Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mama gyökér

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
téveszmék "A tanítás nem vicc" 2020.06.14 00:03:53
  Még a koronavírus-járvány kezdetén jártunk, amikor a híradások beszámoltak a jópofa makói tornatanár akciójáról, aki - a karanténoktatás jegyében - a nappalijában felállított vasalódeszkán mutatta be az úszás helyes mozdulatait. Nem állítom, hogy egy Karinthy-gyűrűt érő produkció, így az sem…..
Petrőczi Éva (1951-): "Mint a gyerekkor..." versek Pro Pannonia, 2013.magyar / kortárs / vers Mint egy Zsolnay-mázas bokály, baranyai vadvirágokkal teli. Mellé, képzeletben, mert csúnya körítés volna, „lábbilincs” balatoni hínár és isztriai homok, bogácsi tücsök és…..
mama gyökér 2014.01.21 16:53:52
Szóval szombat esti táncpróba után még hazajöttem Veszprémbe (szüleim pont egy koncerten voltak Budapesten, így amikor vége volt, együtt mentünk haza), azóta itthon vagyok, és sikeresen nem estem kajakómába. Vasárnap egész nap süteményeket sütöttünk (mézeskalács, zserbó,…..
A vers zenében érzi jól magát. Így született a műfaj. A felolvasóestekről ne beszéljünk, mert megölök egy hippit. A magyarórákról meg pláne ne, mert megölök egy magyartanárt.  (Őt persze biztos nem, egyrészt jól néz ki, másrészt minden szavát instant aranyba) Két…..