Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marcell77

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csaló kamionosok és sérthetetlen eredetvizsgálók? Sima lehúzás, számonkérés lehetősége nélkül. Mai Égéstér-adásunk kommentposztja.Direktlink a letöltéshez...
Marcell77 2013.10.25 21:41:27
@visszakettopadlogaz:

szerintem is marhaság a tachográf a egy épeszű ember ha elfárad félreáll, ha meg elalszik a volánnál és kiírt pár családot akkor ennek megfelelően kell bűntetti. Ez csak a pénzbeszedésről és a sofőrök ellehetetlenítéséről szól.
Ül egy pali egy kanapén, és rém vicces tájszólással arról győzködi az embert, hogy a fizika lehet érdekes. Nekem, aki kegyelemkettessel abszolváltam az összes olyan tanévet, amiben volt fizikaoktatás (régen volt, mittudomén hány ilyen volt), és csak annak köszönhettem, hogy nem…..
Egy végtelenbe tűnő grillkolbász- és pisiszünetben valahol Kungur és Ufa között feltettem magunknak a kérdést, hogy vajon csak megszoktuk már az új Mazda3 formáját, mert a 6-oson már bőven kiálmélkodtuk magunkat, vagy nem is néz ki olyan jól, mint a 6-os. Arra jutottunk, hogy…..
Marcell77 2013.08.29 22:28:24
@Leadfoot:

Kinézet valóban szubjektív de szerintem szebb mint a 7-es Golf

Honda,Mazda a legmegbízhatóbb autók a statisztika szerint szerintem is valamint ha egy turbó benzinesnek nyomod akkor az nem csak szürcsöl hanem vedel összeszippantja a tankot :)

valamint én tudatos vásárlóként azt gondolom, hogy ha a legegyszerűbb konstrukciójú motort veszem meg (szívóbenzinest) akkor az kevésbé fog meghalni.

de lehet, hogy teljesen hülye vagyok hozzá...