Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egellib8

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is tudom, hogy kezdjek hozzá ehhez a bejegyzéshez, hiszen olyasmiről lesz szó, ami abszolút nem vág a blog profiljába: egy TV sorozatról. Méghozzá egy olyan TV sorozatról, amelyet jó szívvel tudok ajánlani minden olvasónak, aki egy kicsit is kedveli a régmúlt idők hangulatát. Röviden…..
A reklámtollakkal kapcsolatos ellenérzésemnek már korábban hangot adtam, mégpedig azért, mert az olcsó kialakítás, és a gyenge minőségű tollbetét miatt a legtöbb repitollat nem tartom igazán jól használható, megbízható írószernek. Természetesen nekem is van egy halom…..
Sokan vannak, akik nem vágynak semmilyen különleges írószerre, csak egy hagyományos, jól fogó, vékonyan író golyóstollat keresnek a suliba, vagy az irodába. Ennek tökéletesen megfelel a mai tesztalany, az uni-ball Laknock fine SN-101 golyóstoll. Az uni-ball cég több termékét…..
Augusztusban iskolakezdési hónapot tart a Golyóstoll blog: ezt a tollat egyetemre/főiskolába ajánlom. Az felsőoktatásban tanulók általában maguknak vásárolják az iskolaszereket, és közismert tény, hogy anyagilag nincsenek túlságosan eleresztve. A fő szempont emiatt az alacsony…..