Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nico3

0 bejegyzést írt és 2347 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
November 19-e a férfiak napja. A nemzetközi férfinapot 1999., Magyarországon 2009. óta ünnepeljük. A férfinap célja elsősorban a fiúk, férfiak egészségére és a nemek egyenlőségére való figyelemfelhívás. E jeles nap keretében néhány speciális, férfiakat érintő egészségügyi szempontra hívjuk fel…..
Nico3 2017.07.09 16:04:32
@Kalechtor: Lierin:

"Bocsi, én nem azt mondtam, hogy nincs esélyetek. Azt mondtam, a többségetek nem fog találni olyan 23-25 éves lányt, aki gyereket akar majd tőletek az ő korában, max. az ilyen életcél nélküli pultos meg eladó lányok köreiben."
Mi addig jutottunk el, hogy a 30+ éves férfit az akarja, aki kapcsolatot akar és nem kapta meg a fiatalabbaktól.

De ez a Lierin-féle verzió is logikusnak tűnik.

Rémlik, hogy volt Dennisnek is valami kalandja (lehet, hogy szexuális?), de a lány tartósan már nem akart elköteleződni, a kora miatt. Dennis ezért csak (alkalmi) szerető lehetett.

(Huszonéves volt a lány, Dennis 30-40 közötti.)

"Alaptörvény, hogy egy nő csak azok közül válogathat, akiknek ő kell – ez a hülye picsa meg még azt is elő akarja írni, hogy kiknek akar kelleni, azt is meg akarja szabni, hogy kik azok, akik egyáltalán rákívánhatnak és leszólíthatják (értsd: akik ráírhatnak)! Vele egyidős férfi szóba sem fog állni vele , hát mégis mire számított? Természetesen csak a 15 évvel idősebbek (vagyis az 50-es férfikorosztály) lesznek rá kíváncsiak, mert az ő szemszögükből nézve – hozzájuk képest – még fiatalnak számít, illetve a 15 évvel fiatalabb srácok (20-as korosztály), akiknek a szemében egy dögös MILF, aki tapasztaltabb az ágyban, és tanulni lehet tőle a szexben. Viszont egyértelmű, hogy mindkét korosztály számára csakis szeretőnek jöhet szóba, komolyabb párkapcsolatra nem. Az egyik korosztály még nem, a másik korosztály már nem akar gyereket."
Ez is projekció. :)))

Fiatal lány összejöhet alkalmi kapcsolatra 40-es férfivel, de házasságot és gyereket már nem tőle akar Lierin szerint.
Valószínű, hogy nem is akar még szülni.
Mire akar, 30 feletti lesz.
Addigra az a férfi már szintén öregszik 10 évet.

Kivéve a pultos meg TESCO pénztáros lányokat, őket viszont el kellene tartani, úgyhogy, joggal "hipergámok", mert a semmire nem tervezhet senki családot.
Ezért működik ez a minta kizárólag "golddigger"-kapcsolati formában. :)))

Hunn:

"De ez más dolgokra is igaz. Ha egy férfi sok nőt lefektet, akkor vagány, ha egy nő sok férfival lefekszik, akkor ribanc/kurva, ugyanazzal a mércével mérve, mert az egyik teljesítmény, a másik pedig nem az. Hiszen egy férfinak rengeteget kell tenni azért hogy ezt elérje, míg a nőnek csak szét kell nyitnia a lábait.
Ez így működik, mindig is így működött, és mindig is így fog működni."

Most akkor tisztázzuk: azért, mert a férfiak "még ribancabbak", mint a nők, ők már nem is ribancok? :)))

Mert ez az alapja annak, amit mond.

Könnyen kapható = ribanc.

Még könnyebben kapható = még ribancabb.

Mellékesen elismeri, hogy azt a nőt lehet tisztelni, aki a szexszel kapcsolatban feltételeket szab és irányít, nem "szubmisszívvé válik", "átadja magát". A feltételszabás szexuális természetű is lehet, de arra utal, hogy a férfi alkalmazkodik a nőhöz, ő felel meg neki. Ezért is mindegy, hány férfit "fektetett le" egy nő. Az számít, HOGYAN. Ha végig megőrizte irányító szerepét és ő döntött a szex módjáról, az nem ribancság. Ha egyetlen férfivel fekszik le, de ezt a szerepet kiengedi a kezei közül, már az az egy férfi is "ribanccá" tette. :)))

Mondjuk ez a gondolatmenet marhára mindegy. Ami számít, hogy a nőket taszítják a túl sok más nővel mutatkozó férfiak. :)))

A teljesítménynek meg csak egy oldalát nézi. A magszóró ribancok nem jó apák. Pont így írhatnánk, hogy egy nőnek teljesítmény szülni, mégsem az, ha felelőtlenül teszi, egyfolytában szül és elpusztul az összes utóda.

"Tudod kicsilány, kedves Lierin, mielőtt 35 évesen rátaláltam volna a Red Pill-re, ami megváltoztatta az életemet és a gondolkodásomat, nekem 13 éves koromtól kezdve jutott az élettől 22 év teljes szexuális nyomor és nem önkéntes cölibátus, úgyhogy elmész te a jó kurva anyádba."

Csak csendben jegyzem meg, hogy az a sok nő, aki megszül 2-3-4 gyereket úgy, hogy nem jut nekik egy orgazmus se, erre 40 évesen elválnak és radikális feministaként a KA-ba küldik el a férfiakat, gondolom le vannak szarva. :))) Nekik még szexelniük és szülniük is kellett.

A két nem nem érti egymás problémáit. Miért nem érték el a rosszul szocializált, szexuálisan gátlásos feleségek is az orgazmust? Nekik is ugyanannyi idejük volt rá. De szexuálisan "gátlástalan" azért ne legyen, mert még könnyen félrelép és véletlenül se várja a jövendőbelijét érintetlenül.

Vagy miért akkora teher kötelességből szexelni nőként, élvezet nélkül? Úgy is lehet szaporodni. A természet meg biztos tévedett, mikor a női orgazmust kitalálta. :)

Ehhez képest meg mi nők értjük meg nehezen, hogyan okozhat akkora szenvedést, mikor valakinek egyszerűen NINCS lehetősége lefeküdni a másik nemmel. De fantáziálhat, nézhet pornót, önkielégíthet. A szexualitása teljesen rendben van, sőt, őt mindenfelől arra ösztönzik, hogy szexeljen és élvezzen. Az ő kielégüléséért létezik a fél világ.

Ezek a nők végül HÁLÁSAK, hogy élvezhetik azt a "szexuális nyomort", ami Hunnak jutott. Sokuk nem akar már "pasizni" sem, csak nyugalmat. :)
Nico3 2017.07.09 16:04:55
@Kalechtor: Az eleje természetesen nem igaz, csak annyiról szól, hogy a nők passzívan dominánsak és a "függőbb" fél kezdeményez (erre vágynának az "alfák" is a nőktől), de jó, hogy a végét végre egy antifeminista férfi is megfogalmazta. :)))

Hunn:

"Ha azt tűzöd ki életcélodul, hogy a nők rád nyomuljanak és szexet kezdeményezzenek, akkor egy az életben csalódott emberként fognak eltemetni. Ez a férfi-női dinamikából fakad. Egy nő személyisége arra épül, hogy ő vonzó és kell a férfiaknak. Ezt onnan tudja, hogy elsősorban olyan a férfiakkal kerül kapcsolatba, akik akarnak tőle valamit. Azok a férfiak akik nem próbálkoznak be nála, azok egy nő számára láthatatlanok. (Ez a magyarázat, hogy a férfiak nagy része miért láthatatlan a nők számára szerintem, nem pedig a bűvös 20%-80%)."
Nico3 2017.07.09 16:05:37
Vivien:

"A nő,saját véleményem szerint nem egy véresszájú femi,hanem aki beleszületett ebbe a világba. Valószínűleg soha nem volt egyetlen normális férfi a családban,aki elbeszélgetett volna vele ,ez a nő komolyan gondolja,hogy az előny egy nőnek,egy igazi férfi szemében (bár itt azért féfi-férfi vélemény is eltér,erről később) ha jó állása van,saját lakása,ha tudja használni a dekorfűrészt,ha tud nyaralásra költeni,ha saját autója van). Ugyan valóban vannak férfiak,akik szeretik az önálló nőket és sok férfi nem kívánja eltartani a nőjét és szereti,ha egy nő is pénzt keres stb,de ennek a nőnek tényleg fogalma sincs arról,hogy NEM ezek számítanak egy férfinak a legjobban egy nőből. Senki nem hívta fel a figyelmét arra,hogy első sorban kedvességet,gyengédséget,persze sok szexet,megértést,otthont stb…Ő ezt nem tudja"
Majd elgondolkozunk ezen, ha nem a konyhatündér-szubmisszív nyb-k panaszkodnak, hogy otthagyják őket, és nem a házimunkát megosztó, határozott, modern Lierineknek van egy olyan párjuk, aki már huszonéves fiatal férfiként vágyik közös gyerekre. :)))

Persze hogy nem közvetlenül jön be a férfinek a női "karrier". A független, rátermett nők jönnek be neki.

Kedves, gyengéd, megértő meg az ERŐSEBB, DOMINÁNDSBB nő lehet. :)))

A gyengébb nő a saját érdekében legalább hisztizzen és hangoskodjon, sértődjön meg, követelőzzön, adjon ha kell ultimátumot, hogy legalább kicsit tűnjön értékesnek.

A megalkuvó nőket nem szeretik a férfiak.

"Mi is örülnénk, ha ő lenne az egyetlen és a csajoknak nagyjából helyben volna a kép a fejében arról, hogy egy férfi mit akar tőlük"
Nyilván hogy legyen olyan, mint nyb. Reszet Elek még a házimunkavégzésre is rákérdezett. :)))

De ilyen áron a nők kilencven százalékának nem kellene férfi. A maradék tíznek meg azért nem jutna, mert ilyen.
- avagy az ösztönök harca - A tudósok szerint evolúciósan hajlamuk van rá, hogy őket vegyék feleségül. Noha ösztönösen vonzódnak az okosakhoz is. Jó kis ellentmondás, ugye? Kezdjük rögtön az elején. Eddig a nőkről hitték, hogy hajlamosak fogni maguknak egy megbízható társat, aki jó apa, s amikor…..
Nico3 2017.03.05 10:13:16
@Kalechtor: Neked való, a Valentin napi, meg másfajta romantikus giccsparádéról. :)))
"Miután véget ért az egyik legsziruposabb és leggiccsesebb ránk erőltetett ünnep (Bálint nap) elgondolkodtam azon, hogy miért vannak ezek az u.n. „női ünnepek”. Kezdődik februárban az egész ezzel a Valentin nappal, ami nem más, mint egy rózsaszín vattacukorba csomagolt ízléstelenség. Mert ugye ez a szerelmesek ünnepe, de a szerelem az emberek legbelsőbb magánügye, miért kell ebből kollektív megemlékezést csinálni? Persze tudom én, hogy a virágárusoknak, az ékszerészeknek és a vendéglősöknek is meg kell élni valamiből. Viszont én még élő férfival nem találkoztam, aki ne kívánta volna ezt az egész cukros, szivecskés émelyítő borzalmat melegebb éghajlatra. Hölgyeim! Önöknek tényleg erre van szükségük? Tényleg akkor hiszik el, hogy a párjuk szereti Önöket, ha minden év február 14.-én közösen részt vesznek ebben a giccs parádéban. A romantika az nem a szív alakú csoki, és nem a celofánba fojtott virágcsokor és nem az éttermi vacsora ahol teljes hangerővel bömböl valami méltán elfeledett nyálas pop sláger. Hölgyeim! Miért kell azt az embert, akit szeretnek kitenni ennek az émelyítő és üres ünnepnek?"
ferfihang.hu/2017/03/02/gondolatok-valentin-nap-utan-nonap-elott/
És ne aggódj, SENKI nem hinné el, hogy a férfiak erőltetik, ők találták ki ezt az egészet és próbáljon csak egy nő nem ilyen lenni, arra ERŐSZAKKAL RÁNYOMNÁK, hiába van így. :'(
Nico3 2017.03.11 17:11:39
@ezanevjelenikmegablogokban: Prostikról van szó. :)))
forum.index.hu/Article/viewArticle?a=143085883&t=9165170

"senki nem kényszerítette, és ilyenből elég sok lehet"
Szerintem nem, csak a szexhez máshogy nem jutó férfiak nagy része ugyanazon a KIS LÉTSZÁMÚ prostikörhintán pörög. :)))
Ezek a fizetős prostik, meg az anyagias lányok, akik valami juttatásért cserébe fekszenek le a férfivel. Még azok közül se "prosti" mindegyik, aki pénzt vár, mondjuk a hülye hagyományos sztereotípiák miatt. Mondjuk mert az értékelés, a szeretet jelének tekinti, hogy költenek rá (ezt mesélte be neki a patriarchátus).
Csak akkor az, ha KIFEJEZETTEN ezért fekszik le a férfiakkal.

Az a nő meg végképp nem prosti, aki "csak" sok férfivel fekszik le, élvezetből és a szex a cél. Akkor se, ha az a sok férfi "erőszakkal" fizetni akar, tegyük fel hogy kisajátítsák, birtokolják vagy legalább átvegyék az irányítást a randizás gyakorisága, az "aktus" felett, ezzel vásárolva meg az önrendelkezését.
Nico3 2017.03.11 17:12:10
@ezanevjelenikmegablogokban: @jefoo: @Kalechtor: Így jutnak szexhez a patriarcha üzletemberek, olyan lányoktól, akik a fiatal barátjukkal ingyen nyomják. :D
Hát ennyire vonzó a társadalmi státusz? :'(
forum.index.hu/Article/viewArticle?a=143085929&t=9165170

Jhonny korrektül érvel, majd olvassatok bele.
Állapította meg a témában végzett összegző vizsgálat. Egy 1999-ben kelt tanulmány alapján a tudomány egységesen elfogadott álláspontjává vált, hogy a nők peteérésük alatt, termékenységük csúcsán, főként rövid távú kapcsolatra a férfiasabb vonású és agresszívebb, határozottabb, dominánsabb…..
Nico3 2017.01.13 12:26:23
@Kalechtor: @ezanevjelenikmegablogokban: Vivien Leigh, férfihang.
Megint igazad van.

"És most amivel nem értek egyet:
“Mert akkor el kéne gondolkozni megint az összehasonlításon: biztos, hogy a nemi erőszak jellegzetessége a lelki sebesülés?… Mindenki tudja, hogy nem. Mindenki tudja, és mindenki be is vallja egy idő után.”

Lelki sérülésről,pedig valóban csak az nyilatkozzon,aki maga is átélte azt.

Az első eset egy könyvhöz kötődik. Nem régen akadt a kezembe párom ajánlására Moldova György “Bűn az élet” c. könyve. (hasonlóan remek alkotás,mint Szabó László 13 bíró/rendőr/ügyész emlékezik sorozata). Ebben az ország különböző megyéi,városai,”kis kmbései”,nyomozói,járőrei,rendőr parancsnokai nyilatkoznak-mesélnek. A B.A.Z. megyei (egyszer azt hiszem már említettem,hogy miskolci származású vagyok) talán nyomozóknál,de lehet,hogy valami parancsnok mesélt éppen Moldovának,aki megkérdezte tőle,hogy volt-e valami felderítetlen,vagy olyan ügye,amikor nem sikerült elkapni a tettest és nagyon emlékezetes. Ekkor mondta el ,hogy van egy nagyon fájó pont az életében,míg él nem felejti el és hatalmas bűntudata van azóta is.Besétált hozzá még a hatvanas évek végén egy 16-17 éves forma lány. Az “édesapjával” éltek kettesben (ha jól rémlik az édesanyja meghalt,de az tuti hogy az anyja nem élt velük). A lány elmondta,hogy az apja 12 éves korától “úgy” használja őt és mivel most lett egy komoly barátja,akinek ezt elmesélte,az persze egyből kiakadt és beküldte a rendőrségre feljelentést tenni.A rendőr elküldte orvosi vizsgálatra. Pár nap múlva lányt berendelték és a következő hangzott el,a felügyelő “kénytelen” elvetni a nyomozást,ugyanis az orvosi szakvélemény szerint,amit a megyei kórház főorvosa adott ki,a lány érintetlen! Sajnálja,de ő ilyen szakvéleménnyel szemben mit tehetne (nyilván féltette az állását is). Kiderült ugyanis,hogy kedves apuka a miskolci bíróság főbírója,olyan kapcsolatokkal hogy…Ezek után a lány csendesen megköszönte,majd két nap múlva leugrott egy emeletes ház legfelső emeletének poroló erkélyéről (a bírót soha nem vonták felelősségre,ne felejtsük el hatvanas évek és kiderült,hogy a lány 4 ! hónapos terhes volt-tehát akárki is volt az apa,a főorvos egyértelműen hazudott és ez csak főbíró papa érdekében tehette) és ekkor bevágott,Te Jóisten,édesapám mesélte,hogy a “házunk” poroló erkélyéről -mi a 8-on laktunk- (az mindig nyitva volt és még ugye nem voltak kaputelefonos megoldások,az ment be ,aki akart) ,még születésem előtt épp otthon volt (anyukám a kisgyerek bátyámmal a nagyszülőknél),amikor kiabálásra lett figyelmes ,amikor lement, ott feküdt szerencsétlen lány . Sokáig (talán már egy ideje újraaszfaltozták a járdát) látszott-nekem is mutatta édesapám a repedést a járdán,ahova esett (okulásként,ha bármi történik, neki szóljak,ő bármi van segít,soha ne válasszam ezt a megoldást),ő mondta el,hogy a lány apja ejtette teherbe a lányt,emiatt lett az öngyilkos. A nyomozó hivatalosan nem tehetett semmit (mert ugye széllel szemben…),de azért gondoskodott róla,hogy “nyílt titok legyen” arrafelé. Nos, ez a lány lehet,hogy sosem ellenkezett,egyszer sem hagyta el a száját,hogy ne,12 éves korától szinte természetesnek vette,hogy “apa” azt akarja tőle,ettől még erőszak volt? Naná ! És “csak” annyira sínylette meg a lelkét,hogy 17 évesen eldobta azt,amikor is szembesült azzal,hogy nem ez a normális,hogy milyen nagy bűnt követtek el ellene és hiába kér segítséget,senki nem tudott/akart segíteni.(és senki nem jöjjön azzal,hogy HA igaz,amit a lány elmondott,mert a rendőr “vallomása” számomra bőven elég,meg az a tény,hogy egyetlen embernek volt érdeke eltitkolni/eltusoltatni a terhességet és az az apuka,meg nyilván neki volt ilyen kapcsolata is). Sokszor jut eszembe a lány,konkrétan minden alkalommal,amikor haza megyek édesanyámhoz és elmegyek a járda mellett…

És a saját eset. Ez sem egy klasszikus erőszak,de ez is kísért már olyan 8-9 éve.Döntse el ki-ki maga,hogy erőszak-e és,hogy vajon mekkora lelki traumát okozott… (ezt nyilván én tudom a legjobban)."
Nico3 2017.01.13 12:26:30
@Kalechtor: @ezanevjelenikmegablogokban: "Gondolom sokan tudjátok ,hogy a BTK szerint régen házasságon belül nem volt nemi erőszak (ez egy néhány éve megváltozott),magyarul hiába volt válófélben-éltek külön a házasok,a férj igazából bármikor megerőszakolhatta az akár különélő feleségét,törvény szólt róla,hogy házasságon belül nincs nemi erőszak (nem állítom,hogy ezt gyakorta megtették-kihasználták a férfiak,de ettől ez még tény). Ez csak bevezetésként. a házasságom már nagyon nem volt jó (megcsalások-nem a részemről természetesen,de inkább a lelki terror miatt-ezt újból nem részletezném,első hozzászólásom már tartalmazott néhány részletet,már nem tudtam tisztelni és igazán szeretni a férjemet,de kitartottam,már a gyerek-sőt ebben az időben a gyerekek érdekében,ekkor velünk élt a férjem előző házasságából a lányzó-akit amúgy nagyon szeretek és ő is engem. Családi nyaralás ,egymás melletti családi szoba,a két lány együtt,mi a férjemmel mellettük. Már előző nap fura volt,hogy teljesen érthetetlenül és alaptalanul bántott és piszkálgatott,tudjátok,amikor akármit csinálsz nem jó,bármennyire kedveskedsz,még jobban bántanak. Aztán jött az este,életemben nem éltem át ilyet.Persze nem futottam rendőrségre,nem ordítottam hangosan,nem verekedtem,ellenkeztem. Csendben (de sírva és erre az volt a reakció,hogy felhangosította a tv-ét) tűrtem,összeszorított fogakkal-emlékszem olyan tisztán,mintha tegnap lett volna. ” Ki kell bírni”,nem tudhatják meg a szomszéd szobában a gyerekek. A férjem tudta,hogy sírok-zokogok,-amennyire lehet halkan-,de égett a lámpa,miközben húzta a hajam és jó rendesen elintézett,kértem,hogy ne így,de nem érdekelte (az sem,hogy csontszáraz vagyok és szerintem ez neki sem volt jó),mert ugye ez az “erőszak”-mint az erőszakok többsége,a hatalomról szólt. Arról,hogy bármit megtehet,mert érezte,hogy már nem szeretem és legfőképp-ez kb. egy hónap múlva derült ki-büntetett. Büntetett,mert volt egy szeretője és velünk kellett nyaralni menni,miközben az a nő “istenként” tekintett rá (amúgy egy szerencsétlen, Erdélyből áttelepült,alkoholista élettárssal -ütötte/vágta megáldott nő volt,aki a munkahelyen bárkivel összefeküdt volna egy jó szóért,pláne,ha valaki picit kedvesebb hozzá az átlagtól).Erőszak volt ? Én annak éltem meg,mert a kérésem ellenére az az ember,akinek elméletileg szeretnie kellett volna, vagy legalább a gyereke anyját látni bennem ,akiben megbíztam bántott és itt valóban első sorban nem a fizikai fájdalom volt a legrosszabb (volt benne az is bőven),hanem a lelki,ma is könnybe lábad a szemem.A házasságom egy év múlva végérvényesen véget ért (beadtam a válópert-nem csak ezért). Ez egyébként megint az a kategória (már bocsánat,de többször tapasztaltam itt,hogy vannak szkeptikusok),hogy magasan teszek rá,ha valaki nem hiszi,hogy megtörtént,vagy,hogy így történt,csak kitalálom,mert én TUDOM,átéltem,hogy így volt.

A exférjem becsületére legyen mondva,hogy évekkel később bocsánatot kért ezekért a a bűnökért (és sok másért),könnyek között.Amikor elmentem felismerte,hogy ezt nagyon elszúrta,el is mondta. Én megbocsátottam neki,mert úgy éreztem szívéből teszi azt. De elfelejteni nem tudom.Most baráti a kapcsolatunk és látom rajta,hogy máshogy csinálná az egészet,de már késő. Ő egyébként tipikus példája volt annak,aki a munkahelyi stresszt,fáradtságot a környezetén tölti ki (a lányokon kevésbé,de a lelki terrorból nekik is kijutott-ugyanezen a nyaraláson,az akkor 11 éves lányomat ordítva felzavarta a hallból,mert nem figyelt oda eléggé csocsózás közben,miközben szólt neki többször,ő volt a lányommal én a nevelt lányommal,de úgy,hogy odajött a recepcióról valaki,hogy megkérdezze baj van-e,hívja-e a rendőrséget,csak egy példa).

Ebből adódóan állítom azt,hogy azon a személyen kívül,aki átéli ezt senkinek nincs joga találgatni,hogy ez mennyire valós lelki sérülés és meddig-milyen hatással van rá. És én ugye még messze nem a klasszikus nemi erőszakot éltem át. És továbbra is hiszek a Férfiakban és nem állítom azt,hogy a férfi mind nemi erőszakoló…:) szerencsére távolról sem."
Nico3 2017.01.13 12:26:34
@Kalechtor: "Egy traumatizált szadistát még egy huszonéves szűz is képes lehet dominálni. ;)"
Felmerül a kérdés, mennyiben felelős a tetteiért egy traumatizált szadista?
És ha az a nő a felelős, aki őt molesztálta, vajon ő mennyiben menthető fel azzal az indokkal, hogy neki is "nehéz gyerekkora" volt?
A lány, akiről Vivien írt, válhatott volna kisfiúk megerőszakolójává is.

Afrikában és a többi patriarchális országban a legtöbb a kisfiúk ellen elkövetett nemi erőszak.
A férfiak, akik nőket erőszakolnak, nyomnak el és molesztálnak, nem gondolnak bele, hogy az ő kisfiukkal is ezt teheti az egyik iskolatársa, vagy a saját anyja?
Vagy nem érdekli őket?

Ha a molesztált, megerőszakolt nők lennének ilyen "érdektelenek" a kislányaikkal szemben, a hímsoviniszta férfilogika zsigerből vágná rá, hogy "talán mert titkon élvezték". :'(
Mélyen el kell gondolkozniuk a szaúdi férfiaknak a legújabb statisztikák és kutatások eredményein. A szaúdi nők körében bekövetkező népszerűség-csökkenésük ugyanis arra mutat rá, hogy mégsem vált be a több ezer éves, "nőelnyomó" minta, ami szerintük a jól működő, erkölcsös társadalmat, jólétet és…..
Nico3 2016.04.06 08:49:16
@jefoo: Túlnépesedés témában már nagyon objektíven tud érvelni, pedig eleinte az se ment neki. De a saját hibái/tulajdonságai nőkre vetítésével még mindig nem sikerült felhagynia. Javára szóljon, hogy az ellen se tiltakozott, ha őt vagy a férfiakat helyeznék ezekért gyámság alá, bár azt nem értette meg, hogy attól még neki is ugyanúgy robotolnia kellene, mint a gyámság alatt kellett a nőknek és más férfiaktól is ugyanúgy nem védenék meg, ahogy a nőket se védték meg más nőktől.

Sőt még a felesége is megverhetné és megerőszakolhatná, csak idegen nőktől lenne bűntett, ha ezt csinálnák vele.
De még akkor se biztos, hogy nem az ő viselkedésére vagy arra hárítanák, hogy minek mászkált ott. :)))
Nico3 2016.04.06 08:49:20
@jefoo: Csak nehogy így járj vele a végén. Beszólt a migráncsmacskának is. Nőiesen és elegánsan, nem férfiasan, feszülve és hisztizve. :)))
forum.index.hu/Article/jumpTree?a=139185869&t=9165170
Cikkválogatás: Mégsem macsókkal lépnek félre a nők... Miért a buta nőket szeretik a férfiak?- I. rész Miért a buta nőket szeretik a férfiak?- II. rész Egyesült Arab Emírségek: reál tudományokban tarolnak a lányok Hódítanak a modern "csajozós technikák" Hogyan hatnak a reklámok a…..
Nico3 2016.11.29 23:11:23
@Kalechtor: Most nem voltál lusta az ékezetre, vagy képes voltál kimásolni párat csakazértis? :)))

@jefoo: Mi ez? Össznépi "mindenki szívat mindenkit"? :D
Nico3 2016.12.01 18:51:59
@jefoo: Gratulálok.
Kiütötted ezzel az immáron nemlétező Manson számmal r0llert. :)))
- pornóelemzés a tudomány tükrében - (18+) Nem telhetett el úgy a 2014-es év, hogy betekintést ne nyerjünk a nők és férfiak erotikával kapcsolatos ízlése és preferenciái közötti különbségekbe- vagy épp hasonlóságokba- is. Következzék egy összefoglalás most erről. A két nem szexuális ízlését…..
Nico3 2016.10.21 11:05:30
@Kalechtor: A nők 2-4 perc alatt juttatják magukat a csúcsra és a kapcsolatban élő nők jelentős része végez önkielégítést.
Ezzel a "nem szexszel" versenyre kellni a "csak szopásnak" elég nehéz. Még az aszexualitás vádja se érheti a nőnemet, mert aki MAGÁTÓL is orgazmust tud elérni 2-4 perc alatt, annál a férfi ezt már csak elrontani tudja. :'(

Legyenek a "patriarchák" is ilyen büszkék, oszt ha nincs igényeik szerinti, a nyomásgyakorlás helyett verjék ki maguknak. :)))
Nico3 2016.10.23 13:17:03
@jefoo: @ezanevjelenikmegablogokban: Szerintem nincs jelentősege, ha csak feltételes is, hogy nem erőltetné, mert akkor se gyakorolna nyomást, ha tényleg nem kapna orálszexet.

Mi értelme lenne nyomástgyakorolni?
Az már "erőszakos" dolog, amivel magához vonzaná a mazochistákat, aztán meg szembesülhetne vele, hogy a leggyengébb, legfüggőbb kategóriává sikerült válnia (ami még a mazochistának is alatta áll a lelki erő szempontjából): szadistává. Szerintetek egy kis orálszex megérné felvállalni ezt a belső gyengeséget?
Nico3 2016.11.13 12:48:11
@KevinT: @jefoo: @ezanevjelenikmegablogokban: @Kalechtor: Ennek is megvan a maga története.
forum.index.hu/Article/jumpTree?a=141702453&t=9165170

hu.wikipedia.org/wiki/Artemisia_Gentileschi
"Artemisia egész életművére rányomta bélyegét az ifjúkorában elszenvedett megaláztatás: képein keresztül állt bosszút az egész férfitársadalmon. Gyakran örökített meg tehetetlen férfiak meggyilkolását ábrázoló, vérgőzös jeleneteket, mint az 1612-ben festett Judit lefejezi Holofernészt (amelynek később elkészítette egy nagyobb méretű változatát is) és a Szépművészeti Múzeumban látható Jáhel és Sisera. De emellett festett finom és bensőséges képeket is.

Caravaggio hatása igen nagy volt egész életművére, főként az intenzív színek, a megvilágítás és az alakok beállítása terén. Mivel mind ő, mind apja Carvaggio követője volt, és sokat dolgoztak együtt, hasonlított a stílusuk. Néhány képről ma sem lehet eldönteni, melyikük munkája. De mintha Artemisia képein több lenne az érzelem, a bensőségesség.

Artemisia abban is egyedülálló volt korában, hogy nem a szokásos „női” témákat festette: portrékat, virág- és gyümölcscsendéleteket, tájképeket, hanem nagy formátumú történelmi képeket, bibliai vagy mitológiai jeleneteket. Ez eddig a férfi festők kiváltsága volt. Képeinek főszereplői gyönyörű, erős akaratú, elszánt nők, sokuknak az arcvonásai hasonlítanak Artemisia önarcképére, aki a kortársak szerint rendkívüli szépség volt."
A jelenség okairól és az elért sikerekről az ottani robotikai intézet igazgatója, Dr. Lakmal Seneviratne nyilatkozott. Bár a robotika a nyugati világban sem áll annyira távol a nőnem tagjaitól, mint a több évtizede „férfiasnak” számító területek, tőlünk keletebbre meglepő módon nagyságrendekkel…..
Nico3 2016.09.08 08:52:06
@Kalechtor: Nem feltaláltuk, kiszámoltuk!
De azt se. Ő számolta ki egyedül, ellenszélben, hátsó ajtón közlekedve, fizetetlen vendégként, mire férfikollégái felkiáltottak: "milyen ostobák voltunk mi MIND!"

Azokban az időkben néhány férfiben még volt korrektség, biztos csak erre értik, hogy hová tűntek az igazi férfiak. :'( Már az a pár nő, aki a rengetek "eltűnt" férfin kívül ezt kiabálja. :)))

A férfiak: akiknek kollektív tudatra van szükségük ahhoz, hogy feltaláljanak vagy kiszámoljanak valamit, amin egy női tudós egymaga túltesz.
Jung csak miattuk alkotta meg a fogalmat is.
i.imgflip.com/1a890h.jpg

Persze kollektív önreflexiójuk nincs, szóval ezt sose ismernék be. Ez csak olyan "mi lenne, ha őszinték lennének magukhoz" dolog. :)))
Nico3 2016.10.17 12:20:26
@Kalechtor: A fiúk leszólják ezt a csodás, radikális feminista, szülési irigységről szóló remekművet. :D
forum.index.hu/Article/jumpTree?a=141377835&t=9165170

Amit a pszichológiából is kizártak.
Ami nem is lenne baj, de a PÉNISZIRIGYSÉGET miért nem zárták ki? :'(

Már megint a férfiak hülyeségeivel előzékenykedett a tudomány.
Nico3 2016.10.19 12:33:12
@Kalechtor: A legkisebb feminista kvótától való elhatárolódásra nem az a válasz, hogy ők is helytelenítésüket fejezik ki a 95 százalékosra és azt mondják soha többé ne legyen ilyen, hanem a terelés és magyarázkodás. :'(
forum.index.hu/Article/jumpTree?a=141390690&t=9165170
Pedig ezek egyértelmű kérdések, aki el akar határolódni, el is tud. :)))
Pár ezer éve az emberiség nagy része még hitt benne, hogy az ősök dicsősége, kudarcai, hőstettei és bukásai generációról generációra vándorolnak tovább. Spirituális tanok beszéltek róla, hogyan határozzák meg sorsunkat az előző életek. Szent könyveinkben olvashattuk:…..
Nico3 2015.12.27 17:59:25
@ogyebogye: :DD
Mit művelsz?

De legalább nem tagadod, hogy a férfiak ösztönösen mindig is maguknál okosabb, ügyesebb, életrevalóbb nőkre vágytak.
Hiába akarják lenyomni őket még ma is, ez a részükről csak egy hatalmasra duzzasztott SHIT TESZT és valójában nagyon haragszanak, ha a nők sajnálatból eljátsszák, hogy butábbak, vagy gyengébbek, ezért nekik kell vezető szerepet betölteniük a kapcsolatban. :)))
Nem is tudják szeretni vagy becsülni az ilyen nőt, és az se ritka hogy egyenesen meggyűlölik. :'(

Vagy amiatt csináljátok, mert mazochisták vagytok és pont úgy élvezitek, ha nem kapjátok meg az áhított, magatoknál okosabb feleséget, mint a szexmegvonást? :)))
Nico3 2015.12.28 13:20:11
@Kalechtor: Puzsér Róbert beszól cuki Ákosnak és a FÉRFIAKNAK. :)))
szelsokozep.com/cikk/877-a-kokainkeresztenyseg-es-a-kvotafeminizmus-harca-a-nemek-ellen

"Ez a vita nem azért duzzadt ekkorára, mert a magyar társadalom végletesen megosztott akár a női munkavállalás, akár a gyerekvállalás kérdésében. Az emberek nagyon nagy többsége teljesen rendjén valónak gondolja a női főnököt, a női karriert, és azt is, hogy egyenlő munkáért egyenlő pénz jár. Ahogy az emberek nagyon nagy többsége értéknek tartja a gyerekvállalást, és ahogy fiatalon szinte minden ember nagy családról álmodik."

"• A mai Magyarországon az, amiről Ákos és László beszél, nem választás. A nőknek ugyanúgy és ugyanolyan keményen kell dolgozniuk"

"Tapasztalatom szerint a család-projekteknek nem a nők a legnagyobb ellenségei, hanem a felnőni és elköteleződni képtelen férfiak.

• Szüleink magatartásmintái ma már követhetetlenek, új és működőképes receptjeink pedig nincsenek a párkapcsolatokra, a társadalmi munkamegosztásra vagy a férfi és a női szereperekre. Ákos és László szíve szerint a tizenkilencedik századba parancsolna vissza minket, míg a balliberális véleményelit a huszadik század ideológiai harcait folytatja a kifulladásig. Egyik élvezettel adja elő a macsót, és házimunkát oszt, a másik ha tehetné, betiltaná a nemeket. Senki sincs, aki átvezesse a férfiakat és a nőket a huszonegyedik századba. Oda, ahol természetes, hogy a nők egy része karriert épít, férfiakkal versenyez, és győz vagy veszít. Ahol természetes, hogy a színpadon vagy egy ország élén áll. De ahol ugyanilyen természetes, hogy a nők egy másik része az anyaságban és a családban teljesedik ki. Ahol a közgondolkodás mindkét nőt sikeresnek, mindkét életet teljesnek ítéli. Mert mindkettő sikeres és teljes."

Már csak azt hagyta ki, hogy ha egy férfi igazi társ és apa, a nőnek sem kell választania ezek között. Ha meg nem az, ne alapítson családot, csak azért, hogy a saját családjából önként kivonuló családfő lehessen. A nők ma már azért házasodnak, hogy partnerük legyen a férfi és apja is legyen a gyerekeiknek, ne csak anyja, nem pedig a saját elnyomásukat akarják szexszel kifizetni. :)))
Nico3 2015.12.30 11:47:55
@Kalechtor: Puzsér még megtalálhatja az arany középutat. Egy ilyen karót nyelt embernek az jön be, ha fehér lovaggá válik. A cuki Ákosoknak is csak addig áll jól a hímsoviskodás, míg fiatalok, mert addig úgyse arra figyel senki, mit mondanak. Aztán koppannak egy kicsit. :)))
www.doctornerdlove.com/2013/03/leveling-up-most-attractive-man/

De tényleg, mikor láthatunk egy rapkoncerten olyat, mint Enrique Iglesias koncertjén? :D
És milyen befektetői kockázatokat generálhat a férfimodellek látványa... Férfiak pénzügyi téren fennálló, kockázatvállaló magatartását vizsgálta egy kutatás - annak tekintetében, hogyan hat rájuk egy potenciális vetélytárs megjelenése, s mindez mennyiben korrelál a saját külsejükkel. A manipulált…..
Nico3 2015.12.20 12:04:02
@jefoo:
"Barbara és társai múlt pénteken 1 óra körül egy belvárosi bárban megismerkedtek a sértettel. A férfi felhívta a nőket a hotelszobájába, ahol elaludt. A három nő ezt kihasználva elvitte a sértett több millió forintnyi készpénzét, márkás karóráját és mobiltelefonját."
444.hu/2015/12/20/felszedett-harom-csajt-egy-belvarosi-barban-felvitte-oket-a-hotelszobajaba-bealudt-kiraboltak

Itt ez a férfi, vonatkoztassunk rá férfiszabályokat. Tehet róla, tehet ellene! Nem tartotta bezárva az értékeit és mivel aludt, nem mondott nemet az eltulajdonításra sem.

A legfontosabb kérdés, hogy előtte odaadta e magát és magával együtt a teste és nála lévő értékei feletti rendelkezést? Ráutaló magatartással sugallta e, hogy pénzt akar adni a nőknek? Kihívó és gazdagságot tükröző volt e a ruházata, ami mi másra utalhat, mint arra hogy nőket akar pénzelni. :))) A férfi még a saját bevallása szerint is csak a nő miatt gyűjt pénzt! Hogy melyik nő miatt és milyen feltételekkel, azon ne akadjunk fenn, ha egyszer MINDENKI előtt eltartónak öltözik! :)

A lányok honnan tudhatták volna? Vegyük sorra a tényeket: eltartónak öltözik, elmegy velük, nem zárja be az értékeit, odaadja magát, elalszik, nem mond nemet a továbbiakra. Ez tényleg rablás?
Ha utalt rá, hogy pénzt is ad (bár maga a gazdagságra utaló megjelenése is értelmezhető így, ha a rövid szoknya "szexet" jelent), ám a lányok KICSIT máshogyan és többet vittek el, az se sokban különbözik a te múltkori példádtól, mikor szex alatt a fickó a lány enyhe tiltakozása ellenére átrakta popsiba és úgy folytatta. :)))
Ez még tiltakozni se tiltakozott, mert aludt! Szóval még enyhébb is a helyzet. Ha az nem volt nemierőszak, ez se rablás. A FÉRFIMÉRCE szerint.
Szerintem mindkettő az. Te hogy gondolod?

A "sértett" esetében miért nem forszírozzáknezeket a körülményeket akkor is, ha férfi? :)))
Nico3 2015.12.20 12:28:21
@Kalechtor: Vajon figyelembe veszik e majd enyhítő körülményként ezeket?
Nameg honnan tudják, hogy nem egyezett bele? Hol a bizonyíték? Hol az ártatlanság védelme? Csak így BEMONDÁSRA?!

Ezért ismerkednek nehezen a nők. :'(
Elfogad egy apróságot, talán nem is egyoldalúan és talán csak azért, mert a másik ködös állapotában rátukmálja, aztán hipp-hopp, ott a rendőrség hogy kirabolta szegény férfit. :)))
Nico3 2015.12.25 14:39:12
@jefoo: Lett húsz pontunk ennek a mémnek köszönhetően, Jefoo. Végre pozitív fordulatot vesznek nyerési esélyeink. Most a karácsonyi pókerpartik ideje alatt ha igyekszünk teljesen megfordíthatjuk a felállást. :)))
A nők várható élettartama a föld minden táján hosszabb, mint a férfiaké. Mindez azért is érdekes, mert a nők egészségügyi ellátásától és életkörülményitől többé-kevésbé független tényről van szó. Mindegy, hogy egy afrikai törzsben dolgoztatják-e őket szinte rabszolgaként, vagy Indiában, elmaradott…..
Nico3 2015.04.02 16:12:22
@Kalechtor: A történelem során eddig csak arra volt példa, hogy férfiak irtottak ki tömegesen férfiakat (versengés, háborúk) és férfiak irtottak ki tömegesen nőket (özvegyégetés, szelektív abortusz).

Nők férfiakat nem irtottak ki sohasem, ilyen törekvésekről nem is tudok. A hosszabb átlagéletkor, könnyebb munkahelyek meg a hajléktalanságuk miatt szoktak bennünket vádolni, nővédő programokra hivatkozva, de azok inkább a gyerek miatt vannak, arról meg nem tehet a nő, hogy a gyerek pont az ő hasában fejlődik. Ez szerintem nem önzetlenség, hogy amennyiben helyettük is kihordjuk, arra az időre megkímélnek bizonyos dolgoktól. Nekem a többire nem is lenne szükségem, ha éppen fizikai munkát végeznék. Ha ő megcsinálja 39 évesen, 8 hónapos terhesen?

neon.hu/bulvar_rovat/100-kilos-sulyokat-emelget-a-no-8-honapos-terhesen-293924

Vagy a múltkori, ha ő megcsinálja kb. 50 kilósan?

www.youtube.com/watch?v=VHvHKN5HBWE

Szerintem a férfiak többletereje sincs már rég kihasználva.

A nők tömeges kiirtásával persze azt akarták elérni, hogy az értékesebb fiúgyermekből legyen több. De Kínában és Indiában most a feleség nélkül maradt férfiak jelentik az államnak az egyik legnagyobb problémát. Nem csak nemi erőszakolnak, de rendbontanak is, nem akarnak dolgozni, de már munkát sem mindig tudnak adni nekik a megváltozott társadalmi berendezkedés miatt. Egy mérnöknő nagyobb érték, mint egy vidéki, fizikai munkás lenne.

Ez is érthetetlen, amikor azzal fenyegetőznek, hogy ha nem akarunk zavargásokat, juttassunk minden férfit nőhöz és szexhez (de közben megmagyarázzák a lánymagzatok abortálását). Mintha természetes lenne, hogy a férfinek a nőre jogosultsága van. Mit szólnának hozzá, ha a szingli vagy akár a házas nők is közveszélyessé válnának, ha nincs kielégítő szexuális életük? De ahogy mondani szoktuk, a nők már azzal is beérik, hogy ha nem kielégítő a szexuális élet, legalább ne kelljen szexelniük. :'(

A társadalomban is akkor lehet számítani a férfiakra, ha van motiváció (nő, szex), egyébként felőlük össze is dőlhet az egész. A nők meg szépen teszik a dolgukat ezek hiányában is. :))) Talán ez a baj, ezért annyira természetes nekik, hogy a mi felelősségünk a népességszám fenntartása, a család összetartása, a férj egészségi állapota, lelki békéje, szexuális életminősége, a gyerekek jövője.
Nico3 2015.04.07 17:02:24
Annyira jó, hogy bemásolom az egészet:
"The animal kingdom holds us in a permanent state of fascination. So certain are we that by observing it we will learn the secrets of ourselves that entire industries have risen around science as intermediaries, translators who make animal behaviors applicable to the human experience. The most popular of these intermediaries, of course, are those who promise that their translations of animal behavior will provide the key to sexual bounty and social standing to any human with time, inclination, and a credit card.

The most well-known concept put forth by such intermediaries is that of the “alpha.” The term is borrowed from biology, where it denotes the highest rank in a hierarchy of social animals. Though in some species females can be the highest ranking member, when used among humans the term usually refers to males, and has in recent years become closely linked to notions of masculinity. The site Traits of an Alpha Male, for instance, describes “becoming an alpha male” as “one of the highest achievements a man can ever have.”

To read some of the related sites is not altogether unlike falling into an Edith Wharton novel, with all its concerns about social standing and reputation — if one could imagine such a thing without also conjuring a code of conduct, operas and balls, fashionable addresses, and — of course — the requisite pedigree. In our modern rendering of the “alpha,” the promise of access to abundant territories, resources and protection for mating females is largely nonexistent — as is any notion of parental care investment. In this sense, the social aspects of “alpha” become conflated with those of dominance among species where females require only one thing from the male: his DNA.

Alpha status, as it is being sold, is a charade in which one participates in the hopes of achieving respect within one’s social sphere, including, of course, that of its female members, which — at least according to the intermediaries — either find alpha males irresistible, or at the very least are wired to make themselves sexually available to them at a moment’s notice.

This philosophy must, by necessity, ignore the variation in mating practices among social animals. A study showing that the alpha male silverback gorilla doesn’t get significantly more sexual opportunities than, say, beta and gamma males, for instance, would not be a frequently cited example. Neither would this delightful piece at io9 by Esther Inglis-Arkell about “sneaker” males — non-alphas who craftily devise ways to use the strengths of their species’ dominant males to benefit their own mating strategies.

As Inglis-Arkell writes, the male octopus fiercely guards his female, fighting off all incoming males who would monopolize her attention, but because he allows other females easy entry (in order to mate with them as well), some males change their color and hide their mating arms to slip past. Thus, these crafty males are able to mate with her, while the male octopus fights off possible interlopers.

Because the word “alpha” so often conjures images of dominance and aggression, the door is open to these and other examples, like that of the Japanese quail. Dominant males of this species are incredibly aggressive with females they’re courting, female Japanese quails show a strong preference for subordinate males. In her book The Nature of Human Nature, Carin Bondar describes an experiment designed to understand Japanese quail mate selection: “researchers had a female witness a fight between two males. Once the fight was over and a clearly defined winner and loser had been determined, the female was allowed into the fight arena to select her partner.” The females overwhelmingly chose the loser of the fight.

“The loser males may not have access to the resources that the winners do, but they are not as aggressive toward their female partners,” Bondar writes. “The females prefer to mate with less aggressive males in order to protect themselves from courtship abuse by dominant males.”

Choosing the dominant male doesn’t necessarily mean better odds for one’s offspring, either. Among the Pacific blue-eye, a type of fish, subdominant males spend more time on courtship rituals than their dominant counterparts, and females have greater egg-hatching success when they choose the former over the latter.

“What’s important to remember is males aren’t the only ones who benefit, genetically speaking, by mating with as many different partners as possible,” concludes Inglis-Arkell, noting “females have as much reason to hedge their bets as males do.”"

slantist.com/alpha-male-myth/
Mindkét nem számára értékesebb és vonzóbb a másikban a „háziasság”, mint a klasszikusan "férfias" tulajdonságok - erre az eredményre jutott egy agyi válaszreakciókat mérő, ausztrál kutatás. A meglepetést főleg a nők reakciói okozták. A 20 pár részvételével végzett kutatásra a megbízást a Sunbeam…..
Nico3 2015.12.14 20:01:58
@No_Name01: htmlhtml
Hiányzott ez neked? :D

Ne akarj logikusan magyarázni. Még megkritizálni se tudják tisztességesen, ellentmondásmentesen a nőket. Ha egy nő minőségi, ellentmondásmentes kritikát akar, kénytelen elmenni egy másik nőhöz. :'(
Nico3 2015.12.15 10:49:11
@Kalechtor: "Kicsit elbeszélünk egymás mellett, mert én a szocializációs folyamatokról írtam, te pedig az ösztönökről. De így is téves. Eleve hogyan lehetne evolúciós előny, amikor természeti környezetben sem monogámia, sem apai utódgondozás nem volt? Alfahím kereső (elérhetőek közül a legrátermettebb keresése) ösztön az van, de hipergám (golddigger) ösztön az nincs. A hipergámia a patriarchális társadalmi szokások következménye. Egyszerűen bebizonyítható. Ha megfigyeled, a talpraesettebb, egzisztenciával, pénzkereső képességgel rendelkező nők sokkal kevésbé hipergámok, mint érdekérvényesítésre képtelen társaik. Ez egyértelműen mutatja, hogy valójában a pénzkereső képesség, vagy a vagyon leginkább az olyan nőket vonzza, akik nem tudnak, vagy nem akarnak megdolgozni érte. Másrészt, ha a nők nem érdekeltek a hipergám párválasztásban (pl. kínai rendszer, ahol nem lehet keresni a váláson) akkor mindenféle feminizmus nélkül is saját egzisztencia megszerzésére törekednek. Ez náluk független attól, vonzó-e az ellenkező nemnek, vagy sem. Mert magukért teszik, a létfenntartó ösztönükért. Náluk ez erősebb, mint a férfiaknál. A férfiakra viszont tényleg jellemző, hogy csak a nőkért, vagy a nők megszerzésének ígéretéért építenek egzisztenciát, ennek hiányában nem. Ezért van annyi magas pozíciójú bétahím, és ezért van kevés női vezető. Ugyanígy ezért van az, hogy a magas pozíciójú férfiak többnyire nem a matyóhímzés kategóriás férfiak közül kerülnek ki. Mert azoknak nincs szükségük, így motivációjuk sem erre."
Némelyik egészen tanulékony. Bár az alfahímelméletet még mindig szereti. :)))
Nico3 2015.12.15 18:36:41
@jefoo: @Kalechtor: Fura, hogy a női hűség a nőnek nyújtott orál és nem az análszexszel korrelál. Már megint benéztek valamit! TÉNYLEG ideje lenne betiltani a tudományt. :)))

"igazából azt gondolom, hogy újra találkozni akarok vele" = "ez a férfi MEGÉRDEMLI, hogy pár év múlva tönkretegyem az életét" :)

Soha ne fossz meg egy nőt a méltóságától. Mert vissza fogja szerezni.

Tiszántúli Emanuelle, (B)anális história, 67. oldal.

Gatyában táncoló, 35. oldal.

Így jár, aki csak akkor érzi magát férfinek, ha közben megfoszt a nőiességétől egy nőt. :'(

Az anális szexnek és a nemi erőszaknak ÁRA van!

"Miska bátyám akkor érezhette magát Pircsike mellett utoljára embernek, amikor a pityergő fiatalasszonyt előrehajtotta az ágy támlájára, aztán amúgy keményen megudvarolta. Neki sem lehetett mindennapi élmény, ha Piri néném máig sem bocsátotta meg."
Legyetek mind alfahímek! :)))

"Megfordultak a szerepek"
Jó, de tudod hogy megy ez. :)
s12.postimg.org/45skueu9p/1342_Mystery4_1279673143.jpg

"Így tehető legkönnyebben frigiddé egy félreszocializált, szvsz gátlásos, "szexhiányos", minőségi ffhez/szexhez a saját rossz beidegződései miatt nem jutó nő. :)"
Vajon miért ellensége a férfiaknak a női szexuális önrendelkezés, tudás, irányítás, tájékozottság, tapasztalat? Mert a nők egyfolytában alfákkal análszexelnek? :D Vagy inkább azért, mert ha eldönthetik, hogy akkor, úgy és azokkal szexelnek, akik rendesen kielégítik őket, nem tudnak rájuk nyomást gyakorolni? :)
Nagyban befolyásolja egy férfi viselkedésének megítélését, mennyire találják vonzónak a külsejét a nők- derül ki egy új kutatásból. A tanulmány alapján az "első benyomás" kiemelkedően fontos, és a fizikai megjelenés észrevétlenül dönt a továbbiak tekintetében- így közvetve abban is, mennyire lehet…..
Nico3 2015.12.08 10:22:34
@Kalechtor: @ogyebogye: Kitől is vágynak utódra valójában a nők:
www.qut.edu.au/business/about/news/news?news-id=99698
Nico3 2015.12.09 16:21:34
@jefoo: @Kalechtor: Méghogy írni! Elég ott olvasni is. :)))

Férfilogika!

A patriarcháknak megint sikerül elszólniuk magukat, hogy immár nem csak a civilizációt, de magát a civilizált férfit is a NŐK teremtik meg: "Dr. William Alexander skót orvos 1779-ben, Az asszonyok története című művében azt írta, hogy a nők legfontosabb funkciója a férfiak civilizálása.

! A férfiak természetükből fakadóan nyersek és durvák, állította Alexander, és civilizált lényként csak akkor tudnak képességeiknek megfelelő teljesítményt nyújtani, ha a nők hatása érvényesül rajtuk. !

A doktor tehát kétkedve tekintett azoknak a férfiaknak a céljaira, akik az asszonyokat elutasító környezetben kívántak társadalmi lénnyé válni, szocializálódni. Következtetése szerint a férfiak azért akarnak megszabadulni az asszonyoktól, hogy visszatérhessenek természetes "durva viselkedésükhöz és bárdolatlan személyiségükhöz".

A férfiak eszerint azért akarnak szabadok lenni, hogy szabadon berúghassanak és mocskosan beszélhessenek. Azért akartak tehát megszabadulni a nőktől, hogy szabadon fantáziálhassanak róluk. A nőkről való fantáziálás olykor még nagyobb kielégüléssel jár, mint a valóságos együttlét, mert nők társaságában valósággal gúzsba köti a férfiakat az illedelmes beszéd és viselkedés követelménye. A 18. században alakult számtalan férfiklubból soknál - legalábbis részben - kimutathatjuk ezt a nézetet, hisz közös bennük a trágárság, az obszcenitás. Ám a Beggar's Benison még köztük is szélsőségesen durva jelenség volt."

És a múltkori találathoz arról, hogy nyereségesebben fektetnek be a nők. :)))
www.portfolio.hu/short/szerinted_a_nok_nem_jo_felsovezetok_akkor_ezt_nagyon_gyorsan_olvasd_el.223793.html
Nico3 2015.12.10 10:35:19
@Kalechtor: "Az utolsóra: eszerint mégis a férfiak számára volt jelentős a (saját) "egzisztencia", hogy képesek legyenek felnevelni a magszóró nőktől származó utódaikat?"
:DD
A kislány kicsit nyers, de a videón ennek ellenére érdemes elgondolkozni. Egy kis adalék hozzá. "Az előítéletek azonban valószínűleg ennél szélesebb körben érvényesülnek. A kilencvenes évek végén végeztek az USA-ban egy kísérletet, amelynek során ugyanazt az önéletrajzot…..
Nico3 2015.11.14 13:49:57
@Kalechtor: Kínában csak tudják, kit mire kell felkérni. Bár szegény gyerek nem járt jól, legalább az apja vele maradhatott volna. :,(
duplax.cafeblog.hu/2015/10/07/a-no-aki-legyozte-a-malariat/

És ez is azonnal eszembe jutott.
asztahuha.blogger.hu/2015/02/21/az-a-hulye-tetranukleotid-vagyis-a-dns-felfedezese

Ez egyébként valami "női oldal" lehet, sok a tudományos anyag.
duplax.cafeblog.hu/2015/05/13/a-google-a-fold-belso-magjanak-noi-felfedezojere-emlekszik/

Semmi foci, sör, féltégla, háborúban naponként hősies halált haló Átlagjóskák. :)))
Nico3 2015.11.14 16:32:15
@KevinT: "Kína is csatlakozik a terror elleni küzdelemhez

Kína kész csatlakozni Franciaországhoz és a nemzetközi közösséghez a biztonsági együttműködés erősítése és a terrorizmus elleni harc érdekében.

Hszi Csin-ping, Kína elnöke telefonon hívta fel Francois Hollande-ot, és a leghatározottabban elítélte a péntek éjjeli támadásokat, majd részvétét fejezte ki az áldozatok családjának - írja az MTI.

A kínai elnök azt mondta: "Kína mindig is ellenezte a terrorizmus minden formáját, és együtt akar működni Franciaországgal és a nemzetközi közösséggel, hogy fokozzák a biztonsági együttműködést, küzdjenek a terrorizmus ellen, és garantálják minden ország népének a biztonságát"."
faktor.hu/faktor-kina-is-csatlakozik-a-terror-elleni-kuzdelemhez
- avagy az ösztönök harca - A cikk első része Térjünk vissza azokra a kutatásokra, melyek oly egyértelműen állítják, hogy együttélésre feminimebb, míg legtermékenyebb napjaikon, utódaik apjául magas tesztoszteronszintű, maszkulinabb, domináns férfiakat választanak a nők. Mit kell egyáltalán…..
Nico3 2015.06.04 22:18:39
@Kalechtor: Igen, igen. Helyeselek. Az maradt csak ki, hogy jó részük írni-olvasni se tud, nemhogy karrier! :))) Talán a nyugati férfi is könnyebben igába hajtaná a fejét, akarom mondani, könnyebben viselkedne normális apaként, ha nem holmi önmegvalósítással foglalkozna. :'( És még kifogással se élhetne, mert példaképei, a közel keleti férfiak is olcsó fizikai munkából élnek! :D
Nico3 2015.08.20 15:27:17
@ogyebogye: Idess ogyebogye, mit találtam neked. Ennyit arról, hogy a nők elválnak a "bétásított" férfiaktól. :D
Bár én azt se értem, mi akar lenni ez a "bétásítás", mert velem már nagyon sok férfi akarta megtenni, mégse sikerült nekik. :))) Mi itt arra jutottunk, hogy a férfiaknak azért kellenének nőelnyomó törvények, mert nem tudják dominálni a nőket. És amiatt kellene a kislányok "hagyományos" szocializációja, mert egy másképp szocializálódott felnőtt nőt már képtelenek "lenyomni". Egyetlen férfi lehet egy kislány életében, aki még hatással van a későbbi elnyomhatóságára: és ez a férfi az apa.

www.livescience.com/26428-dad-sexism-daughter-ambitions.html

www.lse.ac.uk/newsAndMedia/news/archives/2010/05/divorce.aspx

"It found that, relative to families in which women are homemakers and men do little housework and childcare, the risk of divorce is 97% per cent higher when the mother works outside the home and her husband makes a minimal contribution to housework and childcare. However, there is no increased risk of divorce when the mother works and her husband's contribution to housework and childcare is at the highest level. The lowest-risk combination is one in which the mother does not work and the father engages in the highest level of housework and childcare."
Ott a legmagasabb kockázatú a válás, ahol az anya dolgozik, de az apa nem végzi el a hm ráeső részét. Ezután következik, hogy a nő dolgozik, a férfi meg magas szinten elvégzi a házimunkát. És azoknál a családoknál a legalacsonyabb a válás kockázata, ahol a férfi dolgozik is, és magas szinten házimunkázik is. :)))

www.geo.tv/5-19-2010/65193.htm
Nico3 2015.08.21 14:03:12
@ogyebogye: :DDD Ezen én is röhögtem. Romantikát ne is várj tőle, jó ha megtanulja értékelni. :D

De tudom, mi hiányzik neked ebből a szövegből!
"Egész életemen át hűséges ELTARTÓJA leszek!" :D
Sophie Healy-Thow, Emer Hickey és Ciara Judge- ők nyerték meg a Google Science Fair globális tudományos verseny első díját, saját fejlesztésüknek köszönhetően, amely hosszabb távon akár a föld élelmezési válságának enyhítésére is irányulhat. A három tinilány a világ egyik legbefolyásosabb…..
Nico3 2015.05.05 10:01:11
@Kalechtor: "Bemutatkozott Jangjang, a szárazföldi Kína első, emberi gesztusokra képes humanoid robotja, amely egyszerre hasonlít egyik alkotójára, egy kínai nőre és – amerikai riporterek szerint – Sarah Palin volt alaszkai kormányzóra, egykori alelnökjelöltre.

A Pekingben rendezett technológiai konferencián talán a legnépszerűbb az a hosszú hajú, szemüveges nő volt, aki mosolyogva, időnként pislogva, beszéde közben ajkait mozgatva bűvölte el közönségét. A dobogón mellette állt egy másik nő, a robot fejlesztői csoportjának egyike, akiről Jangjangot megmintázták. Az "ikrek" kezet fogtak és meg is ölelték egymást.

Jangjangot távirányítással működtetik, a szenzorok egy másik emberen vannak, aki a háttérből mindent figyelve például fejmozgásával idézi elő a bábu fejének azonos mozgását.

Szung Jang elmondta, hogy hasonmását egy különleges szilikagélből alkották, amely látványában és tapintásában az emberi bőrt idézi. Jangjang a negyedik robot, amelyet a sanghaji Shanghai Shenqing Industry (SSI) gyártott és az eddigiek közül ő tudja a legtöbbet. Leginkább az arca kifejező."

hvg.hu/tudomany/20150505_jangjang_elso_kinai_humanoid_robot

"A középkorú robotnő előállítóit, a sanghaji fejlesztőket egy japán professzor, Isiguro Hirosi segítette, aki immár több mint 20 éves gyakorlatot szerzett a robottechnika világában. Isiguro azt nyilatkozta: eljöhet az idő, amikor effajta robotok helyettesítik a popsztárokat és a hollywoodi színészeket. Egy humanoid robot szebb lehet bármelyik énekesnél, sosem fárad el, megállás nélkül képes énekelni, nem beszélve a divatmodellekről, a televíziós hírolvasókról vagy a recepciósokról, akiket ugyancsak jól helyettesíthetnének – véli a neves japán szakember, aki 2010-ben már magát is megmintázta."

www.robotronica.qut.edu.au/images/hiroshi1.jpg
Nico3 2015.05.18 22:45:48
@Nico3: @Kalechtor:

"Astounding the judges, Ava Lakmazaheri has been working on a brainwave-activated robot since the summer, when she stumbled upon a life-changing video."
www.tjtoday.org/14216/showcase/inventor-profile-lakmazaheri-is-selected-to-participate-in-the-2015-international-science-fair/
Nico3 2015.05.19 13:37:01
@Kalechtor: Ha ez így megy tovább, a civilizáció nem tud összeomlani. :'( Vagy átveszik helyünket a robotok, akiknek több eszük lesz a patriarcháknál, és nem tartják cselédmunkának, ha nekik is meg kell etetniük a saját kisrobotjukat. :'( :'(

:)))

"Végül mindig oda lyukad ki a dolog, hogy önmagukat "kasztrálhatóbbnak" tartják, mint amennyire legyengíthetőnek a női hüvelyizomzatot."
A női hüvelyizomzat legyengíthetetlen! A patriarchátusban is lágy heréket és péniszt(szivacsos állományt) kellett a nőkre ragasztani, hogy elég sebezhetőek legyenek. Csak így tudták őket tökön rúgni. :)))
2014- ha nem is a bukások éve volt, abból ízelítőt kaphattunk, hogy néhány, előzőleg már tökéletesen elfogadott tény mégsem áll annyira sziklaszilárd alapokon. Ilyen többek között a "népszerű", BDSM kapcsolatot bemutató bestsellerek egészséges szexuális és párkapcsolati élet függvényében való…..
Nico3 2015.01.19 13:17:46
@Kalechtor: "A stressz hatásait vizsgálták, illetve azt, hogyan kezeli a két nem a hosszan tartó, stresszel járó "megterhelést". A nők érdekes módon szexuális szubmisszivitással, míg a férfiak- lelki közelséggel, romantikával. Fura. De tudjuk, hogy a htb nők "stresszesebbek", mint a dolgozók. :) Tudunk még pár dolgot, amit viszont nehéz lenne összerakni, pl, hogy általánosságban kevésbé élvezik a szexet, stb."
Feltételezem, hogy csak rosszul emlékszel. :))) Ha szereted a szellemi kihívásokat, közölném, hogy én másképp emlékszem arra a kutatásra. Kizárólag a munkahelyi stresszre élezték ki. Minél nagyobb munkahelyi stressznek volt kitéve a nő vagy a férfi, annál nagyobb eséllyel jelentkeztek az esetében a többiekhez, tehát a nem vezető, nem stresszes munkakörben dolgozókhoz képest az ezt feloldó technikák. A férfiak az érzelmességbe akartak menekülni, a nők a szubmisszív szexbe.

A nagyobb esély persze azt jelenti, hogy átlagoltak, így csak a valószínűség nőtt. Az ok is sokfajta lehet, mert még ezek mellett is igaz, hogy a képzett és tanult nők jobban élvezik a szexet. :)))

A képzetlenebb, anyagilag kiszolgáltatottabb nőknél a kiszolgáltatottságtól való félelem biztosan hatással van a szexhez való viszonyukra is. Talán ezért lesznek érzelgősebbek. Nem tudhatjuk, hogy mennyire vágynának szubmisszív szexre, ha egyszer annyira félnek tőle, hogy ki sem próbálnák, mert akkor már végképp elnyomva éreznék magukat. Még az is lehet, hogy a "sima" szexszel is így vannak. Vagy el se tudják képzelni, hogy a szexben egy nő egyenrangú is lehet, emiatt félnek és idegenkednek tőle.
Nico3 2015.01.19 16:52:54
@Kalechtor: A férfiak ezt nem úgy fogják fel, hogy az ellentmondás bennük rejlik. A nőket hajlamosak különböző skatulyákba erőltetni. :))) Több nő is kellene nekik, az egyik erre, a másik meg arra. Otthon egy szende kis feleség, aki túl unalmas, de biztonságos. Szexre könnyen kapható, bevállalós nő, vagy olyan, akiben találnak valami csodálni valót.

A nőktől ugyanezt nem fogadják el. A nőnek egyetlen férfi kelljen, ne ossza fel a férfinemet ellentmondásos típusokra. :))) Amúgy a nők nem is csinálnak ilyet, az alfa-béta hülyeséget is a férfiak találták ki maguknak és természetesen mindegyik az alfaképpel azonosulna. :D

"Néha elég nehéz behatárolni ezeket, mikor tekinthetünk valakit mély érzésűnek, érzelmesnek, érzelgősnek, vagy épp nyavalygósnak. :)"
Ilyen az érzelmi függés is. A függőség és a szeretet érzésének keverése. Mondjuk a férfiak előszeretettel hiszik magukról, hogy ők nem érzelmileg, csak szexuálisan függenek. :D
Nico3 2015.01.20 06:42:33
@Kalechtor: "Szvsz az "összezavarodottnak tűnő nők" is ennek a mesterségesen "kierőszakolt" szubmisszivitásnak az eredményei. De ebben úgy emlékszem, egyetértettünk."
Tényleg. Ennek nagyon egyszerű a megoldása. Valami látszólag kierőszakolt szubmisszitivást csak úgy érhet el a férfi, ha a nő nem tudja, mit akar. Össze kell zavarni, akkor valameddig becsapható és irányítható. Emiatt járhat együtt a nőknél a szubmisszitivás a zavarodottsággal.
Ha nem a helyeden vagy, természetes, hogy nem találod a helyed.

Ha a nő tudja mit akar, az első, amit biztosan tud és akar, valószínűleg az lesz, hogy nem akar szubmisszív lenni. :)))
Nico3 2014.11.23 22:43:19
@odamondó: Így van. A nő meg a szeretőjétől kapja meg, amit a férjétől nem remélhet, például a jó orálszexet, a hosszú meneteket, az órákig tartó kényeztetést, a jól karbantartott, feszes férfitestet. Ingyen. :) Ezt a férfiak megköszönhetnék a nőknek, hogy ők anélkül élik ki a vágyaikat, amelyek kielégítésére a férj nem képes, hogy lenulláznák a családi kasszát. :)))

www.ma.hu/eletmod.hu/179510/Oralis_szex_ha_jo_nem_lep_felre_a_no

"A kutatásban 243 heteroszexuális, felnőtt, kapcsolatban lévő férfi vett részt. Mint kiderült, a jó orális szex eltántorítja a nőket a félrelépés csábításától, mivel biztossá teszi őket abban, hogy nem kell máshol keresniük a kényeztetést és a boldogságot."

Prostitúció mindig lesz, ahogyan női hűtlenség is lesz mindig. Közel annyi nő lép félre, mint férfi. Hogy mégis vannak prostik, az számomra inkább azt mutatja, hogy a női hűtlenség fennállásának ellenére a fatökű és szexben tehetségtelen férfiak kénytelenek fizetni ahelyett, hogy ők is a szeretőikkel intéznék el a dolgot. :'(
Rövid összefoglalónk első részében néhány olyan tehetséges, fiatal feltalálót, kutatót mutatunk be, akik fejlesztéseikkel, találmányaikkal, újításaikkal megpróbálják jobbá tenni a világot, legyen szó akár egy hétköznapi technikai eszközről, vagy valami olyasmiről, ami valamikor majd emberéleteket…..
Nico3 2014.11.06 21:23:04
@Kalechtor: Dehát az ázsiai férfiaknak amúgy is kicsi szemük van!
Nico3 2014.11.15 19:11:18
@Kalechtor: Mondjuk talán ezért is tetszenek a nőknek. :)))

A lányoknak viszont nagy szemük van ott is. És nem minden ázsiai fiú kicsi szemű, G-Dragonnak például nagy szeme van. Testileg nem is lenne olyan rossz, ha nem változott volna át Lady Gaga férfi változatává. :)

www.youtube.com/watch?v=AAbokV76tkU

www.youtube.com/watch?v=RKhsHGfrFmY

www.youtube.com/watch?v=C8T6771Sdj8

Kíváncsi voltam mit néztek meg 102 millióan. Ezt:

www.youtube.com/watch?v=j7_lSP8Vc3o

dalszovegek.blogspot.hu/2011/06/2ne1-i-am-best.html

Ez jönne be a férfiaknak? :D
Nico3 2014.11.22 14:43:27
@Oliva76: @Kalechtor: "Hosszú lenne rendesen kibontani, miből gondolom. Olyan benyomások összessége, amelyek nehezen képezik vita tárgyát- nem feltétlenül azért, mert vitathatatlanul nekem volna igazam, inkább hasztalan belemenni..."
Ez így elég homályos. :))) Például miből? Hogy nem akarnak gyerektartást fizetni?
Szervezetünk kódolt jeleket bocsát ki, hogy csábítólag hassunk partnerünkre. Ezek a jelzések potenciálisan átörökíthető immunrendszerünkről is titkos információkat hordoznak. Az Új-Mexikói Egyetemen dolgozó Randy Thornhill biológus hisz abban, hogy ezeket a jelzéseket…..
Nico3 2014.11.12 11:17:38
@Kalechtor: Meg ezt is. :)))
Nico3 2014.11.12 22:18:33
@Kalechtor: "De ezt már lebeszéltük a tizenéves zseni lányok alatt. :)"
Tudtam, hogy egyszer még rábeszélnek a nőkre! :)))

Vannak azért szép kis ellentmondások. Például jó lenne, ha a nők otthon nevelnék a gyerekeket, az lényegtelen, hogy a háztartásbeliek anyagi helyzetüktől független hajlamosabbak a mentális problémákra és a haragra. A gyerekeket meg régen is nevelőnő nevelte, vagy a bentlakásos iskola, vagy a mezőn nőttek az anyjuk mellett.

De érted, nem az a megoldás, hogy ha rossz az állami nevelés, az óvónők, a tanárnők, a nevelők, akkor változtatunk rajta, egyszerűbb megszüntetni és várni a csodát, hogy az állam, ami régen túlszaporította és ostobaságban tartotta az embertömeget hirtelen ettől veszti majd el a hatalmát. Szerintem könnyű dolga lenne, az emberek nagy részének még ennyi ész se szorulna a fejébe mint most. :)))

Vagy a GDP, amit mind a férfiak termelnek meg, hogy globálisan eltartsák a nőket. Egyértelmű, csak az termelhet GDP-t, aki már volt "mamutvadász". :D Csak azt nem értem, hogy azok a nyeszlett kis kínai nők akkor hogy tudják megtermelni a GDP felét? Vagy a kínai férfiak a másik felét!

A végére hagytam az est fénypontját: újabb cikk jelent meg arról, hogy a lányok és fiúk képességei igenis "különböznek", ezért kár volt szapulni a feministáknak azt a hetedikes tananyagot. Egy 1992-es ócska könyvvel érvelnek mellette. Az "Agyszex". Majd írhatnál róla, jó kis tudományos dogmák vannak abban is, ami a gondolkodásra lusta népnek megfelelő egófényező eszköz.
Nico3 2014.11.15 19:22:50
@Kalechtor: Itt petesejtfagyasztást ajánlanak a nagyobb cégek juttatásként a nőknek. Biztos rájöttek, hogy kőműves Józsit hiába ültetnék be helyettük, legfeljebb egymásra pakolna néhány téglát, abból meg nem lenne profit. :)))

Ami a legjobb, hogy semmiféle feminista nyomás nincs ebben. Magáncégeket nem is lehetne ezzel befolyásolni. Azt csinálják, amiről tudják, hogy profitot hoz nekik.
Ahol nem söpört végig a feminizmus romboló ereje… Szeretet, Őszinteség, Béke, Kölcsönös megbecsülés és megbecsültség? Szemben az elszabadult, vad liberalizmussal, a lezülléssel, prostitúcióval? Sok fiú (sőt, néha sok lány?) irigykedve vágyódik el olyan országokba, melyekben még "nő a nő és férfi a…..
Nico3 2014.05.14 10:52:06
@Kalechtor: A feminfon egészen másfele ment el a téma. :D
Egy másik szomorú hír:

asiaport.hu/index.php/hetkoznapok/del-azsia/8682-belehalt-seruleseibe-a-pakisztani-no
Nico3 2014.05.14 14:35:00
@Kalechtor: Az biztos, hogy nem normálisak.

www.huffingtonpost.co.uk/2013/08/14/nina-siahkali-moradi-female-iranian-councillor-disqualified-too-attractive_n_3754017.html
Nem vagyok kvótapárti, de ehhez képest a női kvóta kényeztetés a férfiak számára. :)))
Nico3 2014.05.16 14:09:21
@Kalechtor: A nyugati nők a nőalázó pornó és a szexizmus elől az iszlám nőtiszteletéhez menekülnek. Az iszlám nők a nyugat szabadságába akarnak menekülni. A patriarcha férfi elől csak menekülni tudnak, és mindenütt legfeljebb csak azzal tudja eladni magát, hogy majd ő védi meg a nőket más patriarcha férfiaktól. :)))

Miközben a koreai fiúkat a nők akarják leteperni. :D

"Pedig a nők nem voltak mindig alávetett helyzetben Arábiában. Mohamed próféta feleségei közül legalább kettő határozott, önálló nő volt. Az első, Hadídzsa, egy nagy és sikeres kereskedelmi vállalkozás tulajdonosa volt (a Dzsiddai Kereskedelmi Kamara női részlege az ő nevét vette fel); a próféta is nála dolgozott kereskedőként, mielőtt Hadídzsa férjéül választotta. Sok évvel később pedig a legfiatalabb asszony, Aisa törzsi harcosok élére állt a Mohamed halála utáni öröklési háborúban.
A mai önálló szaúdi nők ezeknek a régi elődöknek a példáját igyekeznek követni, és a Koránból vett idézetekkel támasztják alá egyenlőségre vonatkozó követeléseiket. Hogy a győzelmük könnyű lesz, azt senki sem gondolja."

Ez a Mohamed is az asszonyon élősködve tudott okoskodni!!!!!! :))))
Manapság is gyakran hallhatjuk a munka és család összeegyeztetése miatt ideiglenesen problémákkal küzdő, megoldást nem találó nőktől, mennyivel kívánatosabb lenne háztartásbeliként élni. Hisz milyen jó lehetett régebben, amikor a férfi tartotta el a családot (hogyisne, javaslom a történelemkönyvek…..
Nico3 2014.04.21 21:22:48
@Kalechtor: Szuper a sexyback-es zene amit linkeltél, ma már vagy 10-szer meghallgattam. :)
Nico3 2014.04.21 21:25:46
@KevinT: Ennél szebbet nem is írhattál volna. :) Külön köszönet a köremailben nekem is küldött locsolóversért! :D
Több ízben is szó esett már arról, mi vonzza a nőket a férfiakban (I., II., III., IV., V., VI., VII.). A kérdés természetesen összetett, s előfordul, hogy sokféle szempontot kell mérlegelni, azonban úgy tűnik, bizonyos prioritások szinte minden esetben megfigyelhetők. Olyanok,…..
Nico3 2014.01.25 20:57:42
Két lehetőséget látok. Vagy a férfi is képes verbális erőszakra, mivel ő is érzelmi-zsarolhat, megfélemlíthet, manipulálhat, ordibálhat, nyomást gyakorolhat, bűntudatot kelthet. Ezek az "én tartalak el, ezért köteles vagy(...)!", "ha szeretsz, akkor megteszed", "te csak egy(...) vagy!", "el ne merj menni, mert...", "rossz anya/feleség/háziasszony vagy, nem értesz hozzá, nálam nélkül éhen halnál" és társai. De férfiszemmel ez érthető és jogos elvárás, kritika, vélemény, a nőnek meg az a vágya mondjuk, hogy "te is vedd már ki a részed a gyerekkel eltöltött időből és a házimunkából, mert egy percnyi szabadidőm sincs" hiszti, zsarolás, cseszegetés, a férfin való uralkodási szándék.
Vagy valóban ügyetlenebbek ebben a férfiak, és a nő felülkerekedhet ha akar. A férfi pedig alkalmanként egyetlen megoldást lát maga előtt: azt, hogy egy pofonnal szerezzen érvényt az igényeinek. De ez nem jó megoldás. Idegeneket se pofozunk fel csak úgy, mert csúnyát mondtak. Erről már meg lett fogalmazva egy anomália, hogy vannak erősebb és gyengébb férfiak és a szabályozás hiányával az erősebbek minden következmény nélkül naponta elpüfölhetnék a gyengébbeket, ha valami nem tetszik. Pimasz volt az ügyintéző a bankban, vagy jogtalanságot követett el? Durr, egy pofon. Majd megindoklom a rendőrségen azzal, hogy provokált! :) Pont ezért kell most külön CSBE szabályozás, mert régebben csak ilyen esetekben volt érvényben a törvény, a többi családon belüli ügynek számított, ide értve a családon belül elkövetett nemi erőszakot is. Ha "azok a bizonyos" férfiak csak akkor és azért ütnék meg a velük kapcsolatban lévő nőket, amikor és amiért egy idegen férfit is megütnének, szerintem hirtelen pozitív ugrás következne be a statisztikákban. :)

Egyetlen hosszú távon is működő szabály alkalmazható, hogy nemétől függetlenül az a hibás, aki először üt. És nyugodtan lehet menni feljelenteni a pofozkodó nőket is, vagy azokat, akik lelki terror alatt tartják a gyenge férfit.

A többire van egy találó komment. :)
nokesferfiak001.blog.hu/2013/07/22/a_siker_es_a_potencia-_forditottan_aranyos/fullcommentlist/1#c21238984

Én csak ugyanazért foglalkozom Tamási Erzsébettel, mint te is szoktál hasonlókkal. Nem tudok szó nélkül elmenni amellett, hogy ilyen ellentmondásos és kettős mércékkel szennyezett a mondanivalója. Haragudni nem tudok arra, aki ekkora hülyeségeket beszél.
Nico3 2014.04.24 16:02:40
@Kalechtor: Szerintem még te se tudod pontosan tükrözni az arcot. Megállapítható, hogy húzódik egy arc középvonala, se nekem ezekről a mesterségesen szimmetrikussá tett arcokról mindig az az érzésem, hogy túl nagy, vagy kicsi az orra, túl közel van egymáshoz a két szem, ilyesmi.
Nico3 2014.04.24 19:22:41
@Kalechtor: Eredetileg azt akartam írni, hogy milyen szép, szabályos az arcuk a keleti "virágfiúknak", fiatal fiúsztároknak is, biztos azért váltak olyan hamar sikeressé a nők körében. :) Ezt a másikat hagyjuk, kicsit félrement. :)
Érdekes jelenség ütötte fel a fejét az iszlám világban- már ha újnak mondható egyáltalán. Az utóbbi években ugyanis egyre több esetben derült fény arra, hogy bár a harcot kizárólag "férfidolognak" tartják, az utódlás szempontjából értékes nőket is készek feláldozni a…..
Több cikkben is érintettük már a pornó témakörét, amely gyakran próbálja meg valóságnak beállítani azt is, ami nem több filmes trükknél, ahogyan mondjuk egy sci-fi esetében is történik. A mostani gyűjteményben a leggyakoribb fogások kerülnek bemutatásra kicsit arra vonatkozóan, miért ne próbáljuk ki…..
Nico3 2014.04.14 19:51:17
@Kalechtor: Lehet, hogy a nemi szerepek tényleg most kerülnek az igazi helyükre. Nekem az tetszik a legjobban, amikor a férfiak is beismerik, hogy a nők inkább lefelé válogatnak és eddig "férfiasnak hitt" színjátékkal verik át őket, ha arra van szükség. :)
Nico3 2014.04.14 22:26:38
Nico3 2014.04.15 16:49:49
Ki ne tette volna még fel magának a lassan közhelyessé váló kérdést-  mi a tartós, boldog, és nem utolsósorban kölcsönös hűségen alapuló párkapcsolatok titka? Mennyire fontos a hűség? Fontos-e egyáltalán? Ki az, aki hajlamosabb a félrelépésre és mi okból teszi? A nő,…..
Nico3 2014.03.30 20:05:01
@Xylan: "Apuka vajon elgondolkozna-e azon, hogy jobban kijön, ha nem tart otthon a gyerekei mellett egy ilyen női óriáscsecsemőt, hanem inkább fizesse csak a gyerektartást és ne élősködjön rajtuk?"

Nyitva áll a lehetőség előttük, kereshetnek akár olyan nőt is, aki csak gyereket szül nekik, aztán lelép és fizeti a gyerektartást.

De valahogy soha nem a férfiak akarnak CSERÉLNI. Ezt már tisztáztuk. Mindaddig, míg eszük ágában sincs belekóstolni a szerintük annyira előnyös hagyományos női szerepbe, a nők viszont azért harcolnak, hogy ők is túlórázhassanak és egzisztenciát építhessenek, csak magukat teszik hiteltelenné. :D

Az összes patriarcha férfinyafogás megbukik azon, hogy ők maguk ragaszkodnak a (látszólag!) családfenntartó férj mítoszához. :)
Nico3 2014.03.30 20:05:03
@Kalechtor: Nézd meg az apját, vedd el a fiát! Ez egy nagyon bölcs mondás és férfiakra jobban igaz. :D

Ha az apa semmirekellő nőgyűlölő, előbb-utóbb az lesz a fiúból is. Sajnos nincs elég erejük, hogy kijavítsák a saját elszúrt szocializációjukat.
Nico3 2014.03.31 15:35:20
@Kalechtor: "Ebből adódik, hogy normális férfitől normális nő, ha már vannak gyerekei akkor válik el, ha vagy végképp elment az esze- vagy ha a férfi nélkül is pontosan annyira, ha nem jobban fog boldogulni a gyerekneveléssel és háztartási feladatokkal"
"aki elválik, épp olyan "macskás öregasszony" lesz, mint aki férjhez sem ment- ha a férfiak elfogadják, hogy a nőknek ettől kellene leginkább félniük, gondoljanak bele, hogy ők akkorát buktak a társas kapcsolatok terén, hogy sok nő a már meglévő házassága helyett is emellett az opció mellett dönt"

Nyugodtan hozzávehetjük, hogy hallomásom szerint néha a szex is rossz. Megint halnak a bicikli esete. Mit nyújt az ilyen férfi, ha a nő se a gyereknevelést, házimunkát nem oszthatja meg vele, se érzelmileg nem kielégítő a kapcsolat, se jó szex nincs? Jobb alternatíva, ha alapból nem köt házasságot. Pénzt, lakást, kocsit úgyis szerezhet, ahhoz nem feltétlenül kell egy másik ember. A háztartást úgyis egyedül látja el. Szexet úgyis kaphat bármikor, mivel nő. Ha nagyon összekapja magát, még gyereket is szülhet egyedül. A férfi magának keresi, hogy csak a pénze, meg esetleg a farka legyen értékes, mivel minden másból saját magát zárja ki. Aztán csodálkozik. Főleg az olyan, aki egy háromszavas egyszerű mondatában is két egymással ellentétes dolgot várna el a nőktől.