Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mismásolószalon

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milliárdos üzletember és a szövetséges titkosszolgálat egyik legfontosabb embere – mindemellett bokszbajnoknak és feltalálónak sem volt rossz. Ráadásul ő készítette a legjobb martini-koktélokat Amerika-szerte. Ian Fleming nagyjából tizenöt különböző titkosügynök…..
Sokan, sokszor beszéltek már a szavak erejéről. Ráadásul vannak olyan egyszerű tőmondatok, amiket mindannyian szeretünk hallani, de csak nagyon kevesen használják rendszeresen. Pedig ezek úgy tesznek csodát, hogy nem varázsigék. Most ezekből gyűjtöttem össze egy csokorra valót!..
Filmbook A kísérlet (2001) 2015.10.04 10:00:00
Az 1971-es Stanfordi börtönkísérletről valamikor 2002-2003 környékén hallottam még, amikor pszichológiát hallgattam a Szegedi Tudományegyetemen. Ezt a filmet is megemlítették, milyen hűen dolgozza fel a témát, de minthogy német film, így averzióm érthető volt és jó sokáig…..
Kezeljük egy pillanatra hatalmi (név)értékén Magyarországot. Exportjának 80%-át multik adják, állami beruházásainak 95%-a jelentős uniós támogatással megy végbe, az adósságát nem tudja leszorítani, versenyképességben folyamatosan leszakad a regionális mezőnytől is,…..
Az állatok világnapját október 4-én ünnepeljük. Ez a nap Assisi Szent Ferencnek, az állatok védőszentjének, halála napja. Aki tartott valaha állatot, tudja, hogy a kedvencek rengeteg dolgot tanítanak gazdájának, többek között rendszerességet és felelősséget. De az, hogy az állat jelenléte gyógyítana…..
mismásolószalon 2015.10.04 23:20:32
  Amatőr bunyós mentette meg egy hallgatói csoport életét az Umpqua Városi Főiskola-i lövöldözésben.   Chris Mintz, az oregoni mészárlás hőse egy egész teremnyi hallgató életét mentette meg azzal csütörtökön, hogy feltartóztatta a támadót. Mintzről most kiderült,…..
Minden komolyan vehető hadseregnek van egy különleges csapata, amelyet a legnehezebb helyzetek megoldására képeztek ki. Ma Pakisztántól Spanyolországon át Nagy-Britanniáig mutatunk be párat – előre leszögezzük, hogy a teljesség igénye nélkül. Fekete Gólyák A pakisztáni…..
mismásolószalon 2015.09.30 12:49:45
@min:
Már miért lenne az?
4 perces kilométerek? Egyáltalán nem túl nagy teljesítmény. 24 másodperces százakat kell futni átlagban.
A sorozatot a Punkt oldalán tekintheted meg...
mismásolószalon 2015.09.07 00:37:36
@mandulazöld:
@Lyle Scott:
Baromságokban hinni mindig népszerű volt.
Az RTL Klub múlt heti sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy az idei évben kicsit kísérletezgetnek, a megszokott szombat esti tehetségkutatós-táncos-éneklős szentháromságon lazítanak egy kicsit, és ugyan lesz tehetségkutató (a Hungary’s Got Talent) de előtte két olyan műsort…..
mismásolószalon 2015.09.07 00:26:01