Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sonmárta

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar média ma már olyan mélységekbe süllyedt le, amelyhez képest a béka feneke is maga az Empire State Building. A Sanoma Media Budapesr Zrt. által üzemeltetett Startlap például olyan izgalmas és fontos hírekkel kápráztat el nap mint nap, mint: Kopót küldött a rendőrre az…..
Sonmárta 2013.09.03 20:54:41
Óh! Akkor folytassuk a "berzenkedést" , aktuálisan, szintén a NOL-ról! Mert nem apad ám a téma, valahogy - egyesek - minden nap, minden órában, gondoskodnak róla, hogy ebben a "kurva országban" már szügyig érjen a "rasszizmus"...Ne hagyjuk abba, Veled vagyok, boncolgassuk, folytassuk:
nol.hu//archivum/letartoztattak_egy_13_eves_rablot
És a "hozzászólás", egy "buta, gyűlölködőtől" :

"sonnigen | 2013. szeptember 3. | 20:39:20

Ha egy 13 éves "ember"(?) közösülés indíttatásából megver, megrugdal,ruháját letépi egy 70 éves asszonynak, aki a saját lakásában - gyanútlanul, "prédaként" - éldegél, tőle két öngyújtót ellop, összetöri a berendezési tárgyakat, megerőszakolni akarva leteperi, üti : annak mi keresnivalója van ebben a világban? Mi értelme az életének? Mennyiben "javítható", mondjuk a lelke? Mit lehet nála elérni? Ráadásul "ittas állapotban"...? Ha én az áldozat fia lennék, legkésőbb a tárgyaláson, a szart kitaposnám belőle, péppé, halálra verném! Semmi reménye a normák szerinti életre! Lelőni azonnal, véresre verni, ne szenvedjen tovább, ugyanis ez senkinek, neki sem "élet", nem jó! És nem érdekel, hogy "szerencsétlen körülményei" voltak, hogy "szegénységben" fogant! EMBER ilyet nem tesz! Semmilyen közegben! A 13 éves mocskos cigány takonyra NINCS szüksége egyetlen egy társadalomnak sem, reménytelen..."
Sonmárta 2013.09.05 21:57:32
És soha, soha nem hagylak békén...Anyámért! Nagyanyámért! (bezzeg nektek a "holokauszt" fáj! Jogosan! EZ MIÉRT NEM? Szarmosdató...?
nol.hu//archivum/_mire_reggel_lesz__ugyis_megdoglesz_
És akkor...:
sonnigen | 2013. szeptember 5. | 21:51:50

Ezek egyszerűen állatok! Ki, miért, és milyen jogon bírálja Bayer Zsoltot? Miben nincs igaza? Ki szerint "nem azok"? Ha rágondolok az én - már rég eltemetett - madárcsontú, kedves, egyszerűségében is bölcs, nekem az utolsóját kuporgató, mindenki iránt szívvel lévő Nagymamámra, akivel ez manapság megtörténne: ORDÍTANI TUDNÉK! Megértették cigánymosdatók? A szart kitaposnám belőlük! Állatok! Életképtelen, gátlástalan, nem a világra - semmilyen világra - nem illeszkedő mocskos állatok! CIGÁNY állatok...!