Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kelbi

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Töredelmesen be kell vallanom, hogy nem sokat tudok Dél-Afrikáról a borok vonatkozásában. Tény ugyanakkor, hogy az objektív és szubjektív értelemben is újvilági terep a maga mediterrán jelleggű klímájával és óceánközelségével kiváló szőlőtermesztési adottságokkal bír,…..
Kelbi 2014.09.08 07:56:50
Szia! Nagyszerű leírás, egy kis technikai aprósággal egészíteném ki. Szerintem érdemesebb a bornyito.hu oldal helyett az újat, a www.borkereskedes.hu oldalt linkelni (ez is a Veritas-é). Ez utóbbin ugyanis megtalálhatóak a leírt borok, a régin nem (legalábbis most). Pl.: www.borkereskedes.hu/?q=borok/termek&tmkb=1333
 Bizony, mindenkinek megvannak a kis kedvencei a Hollywoodi kánonból, amik jókor jó helyen találtak meg minket, s így mély és kitörölhetetlen emléket / élményt / sebet hagytak maguk után. Sokszor elég egy mondat ("Én vagyok az apád") vagy egy jelenet ("Does…..
 Fú hát ezzel a filmmel megszenvedtem. Szeretem a sorozatot, habár nem vagyok nagy rajongó, számtalan szép emléket adott az öreg Rowling. Most viszont, hogy kritikai karrierem kibontakozása közben találkoztunk, nem lehetek szentimentális, könyörtelenül ki kell kérnem magamnak a…..
  Ennek is el kellett jönnie, de engem lepett meg a legjobban, hogy mi volt az, ami eljött. Köszönöm mindenkinek a lelkes kommentelgetést / értékelést / szünni nem akaró részvételi vágyat. Csak így tovább, fel fel huszárok, a csatára!..
Most éppen a sitcomírók imáját osztja meg a nagyérdeművel (izgatásra nagyobb lesz). Az ugrás után a hét képe a TBBT-ből. Team Leonard! ..
JZ vendégbloggerünk egyik külföldi ismerősén keresztül elérte C.S. Lee-t, a Dexter Vincent Masuka nevű karakterét alakító színészt, és rábeszélte egy emailes interjúra velünk. A dolog exkluzív, és mint ilyen, igen izgalmas, ezért nem akarjuk, hogy kimaradjon belőle egyetlen…..
Oké, ennyire korhatáros anyag még sosem volt az Appleblogon. Sosem. Berakok egy fotót, hogy láthassátok, minél következik SOKKAL explicitebb videó a törés után. Ne kattints, ha nem múltál el 18 éves. Akkor se, ha mond neked valamit az a szó, hogy gentleman, jó ízlés, stílus! Ne…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.04.14 09:32:00
Van ez a Nicollette Sheridan vs. Marc Cherry ügy, amiben a színésznő azzal vádolja a SzülFel készítőjét, hogy pofán vágta, és eleve iszonyú gyökér a forgatáson, Nu, a sorozat négy igazi főszereplője egy közös (bőnyállal benyalós, és kikényszerítettnek tűnő)…..
Nem volt tökéletes rész, de a Sheldon-Wesley jelenetek azért ütöttek. Az ugrás után csajos képünk is van. ..
comment:com A nap képe 2009.11.11 13:30:00
Sheldon nem szereti, ha veszekednek körülötte. A The Big Bang Theory harmadik évada eddig szinte tökéletes...
A Boomshine alkotói új játékkal rukkoltak elő. Az Obechi az első pályákon ellazít, megnyugtat, kikapcsol, akárcsak az elődje. Egyszerű a feladat: adott darabszámú golyót adott darabszámú körrel kell elkapnunk. Pontosan annyival. Egy körrel kettőt, kettővel hármat, kilenccel…..
A Született feleségek címmel nem jön ki a poén, de az eredeti, Desperate Housewives megoldással igen. A karikatúrán ismert mesehősnők láthatók, akik családi problémáik miatt keseregnek egyre: ..
Kelbi 2009.09.14 14:27:51
@Olman: Akkor már helyesen és magyarosítva:

Szépség: - A férjem egy állat.
Hamupipőke: - Az enyém még mindig csak egy tököt vezet.
Hófehérke: - A férjem 7 kicsivel hagy otthon.
Kis hableány: - Az enyém azt akarja, hogy halhálós (necc) harisnyát hordjak.
Csipkerózsika: - Én csak alvást tettetek.
Kelbi 2009.09.14 14:28:36
@Olman: Nem kötekedésből persze!
Még friss, még meleg, még egyáltalán nem volt időm tesztelni. Egyelőre iderakom a linket, hosszabb értékelés később jön. Úgy értem, napokkal később, időbe telik kitesztelni a sok finomságot, amit hazánk büszkeségei belepakoltak. És most álljon le a munka az országban...
Kelbi 2009.05.14 23:22:10
@kovácske: Hát szerintem lépjél előbb még vagy 30-40 szintet :-D Én is 100 környékén járhattam, amikor ezt próbálgattam. Mana farming alatt azt értem, hogy legalább 8 csapda (inkább 16), mindegyikben Grade 7 pure orange gem. Azért ahhoz, hogy ezt összerakd, kell egy kis idő. Persze tornyok is kellenek, a félreértések elekrülése végett. Tehát nem elég csak manacsapdázni.
Kelbi 2009.05.14 23:23:38
@kovácske: Ja igen bocs, mindaz amit írtam az csak az utolsó pályára értendő...
Volt nemrég ez a felhívás a blogon, külsős segítőket kerestem a KMK-ra. Megható, hogy milyen sokan jelentkeztek, annyian, hogy több embert vissza is kellett utasítanom (mert nagy létszámnál már a koordinálás vinne el túl sok időt). Mostantól néhány új szerző erősíti a blogot…..