Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gerilla lover

58 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A munkának minden korban megvolt a becsülete, mindig tisztelettel adóztunk neki, s azoknak is, kik elvégzik -- különösen, ha helyettünk. Mert bár az Élet célja a Küzdés maga, munka nélkül sokan el tudnák képzelni életüket, ha elvégzetlen' is fizetnének érte. Persze…..
gerilla lover 2014.05.04 22:01:44
@.Gordon Gekko.: senki. senki nem tart pisztolyt a fejéhez, de elmegy 400-ért is, mert pl. nincs más, a (mást ne mondjak) számlák pedig jönnek rendületlen. nem várnak arra, hogy jobb állást, munkát találjon a delikvens.
egy zombi naplója transmission 2014.02.01 23:52:47
január 31 péntektegnap hazafelé összeszorított fogakkal, már könnyfátyolon át láttam a csillagokat. gondoltam valahogy kihúzom hétfőig ... a f@szt. az első gondolatom az volt, (mivel nem tartottam egy bonyolult orvosi esetnek a dolgot,) hogy elfújok egy szigit és megműtöm magam, de…..
január 30 csütörtöknapok óta csillagokat látok, de most már jó. ilyenkor jó mikor a nap zárásaként magamat bevackolom.                 a Korai Öröm-öt választottam útitársnak induláshoz a maga ellenállhatatlanul magával ragadó,…..
egy zombi naplója igéző idéző 2014.01.30 12:17:08
január 27 hétfőhajnali 3:26-kor még elkezdtem filmet nézni. "Nothing personal"!!! a kedvenc lírai filmem. január 28 keddma a "300"at vetítettem a FészekCinema-ban és már ide van készítve az "Utolsó szamuráj", meg némi bölcsességért a "Hagakure". a mai legyen: "A rejtélyek,…..
január 26 vasárnap"Ahogy a legtöbb élőlény, a galamb is hamar rájön... ha megnyomja a gombot, jutalmat kap. De ha automatikusan kinyílik az ablak húsz másodpercenként, a galamb elgondolkodik: "Mit tettem, amivel ezt kiérdemeltem?" Ha éppen akkor csapkodott a szárnyával, ezután…..
január 25 szombatmint afféle önjelölt zenei misszionárius, ontom a friss zenéket a teaházba, persze a Hely szellemiségét a legmesszebb menőkig tolerálva. FészekCinema-éjszaka. 47 ronin? a Penge szövetsége? Angyalok városa? vagy Ford Fairlane kalandjai? még nem döntöttem. még…..
egy zombi naplója dreampop 2014.01.24 09:04:06
január 24 péntekmost már mániákusan írom a dátumokat, mert éjszakás héten, amúgy is hajlamos vagyok napokat elcsúszni. ma ezt találtam. egy kis elektronikus dreampop és egy meseszép filmköltemény. viszont volt egy nagy mellényúlásom is. Lindsey Stirling nagyon gagyi, nagyon…..
egy zombi naplója burning ice 2014.01.23 19:12:27
január 23 csütörtöknéha. nagyon-nagyon ritkán van, hogy az ember ennyire romantikus. én bevállalom. ez felidézte bennem a hegedűt. amit szeretek. meg a csellót. hmmm, a csellót jobban. Bach cselló-szvittjeit imádom. basszus! csellista csajom is volt, meg volt, aki tudott hegedülni.…..
január 20 hétfő                                                                                …..
egy zombi naplója i will survive 2014.01.21 08:18:14
január 18 szombatéjfélkor felkeltem egy kicsit szörfölni háromnegyed 5ig. majd , átaludtam a délelőttöt. délután, este Mandala, aztán majd, amit hoz az éjszaka. ha mást nem is, a hajnalt mindenképp.szarvasgombás rántotta a proletár bourgeoisie reggelije.tavasz van. only zakóban,…..
egy zombi naplója blue 2014.01.18 05:15:02
január 6 megnéztem a Natgeo dokufilmjét, a "J.F.K.-The smoking gun"-t. meggyőzött. sutba vágtam az összeesküvés elméletemet. január 8ajándékba kaptam Kiss Tibi, "Neonradír"-ját. Kiss Tibor könyvborítója Szabó Tamás szájharmonika könyvéhez (szerintem meg egy punci, és…..
január 1jó dolog ez az események ilyetén dokumentálása, márcsak azért is, mert pl. a tavalyelőtti szilveszterre frankón nem emlékszem. (de nem is kell. elég, ha le van írva. egészen a "nagyáramszünetig".) január 2felkeltem, bringáztam, vásárcsarnok zárva, jóáruzokni csak…..
január 1                                 a Fészkem őrzője, személyes szfinxem                                      …..
december 27                                                                                  …..
december 23                                                                                  …..
egy zombi naplója metamorfózis 2013.12.23 08:43:23
december 16ügyintézős nap. egészségpénztár, utalás, fenyőfa-rendelés, gázdíj, teaház, secondhand. ááááá! jobb lesz ma nem írni a blogra. nagggyon nega vagyok, de majd kialszom. vagy inkább verem bele, aztán ahogy lesz, úgy lesz. szerdán hozzák a fenyőfámat, és ez jó!…..
december 14egész jó kis nap volt. észrevétlen telt el. hazaérve, ezen szétszakadtam. és közben meg, lövöm a jobbnál jobb zenéket.  https://soundcloud.com/the_das/g-o-o-d https://soundcloud.com/blaue-stunde/rea-ft-apes-playground-11 december 15és kaptam az ihletet!,…..
egy zombi naplója pszichothriller 2013.12.13 08:52:45
december 9 úgy gondoltam, hogy ma kényeztetem, megajándékozom magam és megvalósítom a józsefattilai álmot, és sült libacombot ettem petrezselymes krumplival és párolt vörös káposztával. desszertnek barackos rétest. még a végén dagadt leszek. :) éteri zene: közben december…..
december 2.tegnap este megint sütemény volt a kilincsemen. piskótatészta és benne szilva. tejjel mennyei volt! Legyen áldott az alattam lakó néni keze! Ámen! milliónyi gondolat zsizseg a fejemben, kiwis joghurt desszertnek a non plus ultra. december 4.szeretettel gondolok Kedves…..
egy zombi naplója petit papillon 2013.12.01 23:44:39
december 1.tegnap, este 9kor jutott eszembe, hogy aznap még nem ettem semmit. reggel még itthon megettem egy kv-t, a Mandalában még egyet és ennyi. éjjel negyed12kor, mikor jöttem haza, akkor álltam meg abrakot venni. a lacipecsenyésnél kiírás: "Áttveszünk eurót 250 ft-ért." az egyik…..
egy zombi naplója kibogoztam 2013.12.01 01:55:24
november 29.hát az "Éhezők viadala" annyira pocsék minőségű, hogy inkább a "Californication"-t néztem. egy darabig. champagne life-pezsgő élet  :) tetszik ez az új facebook alkalmazás, bár még nagyon fura, de izgalmas. Cyborg Templar megint megörvendeztetett egy remek…..
egy zombi naplója tajtékos napok 2013.11.29 02:40:45
november 28.ragyog a Nap. -2 fok, de napsütés! húztam is a Mandala teraszára kvzni. a nap végén, most először, elégedetten nyugtáztam, hogy minden feladatot megoldottam. most írtam a spanoknak Germániába. azt írják, hogy náluk is minden f@sza. közben gyűjtögetem, válogatom a…..
november 26.ami eddig kimaradt, no nem eseménytelenség, hanem az ellenkezője miatt. ( legegyszerűbb muffin. Hozzávalók 12db:-15dkg liszt -2 tojás -15dkg vaj -15dkg cukor -fél csomag sütőpor-1 csomag vaníliás cukor -5dkg kakaópor-1 kupaknyi vanília aroma mazsola,dió,tört csoki,…..
november 24.nyomott egy idő van. nincs az a dugás, amiért most kimozdulnék. inkább megnézem az "Anonymous"-t, meg sokak buzdítására a "Californication"-t, az 1.évadot, és lett egy virágom. tulipe poupre (ahogy a francia mondja) november 25. bár nem kapcsolódik ehhez, de egy…..
kriminális vagyok. ötször öltöztem át. nadrágot kétszer,cipőt háromszor, pólót, inget fogalmam sincs hányszor cseréltem, de élveztem, mint ahogy élveztem az egész napot. qrvajó volt a Mandalában dolgozni. pikk-pakk vissza tudtam rázódni. már ott volt egy dongós kiscsaj olyan…..