Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sexaddict

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltkor a szex minőségére fektettük a hangsúlyt, de az sem mindegy, hogy a kérdésben említett 10 alkalom hány nap, hét, hónap, vagy urambocsá év alatt jön össze. Nem viccelek, ismerek olyan esetet, amelyben több év házasság alatt tartottak 10-nél, és csodálkoztak, hogy a…..
sexaddict 2014.01.23 11:49:44
@estrella_: Nem tudom megítélni, hogy miről is értesülhet itt a kedves nagyérdemű. De nekem, mint férfinak, se nem egyformák, se nem biztosak. Ez utóbbi akár úgy, hogy ejakuláció történik, akár úgy, hogy az sem.
Az orgazmus minősége pedig egy skála. ahol az átlagoshoz képest -60% - +200% -os eltérés abszolút reális.
Az, hogy egy pasi könnyen szexel nem jelenti azt, hogy igénytelen. Csak azt, hogy kisebbnek értékeli a kockázatot. A "Miért is ne" itt az alapgondolat. De a minőség bizony igen változó.

@skarlát betű: Szerinted itt valóban a hűségról van szó? Nem hiszem. Ez valami más lesz itt. Jó lenne belelátni. Ettől még bárkinek aki ilyet csinál, ugyanezt kivánom vissza... tompa rozsdás késsel.

Más: Az, hogy te hogyan kötődsz akár kutyákhoz akár gyerekhez, nem mond semmit arról, hogy mások hogyan kötődnek. Én híján vagyok a fentieknek. így igenis fontos számomra, hogy konkrét racionális érvem legyen invesztálni valamibe.
sexaddict 2014.01.23 14:10:28
@skarlát betű: Elképzelhető, amit a csonkításról írsz. Csak egyszerűen nem fér bele a világképembe. Konkrétan tönkretenni valakit azért, hogy ne lehessen másé szerintem önmagában is elég elfuserált gondolkodás. A megvalósításról inkább ne is beszéljünk. Szerintem ez ügyben egyezik a véleményünk.

Nem hiszem, hogy rossz világ lenne egy olyan ahol az önérdek dominál. Egyszerűen azért mert a saját érdekeink követése alapvetően létrehozna egyfajta érzelmi kapitalizmust. Te megadod nekem amit én szeretnék, én pedig ezért megadom neked amit te szeretnél. A dolog szép tiszta és egyenes. Persze ez nem ez a világ.. De egy valós önérdekű világban nem irtanánk ki egymást. Szerintem ott van a különbség, hogy másnak ártani pl. szinte soha nem érdekünk. Mindig csak egy, (általában rosszul) választott eszköz.

Gyerek ügyben. Igen a választás mindig a miénk. És szerintem ez az egész apasági dolog alapból egy következmény. Főleg ha későn történik. PL. egy eleve tervezett elszakadás indoklására. Felelősségek tisztázására van. Az hogy ki miért csinál ilyet, és mit dönt ez alapján az alapvető szuverén jog.

Az én esetemben pl. igen komoly erőfeszítést jelent egy gyerekkel azonos szobában tartózkodni. Egyszerűen az idegeimre mennek :) Bocsi. Semmi rosszat nem akarok evvel. Csak egyszerűen tényleg ez a zsigeri reakcióm.

Ha "csinálok" egy gyereket. Akkor a saját jól felfogott érdekemben, és felelősségem tudatában természetesen választhatom, hogy uralkodom magamon és valahonnan kerítek kellő türelmet is, hogy sikeres utódom legyen ebben a világban. De ha ez nincs meg, akkor miért is tenném ezt?

Igen alapvetően önző vagyok, abban az értelemben, hogy Mindig keresem a magam örömét. És nekem sajnos nem okoz örömet, hogy jót teszek másokkal. Ez van. Ettől még szoktam ilyet csinálni, ha épp ahhoz van kedvem. De sem elvi sem erkölcsi kötelezettségem erre nincs. Hobbi.

Tartok tőle, hogy nem vagyunk egyformák :) De evvel nincs is semmi baj. Én vagyok a "nem normális" azért ezt tudom. És a társadalomra nagyban igaz az amit te írsz. De kérlek ne vesd el gondolkodás nélkül az ettől különböző elképzeléseket. Nem akarok senkinek rosszat. És hidd, el.. erre az alapra most nem is vállalnék gyereket. Mert az kibaszás lenne a gyerekkel. És igen én mindig keresem a magam örömét. De igyekszem kerülni, hogy másoknak kárt okozzak.
Erotikus munka blog Bdsm meló 2014.01.11 15:00:56
Van egy olyan érzésem, hogy a mostani bejegyzést a nem túl figyelmes olvasó félre fogja érteni, de ettől függetlenül megírom. Szóval megvolt életem első bdsm-melója. Oké, ha belegondolok, tulajdonképpen ilyen a párommal volt először, amikor megismerkedtünk, viszont az a…..
Mielőtt kommentelsz a szerző személyével kapcsolatban, kérlek olvasd el ezt: A bloggerekről - hiánypótló bejegyzés (Megj: ezt a bejegyzést régebben írtam, kb másfél hónapja) Az van, hogy a párommal megint együtt tudtunk tölteni pár napot, de ez nagyrészt veszekedéssel…..
Ma dolgoztam volna, de le kellett mondanom a dolgot - az okot nem jelölném meg, de tényleg előre nem nagyon látható helyzet volt (na, mondjuk egy 30-40%-os esélyt adtam volna neki, beismerem). Az illetővel fél 6-kor találkoztam volna, és 3 körül írtam neki, hogy le kell mondanom. Ehhez…..
sexaddict 2013.12.31 20:12:12
@paintedtie: i guess i will have to agree. And she has a couple of other positive traits too, which are less obvious here :)
sexaddict 2014.01.01 11:26:29
@mikeb: I think @mldrv meant to say either that:

+1 on the idea of "NNB finding her own niche on the market"
...or...
+1 on the idea of "finding one's own niche in business" in general

referring on your comment on 2013.12.30. 12:27:20
sexaddict 2014.01.03 18:21:19
@prandelli: kérlek ne mosdd össze NNB és Ivonn88 reakcióját az enyémmel. A fentebb kritzált mondatok tőlem hangzottak el.
Nem vagyok blogolós (sem kommentelős) típus amúgy. Így nem is tartom az itteni megszokásokat.
Egyszerűen leírom amit gondolok. Ami néha elég nyers formát ölt. Mert így őszinte. Avval együtt, hogy néha nem éppen politikus.
Próbáltam az említett komment végére odaírni, hogy miért olyan amilyen. De lehet nem voltam kellően kifejtős.
Sem pro sem kontra nem áll szándékomban a jövőben politikai álláspontot felvenni itt. Maradok a személyes véleményemnél. Evvel együtt nem kívánok senkit sem "ellenzékként" kezelni.
Mindenki személyesen felelős azért amit leír, és azért ahogyan leírja azt.

És mégegyszer az én véleményem semmilyen nézőpontban és értelemben nem a blog véleménye. és nem a szerkesztők véleménye.
Erotikus munka blog mindenféle 2013.12.05 17:41:04
Ez most egy ilyen "minden rendben van és még élünk"-bejegyzés lesz, mert nincs konkrét téma, amiről írni tudnék (na jó, van egy vázlatban, a meló közbeni vicces/kínos esetekről, de még várom, hátha eszembe jut több is), de ahogy rendezgettem a régi bejegyzéseimet (amik…..
sexaddict 2013.12.05 23:03:16
@Hátrányos helyzetű kaviár: Nem sértődök meg, ellenben az eredeti felvetésem, miszerint is: esetleg be kellene szállnom a szakmába az ott említett árakon, ez esetben megválaszolatlan.
Mert akármennyire is iróniának vetted. Ha ténylegesen el lehet kérni ilyen összeget, akkor, egye fene, ott hagyom a jelenlegi munkámat.
Ha pedig nem, akkor mi lenne a reális árszabás? És leginkább miért?
Az hogy nőnek néztél amikor írtál csak annyit módosít a mondanivalódon számomra, hogy jelzi, igen mélyen csücsülsz a szarkazmus és irónia mocsarában. Egyiket sem kedvelem túlságosan, nem azért mert sértenének, hanem mert megakadályozzák a tartalmas eszmecserét.
Szóval a fenti kérdések válaszra várnak. Méghozzá komolyan-vett és végiggondolt válaszra.
Csók
sexaddict 2013.12.05 23:31:06
@Playman123: Értem mire gondolsz. De szerintem a béke jelen esetben még csak fegyverszünet lehetne, hiszen senki nem győzte meg a másikat, illetve az álláspontok sem értek el olyan közelséget ami hosszú távon is alapja lehetne a békés együtt létezésnek.
Máshogy fogalmazva a béke nem a harc hiánya, hanem az ellentétek hiánya. Amiért viszont tenni kell. Igen, néha harcolni is.
Mennyivel jobb egy témát lehűteni majd eltenni, mint forrás közben rátenni a fedőt, hogy majd X idő után újra előbugyogjon adott esetben sokkal forróbban.
Persze sokkal jobb, ha mindezen hűtési folyamatok felnőtt ember módjára, kellő komolysággal, és némi kreativitással mennek végbe, akár avval, hogy mások számára is értékes tartalom születik. De ha hideg zuhany kell, akkor az.

Peace... true, world scale peace.
sexaddict 2013.12.10 12:21:05
@Hátrányos helyzetű kaviár: Pedig nem. :) A főzési tudományom a "nem halok éhen" kategóriában van valahol.

Nem hiszem, hogy szarkazmus és irónia kellene ehhez. De te vagy aki ismered magad, és gondolom érzed, hogy milyen hatással van rád a világ, ha nem tüskésedsz ennyire.
Nem vonz a gondolat, hogy felkösd magad. Avval én nem nyerek semmit :)
Erotikus munka blog Érdekes 2013.11.16 00:05:56
Gondolkozom azon, hogy megbízzak valakit honlapkészítéssel, úgyhogy elhatároztam, hogy kicsit körülnézek az árakkal. Kicsit meglepődtem, amikor ezt olvastam: Közösségi portál     100-200.000FtCéges bemutatkozó oldal     40-70.000FtHirdetési weboldal…..
(Aki most kapcsolódna be: A bloggerekről - hiánypótló bejegyzés) Nos, tegnapelőtt volt esedékes az a találka, amit már több mint két hete megbeszéltem az illetővel, igaz, kb egy hete napokig nem válaszolt, hát megkértem, hogy ugyan, jelezzen már vissza, hogy tervezhetek-e vele…..
sexaddict 2013.11.03 19:14:27
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang:
Legyünk pontosak. kommentelek, nem blogolok.
sexaddict 2013.11.03 20:03:33
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang:
A párom blogger :) én nem vagyok az. Részletkérdés. De mint minden esetben amikor a "szavakon lovagolunk", az ok a pontosság igénye. A cél pedig, hogy ne legyen félreérthető senki számára amit írunk, elkerülendő a hibás következtetéseket. Ezesetben pl. azt, hogy bármilyen befolyásom van erre a blogra. Merthogy nincs.
sexaddict 2013.11.03 22:29:47
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang:
félreérted. Nem dobozolni szeretnék. És nem is kerekíteni. Pont ellenkezőleg. Pontosságot keresek. Tehát igenis szürkés-barnás drapp izé, és nem fehér :)
Gyakran mondják az emberek, hogy amit csinálok, csinálunk ezzel a bloggal, csupán önigazolás, hiszen ha ez tényleg olyan normális dolog lenne és normális munka, nem kéne róla írnom. Kissé falsnak érzem a logikát, hiszen ezek szerint akkor minden, amiről az emberek olyan véleményt…..
sexaddict 2013.10.26 12:51:02
@noname.blogger: A "szofisztikált" szó használatának kikényszerítése nem túl szofisztikált kísérlet arra, hogy szofisztikált beszélgetés látszatát keltse.

@Almeron: Nem kívánja.. de hátha örül neki :), vagy legalább elviseli, hogy nekem így jó.
Amúgy ha az ember kellően idegen stílusban kommunikál egy kérdésről, az elősegítheti, hogy a másik fél kicsit jobban odafigyeljen.
sexaddict 2013.10.31 00:02:42
@nick.88: Most attól, hogy le szeretne feküdni mással egy rohadék lesz? Nem hiszem. Gyenge ember, mert nem tudja elérni a párjánál azt amit szeretne, vagy csak azért van vele mert az olyan "biztonságos". De ennyi. A motivációi tiszták és világosak. És nem is igen elítélhetőek. Nem azért keres másik csajt, hogy bántsa a mostani barátnőjét. Hanem azért mert egy jót akar...
Nem így kéne csinálni. De ennyi.

Remélem mihamarabb kiderül mindkettejüknek, hogy valami most nem stimmel, és találnak értelmes megoldást.

Az alapján amit eddig olvastam rólad iszonyatosan gyorsan ítéled el az embereket. Kezdetnek itt vagyok mondjuk én. Annak amit az itteni kommentjeidben elítélsz a nagy részét elkövettem vagy elkövetem.
- Vannak fétiseim... meredekek is.
- Szexeltem már pénzért
- Fizettem is már szexért
- Szex közben van hajlamom "tárgynak" kezelni a partnert.
- Pénzzel kb. mindenre rá lehet venni, ami nem ütközik az elveimmel.
- Szoktam össze-vissza szexelni (bár ez meg van engedve)
- Úgy gondolom, ha csajnak megérte a kutyás dolog 20 ezerért akkor egészségére, és megnéztem volna.

Mindezek mellett
- tudom mit akarok az élettől. pontosan.
- maximálisan korrekt vagyok
- igyekszem másokat segíteni a saját céljuk elérésében (főleg ha közben én is elérem az enyémet)
- és úgy gondolom, hogy a tőlem különböző felfogás is lehet normális (ettől még nem fogok vele egyet érteni feltétlen)
- soha nem csaltam meg senkit.
sexaddict 2013.11.02 12:26:10
@nick.88:

> Hát nézzük csak... a társa szemébe hazudja, hogy "szeretlek,
> mindennél fontosabb vagy" (aha,persze MINDENNÉL, de azért mást
> dugna... meg tudom, amúgy sem szerelmes)... Aztán ott van az,
> hogy letojja magasról, ha ez kiderül, mennyire összetöri a másikat, mennyi
> fájdalmat és szenvedést okoz neki... Persze ez sem hatja meg a gyereket...
> Végtére is mondhatjuk, kihasználja a csajt, hogy legyen kit döngetnie.

> Szóval igenis egy rohadék.

Mennyi indulat, de miért is. Honnan tudod, hogy leszarja? Mondta? Vagy csak azért gondolod így mert mást fontosabbnak ítélt? Esetleg nem gondolta, hogy ekkora fájdalmat fog okozni?
Attól, hogy megalázó kifejezéseket használsz a dolog leírására még nem lesz része annak amit történt.
Hibázott az emberünk? igen. Több ponton is. És lehet, hogy durván is. De azért nem leszel rohadék mert nem veszed figyelembe mások igényeit. És miért ne lehetne igaz, hogy szereti a csajt, és hogy fontos neki. Lehet nem mindennél fontosabb. Lehet annyira nem fontos, hogy fel adja önmagát, és a vágyait érte. Azért ezek igen kemény dolgok, főleg hosszabb távon.

> Dehogynem. Tudod miért? Mert ha tudja magáról,
> nem a párja az aki ki tudja elégíteni az igényeit...
> akkor ott kellene hagynia... vagy legalább annyit
> vállalnia, hogy elmondja a csajának, hogy: "mást is
> akarok dugni aki megcsinálja amit kérek, de nem akarlak
> becsapni ezért szólok neked..., mert TISZTELLEK, és nem
> akarok neked rosszat, nem akarlak megbántani, vagy hülyét
> csinálni belőled, nem akarlak kihasználni. Dönthetsz,
> hogy benne vagy-e és mellettem maradsz, vagy sem. Ha nem,
> jobb lesz mindkettőnknek ha szakítunk"

Én azt mondtam, hogy a motivációi tiszták, és nem elítélhetőek. Amit írsz abban hol is van szó a motivációról? Igen a kivitelezés rossz.
Emellett nagyon kevés ember van aki képes kiugrani egy olyan kapcsolatból ahol a dolgok 90%-a klappol, csak egy nagyon fontos 10% hibádzik. A legtöbben soha nem teszik meg. Ilyenek az emberek, még akkor is ha ez így nem jó.

> Ennyi. Fontos, hogy az embernek legyen GERINCE és
> KÖTELESSÉGTUDATA.

Csupa nagy-betű nélkül is érthető. Mindenesetre az első tényleg fontos. A kötelességtudat necces kérdés, mert ki-mit érez kötelességének. Ha meg megállapodás, akkor meg úgyis gerinc kérdése.

> Kölönben azt írtad agadról, hogy "maximálisan korrekt
> vagyok"... ha ez tényleg így van, akkor már bocs a
> kérdésért, de hogyan védheted azt, aki megcsal valakit?
> Mert a megcsalás minden, de nem KORREKT?

> Ez nekem önelletmondás.

Én nem csalok meg senkit.. de ettől még nem rakom magam alá a morális magas-pacit, és kezelem úgy, hogy mindenki aki nem az én elveim szerint él az automatikusan hülye. Emberek vagyunk. És ezt valahol tudnunk kell kezelni. Nem a megcsalás tényét védem, az tényleg problémás. De csak azért mert az emberünk valamiben hibázik, (még ha mégoly durván is), ez nem jogosít fel minket kívülállókat arra, hogy onnantól elhordjuk annak aminek akarjuk. Emberünk elítélhető azért mert kifejezetten megkérdőjelezhetően kezel egy olyan szituációt, ami sokaknak érzékeny. De nem az a baj vele, hogy szeretné kielégíteni a vágyait. Nem hibázik akkor amikor le akar feküdni mással. A hiba a mostani kapcsolatának a kezelésében van.

> Erről egy kérdést szeretnék feltenni (és nem csak neked, hanem
> "noname.blogger"-nek is):

> Ha valakivel így vagytok kiegyezve, hogy ő is mehet másfele, te
> is, az miért párkapcsolat????? o_o
> Az nem csak szerető?
> Csakmert a nevében is benne van: PÁRkapcsolat - azaz 1-1 párban
> vannak a felek, ha már van 3 fél, az már páratlan. (nem viccből
> ez a neve)

Erre a kérdésre a választ a hölgyek már nagyon jól kifejtették. Talán csak annyit tennék hozzá, hogy remélem megtapasztalod az olyan párkapcsolatot amiben él élek. Amikor tehetsz azért, hogy boldog legyél. Amikor a párkapcsolat nem a lemondásról szól, hanem a kiteljesedésről. Akármennyire is "szépen" hangozna, nem a páromért vagyok a párkapcsolatban, hanem magamért. Azért, hogy én boldog legyek, és amit tőle kapok, azért cserében igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni, hogy ő is elérje a saját boldogságát.
(Azért a cím, mert jelezni akarom, hogy kissé rinya következik, és nem zárom ki a lehetőségét, hogy ez motivált az egész post megírására. Mindazonáltal ahogy lehiggadva is gondolkodni kezdtem rajta, úgy gondolom, ennél egy kicsit talán többet jelent majd a bejegyzés) Sokat…..
sexaddict 2013.10.16 22:24:59
hmm...

@Ivonn88
1. Játszma vagy nem játszma
NNB-vel kell nagyobbrészt egyet értenem ami Semota reakcióját illeti. Bár magam erősebb kifejezésekkel élnék, pusztán a törlés-kitiltás miatt. Mert ez nem intelligens emberhez méltó viselkedés. És emellett nagyon érdekelne Semota indoklása mindazon vádak mellett amiket itt megfogalmazott.
Ilyenből egy elhangzott, az üzenetek nagy mennyisége, illetve a probléma áthozása képében. Erről annyit, hogy érzékenynek lenni nem egyenlő a lelki problémássággal. Én pl. több komoly lelki problémával is küzdök, de egyáltalán nem vagyok érzékeny mások véleményére. Ivonn88 érzékeny, de véleményem szerint nem lelki-problémás.

@semota
Engem speciel kifejezetten érdekelne egy jó könyvelő-blog. Már azért is mert nem értek hozzá. És szívesen belelátnék egy könyvelő szakmai életébe. Sokkal jobban foglalkoztatnak a szakmákról, projektekről, cselekvésről szóló írások mint az életről, véleményekről, állapotokról szólóak.

@Ivonn88
2. Nőiesség/Férfiasság , ahogy sexaddict(tm) látja
Kezdetnek váltsunk nézőpontot egy kicsit. És ne mint tulajdonság nézzük ezeket, hanem mint triggereket. "Nőies" az ami másokból kiváltja a csak nőknek fenntartott reakcióhalmazt. Míg "Férfias" az ami másokból azt a halmazt váltja ki amit csak férfiaknak tartunk fenn.
így nézve ezek nem tulajdonságok hanem célirányos viselkedésminták. Mint ilyenek tanulhatóak/tanulandóak. De van egy részük amelyik fizikai paraméter (magasság, felépítés) amik velünk születettek.
Ugyanebből a Nőiesnek mem a Férfias az ellentéte, hanem a Nőietlen. És mindennek a közepén valahol van egy nagy neutrális szürke zóna. A legtöbben pl. a szakmai életünket ebben a szürke zónában töltjük. Mivel mind a Férfiasság mind a Nőiesség negatívba hajlóan kétélű üzleti szempontból. A másik dolog ami következik a fentiekből, hogy mindkettő eljátszható szükség szerint.
Mivel a nőiesség volt az eredeti kérdés ezért ebbe külön is menjünk bele. Az analitikus gondolkodás pl. nem szerepel ebben az egészben. A nőiesség mint olyan nem is nagyon foglalkozik tartalommal. Inkább kifejezésformával. Az európai kultúrkör szerint a véleményünk éles, szembenálló kifejezése férfias, és egyben nőietlen viselkedés (kivétel a család védelmezése, ahol férfias, de nem nőietlen). Míg tökéletesen ugyanennek a véleménynek a "rávezetéses", vagy akár a "másiknak tulajdonított pozitív" kifejtése nőies (de nem férfiatlan (legalábbis pl. munkahelyi környezetben)). A viselkedésminták erősen szituációfüggőek, és bomlanak ösztönös, illetve társadalmi blokkokra.
Hogy egy kellőképpen vitatható lépessel jöjjek elő. A szubmisszív viselkedés ösztönösen nőies, és férfiatlan. De mi is ez az ösztönösen? Nem a nő ilyen ösztönösen. Hanem a férfi (és a nők) ösztöneire hat így a szubmisszív viselkedés. Ugyanígy a munkától verejtékes test ösztönösen férfias, és ösztönösen nőietlen.
A társadalmi blokk kevésbé megosztó. De lássunk inkább egy vegyes példát. Egy férfi és egy nő elmegy vacsorázni.
Ha ez egy randi akkor A pasinak fizetni Férfias. megosztani a számlát, illetve a nőt hagyni fizetni pedig férfiatlan. (konzervatív nézőpont... a megosztás lehet szürke zóna) A nőnek fizetni nőietlen. minden más neki szürke zóna.
Ha ez egy üzleti vacsora. Akkor minden szürke zóna. De bármelyik félnek fizetni hatalomkifejezés. Szóval más szempontból problémás.
Kellően bonyolult?
Volt már szó róla, hogy vannak velünk született triggerek. Ha szerencsések vagyunk akkor ezek olyanok amik eleve abban az irányban hatnak amilyen irányban a világot terelgetni akarjuk. Ha nem akkor kompenzálni kell, legalábbis fogunk. Így lesznek az alacsony, nagyon kigyúrt pasik. És a nők láb borotválása is ide tartozik.
Szóval szerintem ez így néz ki :)

Na tudod-e ebből, hogy ki vagyok :)
sexaddict 2013.10.16 23:08:47
@Ivonn88: Egy része a dolognak ösztönökre hat.. Ezek a legtöbbekre működnek. És nem társadalmi konvenciók. Az (1)-(2/3)-(1) testarány ilyen. De pl. a mellek is ilyenek. Adott korkban. (görögök talán) próbálták is lenyomni őket. Mert ha "szép" (társadalmo konvenció) akart lenni, akkor a kevésbé nőies volt a nyerő. Az ágyban ettől még valószínűleg az ösztönös nyert akkor is. (Hacsak nem mindenki biszexuális) aholis a szexualitás vagy függetlenedik ettől. Vagy két csoportra oszlik.
Bizonyos embereknek a vegyes kép jön be. Tehát egy külsőre nőies nő, nőietlen viselkedéssel. pl. Attól, hogy valamit valaminek itélünk, az arról alkotott véleményünk még független.
Tehát mindenki ki fog velem egyezni, hogy egy 165cm magas 50 kilós 80B-s mellű, 55-ös derekú 80-as csípőjü nő nőies alkatú. Egy rózsaszín miniruhában, magassarkúban, nőies öltözködésű. Az asztalnál velem szemben ülve kicsit szétnyitott ajkakkal a szemembe nézve figyeli amit mondok (nőies viselkedés). By definició nőies.
Hogy kinek mennyire kívánatos ez, az már változó. A legtöbb pasinak igen. De egyáltalán nem biztos, hogy hosszú távra is.
Úgy gondoltam, hogy már írtam vendég-típusokról, akkor írhatnék a kurva-típusokról is. :) Talán meglepetés nem fogja érni azokat az olvasókat, akik rendszeresen járnak hozzánk, de 1-2 "kulisszatitkot" (amit csak én, vagy a főnökük lát) elárulhatok, hiszen én/mi oldalunkról…..
sexaddict 2013.09.01 19:05:05
@best sunday dress: Én részben egyet tudok érteni veled. Másrészt nagyon nem.

Először is, abban abszolút egyet értek, hogy a havi/heti egy összecsapott nemiszerv-összelógatás válóok kategória. És a pár mindkét felének igenis maximálisan oda kellene tennie magát a közös öröm érdekében.

Másrészt nem érzem úgy hogy az egzisztencia megteremtése alap lenne követelni. Ahhoz az ego épp elég alap, minden további nélkül. A pénz viszont semmilyen körülmények között nem az.

Ha ennyire nem foglalkoztatnak a párod gondolatai akkor miért őt választottad. Engem pl. érdekel amit mondd, és amit gondol. Lehet hogy nem minden téma hoz lázba, de mégis azért a nagyobbik fele mindenképpen megéri a ráfordított időt. És ha maga a téma mondjuk tényleg nagyon nem jó. Akkor is lehet meta oldalról megközelíteni. (Miért eről beszél, Miért ilyen fontos ez? Miért nem tud dönteni... stb.. )

Mindkét nemnek rengeteg tanulnivalója van mind a szexről, mind annak fontosságáról. De még előbb a büszkeségről. Egymás büszkeségéről. Megérteni, hogy a másiknak mi a fontos. Megkeresni, hogy nekünk magunknak mi az ami fontos. És ez alapján kezdeni olyan közös dolgokba, hogy házasság, meg gyerek.

Szóval tessék meghallgatni a nőket, és igen, utána meg megdugni őket. Mert ez így van rendjén (legalábbis szerintem). Mindkettőt kellő odafigyeléssel és odaadással.
sexaddict 2013.09.01 21:47:05
@best sunday dress: Egyrészt igen. Mindkét félnek meg van az életének nem is kis szelete amit nem igen tukmál a másikra. De azért te is tudod, hogy az "ez a ruha áll jól rajtam ?" c. kérdés soha nem az objektív véleményedet hivatott előcsalogatni. A PHP/PERL API-k ellenben tényleg jó példa egy olyan témára amit az ember max említ, de nem beszél meg. Ami a nő részéről, mondjuk a főzés hasonló jellegű kérdéseivel van egy síkon.

És igen, a punci van fókuszban, Kivétel amikor egyéb rés(z)ek. De nem mindegy, hogy az ember milyen mélység-élességgel tekint a párjára.