Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tamasnagy

5 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előzmények: Az első elhatározás - fehérje diéta  [...] A diéta mellett mozogni is akartam. Néztem különféle torna videókat, főleg a szülés utáni nem túl megterhelő testmozgás érdekelt. Akárhogy néztem, utánoztam nem tudtam azonosulni vele. Többször próbálkoztam a…..
Az újdonsült beforeAfter, azaz Ő a mi Hősünk rovatunk újabb jelentkezővel gyarapodott Keserű Kornél személyében, aki Szénási Tibivel egyetemben a fogyásra helyezte a hangsúlyt. Kornél a saját útját járta és saját módszer szerint fogyott le majdnem 20 kilót úgy, hogy még a…..
Ismét egy finom étellel jelentkezem, ami az utóbbi cikkel ellentétben inkább fehérjében gazdagabb, mint szénhidrátban. A fogas, a horgászberkekben süllőnek is hívják, egy szálkátlan, száraz, fehér húsú hal. 100 gr fogas csaknem 20 gr fehérjét tartalmaz 0,2 gr szénhidrát és…..
tamasnagy 2013.10.07 16:28:55
@ottomoll: Jól tudod, a fogas és a süllő ugyanaz a halfaj, csak a méretbeli különbség különbözteti meg őket. Megmondom őszintén, horgász létemre én sem tudom pontosan, szerintem a fogas a már nagyobb testű hal lenne, de nálunk vidéken mindenki süllőként nevezi. :)
Nem sok olyan embert ismerek a baráti társaságomban, akik nem szeretik a jó öreg bolognait. Én is így vagyok ezzel, de manapság egyre többször készítem hús nélkül. -          Hús nélkül? Hát azt meg hogy?- biztos kérdezitek…..
tamasnagy 2013.09.24 07:34:19
Kicsit megkésve de jobb később, mint soha alapon mutatom be a súlycsökkenésem másik okát, a mozgást. Aki komolyabb súlyt akar veszíteni, az bizony kösse fel a gatyáját, ugyanis mozgás nélkül ez nehezen érhető el. Nem írok most egy hosszú cikket, nem fogok bemutatni…..
Üdvözlök itt mindenkit, Nagy Tamás vagyok és ezentúl néhány cikkel megpróbálok hozzájárulni ennek a remek kis blognak a sikerességéhez. Nem tudok magamról sok érdekességet elmondani, nem is vagyok egy Andersen, hogy a „meséimmel” elkápráztassam az olvasókat. Egy valamit…..
Volt szerencsém augusztus utolsó hetében részt venni egy sporttáborban, melyben a több km-es túrák, hegyi lovaglások és a sziklamászások mellett kipróbálhattam magam a tájékozódási futásban. Erre a hét közepén került sor egy korai kelést követően. 7:00 kor reggeli, majd eligazítás, ahol…..
tamasnagy 2013.09.01 22:58:08