Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sweethome

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Xiaomi első okosórájával egy igazán kedves edzőt talált ki a sportolók számára: csuklóbizsergetéssel ébreszt, mindenféle fényviszonyok között is látható rajta az idő, rád szól, ha a napi mozgásadagodat nem teljesítetted, és még a pulzusodra is figyel. Hagyd a…..
sweethome 2017.04.26 13:53:38
Eredetileg a Csepel Autógyárról akartam írni, de végül egy Légoltalmi bunker lett belőle. Nem gond, önmagában is érdekes, bár valamivel kevesebb autófílséget tartalmaz. Nem egy szívderítő látvány Gyerekként naponta HÉV-eztem el a gyár mellett, és bámultam eleinte a…..
sweethome 2014.03.20 10:51:04
935 föld alatti barlangvárosba menekítette Hitler a Harmadik Birodalom hadiiparát. Az általában 2000 lakónak helyet adó bunkervárosok többségét felrobbantották a háború végén. A csehországi 51 000 négyzetméteres B5 Richard város az erózió és a mészkő porózussága miatt tíz-húsz éven belül fog…..
Márka milliárdokat költött Erich Honecker, hogy 350-500 személyes atombiztos föld alatti várost építhessen magának és a hozzá hű keletnémet elvtársainak. A Kelet-Berlin mellett 1983-ban átadott komplexumhoz hasonlót -a Szovjetunió kivételével- egyetlenegy keleti blokkba tartozó állam sem tudott…..