Regisztráció Blogot indítok
Adatok
György Balog

1 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdvözöllek kedves olvasó! Nagy örömmel jelentem be, hogy elindult a Kútfúrás blogunk. Itt szeretnénk olyan információkat közzétenni, amelyek segíthetnek a kútfúrás folyamatában felmerülő kérdések megválaszolásában. Bármi kérdésed van, tedd fel nyugodtan, tudod, nincs buta kérdés! :-) Itt mindent…..
Lassan egy éve gyakorlatilag megszűnt a turizmus, ami a Kanári-szigetek nélkülözhetetlen bevételi forrása. Az idei január 40.000 vendégéjszakája a 2020-as 600.000-hez képest óriási visszaesés. A vírushelyzet és az elmaradt nyaralások miatt nagy a munkanélküliség, vállalkozások szűnnek meg, boltokat,…..
Az első, ami furcsa, hogy olyan házról van szó, amiről meglehetősen keveset tudunk azon kívül, hogy Pasaréten van. Illetve ez így nem is igaz, mert a fotók között ott az alaprajz is, szóval valami fogalmat azért alkothatunk róla, de konkrét információnk nincs róla. Ami viszont…..
György Balog 2016.09.08 11:27:09
A magyar családok asztaláról nem hiányozhat a rántott hús. Elkészíteni viszont picit macerás, ráadásul sokszor a sütés miatt az egész házban olajszag terjeng. Ezért ma hoztam nektek egy teljesen új sütési módszert, amivel megspórolhatjátok a bűzt, az olaj árát és talán némi kis időt is. Az elején…..
György Balog 2016.08.20 12:00:27
Már bocs, de elegem van belőlük, ma kiakadtam.   Sétálok az utcán karácsonyi hangulatban, kellemesen, és elpöfög mellettem egy ilyen fostalicska. De legalább valami ócskaság lenne! De nem, 7-8 millióért ilyet adnak. Az orrodba megy a rák. Ennyi erővel sétálhatnánk jó levegőn…..
A 23 éves lábak nélkül Thaiföldön született Kanya Sesser napi 1 000 dollárt keres fehérnemű modellkedéssel. A ma már Los Angelesben élő lány a modell világ képzeletbeli határait döntögeti, miután szexi melltartóban és bugyiban jelenik meg az őt ábrázoló fotókon…..
György Balog 2015.09.26 09:16:26
Elképesztő, mennyibe kerül manapság egy fürdőbelépő - a Gellértbe például még Erzsébet kártyával is 3 500 forint, anélkül pedig közel 5 rugó bejutni; Hévízen pedig 3…..
Ha itt a november és karácsony előtt még szeretnénk csobbanni a meleg tengerben úgy, hogy ezt anyagilag túl is éljük, irány Eilat. A télen-nyáron strandidőt nyújtó Vörös-tenger partján fekvő Eilat a második izraeli város, amely elérhető közvetlen járattal Budapestről. Az…..
Visszaállt a szigor a Wizz Air járatain, újra keményen nézik és méricskélik a kapunál a kézicsomagokat - Budapesten. A rózsaszíneknél csak egy, különösen kicsi pakk vihető fel ingyen. Korábban a mérésre-bírságolásra szerződtetett társaság különösen bunkón végezte a…..
György Balog 2015.06.25 16:54:13
@Fillér B. Gusztáv: Persze, itt az M§-áson a megyeri híd elött van 1 pár km-es szakasz, ahol csak 80nal szabad menni az autópályán. Áll is ott a sok zsaru, és persze nem terror, csak a szabályokat tartatják be. Volt már arra is példa, hogy aki zsidó volt, azt elvitték a gázkamdába, sőt olyan is volt, hofy aki tüntetetett, arra sortüzet nyitottak. Ott és akkor az volt a szabály, hát betartották. Tudom, hogy sántít, és nem összehasonlítható, de nekem elég, ha a yard büntetget, ne akarjon még a wizz is büntit kiszabni. Max mondják azt, hogy a reptéren fizesdd ki a különbséget, amit 1ébként is fizetnél. De nehogymár a soxorosára büntessen, nem ez nem a BKV.
György Balog 2015.06.25 20:13:12
@irdesmond: Tudod mi fillérbaszók ezennel elnézést kérünk tőled, ó gazdagok gazdagja, megígérem, ezentúl csak gyalog megyünk nyaralni, nehogy fennakadást okozzunk néked, hisz oly sietös az utad, és kifizettél mindent.
A Vs.hu jóvoltából ma reggel kiderült: az EMMI bizonyos szavak - szegénység, mélyszegénység, stadion, stb. - használatának mellőzésére hívta fel a minisztériumi dolgozók figyelmét. A hír kapcsán ismét közöljük a Vakkomondor 2013 nyarán írt bejegyzését:   Szavakat…..
György Balog 2015.02.19 10:29:54
Szinte sutyiban újra alkalmazni kezdte a Wizz Air azt a céget, amely pár hete még a botrányos utasszívatásban jeleskedett, majd a sok reklamáció hatására megvált tőle. A Budport újra akcióban, de tapasztalataink szerint valóban visszavett a szigorból. A csomagmérő kisiparosok…..
György Balog 2014.12.23 17:02:15
@Ciprusi Utazók: No igen, mi is erre izgultunk rá, összel voltunk tenerifén, most ciprus, asszonnyal megbeszéltük, letudjuk a szigeteket. Már Mallorca, Margitsziget, Csepelsziget és a szentendrei sziget is megvolt... :-) Sicilia is nagyon izgat az etnával, capri, gran canaria, maderia, stb. Sok hely vár még csak nem győzzük pénzzel és idővel
György Balog 2014.12.24 10:33:21
@centenárium: Direkt a Wizzairhez, nem mai történet, volt ennek már 3-4 éve. Nem tudom, mennyi értelme van ma, meg kell nézni a weboldalukon a kapcsolatot.

Gyuri
György Balog 2014.12.23 16:56:53
@ElChe: Mi 1szer asszem Nápolyba repültünk, olyan csomaggal amit direkt úgy vettünk, hogy beleférjen, bele is fért, mégis megbüntettek. Telcsivel lefényképeztem, és panaszt tettem, végül is rendesek voltak, a büntit lerepülhettük. Most csak négy napra megyünk, a jegyek kettőnknek össz kicsit 40 alatt voltak kis kézipoggyásszal, a komplett költségvetésünk 100, amiből kocsit bérelni, lakni, tankolni és enni (no azt közértből) szeretnénk. nem venné jól ki magát, ha ha pár tízest befizettetnének.
Én csak azt tudom ismételgetni, hogy nem igen vágyik az ember arra, hogy görcsben álljon gyomra. Ősszel voltunk Tenerifén, a Ryanair-ék megdöbbentően kulánsok voltak. A csomagok 1 részét beteszik a csomagtérbe, van elég hely, nekem mint utasnak ez kellemes, jó. Szívesen repülök velük, és bár biztos buknak valamennyit a kisett büntin és csomagdíjon, de jó szívvel gondolunk rájuk, szívesen repülünk megint velük.
Nyilvánvalóan nem azért nem a Lufthansával utazunk 1. osztályon mert nem találjuk meg a weboldalukat, hanem azért fapadozunk, mert erre telik. Ennek fejében sokmindent tolerálunk, példáúl a Budapest airport beszállójánál inkább vártam marhavagont mint repülőgépet, de ez van, üsse kő, kétszer ennyiért mr nem tudnánk utazgatni, ez még belefér. Az viszont, hogy lerabolják a kasszát az nem igen megy. No mind1, talán nem lesznek olyan gázosok. A rucikat magunkra vesszük, és hátizsákkal megyünk, 4 napra ugyse kell sok minden. Viszont 20 fok lessz. :-)
Nagy sikert aratott az inflációról készített infografikánk, ezért elkészítettük a deflációval foglalkozó verziót is. Az eredeti, angol nyelvű grafika megtekinthető itt...
György Balog 2014.05.13 18:07:39
@Tahó Sandokan: Ez mind nem változtat azon, hogy az emberek nem azért vásárolnak, mert egy év múlva drágább/olcsóbb lesz, hanem mert kell/trendi/csak.