Regisztráció Blogot indítok
Adatok
angryculture

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1901. A himlőoltás népszerűsítésére készült brit agitációs fotó. A jobb oldali fiú kiskorában részesült oltásban, míg a bal oldali nem.....
angryculture 2018.07.29 19:21:23
Kedves Barátaim az Úrban,  mégiscsak eljött az ősz, és a tavalyi unortodox (értsd: tavaszi) bejelentés után ismét jelentkezett az Amazon egy, mondjuk úgy, ráncfelvarrott modellel. Annak idején nagyon nem értettem, hogy mire jó a tokba rejtett akku, és miért nem képesek egy kicsit is követni a…..
angryculture 2018.02.04 15:47:34
@LiBaBo: az amazon.it szállít Magyarországra. Hátha :)
A mai cikket nem én írtam. Kaptam Angliából. Érdekes néha magunkra nézni más szemmel, távolról. Augusztus 20-a van. Csütörtök. Munkanap.A gyerekek oviban/suliban, a párom dolgozni ment... Tudom, hogy nekik eszükbe sem jut... de nem csak nekik... a legtöbb itt élő magyar nem is…..
angryculture 2015.08.21 14:20:38
„Senki sem látja, azt, amit én, senki sem érzi a nyomoromat.” - Nobody Knows the Trouble I've Seen című dal Renard százados Diana elvesztése miatt szomorkodik, egy bárban italt szürcsöl, hazafele gyalogolva követője akad, Steward akarja megölni, de egy busz épp az útjába áll,…..
angryculture 2015.07.23 14:14:14
Gondolom ez a film megvan? Vélhetően többször is megvolt. Nagyon helyes, hiszen egy zseniális alkotásról van szó. A filmről készült írásunkat a Horror-Filmek.hu oldalon találod.  ..
Kattintottál? Kellenek is ezek a hangzatos, figyelemfelkeltő címek ha sokakhoz szeretnél eljutni, de nagyon helyes hogy itt vagy, jól fogsz járni és valószínűleg találsz valami új néznivalót a listán. Hacsak mondjuk nem a Wostry Feri vagy. A felsorolás természetesen szigorúan az…..
Jaj de jó! Végre kapott egy újabb előzetest is a Mega Shark vs. Kolossus, amit igazából jobban várunk, mint a Karácsonyt. A szövevényes történetet ez alkalommal sem hiszem, hogy vázolni kellene, az előzetes sokkal többet mond el minden szónál.  A megnézése előtt házi…..
angryculture 2015.05.16 08:47:37
Negyvenes tanárnéni tart munkába és közben beszél férjével a reggel eseményeiről, mikor hirtelen rájön, hogy nem fog a járműve fékpedálja és hatalmas lendülettel a felüljáró korlátjának csapódik. Ám ez most nem az a jelenet, mikor megjelenik valamely hősünk, és megmenti;…..
angryculture 2015.05.08 11:25:10
Közlik velem, hogy potenciálisan HIV pozitív vagyok, üljek a seggemen még 2 hónapig, majd utána vesznek vért és ellenőrzik. A minimum lenne, hogy ilyenkor felajánlanak egy azonnali újabb tesztet. Jó estét, az alábbi történetet szeretném elküldeni. Kérem, hogy csak a monogramom…..
angryculture 2015.04.10 22:37:42
@EZAZ: csak közölte, hogy nem ártana odaszólni az érintetteknek, hátha..ezzel nincs semmi gond
  NYERTESEKKEL!   Lassan két hete újra itthon vagyok Magyarországon és be kell valljam ami külföldön igazán hiányzik, az a mozi. Persze beszélem a nyelvet (sőt kedvenc sorozataim új részeit is mindig eredeti nyelven nézem), de önfeledten bámulni a vásznat még mindig magyarul a legjobb. Szóval…..
Szenzációs, lebilincselő, fantasztikus – csak szuperlatívuszokban lehet róla beszélni. Unalmamban beírtam Googleba, hogy legjobb sorozatok, és a The Killing, valahogy mindig ott volt a legkiválóbb szériák között, így nem volt kérdéses, hogy megnézem. Nem hazudok, ha azt mondom,…..
angryculture 2015.04.01 17:05:09
A szünetet követően vasárnap lement a Walking Dead harmadik (az ötödik évadban a tizenegyedik) része, ami után érdemes arról beszélni, hogy vajon a sorozat elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol kezd egyre laposabb lenni, vagy konkrétan most tart a legszebb pillanatainál. Szerintünk az…..
Az Éjjeli féreg című filmről nem igazán tudtam egészen addig, amíg mindenhol nem azt olvastam, hogy a 2014-es év egyik legjobb filmje, és Jake Gyllenhaal (akinek nevét a mai napig nem tudom, hogy kell kiejteni) ismét szenzációsat alakít. Nem titkoltan a pozitív ajánlások miatt…..
angryculture 2015.02.21 22:17:39
A 2014-es évben már érkezett egy horror beütésű film Új-Zélandról, az volt a Housebound, ami szerintem egészen pofásra sikeredett. A szigetországban forgott viszont a What We Do in the Shadows című horrorvígjáték is, ami talán kicsit kevesebb visszhangot kapott, pedig minőségét…..
angryculture 2015.01.22 18:29:23
Újabb állandó szereplőtől vált meg a Célszemély, ebben az esetben viszont nem kell a készítőket szidni. Sarah Shahi ikreket vár és mivel a "terhesen játszom akcióhőst" projektet már 2009-ben letudta, többször nem kért belőle. Tavaly Carter távozása után is volt egy kis…..
Kedves Olvasók! Mint kedvenc sorozatunktól megszokhattuk, az alkotók így félévad táján előzékenyen hintába ültetnek minket, amikoris a nézők és a hogyvótíró sem tud mást, csak sűrűn szórni a kocsisok által is megirigyelt válogatott káromkodásokat. Mindezek miatt és a…..
angryculture 2015.01.22 09:57:10
William Eubank 2011-ben a Szeretet című sci-fi-vel mutatkozott be a filmes fronton, aminek a megnézését mind a mai napig halogattam. Hallottam jókat és rosszakat is a végeredményt illetően és nem vettem a bátorságot ahhoz, hogy magam járjak az ügy végére. Ehelyett viszont a…..
angryculture 2014.11.27 20:29:29
Újabb hét, újabb kaland. Csapataink egyelőre szétszakadta egymástól, így egyelőre a mindenkivel foglalkozunk egy picit felállás érvényesül. Ennek megfelelően most az Abraham vezette csapat útját ismerhettük meg egy kicsit. Az igazság pedig az, hogy ha valakinek nem nagyon…..
Igen, jól olvassátok, végérvényesen megszűnünk. Ez nem valamiféle ócska klikkelés szerzési trükk vagy hirtelen felindulásból elkövetett jajveszékelés. Még csak nem is arról van szó, hogy elköltözünk másik domain cím alá. Itt most végleges bezárásról lesz szó. Eme…..
angryculture 2014.08.19 08:03:36
Kicsit nehezen hámozható ki a történetből, hogy akkor most hány szék meg mi is van, pláne, hogy a végén bekúszik a képbe egy másik termék is, de az biztos, hogy az egész a Kika világában játszódik, ami pont olyan, mint az élet: a népek benne hol segítőkészek, hol nem, a…..
angryculture 2014.06.30 12:03:00
@Manyecska: :DD
Most végre többé-kevésbé sikerült felvennem a ritmust és "időben" írnom egy friss alkotásról. Bár eddig már három hazai kritikát is olvastam róla. Sebaj, jelentem itt vagyok én is! Oculus (2013-2014)   Rendezte: Mike Flanagan Azt, hogy a tükör, mint tárgy milyen para tud…..
angryculture 2014.06.08 14:09:50
Réka 21 hónapos gyermeke bár nem sóderen szörfözött, mint utólag kiderült rendeltetésszerűtlenül játszott frissen vásárolt Fila-cipőiben, mivel azok estére már így néztek ki. A Deichmann szakértője szerint külső mechanikai sérülés érte a cipőt, amit az nem köteles…..
Amikor már azt hinnéd, hogy nagyon nem tudnak meglepni semmivel. Zombihódok? ..
Subba Cukiság: Ezalatt a méhedben 2014.02.23 09:30:00
Miközben a csajod hormonoktól elborult aggyal írja a bébi blogot, köti a kiscipőt, masszírozza levendula olajjal a gátját, ez a horrorfilm játszódik le a méhében O.o ..
angryculture 2014.02.23 12:45:02
A mai rész története a 3x09. epizód eseményeinek visszhangja, de azok kedvéért, akik nem naprakészek, a lényeget a tovább gomb mögé tettem. A rész első négy perce annyira önmagáért beszél, hogy inkább beillesztettem videóként; többet mond minden szónál,…..