Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marihun

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
marihun 2014.03.31 20:48:12
@Pic: A port.hu szerint az RTL-en most szombaton 14.20-tól lesz a 3-4. rész. Viszont arra meg én lennék kíváncsi, hogy az RTL-en dupla audiosávval adták az első két részt? Ha igen, neked megvan még? Mert elméletileg ez a pilot extended verziója volt, amit eredeti hangsávval sehol nem lehet felhajtani, és nekem nagyon fájna rá a fogam (szinkronnal már megvan). :)
Kedves olvasók! A Person of Interest 2x16 egy teljesen más rész, mint amit eddig megszokhattunk. Akik látták, sokakat megosztott, jó volt-e, vagy sem, én az igenlők táborába tartozom, függetlenül attól, hogy nem szeretem Sarah Shahi színésznőt – de ez legyen az én bajom. Jelen…..
marihun 2013.09.02 21:38:01
@AaannnaaA: Én imádom, hogy ennyire alaposak a készítők, és hogy ilyen apróságokra is ügyelnek. Egyébként a Universal Heritage Insurance-nek honlapja is van, a sarkában ugyanezzel a számmal :D (www.universalheritageinsurance.com) Mondjuk sokmindent nem lehet rajta megnézni... :DD
marihun 2013.09.03 18:39:46
@Flankerr: jaja, a HIMYM-ben az összes felbukkanó honlapcímet érdemes megnézni, mert tényleg léteznek :D Ahogy a Chuck-ból is a mai napig él a Buy More oldala :D Az ilyen extrák szerintem sokat hozzátesznek a sorozatok élvezetéhez. Bár a pálmát ezen a téren a Richard Castle-féle Nikki Heat-regények viszik :D
marihun 2013.09.04 15:13:43
@higeona: A Heat Wave-et és a Naked Heat-et itthon is kiadták, a Könyvmolyképző Kiadó oldalán vagy a Librinél meg is rendelheted őket! Ha meg eredetiben akarod olvasni, akkor Amazon.com, most szeptemberben jön ki az ötödik regény. Ja, és a Derrick Storm sorozatból is megjelent néhány darab :))