Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabolcs Jakab

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
fáymiklós Csodás szörnyeteg 2020.04.24 08:03:43
 Régi filmeket nézünk, és legfeljebb az tűnik föl, hogy a kifejezés: régi film, mennyire mást jelent ma, mint egykor. Hogy azelőtt Kabos meg Jávor volt a régi filmek hőse, ma meg Harrison Ford. De hát hűségesek vagyunk, ha A kis szemtanú megy, akkor mindig meg kell várni bizonyos jeleneteket, amikor…..
Ha nem látom, nem hiszem el, tessék: Az MNO egyik szerkesztője vette észre, hogy az MTVA-nál valaki úgy gondolta, Geszti Péter szellemét mindenképpen meg kell idézni, és az időjárást rappelve mondták be tegnap, de úgy, hogy miközben a szemüveges pasi elöl kínlódott az olyan sorokkal, mint az,…..
Szabolcs Jakab 2016.07.07 15:57:37
@Wercsy: Vida Péter színművész, amúgy nem is rossz. Hevér Gábor osztálytársa volt anno. Nagyon jó kis Sztárcsinálókat nyomtak az Ódry színpadon uszkve 20 éve :)
A nélkülözhetetlen kellék Ő volt. A Kékes. Fekete-fehér. Kicsi. Közel és körbe ültük, hogy jól lássuk. Valahol Európában 1947 "A film a második világháború idején játszódik. Szereplői az árván, otthontalanul kóborló gyerekek, akik bandákba verődve járják az országot, és úgy tartják el magukat,…..
Akinek halálhírét keltik, sokáig él. A western műfaját már  hosszú évtizedek óta temetik, ehhez képest nagyon is jó egészségnek örvend, még mindig készülnek nagyon is jó darabok belőle, még olyan elsőre meglepő helyen is, mint Ausztria (szégyen, hogy a sógorok ilyen jó…..