Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arctic

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy a sürgölődés Az éhezők viadala (The Hunger Games) körül. Először a rendezéssel kapcsolatosan tették tisztába a dolgokat. Sam Mendes, David Slade, Andrew Adamson és Gary Ross pályázott, végül Ross szerződhetett le a produkcióra. A női főszerep sem kelt el egyszerűen. …..
arctic 2011.03.17 19:43:57
A D.O.D. a hozzám legközelebb álló zenét játsz a magyar melodeath felhozatalból. Igen fiatalok, elég energikus, dallamos zenét nyomnak. Az eddig egyetlen megjelent albumuk letülthető honlapjukról ingyen (Letöltés/mp3). Ha minden igaz februárban befejezik az új albumuk…..
Melodic Death Metal Thousand Leaves 2010.10.18 12:56:37
A Thousand Leaves-ről nem sokat tudok, csak annyit, hogy japánok, és a fent látható számuk tetszik :)Encyclopaedia Metallum..
arctic 2010.10.28 23:53:48
Geekblog Az utolsó léghajlító 2010.07.23 08:00:00
M. Night Shyamalan-re rossz idők járnak.  Két évvel ezelőtt kijött Az esemény - a világ talán legunalmasabb katasztrófafilmje - és hirtelen minden elcsendesedett körülötte. A producerek és stúdióvezetők szemrehányóan bámulták, ahogy lassan bekászálódik a taxijába, és…..
Annyit nyesegettük már a fejlődésképtelenek tűnő, de mimózalelkű magyar heavy metal élet zsenge hajtásait, hogy minden pillanat ünnep, amikor végre nem temetni jövünk, hanem dicsérni fiainkat. Léteznek mára a fiatal muzsikusok között néhányan, akik ki merték tárni a…..
A Warner stúdió még 2008-ban jelentette be, hogy egyszerre két Akira filmet is tervez Katsushiro Otomo híres-nevezetes képregénye, illetve az ebből készült klasszikus anime alapján és a fejesek 2009 nyarát jelölték meg a bemutató dátumának. Ebből azonban nem lett semmi és Rurari…..
A Lionsgate is próbálna betörni az animációs filmek piacára, szeptemberben jelentkezik az Alpha és Omega 3D-s animációs filmmel, amelynek főszereplője két farkas, akik teljesen ellentétes viselkedésük, ám amikor elfogják és a megszokott élőhelyüktől elszakítják őket…..
Az MGM súlyos anyagi gondjai miatt néhány produkció fölött is megkongatták a vészharangot, így nem csak a következő James Bond film forgatása csúszik, hanem a két Hobbit film sem kapott még zöld utat. Guillermo Del Toro rendezte volna a Hobbitot, ám a kiváló direktor bejelentette,…..
  Az egykor népszerű sorozat mozifilmváltozataival félelmetes irányt vett. Úgy tűnik a ruhaipar túl nagy lehetőséget látott benne, és a töménytelen termékbemutató alatt elveszett az a lényeg, amiért a négy barátnő kalandjait szerettük a tévében. A második mozifilm…..
Nicolas Chartier, A bombák földjén egyik producere egyszer már sikeresen magára irányította a reflektorfényt azzal, hogy az Oscar ceremónia előtt e-maileket küldözgetett az Akadémia tagjainak, hogy Kathryn Bigelow filmjére adják le voksukat és ne az Avatarra. A szabályok tiltják az…..
arctic 2010.05.19 19:37:15
@Wolf Gabor: Más játékot játszunk. Aki letölt, annak ugyanis olcsó az élet. Engem az nem érdekel, h aki beveszi a mindenhonnan ezerrel ömlő reklámot és hajlandó ilyen szarokért feleslegesen pénzt kiadni, annak drága (a reklámköltséget is őrá terhelik, el ne felejtsd). Inkább töltse le, ne veszekedjen. Megteheti. (Vagy rokonod neked ez a gyökér? Ez esetben ezer bocs)

Európában nincs ilyen nagy felhajtás a filmgyártás körül, se a költség, se a bevétel nem összehasonlítható a hollywoodival. Érdekes, mégis készülnek néha filmek is. Jók. Ja, és ezeket meg is veszem dvd-n, ha meglátom. Ha.

Fene a tolvaj pofámat.
Mármint Glenn Danzig és Henry Rollins. Henry & Glenn Forever címmel publikált egy képregényt az Igloo Tornadoban Tom Neely – aki egyébként elismert képregény készítő -, melyben a két főszereplő rockert homokosként ábrázolta, ráadásul a képregény szerint meghitt…..
A barlang és A végítélet rendezőjének, Neil Marshallnak az irányítása alatt készül a Centurion, amely a kilencedik légiónak a rejtélyes eltűnését dolgozza fel. A római csapatot megtámadják és lemészároljak a vérszomjas piktek, néhány katona túléli a harcot, akik az…..
Filmdroid Fotó a Destroyerről 2010.04.29 17:07:00
Forog már néhány hete a Thor film, amely a Marvel egyik ismert alakját állítja a középpontba. Az alábbi képet ott kapták le és tették fel a netre. A Destroyer egy varázslatos páncélzat, amelyet Odin készített, később Loki ennek segítségével akarta többször is eltenni láb…..