Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovacshazigabor

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú idő után ismét volt JoomlaDay Budapesten, ezúttal egy egészen új, friss és lelkes csapatnak köszönhetően, és talán lesz új egyesület is, komoly célkitűzésekkel. Mivel mi továbbra is a legjobb és legfelhasználóbarátabb nyílt CMS-nek tartjuk a Joomlát, természetesen…..
Gyors leszek és tényszerű. Néha meg kell látogatni a régi szép idők letűnt helyeit. Van, hogy csak azt hisszük, hogy letűntek és miközben enyhe sajnálattal adunk nekik újabb esélyt vagy csak a biztos borzongás ígérete vezérel bennünket oda, kiderül, hogy nem is tűntek le,…..
kovacshazigabor 2013.10.11 18:31:06
@Boros Regina: Kedves Regina milyen stílusra is gondol? Bocs valóban van pár hiba a szövegben, de amikor az ember siet, akkor nem mindig vesz észre ilyen hibákat. Ezért elnézését kérem, ha nagybecsű irodalmi és fennsőbbséges gasztroblogger öntudatát ez megbántotta.
Azért engedje meg nekem, hogy Én ne irónikusnak érzem azokat a sorokat amelyek a poloskákra, meg az ügyfélkörre utalnak. Én ezeket inkább szarkazmus - csak hogy én is használjak idegen szavakat - kategóriába sorolnám. Mindezek és személyes tapasztalataim alapján ezt a blogbejegyzést továbbra is hiteltelennek tartom.