Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VitézyDávid

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PTinfo Melyik kocsiba szálljunk? 2010.05.17 11:48:00
A tömegközlekedési területen felmerülő dizájnötletek jellemzően használhatatlanok, sugárzik róluk, hogy a készítőiket elsősorban az ötlet, és a látvány ragadta meg, a funkció és a használhatóság pedig valahol elveszett. Volt korábban itt is szó ilyenekről, mint például…..
PTinfo 100+ 2009.06.11 11:31:00
Ha minden igaz, akkor a blog a brasiliai poszttal jubilált, az volt ugyanis a századik bejegyzés, ami kikerült. Mióta nem csak olvasom, hanem továbbítom is ezeket a híreket, azóta figyeltem fel igazán arra, hogy mennyi városi közlekedési, kötöttpályás hír is jelenik meg. A legtöbb…..
PTinfo Amerikai pénzek 2009.05.11 20:56:00
Az American Recovery and Reinvestment Act Obama egyik első törvénye volt. A törvény célja az amerikai gazdaság megsegítése némi állami pénzzel. A törvény számor részterületet érintett, az adócsökkenéstől az egészségügyig, a topik témájához méltóan azonban lássuk, mi…..
Orszk, (nem összetévesztendő a szibériai nagyvárossal, Omszkkal!) az Urál déli részén fekvő 250000-s, az Urál folyó mentén fekvő város két kontinens határán fekszik, hiszen a geográfusok zöme azt tartja, az Urál folyót lehet és kell földrajzi határnak tekinteni. Persze a…..
PTinfo Újév 2009.01.03 10:06:00
Nos, két hét aktív működés után úgy tűnik, rajtam kívül tényleg érdekel mást is a blog tartalma, legalábbis a látogatószámból ez következik. A blognak dec. 20. és dec. 31. között több, mint 4500 egyedi látogatója volt, ami jóval (jóval-jóval) nagyobb szám, mint én…..
Valószínűleg furcsa lenne, ha akkor, amikor a budapesti tömegközlekedés teljesítményét csökkentő tervek látnak napvilágot, mi egy szót sem ejtenénk a témáról, de előre kell bocsátanom, hogy nem aktuálpolitikai vita indításának céljával teszem ezt. Úgyhogy aki…..