Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kardiobaszkuláris

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kérdéses: a Fidesz menekültügyben kétségkívül a legjobb, politikailag legjövedelmezőbb álláspontot ütötte meg. Ha a politikát úgy kezeljük, mint egy piacot, akkor mondhatjuk: letarolták a piacot. Kaptak ezért hideget, meleget külföldről, belföldről egyaránt. A…..
kardiobaszkuláris 2015.11.17 18:32:59
kardiobaszkuláris 2015.11.18 01:30:59
@Szvidrigajlov:
A mozgólépcső használata ingyen van a plázában.
kardiobaszkuláris 2015.11.18 01:32:33
@Szvidrigajlov:
Ha ad nekem évi 4,5 millió eurót, azzal én is elleszek valahogy.
És elég az első 10 évben ennyit adnia.
Orbán Viktor hazai pályán 2-1-re legyőzte a hajrában szépítő Norvégiát az Európa-bajnoki pótselejtező visszavágóján, ezzel kettős győzelemmel, 3–1-es összesítéssel kijutott a 2016-os franciaországi kontinenstornára. Több szempontból is történelmi jelentőségű…..
kardiobaszkuláris 2015.11.16 23:48:54
@evasanyoca:
Rossz hírem van: nincs következő élet.
Ha akarsz valamit, ebben csináld meg. Több lehetőség nem lesz.

Ami magyar kijutást illeti, nem biztos, hogy a fiúk faszát kellene szopkodni országos szinten, ahogy a teljes Index teszi, ugyanis nagyon szarul, óriási szerencsével (meg nem adott 11-esek az ellenfélnek, centiken múló gólok stb.) jutottak ki, és a norvégok szerintem kétszer egymás után ennyire szarul a következő 100 évben nem fognak játszani, mert most sem a magyar aranylábúak voltak jók, hanem a norvégok nagyon harmatosak.

Egyébként meg pénzért csinálták, nem a haza dicsőségére, 20-40 milliót kapnak érte. Fejenként.
Vannak olyan hibák, amikre nem nagyon lehet elfogadható magyarázatot adni. A BKK pedig sorra követi el az ilyen hibákat. Ezek a hibák azért durva hibák, mert könnyű lenne őket javítani. És ezen hibák hatása könnyen össze tud adódni. Ezekből nyújtanék át egy csokorra valót.…..
Nem tudom, ki hogy van vele, engem csak a tévés tehetségkutató-maratonok legeleje és legvége tud lekötni. Az elején nyerítve lehet röhögni egy rakás fahangú, szerencsétlen idiótán, ráadásul mindezt anélkül, hogy politikailag inkorrektnek bélyegeznének, hiszen az összes…..
kardiobaszkuláris 2015.11.16 02:50:59
@streetsta:
Mondjuk a témaválasztáson kívül nem sok köze van a kettőnek egymáshoz, de a hozzád hasonló ostobák már csak tudják.

Méhes Csaba meg már vagy 25 éve színpadon van pantomimesként és a Méhek együttes énekeseként-dobosaként, és kurva jó arc mellesleg.
kardiobaszkuláris 2015.11.16 02:52:08
@Rémült Mazsola:
Hát még ha írni is tudna, meg utána is nézne annak, amiről ír, mi?
kardiobaszkuláris 2015.11.16 02:57:09
@teszt123456789:
Szerintem meg kurva jó, csak hát ez az a műfaj, amihez már némi agy is kell, neked meg @lOc (a pasztafáriánus): láthatóan nincs.

De nem baj, a hozzátok hasonló idiótákra is szükség van, akiknek a böfögős-fingós poén az egyetlen, ami szórakozást jelent. Hogy a többi tudja magát mihez mérni.
Tegnap délután, jóval a ma hajnali eredményhirdetés előtt megjelent a Wikipedia The Voice-oldalán, hogy Király Viktornak kellett távoznia a műsorból (majd rá két órára ennek cáfolata). Mivel az oldalt tulajdonképpen bárki szerkesztheti, nem volt szabad felülni neki, amikor…..
kardiobaszkuláris 2015.11.12 12:06:30
@sbartha:
Ilyen alapon a világ minden részén bevándorlók élnek Afrikából (sőt, még Afrika jó részén is, ami nem fás szavanna), csak ők még korábban érkeztek.
kardiobaszkuláris 2015.11.12 12:12:13
@Hajós András:
Mit kockáztatott?
Ja, semmit?

Én inkább azt mondanám, hogy nagy arccal odament, mert itthon a fater pénze kisegítette, és ettől azt gondolta, hogy Amerikában is ő lesz majd a sztár. Csak hát ott mások a nagyságrendek pénz terén (is).
Ezt a magyarságot képviselte dolgot meg nem is értem, hisz nem magyar, hanem amerikai, csak a szülei magyarok, akik kivándoroltak a 80-as évek elején (vagy a 70-esek végén - én láttam koncerten jó párszor a Color együttest akkoriban, ahol állítólag az apja dobolt, de én bizony nem láttam az apját dobolni, a 3 Bokor fivért láttam (dob, basszus, billentyű), meg Felkai Mikit gitározni.)
kardiobaszkuláris 2015.11.12 12:16:49
@Kuoni pásztor:
Meg a faterja ismert volt zenész körökben, szóval a haver fiára szavazott a zsűri.
A számítógépes szavazatszámlálás nevű viccet meg hagyjuk. Kitalálták már a programozást, azt hoz ki eredménynek, amit a megrendelő szeretne. Ellenőrizni lehetetlen, hiába áll ott a közjegyző, nem látja, milyen program fut a gépen, és hogy annak mi a forráskódja.
  Drága Petyám, szívem csücske! Olvasom az újságban, hogy már megint neked ugrott a libsibibsi sajtó a zakód miatt ott a kukában. Ne törődj vele. Mink úgy neveltünk téged, ahogy legjobb igyekeztünkből tellett a kérges tenyerünkkel. Ha vége volt a karácsonynak,…..
kardiobaszkuláris 2015.11.12 01:48:28
@megint:
Nem az a baj.
A baj az, hogy ez az 1 millió Ft körüli árú zakó meghaladja a bevallott havi nettó jövedelmét, és akkor még nem költött a 200 milliós ház rezsijére, kajára, benzinre, gyerek meg feleség ruhájára stb.

Egyébként a név nem a bélésbe van hímezve, hanem csak egy kis szalagra, ami a bélésbe van varrva, kb. 10 másodperc alatt lehet kifejteni belőle úgy, hogy a bélés ép és a zakó használható marad, és még rá sem jönnek, hogy melyik pofátlan tolvaj paraszt tulajdona volt.
De annyi esze sincs ennek a tetves tahónak meg a feleségének együtt sem, hogy ezt megtegye.
Vagy ennyire magasról szarik az ország pofájába sérthetetlensége biztos tudatában.

Remélem, látom még egyszer egy faágon vagy oszlopon himbálózni.
Már megírtuk, hogy Hajós Andrásnak új, saját fejlesztésű műsora indul ősszel, de konkrétumokkal még nem tudtunk szolgálni, hát most megjöttek ezek is. Az új műsor a Comedy Cnetral-on fut majd Készhelyzetben címmel, és a lényege a színészi improvizáció. A műsorban lesznek…..