Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andy2882

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi van itt Magyarországon? Lassan nekünk kell otthon megműtenünk magunkat? Tisztelt Praxis blog!   Nekem van 1 olyan problémám, hogy sajnos történt egy elhalálozás a családomban, az édesanyám most halt meg nem rég! És ez sajnos a Jósa András kórház hibájából történt.…..
A kutatók szerint bátran és határozottan le kell számolni az adósságokkal: adósságátrendezések kellenek, felpörgetett infláció és mesterségesen alacsony kamat. A legnagyobb gazdasági fenyegetést ma az adósságok jelentik, és nem csak az állami tartozások aggasztóak, de a sok…..
andy2882 2014.01.05 11:07:58
@==T==: Így igaz be kell vezetni ausvicot akinek nem jut munka ki kell végezni aki beteg haljon meg nem kell meggyógyítani csak az maradjon életben aki ki tudja fizetni a többi mehet a krematóriumokba szerinted ez a megoldás?
Az adósságcsökkentéssel és a versenyképesség növelésével ellentétben a dohánypiac újraosztását sikerült véghezvinniük. Gondolod hagyják, hogy beleköpjön a levesükbe a NÉP? A Kúria helybenhagyta az OVB döntéseit a dohánytermékek árusításával kapcsolatos…..