Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bil Gates

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lázárék lépései a Norvég-alap körül egyre inkább bozótharcnak látszanak. Azt javasolják, hogy a norvég kormány teljesen függessze fel a magyarországi támogatásokat. Az évekig Lázárék által is működtetett pénzelosztási rendszert tavaly év végén szétszedték, és a…..
Bil Gates 2014.05.10 22:19:55
@DarthVader: Most dicsérni szeretted volna a retardáltat?
Csak mert amit írtál az neki pure love...
Még mindig a felcsúti Pancho Aréna.Orbán Viktor még mindig görcsösön ragaszkodik ahhoz, hogy "nemközpénzből" épült, pedig a TAÓ-rendszer közpénz, Brüsszel felé is így lett bejelentve, a NAV hagyja jóvá az adókedvezményt, és a költségvetésből hiányzik az a társasági…..
Bil Gates 2014.04.22 20:28:33
@Occam beretvája: És ha valami népszerü attól rögtön jó és értelmes foglalkozás lesz te degenerált?
A beköltözős valóság show-kat és a főzős müsorokat is sokan szeretik ettől még senki nem akar nekik egy tetves szentélyt emelni.
Bil Gates 2014.04.22 20:32:40
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: már miert ne szidhatnám ha az én véleményem szerint egy ostobaság?

HELÓ!! Elvileg cenzúra nélküli demokráciában élünk nem? Bár ez mostmár egyre inkább egy futballdiktatúrának látszik...

Tetszik a futball, nem tetszik a futball, FUTBALL VAN BAZDMEG. Mert a futball jó! Hey de jó!
A Való Világ vasárnapi párbaján VV Krisztián, Hajdúnánás legőszintébb lakosa feszült neki VV Zsoltnak, aki Kispestet képviselte, és saját bevallása szerint is sunyi volt, mint az állat. A párbajnak nevezett össznépi üvöltözésben az derült ki, hogy a) az RTL kiválóan vágta…..
Bil Gates 2014.04.14 02:53:17
@bknn: De az ''ez miatt'' azert meg lenezhetlek ? :D
Igen, igen, ez bizony tul magas volt.
A Bors úgy tudja, Hódi Pamela ide, Szandika üvöltözése oda, Baukó Éva műcsöcsei meg amoda - az Édes élet kísérőműsorának indított, civilekkel forgatott kvázireality, az Élet show-ja, április 7. után lekerül a képernyőről. A január végén elindított reality helyére a…..
Bil Gates 2014.03.28 13:26:05
@Tizenötmillió Magyarok: De a mennyei mannát a PALINKÁT mindenki vedelheti nyakra főre felőled akár, ugye?

Mert te MAGYAR vagy!

A spanyol viaszt is természetesen te találtad fel, ezért egy személyben megmondod pontosan, hogy a társadalomnak mitől kéne megvédenie magát.

Mert te MAGYAR vagy!

Elárulom, az országban jelenleg is több millió drogos van, a kábitószereik neve pedig : ALKOHOL és CIGARETTA.

Persze neked erről fingod nincs, mert még ennyit se tudsz a hazádról te nagy MAGYAR.
Múlt-kor 10 tény a Moszadról 2014.01.24 15:04:53
1. Izrael titkosszolgálata, az 1949-ben megalapított Moszad a világ egyik leghatékonyabban működő állambiztonsági szervezete, ám módszerei miatt sokan bírálják a testületet. 2. Egyes becslések szerint a Moszad világszerte jelenleg 35 ezer ügynököt irányít, ebből 20 ezer…..
Tegnap a dohányzás korlátozásának lehetséges módjáról, az adóemelésről írtunk, ma egy másik szenvedély, a marihuána van soron. Colorado államban január elsejével lett legális a marihuána árusítása, ráadásul nem csak gyógyászati célból. Így a boltok előtt kígyóztak a…..
Bil Gates 2014.01.05 07:05:05
nahát,
neharagudj de olyan szinten hányod magadból az ökörséget hogy egyszerüen nem lehet abbahagyni:

"Az agynak a regenerálódó hatása szűnik meg az alvási időszak alatt! Így csökken a gondolkodó képesség, akreatívitás alogika.. a testkoordináció... egy drogost még a járásáról is fellehet ismerni... "

megszünik? valóban? tehát szerinted aki tudatmodósító szert szed rendszeresen az agyhalott lesz? Seriously?
Te az 1950-es évek amerikai progpaganda reklámjain cseperedtél?

"A szervezet belső hormonális, komplex vegyületes szabályozása nagyon érzékeny... a magzatokban már a legkisebb endorfin komplexitásba beleszóló anyag is súlyos testi, idegi deformációkat okoz... "

endorfin komplexitás? Ezeket a szavakat azért kreálod hogy intelligensebnek tünj?

"Minél fiatalabb valaki, annál erőteljesebben lép fel a növényi THC romboló hatása... és igen.. egyetlen egy szál leállítja a bőr THC termelő képességét... "

Már megint ez a bőr termeli a THC-t dolog. Ez valami fétis lehet nálad. A bőr nem termel semmilyen kannabinoidot és más neurotranszmittert sem.

"Számos amerikai seriff rakott fel a netre.. fogdás képeket droghasználókról! 2 év alatt bármelyik drog, még a fájdalom csillapítók is.. külsőleg látszódó romboló hatást fejtenek ki, az arc izomzatán látszódik a legjobban! Keress rá.. pl meth addict.. thc addict és stb.. a jutun.... hasis adict..."

Tényleg? és miért pont 2 év alatt? Mert neked ez a szám tetszik?
Akkor szerinted aki valamilyen komolyabb tünet miatt 2 évig fájdalomcsillapítót kénytelen szedni annak szétrombólódnak az arcizmai? WTF?

thc addict faces, hasis addict faces? Ezekkel a kereső szavakkal milyen arcokat találtal amiktől így megijedtél? A bárgyun vigyorgó rasztától? Én arc izom sorvadást sehol nem látok... Még a google képkeresője is képtelen ezekre egy nyamvadt amerikai propaganda reklámot kidobni, mert még ott sem ennyire hülyék az emberek mint te, hogy ezt a marhaságot elhiszed és terjeszted.

meth addict faces: ügyes vagy, ezzel a kereső szóval megtaláltad a tiszta amerikai populizmust. A faces of meth addicts egy propaganda reklám sorozat volt kint, ahol a képeken látható személyekről már többször, több helyen bebízonyították, hogy utcáról összeszedett csövesek akik minden használtak amihez csak hozzájutottak de legfőképpen alkoholt persze. Így az hogy használtak-e metamfetamint vagy nem, nem releváns a sorozat képeken látható kinézet változásuk szempontjából.

Persze aki rendeszeresen és korlátok nélkül használ metamfetamint vagy bármilyen más keménydrogot az valóban lépül csak nem úgy ahogy a reklámban látod...
Bil Gates 2014.01.05 05:51:31
Aki pedig tud angolul, annak itt egy Nobel-díjas tudós véleménye arról, hogy mi is az igazi "kapu-drog".

Abszolút egyetértek vele, hazánkra nézve elég releváns vélemény.

Nobel Prize Winner Says Tobacco, Not Marijuana, Is The 'Gateway Drug'

Two months after Colorado and Washington State legalized the use of marijuana for adults, the perception of the drug around the rest of the country seems to be changing. Now a Nobel Peace Prize laureate has come out to dispel what he calls myths around cannabis as more states have proposed halting prosecution.

Dr. Henry David Abrahams, during an interview with Test Country, said smoking cigarettes during adolescence is more likely to lead to drug or alcohol abuse later in life than using marijuana.

“Parents need to establish themselves as a real role model around the consumption drugs and alcohol,” Abrahams said. “Cigarettes are a gateway and also a modeling behavior for kids. More kids smoke whose parents smoke, and smoking is without a doubt the most important gateway drug.”

Abrahams, who was the co-recipient of the 1985 Nobel Peace Prize for his work with the International Physicians for the Prevention of Nuclear War, warned against putting too much emphasis on marijuana, though, saying “the confusion of marijuana as medicine is one of the most harmful” misconceptions.

His interview came the day before state Sen. Daylin Leach, a Democrat, went public with his intention to introduce a bill that would legalize marijuana in Pennsylvania, according to CBS. The legislation would regulate the drug much like alcohol, with smoking and possession legal for adults over the age of 21.

“Like alcohol, legalization and regulation will make marijuana safer. People will no longer have to buy it on the streets from criminals who may have laced their product with other dangerous drugs,” Leach said. “People buying legally will know exactly what they are getting and be able to rely on the safety of what they are purchasing.”

The likelihood of the bill’s success was not immediately clear, but it would fly in the face of the position taken by Pennsylvania Gov. Tom Corbett, who has said in the past he is against legalization of any kind, including for medical use.

“This horrific policy must end,” Leach said. “People around the nation are realizing that. And it is a moral imperative that Pennsylvania wake up and end prohibition now.”