Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bares4

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az igazán intenzív napok még csak most következtek, ugyanis a 3. napunkra robogót béreltünk, és elindultunk kalandozni Phuket belseje felé. A kölcsönzés ugyanúgy, mint eddig minden más, nagyon klappul és gyorsan ment. A hotellel szemben egy kölcsönzőbe mentünk, ahol kérésünkre azt a választ kaptuk ,…..
Hallottuk hogy Bécsben -4 fok van és esik a hó, ottani olvasóinknak ezúton is pofátlanul küldjük együttérzésünket. :D Hát egyből belevágtunk a lecsóba, és a mai napon a tegnap lefoglalt hajós szigettúrára indultunk, ahol egy igazi bakancslistás helyet nézhettünk meg, a Phi Phi szigetet. A…..
Nos a Qatar Airways igencsak odatette magát. Elég magabiztosan mondatom, hogy az első napunk sikerét részben nekik köszönhetjük, mert a repülőn jópár órát sikerült aludnunk, így nem voltunk teljesen hullák mire megérkeztünk. Az éjszaka a meleg vacsi mellé kaptunk egy tisztasági csomagot is…..
Nosmég csak 24 órája sem vagyunk úton, de máris tátva maradt párszor a szánk. Az első megdöbbentő élmény a fapadoshoz szokott szemeink számára a repülés volt. A Qatar Airways magát ötcsillagos légitársaságként hirdeti. Az első repülőutunkon után ezt csak pozitívan tudjuk megerősíteni. Az éjszakai…..
Trópusi meleg van és ilyenkor jó dolog a szieszta. Főleg azoknak, akik megtehetik, mint jómagam. Tegnap épp aludtam volna délután, mint minden tisztességes macska teszi a déli hőségben. Odabújtam a gyerek mellé, és már-már sikerült is elszenderülni, amikor megcsördült a telefon.…..