Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szalai Bálint

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem találok jelzőket a meghatottságomra, így különösebb kommentár nélkül közlöm Péter művét. KMK, ki vagy a blog.hu-n, szenteltessék meg a te neved. Jöjjön be a te főoldalad, és legyen meg a te frissítésed, miképpen a proxyn, azonképpen itt a gépemen is. Mindennapi…..
Vadnyugati játékot küldött Olivér nevű munkakerülőnk. A Smokin Barrels jó kis reflexpróba némi gazdasági résszel dúsítva: egyre durvább bűnözőket kell pisztolypárbajban lelőnünk, miközben fejlesztjük a felszerelésünket és minijátékokban (lovaglás, kockázás,…..
Hogy valami tartósabb játék is legyen mára, álljon itt Toto92 találata, az Indestructo Tank AE. A cím ismerős lehet, hiszen az első és a második részről már írtunk, az AE pedig az Anniversary Edition rövidítése, szóval könnyű összerakni, hogy az első Indestructo Tank jubileumi…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.03.19 20:24:00
Holnap is nyú videó tájm. Majd még pontosítok, hogy pontosan mikor. És most tényleg akkor! (bár múltkor sem rajtam múlt, ezt azért hozzáteszem)-> 2008.03.20. 20:51 Addig is 2 kép New Kroktól illetve Edmondtól ..
Nagyon jó játékot küldött NiggerZombie nevű kommentelőnk, nagyjából a legjobb repülős cucc, amit flashben láttam. A Skies of War összetett küldetéseiben a megfelelő célpontokat a megfelelő fegyverekkel kell leszedni, a gyilkolászás közben pedig kisebb gazdasági teendőink is…..
A Vice City az egyetlen GTA, amelyhez nem volt szerencsém (Szerintem a GTA 1 a legjobb, utána a S.A.), így nem tudom mennyire lesz meglepő mindenkinek az, amit "Dinnye" küldött nekem.Barátom mutatott egy érdekességet a GTA vice city-ben, ami este 23-24 óra környékén látható…..
Nos, technika ördöge mindenképp meg akarta akadályozni, hogy megjelenjen, (9:08 perces videóm elmentve, konvertálva 101 MB volt, ami kemény 1 MB-al nagyobb mint megengedett.Kivágtam, belőle egy 10 mp-es részt, elmentem, konvertálom 103 MB. O.o Na jó, akkor mentsük el rosszabb…..
Mulder ügynököt érdekelné... Köszönet Carpenternek Új videóból pár perc már összerakva..
Este néztem a német tv-t és reklámszünetben nem kapcsoltam el eléggé gyorsan más csatornára. De rögtön az első reklámban volt egy jelenet, ahol nem voltam biztos, hogy most káprázott-e a szemem, vagy ezt most tényleg láttam... Már direkt kerestem a reklámokat, hátha újra látom,…..