
domimamája 2014.11.26 13:17:31
Eltelt egy újabb év és ismét elérkeztünk az egyik legnagyobb ünnepünkhöz a Karácsonyhoz! Mi nagyon várjuk már, szeretünk díszíteni, készülődni és természetesen ajándékozni. A kézzel készített meglepetések sem hiányozhatnak a fa alól, de emellett szeretnék Nektek…..
Néhány éve tört be hozzánk is a gumicsizma őrület, ami azóta is töretlen sikerrel menetel előre. Ma már szinte bármilyen stílusban, színnel és mintával kapható, csak a hozzánk illő stílust kell kiválasztanunk! Korábban már írtam Nektek a Marcha Ballerina szuper cipőiről,…..
domimamája 2014.11.17 13:30:59
domimamája 2014.11.17 13:31:36
A főzés témája szerintem kimeríthetetlen, én egy Anyuka oldaláról szeretném megközelíteni ezt a bejegyzésemet. Nekem a munka, a háztartás, a játszótér, a blog írása és az egyéb teendőim mellett sokszor nem marad elég időm a bevásárlásra és a konyhában való hosszas…..
A kifutók világától a mindennapokig mindannyian tudjuk, hogy a megfoghatatlan, fiatalos, harmatos ragyogás a szépség Szent Grálja. A természetes szépség kulcsa, hogy magabiztosnak érzed magad a bőrödben és tudod, hogy képes vagy mindig a legtökéletesebb formádat hozni.  Azt…..
Korábban már írtam Nektek a Salus gyerekcipőiről, de nemrég egy ortopédia vizsgálaton kiderült, hogy a kislányomnak is ilyen szupinált cipőt kell hordania, ezért saját tapasztalatból is szeretném Veletek megosztani az észrevételeimet. A legtöbb kisgyerek bokája befelé dől,…..
Nem tudom, hogy Ti észrevettétek-e, de én azt tapasztalom, hogy a cégek már hónapokkal a karácsonyi őrület előtt kiállítják/bemutatják az új termékeiket. Sokan nem szeretik a decemberi shopping lázat, ezért Nekik is ajánlom a következő kis anyagot, melyeben a LUSH legújabb…..
domimamája 2014.10.14 13:09:43
Egy egész napos szuper programra, a PagonyFESZT-re szeretném felhívni a figyelmetek, ahol izgalmas, színes, változatos és kihagyhatatlan programokkal várják a családokat! Találkozhattok Bartos Erikával, aki bemutatja legújabb könyvét a Bogyó és Babóca sportol-t, melyhez…..
Kevés nő rendelkezik makulátlan bőrrel. Az arcápolási termékek tökéletesedésével azonban egyre több problémát tudunk megoldani egyszer és mindenkorra. Arcbőrünk érzékenysége jobban befolyásolja életünket, mint azt először gondolnánk, hiszen a leghétköznapibb helyzetben is…..
domimamája 2014.08.13 10:32:56
Egy mai ,modern nőnek rengeteg helyen kell megállnia helyét, és nem mindig jut ideje arra, amit igazán szeretne. Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de az én életem egy állandó versenyfutás az idővel, a saját „szórakoztatásom” az utolsó, ami belefér és ezért kevés idő marad…..
Az aktuális hangulatunk és az illatok sokszínűsége sokszor észrevétlen összefüggésben vannak egymással, csak lehet, hogy éppen még mi nem vettünk róla tudomást. A mindennapjaink tele vannak programokkal, feladatokkal, amik behálózzák az egész életünket, de ha egy pici…..
domimamája 2014.07.30 17:33:39
A Mi Micsoda sorozat szinte minden magyar család könyvespolcán megtalálható: újra és újra olvassák generációk, folyamatosan keresve az új, különleges témákat. A kötetek igyekeznek lépést tartani a korral és mindig újszerű, naprakész ismereteket nyújtanak a kedves kis…..
Nagyon szeretem az IGAZ és VALÓSÁGOS történeteteket, ezért számomra mesébe illő a Szappanvarázs márkának a története, amit most szeretnék Veletek is megosztani. Egyszer volt, hol nem volt, volt két nő, két Anya – Ányesz és Kátya – akiknek a gyermekeik egy óvodába jártak.…..
domimamája 2014.07.02 16:25:17
A görögdinnye és a sárgabarack világszerte nagy favorit, ráadásul 2014-ben mindkét gyümölcs színe visszaköszön a színtrendekben is! Ha szeretnéd, hogy ajkaid mindig csókolnivalóan ápoltak legyenek, válassz a Labello Fruity Shine kollekciójából! A divatos színek, a csalogató…..
domimamája 2014.06.24 22:00:28