Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rock_lobster

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
De nem jön. Legalábbis a mostanában állítólag ismét jóban levő Gallagherek ezt mondják, illetve leginkább Noel mondja azt, hogy az Oasis-reunion nem fog bekövetkezni. Aha, persze. A Beady Eye amúgy lényegében egy Noel Gallagher nélküli Oasis volt, szóval ha úgy oszlottak fel,…..
Torokgyógyszert reklámoznak a finnek a black metallal. A történet szerint a zenekar énekese a klipforgatás alatt bereked, bevesz rá valami bogyót, és hirtelen áriázni kezd a károgás helyett. A többiek ezen, természetesen teljes joggal kiakadnak. Igen, értem én a viccet, tényleg,…..
rock_lobster 2014.10.22 17:37:55
Ezt nem más mondta, mint Chad Kroeger, a kanadai rockzenekar frontembere. Ha a kritikusok nem írnák ezeket rólunk, akkor nem lenne ennyi vita körülöttünk, és valószínűleg már évekkel ezelőtt feloszlottunk volna. Kroeger egyszerűen imádja azt a legutóbbi, nagyon vicces…..
rock_lobster 2014.10.14 19:46:28
@startrekfan: Lényegében most Te is ezt csináltad, csak Te a másik véleményt népszerűsíted...Innentől egy idézettel folytatom, Tőled: "De a világ így igazságos: néha a szerencsétlen lúzerek is kapnak egy-egy szemétdombot, ahol oszthatják az észt." :)))
A Kiscsillag zenekar az alábbi üzenetet tette ki a Facebookjára: A Kiscsillag zenekar szomorúan tudatja közönségével, hogy a zenekar alapító basszusgitárosának, Ózdi Rezsőnek a szeptember 5-i Kobuci kertes koncertje volt az utolsó fellépése a Kiscsillaggal. Persze ez nem jelenti…..
rock_lobster 2014.09.23 16:05:52
@instant vízpor: Egyetértek. Első két lemez ütött, de azóta... :(
Rögvest itt a jubileumi Tankcsapda-lemez! Október 14-én van az a rögvest. Az lesz a címe, hogy Urai vagyunk a helyzetnek, és ez is jó olcsó lesz a benzinkutakon. Minden bizonnyal rajta lesz a Köpnek ránk Köpök rátok című dal is, szóval ha meghallgatjátok az alábbi A zene betemetet,…..
Untuk már a régi dizájnt, ami leginkább a hajdan volt nyomtatott magazinunkhoz kapcsolódott. Szóval Jeli András kollégánk újratervezte, Beke Ákos pedig leprogramozta. Nekünk tetszik. Naná, különben nem lenne most éles. Funkciókban semmi új nincs, csak szebb lett, letisztultabb,…..
Az Indexen megjelent Gerendai Károly-interjúban van egy, a rock/metal tábort telibe találó kérdés és válasz A Hegyalját idén már meg sem tartották és a Szigeten sincs már egy ideje metálsátor. Hogy lehet, hogy senki nem akarja már kiszolgálni a rockot, metált szerető…..
rock_lobster 2014.08.21 18:13:49
@Gyingizik: "A könnyűzene fejlődése eleve leállt az ezredfordulón. Nincsen semmi új hangzás, stílus, csak a régiek újracsócsálása. A rock lefutott 1998 körül, az elektronikus se tud megújulni 2003 óta. Semmi kedvem a brit "rock" 23. hullámát képező nyálas kétakkordos tudású vézna angol srácait néznem"

Akkora megmondóember vagy, hogy sírnom kell a gyönyörtől. Gyökér.
A Szigeten évről évre egyre több a külföldi vendég. Még akkor is, ha idén egész sok magyar hangot is lehetett hallani a fesztiválon járkálva az előző évekhez képest. Kíváncsiak voltunk arra, hogy miért választják ennyire sokan Európa fesztiváljai közül épp a Szigetet,…..
Úgy néz ki, hogy bejött a Szigetnek az egy hetes csúsztatás, ugyanis a fesztivál történetében először fordult elő az, hogy elfogytak a hetijegyek. Illetve még nem teljesen, a szervezők ugyanis félretettek 1000 darabot azok számára, akik későn ébredtek, vagy valamiért nem tudtak…..
Volt még pár hete egy szavazás, ahol megkérdeztem a Lángoló olvasóit, hogy most akkor jó volt a voltos Arctic Monkeys-koncert vagy nem volt jó. Mindezt azért voltam kénytelen megtenni, mert ennyi fikázó kommentet még soha nem kaptunk pozitív kritikára. Szerintünk ugyanis jó volt a…..
rock_lobster 2014.07.29 02:57:04
www.youtube.com/watch?v=owDCmU7lLN0

Ez meg volt azoknak akik, azt mondják, hogy nem kommunikálnak eleget a közönséggel? :)
rock_lobster 2014.07.29 13:06:17
@progvog: Főleg azoknak szólt ez, akik általánosságban írták, hogy ők ilyenek mindig. ;)
Az indonézek annyira nem lepődnek meg, mikor az 53 éves Joko Widodo feltűnik egy-egy metálkoncerten, fesztiválon a tömegben, velük együtt lökdösődve. Widodót, vagy ahogy Indonéziában hívják Jokowit most választották Indonézia elnökévé, és soha nem tagadta, hogy rajong a…..
Tudjátok, van egy csomó ilyen hülye ivós játék, amivel fel lehet dobni a leülőben lévő bulikat. Például, hogy mindig iszunk, amikor a Dallas szereplői isznak, meg hasonló marhaságok. Na, ezt ültette át a MetalSucks a metálszíntérre, és kitalált egy csomó kritériumot, hogy…..
rock_lobster 2014.07.18 12:59:03
@Deedee: Á, meg is van az önérzetes metálarcunk. :)
Ritkán van, sőt, talán még soha nem is volt olyan, hogy azért anyáznak minket, mert egy koncertről jót írtunk. Az Arctic Monkeys voltos fellépésről beszélek most. Pedig mi tényleg jól éreztük magunkat. Egyikünk ráadásul már látta is őket tavaly Wiesenben, és ő annak…..
rock_lobster 2014.07.09 02:33:43
@fleaa: Ezt milyen szépen leírtad, még a hozzászólásod időpontjával is egyetértek. :)
rock_lobster 2014.07.10 23:38:44
@deftones: "Szerintem a rajongóik többsége épp az első két lemezük miatt hallgatja még ma is őket, nem az AM miatt. Főleg a tinipicsák ;)"

Tapasztalatból mondom, hogy ez hülyeség. A Do I Wanna Know? meg az R U Mine? annyira elszédítette a tinipicsákat, hogy nekik kb. ennyi az Arctic Monkeys. Voltos koncert előtt is, már csak poénból beszélgettem -főleg- lányokkal a zenekarról és nem sok volt akinek tovább ért a tudása az AM albumnál...Sajnos. Amit viszont nem értek, hogy amíg nem volt AM album és Do I Wanna Know?, az R U Mine?-t leszarta minden ilyen divatrajongó picsa, pedig az még egy 2012-es szám. Lehet Arctic Monkeyst hallgatni manapság menő és csak amiatt van ez a cécó?
Az első kettő zseniális album, nem csak indie-szcénán belül, azóta számomra lejtmenetben vannak, hol keményebben (Humbug), hol enyhébben (SIAS).
Halad a Volt, halad, de még mindig van belőle két nap, köszönhetően az zárásként fellépő Arctic Monkeysnak. A harmadik napon egy rakás koncertbe belenéztünk. Például Birdybe, aki borzasztó cuki volt, de így, kora délután picit elveszett a hangulata a zongorázós, finom…..
Nézzük mit kell tudni az ígéretes Walrus In The Sunshine zenekarról. Hivatalos bio: A Walrus in The Sunshine (röviden WiTS) egy körülbelül egy éve alakult indie-rock, rock együttes. A formáció kezdetben Koenig Benedek dobosból, Zwickl Ábel szólógitárosból és Zwickl Pál…..
A Qualitons, a Péterfy Bori & Love Band és a Lángoló Gitárok közös nyereményjátékában egy olyan tárgyat sorsolunk ki amiből csak egy darab létezik a világon. Egyetlen darab egyedi nyomású vinyl lemez várja a gazdáját, amelynek A oldalán a Bosszúálló Rockandroll (Lángol a…..
rock_lobster 2014.06.05 11:51:43
Egy friss jelentés szerint a Red Hot Chili Peppers zenéjét is felhasználták Guantanamóban a terroristagyanús személyek kínzására. Melyik dalt? Az Under The Bridge-t?  ..
rock_lobster 2014.04.10 20:41:21
@Bunny Munro: Californication album környékén is volt még sox on cox :)
Tavaly azt írtuk a Thirty Seconds to Mars voltos koncertje után, hogy aki véletlenül odakeveredik Jared Leto rockzenekarának egyik fellépésére, az mindenképpen nézzen bele, mert ennyire grandiózusan még nem láttuk eladni a nagy semmit. Na, idén ezt bárki megteheti, ugyanis megint…..
rock_lobster 2014.02.28 03:35:02
@Kynthia Lowell: Tényleg, annyira szeretheted a post-rockot, ha azt hiszed, hogy az AM post-rock...
A mai Sziget-bejelentés lényege, hogy jön Skrillex a fesztiválra, szóval vartyognak majd a dubstepes basszusok, az biztos. (Jöhetnek a kommentek, hogy Skrillex nem is dubstep!) A felnyírt hajú srácon kívül azért lesz más is augusztus közepén a Hajógyárin. Például a Grammyn…..
Miután az egész világsajtót bejárta, hogy a Red Hot Chili Peppers playbackelt a Super Bowl félidei show-ja alatt, Flea úgy gondolta, hogy ideje tiszta vizet önteni a pohárba. A basszusgitáros egy hosszú üzenetben mondja el a zenekar honlapján, hogy miért kellett ezt csinálni, illetve…..
rock_lobster 2014.02.05 16:18:09
Azoknak az hülyegyerekeknek akik a nóta tv-re meg hova kívánják: Nézzétek meg, ez nem playback és nem is egy szám, bő másfélórát kibírtok, utána visszatérhettek Lady Gagahoz meg Justin Bieberhez meg a többi bálványotokhoz....
www.youtube.com/watch?v=nk5YtLYcH74

A cikkíró meg szégyellje magát a "bohóckodott" szó beleírásáért a címbe...Mondjuk, ha jobban belegondolok normális ez, egy ideje itt az LG-n is csak a bohóckodás megy, főleg ettől a dankógábortól.
Chad Smith dobos mondta egy interjúban, hogy a Super Bowl félidei szünetében, amikor is a zenekar Bruno Mars vendége lesz, a Dazed and Confused című Led Zeppelin-klasszikust játsszák majd. Hogy ezt Mars társaságában vagy nem, azt nem tudjuk, de sok idejük nem lesz majd szórakozni,…..
rock_lobster 2014.02.03 02:25:11
Na ugye, hogy megmondtuk! Pedig még ki is lettünk oktatva, hogy vegyük már komolyan, hogy feloszlik a Mötley Crüe. Hát úgy tűnik Vince Neil sem veszi igazán komolyan. Egy phoenixi rádiónak adott interjújában elmondta, csak, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba, hogy "a…..
rock_lobster 2014.02.01 16:02:11
@doggfather: Ilyet itt ne írj, mert Sixx bácsi megtalál. :D
Az egész Grammy gála közönsége állta lötyögött a Daft Punk Pharrell Williamsszel, Nile Rodgersszel és Stevie Wonderrel előadott Get Luckyjára. Némelyikük (Steven Tyler, Yoko Ono stb.) igen mulatságosan tolja, de legalább jól szórakoznak. Alább még pár (nem hivatalosan…..
A Lángoló Gitárok kedvenc popsztárja, Justin Bieber (a képen ő van leopárdmintás felsőben) jelenleg őrizetben van Miamiben. Olyan dolgot csinált, amit nem lett volna szabad, főleg mert még csak 19 éves: gyorsulási versenyen vett részt egy kölcsönzött Lamborghinivel, és ha ez még…..