Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gery666

4 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kis betekintés a 11. Évad első videójának kulisszái mögé.  ..
gery666 2017.01.29 14:14:32
@Sorter: Akkor ezzel egy véleményen vagyunk végre Christ is beteszik a történetbe :D...Lehet sokan megköveznek érte de sokkal jobbak ezek a filmek mint az élőszereplősök közül bármelyik :)
Filmkritikák John Wick 2017.01.24 12:46:47
Keanu Reeves. Mindig is középkategóriás színésznek tartottam voltak jobb (Az ördög ügyvédje Al Pacinoval) illetve rosszabb filmjei (47 ronin) és ezt a jobbik fajtához sorolnám :) Történet: John wick ex bérgyilkos aki a felesége halála után visszavonul, azonban az halála előtt küldd egy kiskutyát a…..
Január 5: A nagy fal (Matt Damon középszerű színésznek tartom de azt hogy 1 csomó cgi szörny megtámadja a kínai nagy falat és azt kell megvédeni, igazi látványorgia lesz) január 19: xXx 3: Újra akcióban (Vin Diesel szokásos agymenős akciófilmje nem várok tőle sokat de kikapcsolódásnak tökéletes…..
Filmkritikák Az ajtón túl 2017.01.23 23:25:31
Elöljáróban annyit hogy semmit nem tudtam erről a filmről, miről szól kik a főszereplők, de az imdb 5.3 értékelés arra mutatott hogy ne várjak tőle semmit és milyen jól tettem :D...Na de kezdjük is. Történet szerint van 1 fiatal házaspár akik elveszítik kisfiúkat 1 balesetben. Azonban a…..
Filmkritikák Assassin'c Creed 2017.01.08 13:29:53
Bukás az Assassins Creed film és ehhez hasonló cikkeket lehet olvasni. De vajon miért? Én Ac fanként nagyon vártam ezt a filmet szinte az összes játékkal játszottam, ezért nagyon nagy elvárásaim voltak de sajnos csalódnom kellett. Történetről nem írnék mert aki látta az tudja miről szól vagy…..
A 10. évadot  nem ez a bemutató nyitotta volna, viszont az eredetileg tervezett videóval a vártnál jóval (jóval!) több munka akadt, így, hogy addig se álljon az évad, jöjjön az Átutazó invázió, ami vitán felül az egyik legelborultabb, legröhejesebb, leghihetetlenebb film, amivel eddig dolgunk…..
Baaad Movies Borítómustra 2015.11.20 10:29:55
Egy hirtelen ötletből keletkezett, teljes mértékben (az elejét leszámítva) improvizált videó, amiben végignézünk néhány B- és C-kategóriás filmposztert az Imdb-n. Seagal, Lundgren, Van-Damme és Dacascos rajongók előnyben! ..
Igen, megint fordítottam a sorrenden, mert elvileg ez a film volt Nic utolsó darabja, de higgyétek el, a holnap bemutatásra kerülő Left Behind sokkal ütősebb lezárása lesz a maratonnak, mint ez (amúgy a két film kb egy időben készült) .  ..
Lehet hogy hallottatok már róla, hogy valamikor a közeljövőben (úgy körülbelül 71 nap, 16 óra és 33 perc múlva) jön a mozikba a Bosszúállók 2, és hogy könnyebb legyen ráhangolódni, kicsit elmerültem az eddigi marvel-filmek akciójeleneteiben, hogy összegyűjtsem a 10…..
A Kaptár széria néhány epizódja alighanem a Baaad Movies-on belül fog helyet kapni, de a 2012-ben készült animációs A kaptár: Kárhozat egészen más kategória, személyes véleményem szerint pedig az eddig készült legjobb Resident Evil adaptáció.     ..
Íme a film, ami talán a legrégebb óta vár egy bemutatóra, hiszen már nagyon régóta tervbe volt véve, és rengetegen kérték is már tőlünk! Egyben ezzel a videóval ünnepélyesen lezárom a Baaad Movies 7. évadát!  A 8. évad valószínűleg októberben fog csak kezdődni,…..