Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dezsőandris

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amíg Simon Gábor nem mondja meg, honnan szerezte a 240 millió forintját és amíg az MSZP-t sem érdekli a válasz, addig biztosak lehetünk benne, hogy a Fidesz vagy a vele szimpatizálók erre is építenek a kampányban, joggal. Például úgy, hogy a Mesterházy Attilától kölcsönzött…..
Nagy kő esett le minden jóérzésű Magyar Hírlap-rajongó szívéről: NEM igaz, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma saját halottjának tekinti Radnóti Miklós özvegyét, Gyarmati Fannit, hiába írta azt az újság. Hú! Milyen jó, hogy a lap vagy a minisztérium időben kapcsolt…..
Annyira, de annyira lehetett tudni, hogy még annyirabbra már nem is lehetett volna, hogy ez lesz. Igen, a Fidesz Civil Összefogás beemelte a kampányba Simon 240 millió Gábort, mert hülye lett volna nem beemelni. És persze jöhet az MSZP azzal, hogy de Simon már nem is a párt tagja,…..
A Századvég Alapítvány és a Nézőpont Intézet elemzőjének olyannyira egy rugóra jár az agya, hogy már-már azt hihetnénk, Orbán Viktor kommunikációs tanácsadója átvette elméik felett az irányítást. Orbán Viktor évértékelőjét elemezték vasárnap a Duna TV-ben és a…..
Nem lennék most Hajnal Tímea Orbán Viktor helyében, mert április 6-án hárman is meg szeretnék dönteni, de ebből csak egy nő, a másik kettő férfi. A cél szentesíti ugyebár. Először azt hittük, valaki meghekkelte az Együtt-PM Facebook-oldalát, de nem. Ezt, amit most mutatunk,…..
Elkezdődött a plakátkampány. Az MSZP nemrég bedobta azt az óriásplakátot, amin Orbán Viktor és Simicska Lajos látható, akik jobban élnek a szocialisták szerint, mint a szavazók, nagyjából ez az üzenet. De vajon mi az üzenete a fideszes válaszcsapásnak?  Amit tudunk:…..
Érdemes ellátogatni Rogán Antal Facebook-oldalára, ahol az Internet Népe ünnepélyes keretek között megköszöni a Fidesz frakcióvezetőjének, hogy a kőgazdag szlovák Eva Rezesova végre oda került, ahová való: a luxusapartmanos házi őrizetből be a rácsok mögé. És igen, az…..
De tényleg. Ezt maga a volt esélyegyenlőségi miniszter, Lévai Katalin mesélte el a Blikknek. A biszex nőről elárulta, hogy 36 éves, Elzának hívják és leállíthatatlanul üldözi a szerelmével. És persze azt hiszi magáról, hogy minden könyvet, amit eddig Lévai írt, azt róla…..
A lovakat, a görögdinnyéket, a kézi aratást, de végső soron bármi mást játszi könnyedséggel szemlélő Fazekas Sándor agrárminiszter számított hosszú ideig a legtehetségesebb és egyben a legrutinosabb magyar megtekintőnek, de most komoly kihívója akadt Vona Gábor…..
Megkezdődött a kampány az V. kerületben, összecsapott Rogán Antal és riválisa, a millás Juhász Péter! A csörtét Rogán indította, a jelenlegi polgármester a Magyar Nemzet keddi számában megjelent interjújában vágott oda az E-2014 társelnökének, aki évekkel ezelőtt a…..