Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KondorL

0 bejegyzést írt és 244 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon érdekes dolog történt velem valamelyik nap, amit röviden úgy lehetne leírni, hogy nem fizettek ki…:) (Hozzáteszem, megegyeztünk, hogy majd megtéríti) Az történt ugyanis, hogy némi félreértés keletkezett köztünk: ő rákérdezett a fizetésre, csak nagyjából egy olyan…..
KondorL 2014.07.25 20:41:46
"Most arra tippelnék, hogy a különböző vélemények szerint szerelem nélkül nem illik élvezni a szexet, sőt, nem is lehet, és valahogyan ez hatott rám"
Na ne hülyéskedj már:) Végig csóváltam a fejem olvasás közben, de ez a csattanó éppen tőled kb. olyan, mintha belépnél egy üzletbe, bedobsz két kézigránátot, majd utána géppisztollyal kinyírsz mindenkit, aki még mozog. Aztán másnap az akció visszhangjának hatására leírod a blogodba, hogy talán azért nem fogadta a közvélemény osztatlan elismeréssel a tevékenységedet, mert nem bírják a nagy zajt és a füstöt:D
Nézzük csak: saccom szerint a férfiak jelentős része "hivatalosan" is egyetértene azzal, hogy szerelem nélkül kiválóan lehet élvezni a szexet. A gyakorlatban meg a nagy többségük így gondolja, és ma már a nők között sem ritkaság ez. A tendencia pedig emelkedő, ezt konkrét adatok nélkül is merem állítani. Minimum azt lehet tehát mondani, hogy ez egy sokak által elfogadott, legitim álláspont, vagyis a te szexhez való hozzáállásodban nyilvánvalóan nem ez az extrém elem. Ezzel szemben amióta van ez a blog, számomra pl. minden ilyen témájú írásod koherensen ugyanarra a "devianciára" mutat, ez a mostani is. Olyasmiről van szó, ami nem következik automatikusan a szexmunkás voltodból sem, pl. NNB-re sem jellemző (természetesen róla is az írásai alapján mondom ezt, más kiindulási alapom egyikőtök esetében sincs, az írásaitokat viszont hiteles forrásnak tekintem - másként nem lenne miről beszélni).
Viszont mindvégig eléggé zavaros nekem, hogy valójában mit akarsz itt kihozni ebből a témából. Emlékszem, egyszer már volt is kisebb összezördülésünk, amikor ez szóba került. Aztán legközelebb már csak kívülről figyeltem, ahogy egy másik kommentelővel még jobban összebalhéztál, lett belőle sértődés, idegfeszültség, satöbbi. Éppen azért nem szóltam akkor már hozzá, mert azt hittem, hogy véletlenül keveredett elő megint a téma, és valójában nem akarod nyilvánosan tárgyalni a privát dolgaidat (ami egyébként teljesen érthető lenne). De mintha lenne benned egy kis mazochizmus ebben is, pár hónap szünet után mindig újra kiteszed a "magánélet" címkét egy friss bejegyzéshez, újabb okfejtéssel vagy esettanulmánnyal felvezeted ugyanazt az alaptémát, aztán nagy szemekkel körülnézel, és mintha várnád az újabb hiriget. Én viszont most szadista leszek, és direkt nem ütlek, tegye meg más, ha van hozzá kedve:)
KondorL 2014.07.26 22:16:09
@noname.blogger:
"De most komolyan, tényleg van egy olyan elképzelés a levegőben, hogy főleg nőknek nem illik igazán élvezni a szexet szerelem nélkül"
Olyan elképzelés is van, hogy szexelni csak házasságon belül lehet, és akkor is csak gyermeknemzési céllal:) De nektek ezekhez mi közötök van? Szerintem a tinimagazinok sugalmazásai számotokra kb. annyira relevánsak, mint a katekizmus tanítása a keresztény hajadonok számára, ezért nem értettem, hogy minek beemelni egy ilyen okfejtésbe. Sőt, szerintem kifejezetten félreviszi a dolgot, és elég részletesen le is írtam, hogy miért gondolom ezt.
Amúgy lehet, hogy a tinimagazinok nem javasolják olvasóiknak a szerelem nélkül élvezett szexet, de látatlanban megkockáztatom, hogy pl. a prostitúciót még kevésbé. Ha tehát a tinimagazinokat referenciapontnak tekintitek, akkor még sok-sok disszonancia vár rátok, amelyek közül nem is ez a legjelentősebb:) Ha viszont nem, akkor megint az a kérdés, hogy miért pont ebben az egy dologban érdekes, hogy ott miket írnak.
KondorL 2014.07.26 22:48:00
@noname.blogger:
"Ezt most nem értem"
Van egy tényező, ami szerintem Ivonn szexhez (nem a szexmunkához) való hozzáállásának alapmotívuma, legalábbis az itteni összes művei alapján. Rád viszont ugyanez, szintén az írásaid alapján, nem jellemző. Ez a tényező szerintem a szerelem nélkül... cuccnál, de még a szexmunkás létnél is sokkal deviánsabb (azaz sokkal kevesebb ember számára elfogadható). Ezért egy olyan okfejtésben, ahol - ha jól értem - az egyik szál az, hogy miért nem részesül a szerző szexhez való viszonya több megértésben és elfogadásban a "társadalom" részéről, mindenképpen helye lenne. Valójában egyébként ott is van, mert ebből a mostani bejegyzésből is ugyanúgy kiolvasható, mint a korábbi hasonló témájúakból. Viszont amikor eddig konkrétan szóba került, mindig balhé lett belőle. A legutóbb egészen komolyan, akkor írt Ivonn olyat, hogy idegfeszültség hegyek, és már félve jön fel a blogra. Ezt nyilván nem szeretném megismételni.

@Ivonn88:
"ha finoman megemlítenéd, anélkül, hogy belemennénk"
Megpróbáltam megfogalmazni, de elsőre nem lett érthető, másodikra nem lett finom:) A válasz eleje egyébként az előző bekezdés, csak át kell írni E/2-be. A folytatást viszont inkább privátban írom majd meg, mert tényleg nem világos nekem, hogy mennyire akarod ezeket a dolgokat nyilvánosság előtt tárgyalni.
(NNB kérésére:P. Márminthogy írjak végre)   Nem nagyon emlékszem, hogy mielőtt elkezdtem, min gondolkodtam, mi fog változni. Igazából egyetlen dologtól féltem, hogy rosszul fogom magam érezni, úgyhogy jól megígértem magamnak, hogy ha így érzek, akkor inkább nem próbálkozom…..
KondorL 2014.07.25 20:39:20
@noname.blogger: Nem mondom, hogy a pro-sexwork feminism (szerintem itt inkább erről van szó, a sex-positive az egy jóval tágabb kategória) fából vaskarika lenne, de az biztos, hogy nem egy szimpatikus kombináció. Nekem az a komcsi párttitkár jut eszembe róla, aki egyenlőséget prédikál, de neki azért megvan a bankszámlája Ausztriában, és saját magára nézve nem érzi károsnak a hanyatló kapitalizmus gyümölcseiből szemezgetni:)
KondorL 2014.07.26 22:10:14
@noname.blogger: "Szerintem Ivonné a tágabb és a szűkebb kategóriába is beleillik"
Ahhoz kétség nem férhet. Ha Ivonn szimpatizál valamivel, akkor az garantáltan az adott dolog legszélsőségesebb verziója lesz:)

@Ivonn88: Egy kicsit pontatlan voltam, inkább úgy mondanám, hogy a pro-sexwork feminista az nekem egy kicsit fából vaskarika ugyan, de végül is némi fantáziával lehet olyan logikát találni, amivel nagyobb ellentmondások nélkül levezethető. A párttitkáros analógia inkább a _szexmunkás_ feministára vonatkozik. A "hagyományos" feminizmus ugyanis, bár nekem ellenszenves elveket vall, és a képviselői is többnyire riasztó emberek, de a maga módján legalább őszinte és következetes (mint az igazhívő komcsi vagy pap, már ha van ilyen). A szexmunkás viszont az egész egzisztenciáját a férfiak és nők közötti alapvető különbség kihasználására építi - azt a választ, hogy vannak férfi szexmunkások is, kénytelen vagyok előre hipokritának minősíteni - amivel nekem semmi bajom, magam is pro-sexwork álláspontot képviselek, ahogy támogatom a szabadversenyes kapitalizmust is. Hogy ezzel szemben mi a problémám a feminista szexmunkás kombinációval, az ebből szerintem már egy lépésben levezethető.
KondorL 2014.07.26 22:41:41
@Ivonn88: Akkor próbáljuk meg ezt: "Nekem is van egy gondolatom erről, tegnap jutott eszembe, mondjuk az önmagában azt veti fel, hogy együtt járhat-e úgy egyáltalán bármilyen feminizmussal a szexmunka."
Hátha ugyanarra gondolunk:)
Most bekapcsolódóknak: a bloggerekről   Egy komment után azon kezdtem el gondolkodni, hogy régebben nekem milyen képem volt erről az egészről. Azt tudom, hogy 12-15 éves koromban mindenféle Nők Lapja cikkek olvasgatása után valami olyasmit gondoltam, hogy vannak a kényszerített…..
KondorL 2014.06.30 13:29:42
@Ivonn88: Hmm, igazad lehet. Romló törvényi környezet alatt én olyasmit képzeltem, hogy valami eddig szabad volt, most meg tilos. Viszont az éppen elég, ha mondjuk ötszörösére emelik a bírságok összegét, és sokszorosára az eljárások számát.
KondorL 2014.07.07 16:57:32
@noname.blogger: "Az öltöny nekem is bejön"
@Ivonn88: "Én is szeretem az öltönyös embereket"
Lányok, itt lenne érdemes szórólapozni. Csupa öltönyös ember, színben harmonizáló zoknival, tiszta aranybánya: magyarnarancs.hu/feketelyuk/hajmereszto-dresszkod-a-kozszolgalati-egyetemen-90741
KondorL 2014.07.07 16:59:18
@noname.blogger: Ugyan nem engem kérdeztél, de nincs szívem kihagyni:)
Tényleg csak rögtönözve, az öltönyön kívül: magas, szőke, jóképű, intelligens, sikeres, nagy intim mérettel és még nagyobb EQ-val, poligám, jól keres, jól főz, magabiztos és határozott (kivéve amikor szembesül a párja elsöprő érveivel), továbbá komoly előny a 30 év alatti ÉS ugyanakkor 40 év feletti életkor:)
Szerintem ezek mind előkerültek már a blogon, legfeljebb nem így egyszerre.
Pár napja írtam ezt a posztot a privát blogomba, aztán kaptam egy javaslatot, hogy esetleg kikerülhetne ide is, csak kicsit átdolgozva. Ebben igazat is adtam, csak nem akartam vele foglalkozni a vizsgaidőszakban, de most már vége és örömmel közölhetem, hogy minden tárgyam megvan.…..
KondorL 2014.06.19 22:18:55
@Ivonn88: Arra biztosan emlékszem, hogy egy időben eléggé kaotikusak voltak a hirdetéseid. A fele Budapestre szólt, a fele egy külföldi városra, legalább háromféle ár szerepelt az oldalakon, össze-vissza ikszelve a vállalt szolgáltatások, vagy pl. az, hogy ügynökségnél dolgozol vagy függetlenként. Legalább egyszer ezt biztosan szóvá tettem, és azt válaszoltad, hogy úgyis megtalál, aki akar.
Aztán annyit változott a dolog, hogy a hirdetéseidben megjelent a link a saját honlapodra, ami tényleg sokat segít, legalábbis annak, aki eljut a kattintásig. Mert most is van több élő hirdetésed a neten, ahol az a bizonyos külföldi város van megadva, tehát aki budapesti szexet keres, az nem fog kattintani, aki ottanit, az meg csalódni fog. És olyan oldal is van még, ahol a kinti áraid vannak feltüntetve. (Egyébként ezeket most egy kattintással találtam fél perc alatt, nem hosszadalmas böngészéssel). Nekem ezek zavarják a szememet, precizitáshoz vagyok szokva, és az ilyesmi számomra megbízhatatlanságot sugall. De elfogadom, hogy a te forgalmadat ez sem befolyásolja, akkor meg kit érdekel.
Aztán ott voltak még az adatbiztonsági témák, ahol többnyire azt reagáltad, hogy no para, úgyse derül ki semmi, meg ha igen az se olyan nagy baj, mert fiatal vagy és optimista:) De ott végül a szerintem legfontosabb lépésre végül is rá tudtalak beszélni, és amúgy meg persze, remélhetőleg soha nem lesz baj.
KondorL 2014.06.20 11:49:00
@halor: Ha a munkafolyamat részét képezné mondjuk a kardántengely feldugása a seggedbe, akkor te is érzékenyebb lennél a munkadarab fizikai paramétereire:)
Egyébként én is utasítottam már el zsírosnak látszó megbízást, a megbízó khm, tulajdonosi háttere miatt. Minden szakmában vannak szűrési szempontok, és az itteni lányok szerencsére megtehetik, hogy a saját szempontjaikat érvényesíteni tudják. Bár ez itt most éppen inkább egy kis általános bizonytalankodásnak tűnik, mint profi szűrésnek, de szerintem ez is belefér, sőt. Bonyolult műfaj ez, van akit adott esetben éppen az amatőr fíling vonz, de az erről szóló vitát nem akarom újrakezdeni.
KondorL 2014.06.20 20:23:50
@suisseproject: 40k+ oldalletöltés, ez mintha rekordgyanús lenne a blogon, ez lett úgy látszik a nagy számok és méretek posztja:) Mellesleg szerintem legalább 10ezret az a bizonyos indexes címadás tett hozzá:))
Az alább következő írás Playman szerzeménye.   Egy munka kapcsán hosszabb időt töltöttem Thaiföldön. Az erről szóló élmányeimet egy – azóta megszűnt – blogon adtam közre. Itt most csak a lányokra vonatkozó részeket kivonatolom. * * *Útközben a reptéren kezembe…..
KondorL 2014.05.30 16:30:32
@Playman123: Köszi:)
Még egy dolog eszembe jutott: mi lehet az oka, hogy Thaiföld ennyire ráállt erre az "iparágra" (egész rendszer épül rá, a társadalomban és a gazdaságban is rendezett helye van a szexiparnak), más környékbeli országról nincsenek ilyen hírek. Van a thaiföldi embereknek, kultúrának valami olyan jellegzetessége, ami ebből a szempontból nemcsak Európától, de a szomszédaiktól is megkülönbözteti őket?
KondorL 2014.05.31 10:29:37
@Playman123: @pittscards: Köszönöm, ezek elég meggyőző érvek:)
Egyébként mennyire kis termetűek a thai lányok, mondjuk a többi ázsiaihoz képest? (nemcsak magasságra, hanem alkatra is érdekel)
Már elég régóta leveleztem valakivel, egy találkozóról, ugyanis elég sokáig nem tudta megmondani, hogy pontosan melyik hónapban jön. Végül lefixáltuk, aztán áttette egy nappal későbbre, de végülis összejött. Egy kicsit azért aggódtam, mert állítása szerint a telefonja itt…..
KondorL 2014.05.25 12:05:41
A piroslámpán sokkal durvább szövegek is vannak, mint a macié...
De azoknak a szerzői közül valószínűleg tényleg nem sokan jutnak el hozzátok. A maci viszont szerintem esélyesen eljöhet tőletek is úgy másfél óra után, hogy nem gondolnátok az átlagosnál kellemetlenebb vendégnek még akkor sem. Ne vakítson el a sértő tartalom: a fenti első kommentjének az írásképe alapján (dramaturgia, tagolás, helyesírás) például könnyen felsőfokú végzettsége is lehet. De ennél általánosabb a dolog.

Ebben elég jónak érzem álomkor profilvázlatát, mármint hogy van ilyen, ha nem is feltétlenül pont a maci az. Aki barátságosan elbeszélget a nigger pincérrel meg a prostival is, amíg igénybe veszi a szolgáltatást. Az utóbbi esetben a szolgáltatás jellege miatt ez akár viszonylag összetett kommunikáció is lehet. Neki a szolgáltatás kell jó minőségben, és az ehhez szükséges minimumot hozzáteszi abban a másfél órában, de attól még nem veszi emberszámba a szolgáltatót. Vagy legfeljebb másodrendű embernek tekinti.
Szerintem ti egyrészt a magatok észjárásából indultok ki, ami nyilván nem ilyen, másrészt a viselkedési és kommunikációs minták felismerésében és értelmezésében túlságosan a vendég-szolgáltató relációban szerzett tapasztalatokra építetek. És hiába tudtok arról nyilván nagyon sokat, de az akkor is csak egyfajta minta, nem lehet torzításmentesen mindent abból levezetni. De persze ez hitvita, egyikünk se lát be mások fejébe. Ti a saját tapasztalataitoknak hisztek (ahogyan ti megélitek azokat), és ezt nem is lehet felróni. Én egy kicsit szkeptikus vagyok ezekkel, meg talán egy kissé cinikus és gyanakvó is az emberi természetet illetően. Aztán vagy igazam van, vagy nem. Ja, és persze nyilván nem mindenki ilyen, csak szerintem többen vannak, mint gondolnátok.
KondorL 2014.05.25 13:23:12
@Ivonn88:
"én őszintén szólva nem emlékszem olyan nagyon durva hozzászólásokra, de lehet, hogy szelektív a memóriám"
Igen, az lehetséges. Két perc alatt, kizárólag a "büdös, retkes, kurva" szavakra keresve a piroslámpa fórumán, van köztük néhány nappal ezelőtti találat is:

Remélem egyszer rábaszol meg strigod is te mocskos ribanc,száradna le a kezet büdös kurva.
Te büdös kurva, hányásig szopatnám azt a mocskos pofádat és utána még a seggem is kinyalatnám veled!!! Mindezért dobnék a perselyedbe vagy kétezret!!! Mert hát kurva vagy nem??? Benne vagy??? Hányra mennyek???

Amanda meddig foglalod a helyet a szép lányok elöl nem megy csak égetted magad ezekkel a röhejes fotókkal ocsmány kurva baktériumos nem lennék rád ideges még meg is basználak de jol tudom hogy baktériumos vagy utcára meg ne menj azzal már téleg lejáratod magad!! Nem értem miért dolgozik én meg értem kell a lé de azért kapja el más is mert ö ocsmány kulturálatlan retkes kurva!!

Te rohadt büdös kurva miért nem huzol az anyád seggébe ahonnan kijöttél csak rontod itt a levegöt miskolcon . Basszon meg téged a romai pápa gyökér az apád aki a kurva anyádnál nemzett és csak egy ujabb kurvát tudott csinálni .Majd megver téged az isten ,biztos még a gyerekeid sem tudják hogy az anyjuk egy büdös kurva . Megtalállak téged és beverem a pofodát ,meg tudod hogy kinek szoltál be és azt nem fogod zsebre tenni !!!!!!!!!!!!

Megy ingyen is legyél nyugodt. Csak az ami ingyen van valójában többe kerül és időigényesebb is, mint leugrani egy kurvához, és üríteni bele egyet. Ha ehez van kedvem ezt csinálom, ha ahhoz akkor azt.

Emberek, magukat férfinak nevező kislányok! Elment az eszetek? Mit csináltok? Retkes cigányokat támogattok? Nikolka, Izabella szutyok aki (helyesen sem tud írni ) egy alpári retkes, koszos cigány geci. Teljesen meghibbantatok, ekkora mértékű támogatásokkal. Hol van az összefogás? Ingyenélő cigányokat tartotok el, meg az össze kurva. A kurvák mind kiröhögnek a hátatok mögött, de nem mondják meg sohasem őszintén! Nevetnek rajtatok, hogy miket áldoztok rájuk, ez gáz :( Teljesen meg vagytok bolondulva, hogy szutykoknak fizettek!
KondorL 2014.05.25 13:23:55
@noname.blogger: És az is lehet, hogy valahol a kettő között az igazság:) Persze, ez így teljesen oké, írtam is, hogy ez egy gondolatkísérlet volt a részemről, nem a tuti megmondása.
Ahogy azt az egyik posztban is megírtam, sokféleképpen végeztem már ezt a munkát, ezekről írok most pár szót. A „munkatípusokat” az időrendben előtte lévővel hasonlítom össze, mivel egyszerre többel nem tudom, vagy ha megtenném, csak önmagam ismételgetése lenne belőle.…..
KondorL 2014.01.31 01:44:47
@Ivonn88: "mi, a három blogger nagyjából annyit szexelünk, mint egy átlagos libidójú ember"
"a NAPI átlaguk van egy alatt tudtommal"

Na akkor ha már úgyis jól állok a versenyben, még egy bekezdés ide is, a nap legidegesítőbb hozzászólója címért:)
Tehát gondolom a napi munkaátlaguk van egy alatt. De itt beszámít a privát szex is, hiába különül el bennetek, ebből a szempontból darab-darab. Aztán még definiálni kellene az "egy szexelés" fogalmát, továbbá megfontolandó, hogy a relációd nem kellően egyértelmű: az egyik oldalon konkrét szexelés-szám, a másik oldalon libidó. Márpedig a libidó és a szexelések száma csak korrelál egymással, de pl. hiába van nekem libidóm, ha nincs kivel szexelni, akkor áll a számláló.
Szóval egyetlen elejtett félmondat, és mennyi mindenbe bele lehet kötni:)
KondorL 2014.05.22 13:25:29
@noname.blogger: Kommentel ő máshol is, de ott is ciki:)
Az egyik tematikus oldalon például a következőképpen nyomul a cégcsoport kifinomult vírusmarketingje: Egy órán belül 1) megjelenik swissgirls hozzászólása a fantasztikus svájci munkalehetőségekről, aztán 2) Frenki megdicséri swissgirlt, hogy ő az egyetlen megbízható közvetítő cég + mellékesen kínálja a fantasztikus weblapjait, aztán 3) újra jön swissgirl és megdicséri Frenkit, hogy ő az egyetlen igazi webdesigner a piacon:) Egyébként a múltkori körben itt is volt egy ilyen páros jelenetük.
És közben ne feledjük: Frenki a megbízhatóságot és a személyes odafigyelést középpontba helyező önfényező oldalán, kamu stockfotókkal mutatja be magát és összes munkatársait.

Még egy poén: írt egy blogbejegyzést (többek között) arról, hogy milyen fontos a profi szövegíró a hirdetésekhez, mert az tudja behozni a megfelelő kulcsszavak elhelyezésével a kattintásokat és oldalletöltéseket. Nos, ennek a bejegyzésnek egészen ma reggelig 9 (kilenc) olvasója volt, több mint egy hónap alatt. Én lettem a jubileumi tizedik olvasó:DD
Ennek a konkrét posztnak pedig, amihez most írom a hozzászólást, és ami a ti "amatőr" blogotokon jelent meg - ahogy arra Frenki leereszkedően felhívta a figyelmet ("Kicsit lemaradtál") - jóval 32ezer (harminkétezer) feletti oldalletöltés jutott. Ebből is nyilvánvaló, mint egy falat kenyér, úgy kell ide a Frenki profizmusa:)
(Jó, ebben nyilván ott van a címlaphatás, de volt itt már címlap néküli poszt is többezres látogatottsággal, és átlagosan is összejön néhány száz oldalletöltés. No meg ha valaki akkora profi, akkor ugye tud olyan szöveget írni, ami érdekes a címlapszerkesztőknek is. Hiszen még az ilyen amatőröknek is sikerül néha:D)
Osztrák pasi, ötvenes. Nem részletezte hogy mit csinál, de valamiféle hotel management jellegűt, annál a hotelláncnál szállt meg amelynek dolgozik, ott találkoztunk. Késő este találkoztunk, autóval jött Bécsből. Pár percet késett, én meg kivételesen pontos voltam úgyhogy…..
KondorL 2014.05.16 13:29:12
@álomkor: Elküldtem neked a levelezésnek ezt a részletét privátban. Egyébként tőle először sablonválaszt kaptam, de utólag vettem észre, tisztességgel oda van írva, hogy a menedzser írta. Aztán jöttek a keresztkérdéseim, és vagy mert a bonyolultabb esetekkel maga a díva foglalkozik, vagy csak mert unatkozott vasárnap délelőtt, később már ő maga válaszolt:) Szerintem elég jófej módon, és meglepően jó angolsággal.

Amúgy a vidéki leírásodból a nyíregyházi leányzóra lenne egy tippem: F. A., ahol az A. egy nevet, az F. pedig egy állandó jelzőt takar:) Volt ott egyszer egy nagyobb melóm, többször heteket töltöttem el a városban, és hát...:)
KondorL 2014.05.16 13:29:58
@Playman123: Oké, engem továbbra is érdekel:)
Erotikus munka blog Levelezés:O 2014.05.11 15:36:49
Az előbb kaptam egy levelet valakitől a második "beszélt" nyelvemen, viszont annyira fura volt a mondatszerkesztés meg a helyesírás, hogy az nem igaz. Ilyen se történt még velem: általában azon a nyelven native speaker-ek írnak, és szerintem ez az illető nem volt az. Akárhogy is,…..
(Eredeti megjelenés: 2008. Nov. 11, kedd 08:43) Több mint egy hete nem dolgoztam, így írnivalóm sem igazán volt.  Először azért nem dolgoztam mert besokalltam, azután pedig a kötelező havi szabi miatt.  Sikerült felélni az itthoni tartalék pénzünket, de ma végre megint…..
KondorL 2014.05.09 19:42:32
@noname.blogger: Értem én az eszemmel, csak ez nem egy egyszerű történet civil észjárással:)
Szerintem amúgy a pasik között is sokan vannak, akik az első alkalommal ritkán tudják kihozni maguknak a maximumot egy új partnerrel. Ez is oka lehet, hogy amint írtátok, sok a "hűséges" szexmunkásozó. (Néha azért hülyén tud kinézni a píszí fogalmazás:D)

Egyébként nekem mint olvasónak, hasonló befogadói élményem volt egy másik nehezen érhető témánál is. Nagyon nehéz volt ugyanis feldolgozni, hogy ez az életmód hogyan egyeztethető össze nálatok tartósan a magánélettel. Hogy van olyan férfi, aki ezzel úgy tud együttélni, hogy nem "eltűri", hanem tényleg nincs vele gondja. Hogy amikor szóba kerülnek otthon a munkával kapcsolatos dolgok, akkor ő elmondja, hogy milyen jól meggyógyította a beteget (fiktív példa), te meg hogy milyen fickós volt az osztrák buszsofőr:) Ezeket az attitűdöket egy nagyjából "polgári" normák szerint élő embernek nehéz a maga teljességében befogadnia, akkor is, ha amúgy nincs vele semmi gondja. Egyszerűen mert annyira elképzelhetetlen a saját életére vonatkoztatva. És ebben meg Ivonn egyik mondata volt az még régebben, amikor igazából elfogadtam, hogy ez a hozzáállás tényleg létezhet:) Éppen mert nem bizonygatni akarta, hanem csak mellékesen benne volt egy amúgy másról szóló bekezdésben.
Szóval azzal kezdődött, hogy valaki azzal írt, hogy ő egy kanadai, aki a mexikói házában él, ne aggódjak azon, hogy mexikói, ő ott ideiglenes lakó, és amúgy is a turistarészen lakik. Namármost, ő ide vakációra hívna engem, mi lenne, ha megbeszélnénk skype-on? Elég rövid…..
KondorL 2014.04.26 16:16:26
@dukeekud: "Szerintem a kurvasag eleve csak penz kerdese, ha eleg jol megfizetnek, akkor BARKI valalna. Nehezen hiszem hogy volna olyan ember aki visszautasitana, mondjuk aktusonkent 100 ezer, vagy akar 1 millio forintot"
Jó hogy itt vagy, így újra meg tudom kérdezni: neked mekkora összeg lenne a limit, amiért már vállalnád?
KondorL 2014.04.27 19:51:28
@noname.blogger: Közben azért a prűd Amerikában is lazulgatnak az erkölcsök:)
m.cdn.blog.hu/or/orulunkvincent/image/Facepalmok/statue_liberty_strip.gif
KondorL 2014.04.27 19:54:13
@Ivonn88: Egész jó dolgok is vannak a cikkben, csak ahogy az indexnél lenni szokott, a számokkal nehezen boldogulnak. Szerinted ezt például hogyan lehet értelmezni:
"Etnikai megoszlás szerint egyébként a feketék házasodnak a legkevésbé: 45 éves korára csak minden negyedik fekete házas. Ugyanez a fehéreknél csak minden tizedik emberre igaz."
Pár hete írt nekem egy pasi, hogy találkozni szeretne. Teljesen normális stílusban írt, megbeszéltünk találkozót. Az utolsó e-mailjében pedig azt írta úgy mellékesen, hogy fel tudnék-e venni "something silky", merthogy szereti a szexis női fehérneműt. Én persze leokéztam, aztán…..
KondorL 2014.04.26 08:37:06
@noname.blogger: "Azért ez feleannyira sem alap, mint a kommenteléses dolog"
Tévedsz, Hollandiában már a szexmunkás OKJ-képzésen is tananyag a babydoll, a BSc-n pedig vizsgatétel a fűző és a harisnyakötő felvétele normaidőre:)
KondorL 2014.04.27 08:00:00
@prandelli: @noname.blogger: Én 24 órás ügyeletben vagyok, 10 órakor jön a váltás, addig még ki kell húzni valahogy:)
Unalmas az élet, pont egy hete nem kaptam levelet, úgyhogy gondoltam, addig megosztom az elmúlt idők 3 találkozóját: a legjobbat, a legrosszabbat és egy nagyon átlagosat (a szó rossz értelmében). Nem merem azt mondani, hogy a pályafutásom „legeslegjei”, de közel vannak hozzá.…..
KondorL 2014.04.18 10:53:19
@suisseproject: "Cserébe igyekeztem jobban odatenni magam"
Ilyenkor konkrétan miből áll az, hogy jobban odateszed magad?
Valamint izé, lehet hogy megint én leszek itt a rosszarc, de ezt a szemléletet és logikát elmagyaráznád pontosabban? Biztos van értelme, de ha ezt így olvasná netán egy potenciális vendég, akkor arra gondolhat, hogy majd ő is inkább negatívan áll hozzád, hogy cserébe jobban odatedd magad. Vagyis úgy tűnik, mintha a negatív hozzáállást jutalmaznád:O
KondorL 2014.04.18 14:06:18
@suisseproject: Az igazat megvallva bíztam benne, hogy csak félreértek valamit, de ezek szerint nem.
Mindenesetre tényleg megleptél vele, eddig azt elég evidensnek gondoltam, hogy egy adott szolgáltatónál akkor számíthatok rá, hogy "jobban odateszi magát", ha én is pozitívan viszonyulok hozzá. A másik megjegyzésed viszont legalább józan észre vall, azt én sem javasolnám, hogy ezt a posztot kedvcsinálónak kitedd a hirdetésed mellé:)
KondorL 2014.04.18 14:18:39
@suisseproject: Tényleg ügyes, el kell ismernem:)
Erotikus munka blog Érdekes 2013.11.16 00:05:56
Gondolkozom azon, hogy megbízzak valakit honlapkészítéssel, úgyhogy elhatároztam, hogy kicsit körülnézek az árakkal. Kicsit meglepődtem, amikor ezt olvastam: Közösségi portál     100-200.000FtCéges bemutatkozó oldal     40-70.000FtHirdetési weboldal…..
KondorL 2014.04.17 00:09:45
@noname.blogger:-DDDDDD
Az a benyomásom, hogy itt valaki nem mérte fel helyesen az erőviszonyokat:)
Az a jelenet ugrik be a Rendőrakadémiából, amikor Mauser emberei felveszik az izompólót, és önbizalommal telve elindulnak a Kék Osztriga bárba, hogy majd ők megmutatják.
Még a külső hasonlóság is megvan:
i1.ytimg.com/vi/fSQtBjQp6s4/hqdefault.jpg
6design.eu/wp-content/uploads/2013/07/frankie.jpg
(Persze ez a fotó is template, ahogy az illik egy "személyes odafigyelést" ígérő vállalkozáshoz:D)
Na tehát elindulnak, aztán az izompóló kevésnek bizonyul:
www.youtube.com/watch?v=fSQtBjQp6s4
(az elejétől 0:55-ig érdekes)
Ezt egy szállodából írom, mert itt alszunk, mielőtt holnap visszaindulnánk Magyarországra. A következő, khm, kissé hosszú bejegyzést pedig éjszaka írtam, és mivel reggel 7-kor keltem, kicsit fáradt vagyok, szóval lassan megyek is aludni. Azt viszont el ne felejtsem, amit ma az…..
Erotikus munka blog Csak egy levél 2014.03.08 19:50:47
Írtam arról, hogy fogalmam sincs, ez a mostani munkatípus - szállodában külföldiekkel való találkozás - hogy fog bejönni. Pár hete igyekszem ilyeneket összehozni, de valamit valószínűleg nagyon rosszul csinálok, eddig 1 db ilyen alkalom volt, ezen kívül pedig ilyeneket kapok: x…..
KondorL 2014.04.03 17:49:16
@prandelli: Aszta...:)
Igen, van:DD
KondorL 2014.04.04 23:30:50
@prandelli: Jogos kérés:) Hmm, a legkézenfekvőbb egy magas, kopasz, golyófejű ember lenne, de őt az egyik névhez a google is hozzáköti.
Kicsit függ az évjárattól is... esetleg Forgách, céhával?:)
Elolvastam ezt a cikket: Kurvába lettem szerelmes.Egy dolgot nem értek: a sztoriban pontosan milyen szerepet játszott az, hogy a lány prosti? Illetve egy másik: a beszámolós oldalakat olvasgatva elég elterjedt mind a csók, mind a kölcsönös francia: hogy a fenébe csinálta a…..
KondorL 2014.03.05 22:11:12
@Ivonn88: 5 évben? Elég fura ez is. 10 év szerintem a legkonzervatívabb kispolgárnak is belefér, a társadalmi elfogadottság átlaga manapság valahol 15 körül lehet, te meg magadra húzol egy ilyen szoros ketrecet, miközben amúgy 20-30 évvel idősebb pasik is trendszerűen bejönnek. 5 évet olyan tinilányok szoktak kijelölni, akik egy harmincéves embert definíciószerűen már leszálló ágban lévő, reménytelen középkorúnak tartanak:)
Na mindegy, ez csak megütötte a szememet. Valahogy úgy tűnik, hogy te csak szélsőségekben tudsz gondolkodni. Ha véletlenül apácának álltál volna, kétszer annyit sanyargatnád magad, mint a többiek:)
Ez például annyira, hogy eskü, gyanút fogtam. Na de persze nekem semmi sem jó:) (Egyébként az az ember írta, akiről itt írtam)   Dear ............., I found your photograph and a short description and 2-3 photographs, on the ............. site. Then I went to the ...............…..
KondorL 2014.03.04 22:11:52
@suisseproject: Na akkor hajrá, melóhoz is, íráshoz is:)
KondorL 2014.03.04 22:16:23
@Ivonn88: "A te egyéni preferenciád - hogy nem mennél olyan lányhoz, akit érdekel a külső - nem látom, hogy több lenne egyéni preferenciánál, és nem tenném bele a szexmunkás etikai kódexbe, ha lenne ilyen"
Ebben megint van némi khm... csúsztatás, mert én sehol nem mondtam, hogy nem mennék olyan lányhoz. Max. előnyös tulajdonságnak tartom egy szolgáltatónál, ha NEM érdekli a külső, mert ez növeli annak az esélyét, hogy a lehető legjobb szolgáltatást kapjam - de ez elég ritka tulajdonság, ha abszolút kritériumnak venném, nagyon leszűkítené a választékot, ráadásul előzetesen szinte esély sincs beszerezni valakiről ezt az információt (legfeljebb az ellenkezőjéról győződhetek meg). És amúgy is, a realitásokkal nincs értelme hadakozni: a többség számára ez tényező, ez van.

Ami ellen kifogásom van, az az "érdekli a külső" egyik itt felmerült minősített esete, amikor a szexmunkás egy fénykép alapján előre szelektál és dönti el, hogy mi az esélye köztünk az egymásra hangolódásnak. Ennyit írtam, nem mást: "Nem szívesen találkoznék olyan szolgáltatóval, akinél ezek között a tényezők között nagy súllyal szerepel, hogy tetszik-e neki a fényképem." Szerintem már a külső megjelenés fogalma is sokkal tágabb annál, mint amit egy fotóról le lehet szűrni, az egymásra hangolódás esélyei meg még szélesebb pályán kellene, hogy mozogjanak. Ezért ez a hozzáállás valóban nem szimpatikus nekem, még akkor sem, ha esetleg pont tetszene a fényképem. Ezért ez, de csak ez valóban erős ellenjavallat lenne a szememben az illetővel kapcsolatban. Az viszont igaz, hogy még ez is csak egyéni preferencia, és nem etikai kódexes ügy - de nem is mondtam, hogy az lenne.

Sőt, igazából én még azt sem tartanám elítélendőnek vagy etikátlannak, ha pl. te mindenkitől fényképet kérnél, és aztán tízből kilencet elkergetnél, mert nem elég helyesek (ha az erről szóló fogyasztói tájékoztatás megfelelő időben és módon történik) Az is csak egy üzleti modell lenne, aztán vagy működik, vagy nem. Ebben lehet hogy félreérthető voltam, de akkor pontosítok: nem az álláspontoddal van problémám, hanem azzal, hogy nem értem az álláspontodat, illetve konkrét ellentmondásokat látok benne. Akár ebben az utolsó kommentben is.
Viszont a téma kezd megint elmenni a túlragozódás felé, szóval lassan igyekszem rugalmasan leszakadni róla:)
KondorL 2014.03.05 22:08:25
@Ivonn88: Na szép, most már a szalmabáb meg a csúsztatás mellé megjött a terelés is. Még az az érvelési technika maradt ki, hogy biztos nagyon ronda vagyok, azért fáj a téma:) Ez amúgy kb. a netes sztenderd, szóval álmatlan éjszakákat nem fog okozni, csak azért furcsállom, mert eddig mindig korrekt és többnyire minőségi érvelést olvastam tőled akkor is, amikor éppen nem értettünk egyet.
Amúgy írtam egy választ, de ha így elküldöm, akkor valószínűleg az lesz az utolsó hozzászólásom a blogon. Még alszom rá egyet, hogy megér-e nekem ennyit:)
Erotikus munka blog "lenézés" 2014.02.17 07:43:00
(Most látom, hogy ezt a postot még nem is raktam ki, pedig már régóta terveztem... szóval tessék) Ha az ember szexmunkásként dolgozik, meglehetősen gyakran van együtt olyanokkal, akik nála minimum 10, de inkább 20-30 évvel idősebbek. Mondjuk érdekes, amíg magyar oldalakon…..
KondorL 2014.02.27 08:48:33
www.youtube.com/watch?v=dABo_DCIdpM
Az elején a brit akcentusok között van néhány nagyon jól elkapott, aztán néhol már kicsit átmegy paródiába, de ügyes a srác.
KondorL 2014.02.28 17:50:46
@noname.blogger: Most meghallgattam újra a videót, és amire ezt írtam korábban: "angol anyanyelvű embernek lényegében egy szavát sem értettem meg, sőt elsőre az sem volt egyértelmű, hogy angolul beszél", az eszerint nem az írhez, hanem a liverpoolihoz (scouser) hasonlított leginkább, és konkrétan azt hittem akkor első hallásra, hogy az ember dánul vagy hollandul beszél. (A holland beszédből ennél többet meg szoktam érteni:))
KondorL 2014.03.05 22:04:55
@prandelli: "C'mon scouser scum..."
Asszem értem a poént, de a megfelelő riposzthoz nem elég jó a liverpudli akcentusom:)

Külföldiek szerint nagyon szép magyar szavak még, saját gyűjtés: hevederzár, balzsamozás
Hát, elég érdekes estém volt, bár gondolom, csak én fogom annak találni:). Ugyanis eredetileg úgy volt, hogy csak azzal a kedves ismerőssel találkozom, akit már amúgy is jól ismerek. Már kb egy hete megbeszéltük, hogy találkozunk, aztán pár napja ő áttette korábbra, nekem meg…..
KondorL 2014.02.19 13:25:53
@Sousveillance: "mi értelme van sokat mászkálni, órákat beszélni"
A vendég, vagy a szolgáltató oldaláról kérdezed, hogy mi értelme van?
KondorL 2014.02.19 13:51:24
@Sousveillance: Akkor jogos a kérdés, csak a kontextusból úgy is lehetett érteni, hogy ha Ivonnt úgysem érdekli, meg úgyis elfelejti, akkor _számára_ mi értelme van. A vendég motivációja ebben nekem sem világos, mármint az adott feltételek között.
KondorL 2014.02.21 10:51:11
@prandelli: Egy kicsit mintha off irányt vett volna a téma:) Egyébként én pont cseh lettem a teszten, amit elég reálisnak is gondolok.
Még ebben a postban említettem, hogy NNB előző blogjában volt egy remek példa a "Pretty woman"-féle hozzáállásra (én egyébként abban a filmben sosem értettem, hogy miért jó, ha a csaj nem tanulni megy, hanem feleségnek, bár lehet, hogy végülis elment tanulni, csak még össze is…..
KondorL 2014.02.18 19:38:12
@noname.blogger: A nyelvi minimumszint témához, félig off.
Még a 90-es évek elején, amikor először özönlöttek be mindenféle kütyük a Távol-Keletről, egy nemrég óta Magyarországon élő vietnámi gyerek elhitette a honfitársaival, hogy ő tud magyarul. Kiadták neki a használati utasítások fordítását... and the rest is history:)
Most hirtelen ezt a klasszikust sikerült megtalálnom a termésből, valami gyerekjáték leírása:
jo.zan.hu/poen/pictures/pictures_5/vietnami.gif
Semmi extra egyébként, csak van valaki, akinek nem egészen tiszták az elképzelései, és próbálom úgy kommunikálni a saját véleményemet, hogy az ne legyen sértő, amiben szerintem nem vagyok olyan jó, de most mintha sikerült volna. Megmutatom: (Az illetővel amúgy még mindig nem…..
KondorL 2014.02.09 13:37:40
@Almeron: ”Fura egy fickónak tűnik. Jobban tenné, ha valamilyen társkereső oldalon levelezgetne”
Ezek nem annyira szokatlan igények, ez a szexuális szolgáltatások egyik létező szegmense. Maga Ivonn is tevékenykedett hasonló profilban, sőt pár hónapja is nyitott volt rá, amikor hosszasan tárgyalt több SD-jelölttel, itt is írt róluk. Emlékszem rá, mert az erről szóló első bejegyzése miatt kezdtem jobban odafigyelni a blogra, annyira érthetetlen volt számomra a sztori.

Mondjuk a konkrét esetben az egymás mellett elbeszélős körök helyett nekem is célszerűbbnek tűnik egy ilyesmi válasz: ”Ok, so you’re looking for a sugar babe arrangement. That’s fine with me, let’s try and work out the details/Unfortunately, I’m not available for that kind of service right now” (nem kívánt törlendő), de Ivonn munkájának napi menedzselésébe már tényleg nem szeretnék beleokoskodni:)
KondorL 2014.02.11 23:59:58
@prandelli: Amikor tavaly nyár végén idetévedtem a blogra, éppen volt néhány aktuális bejegyzés egymás alatt (köztük Ivonn első posztja SB témában), amelyek számomra nehezen érthető elemeket is tartalmaztak. Később további információk révén ezek többsége tisztázódott, a maradékkal pedig megtanultam együtt élni:) Nem annyira érdekes már, és nem akarok itt offolni sem a részletekkel, de ha érdekel, megírom privátban.
Erotikus munka blog Mivan? 2014.02.01 22:42:00
A tumblr #prostitution tageit olvasom, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy felidegesítsem magam (unatkozom, na), meg azzal is, hogy hátha találok valamit, ami még nem lerágott csont. Szóval most ezen értetlenkedtem egy sort: Szóval a két ember szerint amúgy sincs választásunk, a…..
KondorL 2014.02.06 01:51:25
@noname.blogger: Na igen, egy mondatot az is megér, hogy azon a nyelvi szinten, ahová Ivonn pozicionálja magát (szerintem egyébként az itteni angol hozzászólásai meg a másik blog bejegyzései alapján nagyjából joggal), szóval a google translator nem mindig elég. De így harmadik személyben elég hülyén hangzik beszélni róla, erre talán még visszatérek majd:)
KondorL 2014.02.06 12:01:40
Bár egyszer már visszavonultam a témától + amiket NNB válaszolt, abban az én álláspontom lényege is benne van, de még egyszer nekifutok a saját gondolatmenetemmel is.
Ha egy posztnak az a lényege, hogy beleköt valamibe, akkor az érvelés minden pontjának stimmelnie kell - egyébként az érvelő saját érdekében, hogy ne lehessen a gyenge ponton visszatámadni, és ezzel hitelteleníteni az érvelés fő irányát is. Egyébként ez a fokozott odafigyelés sok más esetben is fontos, pl. ha az ember olyan álláspontot képvisel, amit várhatóan sokan fognak támadni. Ilyen pedig nálatok elég sokszor előfordul.
Velem is volt már hasonló, egy prezentáció elején összekevertem két fogalmat, ezt valaki szóvá tette, és onnantól nagyon nehéz volt egyrészt visszaterelni a diskurzust a lényegre, másrészt megvédeni a hiteles, kompetens szakember képét. (Paradox módon egyébként éppen azért eszkalálódott a probléma, mert a fejemben rendben volt a dolog, csak nem a megfelelő kifejezést használtam. Ezért nem esett le azonnal, hogy mi a gondjuk - ha teljesen hülyeséget mondok, akkor rögtön nyilvánvaló lett volna, amint szólnak).

Talán azért van értetlenség a részedről, mert te úgy állsz hozzá, hogy mit számít ez ennél a nem túl fontos szösszenetnél. Én meg a dolog általános tanulságát nézem, és ez akart lenni a hozzászólásom értelme: hogy ilyen esetben - főleg ha te magad is érzed, hogy valami nem stimmel - egyszerűen meg kell nézni még két forrást, mielőtt kiteszed a bejegyzést. Ez nem a "nincs kedvem még órákat tölteni a grafikonok polírozásával" esete, már csak azért sem, mert max. néhány percet igényel*. Ha pedig végképp a lustaság az úr, akkor legalább a minden publikálásra szánt irományra érvényes egyszerű alapszabályt alkalmazd: ha egy konkrétumban bizonytalan vagy, és nem tudsz vagy nem akarsz utánajárni, azt inkább hagyd ki teljesen, de legalábbis ne emeld ki külön. Angolul ezt úgy mondják: when in doubt, do without:)

*És van még egy különbség. Ezt azért hozom elő félig visszakanyarodva még a múltkori statisztikás vitához, mert elsőre talán nem egyértelmű, hogy azoknál a bejegyzéseknél engem például miért NEM zavarnak a megjelenítés kisebb hiányosságai - annak ellenére, hogy sokat foglalkozom adatok, információk értékelésével és prezentációjával - és hogy ebbe a látszólag marginális félrefordításba meg akkor miért kötöttem bele.
Nos, azoknak a bejegyzéseknek a lényegét NNB "saját kutatása" adja, amelynek közléséhez eszközként használja a táblázatokat és a grafikonokat. Ezért ha az egyedi, máshol fel nem lelhető információk döntő többsége érthetően átmegy, akkor a lényeg rendben van, és az a néhány hiba nálam az elhanyagolható kategóriába esik. (Megjegyzés: Ha ugyanezek a hibák egy olyan kurzuson kerülnének elő, ahol éppen fordítva, a konkrét adatok érdektelenek, és a fő téma az adatok, táblázatok és grafikonok kezelésének technikája, akkor meg éppen ezeknek a hiányosságoknak a megbeszélése kerülne a fókuszba)
Ennek a bejegyzésnek viszont nincs ilyen tartalma, hanem a lényegét pont a beszólás (és ennek apropóján az ellenvéleményed kifejtése) adja, és akkor jöhet megint az első mondat: Ha egy posztnak az a lényege, hogy beleköt valamibe, akkor az érvelés minden pontjának stimmelnie kell.
KondorL 2014.02.06 19:13:44
@Ivonn88: Őszintén szólva bosszant egy kicsit, hogy még azt sem sikerült elérnem, hogy egyáltalán napirendre vedd az általam felvetett szempontokat - valójában olyan érzésem van, mintha el sem olvastad volna az utolsó próbálkozásomat, pedig biztosan nincs így. De annyira azért nem bosszant, hogy ebben a témában további erőfeszítéseket tegyek.
Ezért most NNB tegnapi mondatát plagizálom: Nem tudom jobban elmagyarázni, ne haragudj. Ejtsük a témát, jó?:)
Erotikus munka blog A mai vicces 2014.02.02 11:32:44
Hello ............... . I will go to Budapest on February 09. I want a girl that night. 1 hour.   I try to contact girls and compare prices. I did find a girl called ............. she gave massage per 45 Euros/Hour.   How much money (Euro/Dollar) for your time? Maybe 40 to 50…..
KondorL 2014.02.05 18:07:34
@Ivonn88: Jó, de inkább privátban. És majd estefelé, elő kell keresnem a pontos linket:)
Egyébként az ár-érték arány ezen a piacon nekem teljes homály, igaz, nagyon esetlegesek a tapasztalataim. Elméletileg azt látom, hogy a piac nagy része egy igen szűk ársávban működik (mondjuk 15-20k/óra), ott viszont a nagyjából egyforma ár mellett óriási (és éppen ezért érthetetlen) színvonalkülönbségek vannak külsőre és szolgáltatásban is - másrészt létezik a számomra teljesen abszurd 1000-1500 eurós kategória, főleg ún. pornósztárokkal, akiket gondolom a celebhatás miatt éri meg valakiknek megfizetni (van, akinek a pénz ilyen nagyságrendben nem tétel, viszont az adott körben értéke van annak, hogy megvolt XY)
Gyakorlatilag meg annyit tudok mondani, hogy amikor nagy ritkán igénybe vettem ilyen szolgáltatást, akkor ebben a bizonyos ársávban (utoljára kb. 60 euróért) találtam már olyan élményt, aminél jobbat fizetős körülmények között nem nagyon tudok elképzelni. Szóval, with all due respect, nekem az 1500 euró (per óra) tizede is pazarlásnak tűnik:)