Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kritizálom aA. Marhaságokat

0 bejegyzést írt és 228 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Falus-ügy csak a jéghegy csúcsa, a jéghegy a politikai amatörizmus. Emberek százai, akik politikából élnek, pont olyan szinten politizálnak (csak jóval drágábban és nagyobb károkat okozva), mint a villanyórás, aki tegnap nálunk járt, a postásunk, vagy akárki. A…..
Kritizálom aA. Marhaságokat 2014.08.29 12:44:53
@maxval a bircaman: Kiknek ?
Kritizálom aA. Marhaságokat 2014.08.29 17:53:14
@a gondolkodni próbáló maxval birca: Én ott sem látok olyanokat. :-( Sajnos.
1526. augusztus 29-én ért véget a középkori magyar történelem a mohácsi csatával, amelyről mindannyian tudjuk, hogy Szapolyai János miatt vesztettük el. Szapolyai a Törökellenes Összefogás Gyurcsánya. Nevezték a „haza ragályának” is. Komolyabb közéleti szerepvállalását…..
Kritizálom aA. Marhaságokat 2014.08.29 16:53:57
@wallenberg8805: Levezetésed kicsit zavaros. És hogy értendő, hogy Szapolyai legalább magyar volt. Károly Róbert és Nagy Lajos magyarok voltak ? És ettől még a legnagyobb királyaink között tartjuk őket számon. Nem véletlenül.
Kritizálom aA. Marhaságokat 2014.08.29 16:58:27
@Counter: Igaz, ahogy mondod. Az Olasz példa kicsit sántít, mivel Olaszország csak 1861 óta létezik.
Amikor meghallottuk, hogy a Wizz végre repülni kezdi Lisszabont, kellemes borzongás futott végig a tagjainkon. Mert az a város nemcsak egy hely, ami rajta van a látni kell típusú listákon. Ez az a város, ahová úgy érkezünk meg már az első alkalommal is, mintha sosem mentünk volna…..
Érdekes apróságok derülnek ki a Ryanair legutóbbi gyorsjelentéséből: a néhány éve az utasokat még csak pofázó árunak tartó cég egyre gyorsabban mozdul felfelé, s gyúr az üzleti utasokra. Nyíltan támadja már nem csak a "normál" fapadosokat, mint az easyJet és a Norwegian, de…..
Tegnap este elhunyt Bajor Imre színművész, akinek a halála minden számottevő sajtófelületen kiemelten szerepelt, legyen szó a Tényekről, az Echo TV híradójáról vagy akár az MTI-ről. Egyedül a Hír TV és az M1 érezte úgy, hogy a színész halálhíre nem fér el a kormány…..
Kritizálom aA. Marhaságokat 2014.08.09 09:14:03
@pina fasz együtt basz: Ez süketelés. Kibúvó lehetőség. És persze marhaság. Miért épp a Kossuth díj a határvonal. Hol van ez leírva, megszabva. Ha valaki országosan ismert, akkor az miért nem szempont?
Baráti Kristóf, Béres János , Kiss B. Atilla ,Kobzos Kiss Tamás , Mőcsényi Mihály , Németh János , Takács Klára , Temesi Ferenc . Megbecsülésem és tiszteletem az övék, de ismertségben, közismertségben nem hasonlíthatók Bajor Imréhez. 100 megkérdezettből vajon hányan ismerik őket és hányan Bajor Imrét ?
Pedig ők 2014-ben Kossuth Díjat kaptak.
Nem poénkodunk, sőt kegyeletet sem sértünk, inkább csak dühösek vagyunk, de meglehetősen: a köztévé M1 nevű kormányszócsövén csatornáján ma este 19:30-kor leadott Híradójába volt idő a kormány tankönyvprogramjának dicsérgetésére, az ellenzék baszogatására két…..
Megjöttek az olcsó jegyek őszre, legfőbb ideje, hogy kiszámoljuk, a lehető legügyesebb szervezéssel mennyiből lehet megjárni kedvenc nagyvárosainkat. Párezres repjegy most végre Londonba is van, fapados reptéri transzfer és olcsó szálloda is megoldható, csak ezeket kell…..
Kritizálom aA. Marhaságokat 2014.08.06 10:44:15
@Repülős Rozi: Nem kell meghunyászkodni. Mindenkinek meg van a saját viselkedéskultúrája. A gyermekkedvezményt gyermekkedvezménynek adják. Az a neve és az a funkciója. Ha még három ismerős megy be veletek és polifoam matracon alszik a szobában, attól sem megy tönkre a szálloda. Csak hát ....
Kritizálom aA. Marhaságokat 2014.08.07 09:21:24
@Repülős Rozi: Ha valaki nem érti és nem is akarja érteni, hogy semmi joga felülírni a szállásadó szabályait, arra mit lehet mondani? SZERINTED semmi gond ezzel. MÁS szerint meg semmi gond azzal, hogy lop, mondjuk a villamoson. Ott ő gondolja azt, hogy semmi gond azzal, hiszen a másiknak van, neki meg nincs. Bakáts Tibor sem nagy értéket lopott a boltban.
MÉG EGYSZER : a szálloda nem a tiéd, az ott tartózkodás szabályait nem te hozod, hanem a tulajdonos, vagy üzemeltető.
Közleményben fényezi a Budapest Airport azt a szolgáltatását, mellyel kikerülhető a biztonsági ellenőrzés előtti sor. A Fast Track viszont szerintünk nagyrészt lehúzás: olyan valamiért kérnek pénzt, amit illene ingyen is biztosítaniuk. Az elmúlt időszakban egyre többet állunk…..
Kritizálom aA. Marhaságokat 2014.08.06 11:28:37
@Dödölle: Kihagytad még, hogy a Nemcsákot egybe kell írni, ha Károlyról van szó, viszont külön, ha Mátéról. :-))))
    „Senkit sem lehet kínzásnak, vagy embertelen, megalázó bánásmódnak vagy büntetésnek alávetni.” Az Európai Emberi Jogi Egyezmény ezen rendelkezésével találta ellentétesnek a tényleges életfogytig tartó szabadságvesztést a Strasbourgban működő Európai Emberi…..
Kritizálom aA. Marhaságokat 2014.05.23 17:46:18
@bbjnick:
- ez már a tréfálkozás kategóriája
- mondtam én ilyent ? De a kemény diktatúrában nincs meg a demokratizálódás lehetősége. A káoszban -annak ellenére, hogy nagyon nem jó dolog- viszont igen.
Kritizálom aA. Marhaságokat 2014.05.23 19:13:05
@pocaklakó minimanó: Ki állította, hogy MINDEN életfogytiglanra ítéltet ki kell engedni.
Charles Mansont épp én említettem korábban.
Kritizálom aA. Marhaságokat 2014.05.23 20:02:54
@pocaklakó minimanó: Ez egy marhaság. Szerintem.
Az orvos ekkor már minősíthetetlen hangnemben elkezdett üvöltözni a rendelőjébe és azt mondta: ő nem csinált semmit, nem is ismeri az illetőt, menjen pszichológushoz mert csak képzeli hogy nála járt. Tisztelt Praxis Blog olvasók!   Tanácsot kérnék, a történet röviden: Az…..
Kritizálom aA. Marhaságokat 2014.05.21 12:24:07
@egyújságíró: MAXIMÁLIS EGYETÉRTÉSEM.
Amikor kicsi voltam, a nagymamám azt mondta, nézzem a gumiszőnyegen, hol a kopás, mert ott szállnak ki-be az emberek a metróból. Vagyis oda érdemes állni, mert ott nyílik majd az ajtó. Hogy így van-e ma is - a hármason természetesen - azt nem tudom, igazából már egyáltalán nem…..
Kritizálom aA. Marhaságokat 2014.05.16 23:47:20
@djlacee: Ettől azért -gondolom- nem támadtak öngyilkossággal kapcsolatos gondolataid. :-)
Vágó József tervét Csiffáry Gabriella osztotta meg. Kösz! (Bővebben a tervekről a Falanszter számolt be tavaly.) ..
Kritizálom aA. Marhaságokat 2014.05.16 23:28:48
@thor80: De van. Ez egyéni ízlés kérdése.
Na kérem úgy látszik vége az ingatlanválságnak, legalábbis annak, ami a látványtervkészítőket sújtotta. 2008-ban még minden napra jutott három-négy hihetetlen látványterv, kifejezetten undora támadt már az egyszeri lakóhelybloggernek. Aztán elment a rajzolgatástól a kedve…..
Mostanában egyre nagyobb élvezettel lapozom fel nap mint nap a Magyar Nemzetet, mert Magyarország kiemelkedő bulvárpolitikai médiamunkásai együgyű szervilizmussal ontják benne a nagyobbnál nagyobb marhaságokat, így a lap rendkívül szórakoztató. Nem nagyon tudnak felhúzni még a…..
Kritizálom aA. Marhaságokat 2014.05.07 22:18:58
@magyaridióta: Ja, kitalálni és találgatni mindenre lehet mindent.
Dhaka, 15 milliós város, a köztisztaság fogalma gyakorlatilag ismeretlen arrafelé. Az utcán szétdobált papírok, zacskók, pet palackok. A Coca-Cola ügyes masinát ötölt ki a csumpi enyhítésére: 6 forgalmas pontra olyan játékgépeket állítottak ki, amely aprópénz helyett…..
Vastaps. A Prezi budapesti központjában vagyunk. A meredek színházteremben 300-an jöttek össze, főleg diákok. Sztárokat látnak Árvai Péterben, Somlai-Fischer Ádámban, Fehér Gyulában és Balogh Péterben. Tapsolnak, ha megjelennek. Most ott vannak mindahányan, és élvezik. Ez egy…..
Kritizálom aA. Marhaságokat 2014.04.06 01:27:31
@Doberdo: "Pedig a Varga házaspár sikere sem a szappanról szól. Sokkal inkább a
VÉGLETEKIG KISZÁMÍTOTT MARKETINGFOGÁSOKRÓL és az online értékesítésről."
Tegnap azt ígértem, hogy egy virtuális párbeszéd első felét olvashatjátok, ígéretemhez híven ma itt az „ellenposzt”, melyben Egy boldog magyar nevű szerző arról ír, szerinte miért is jó ma Magyarországon élni, és miért nem jó elmenni. (A tegnapiak fényében kíváncsi…..
Azt írja Kettes, hogy főpolgármesterünk egy "szarember". Meg még azt is, hogy ő ezt már régen így gondolja, de ennek ellenére kétszer már szavazott rá. Sőt, harmadszor is rá fog szavazni, ha az önmagát baloldalinak nevező ellenzék Horváth Csabát indítja ellene. Mert Tarlós…..
Naiv társkereső 3 hónapig féláron próbálta ki az Elittárs oldalát, utána viszont automatikusan meghosszabbították előfizetését egy fantom megrendeléssel. Lemondani nem lehet, azonnal behajtóval fenyegetőznek: Pár hónapja regeltem az elittars.hu társkereső oldalra (több…..
H2SO4 A Contergan-bébik tükre 2008.09.19 21:45:00
Mintegy 12 ezer gyermek született végtaghiánnyal 50 évvel ezelőtt, 1958 és 1961 között Németországban. A tragédia még mindig nem merült feledésbe, bár már csak 2-3000 ún. Contergan-bébi él.  A Contergan nevű gyógyszert 1954-ben fejlesztették ki és az 1957 végén hozták…..
Kritizálom aA. Marhaságokat 2014.02.07 12:53:05
"Ezt a jelenséget optikai izomériának nevezzük, az ilyen molekulákat királisnak és a két tenyerünkhöz hasonló molekulapárt optikai izomereknek. Ez a téma nem apróság a kémiában, nem véletlenül kapott 2001-ben Nobel-díjat Roger Kornberg."
2006-BAN.!!!
+NEM AZ OPTIKAI IZOMÉRIA KUTATÁSÁÉRT, VAGY FELISMERÉSÉÉRT KAPTA
"A kémiai Nobel-díjat 2006-ban Roger D. Kornberg kapta az eukarióta sejtekben zajló DNS-transzkripció molekuláris alapjainak kutatásáért. Kornberg, akinek az édeapja is Nobel-díjas, kutatómunkája nyomán jobban ismerjük azt a folyamatot, melynek során a DNS-ben tárolt információ lemásolódik annak érdekében, hogy a sejtek létrehozhassák a különböző fehérjéket. "
"A 2006-os díjazott Roger D. Kornberg kémikus, aki egy biokémiai laboratórium élén olyan folyamatok vizsgálatában ért el komoly eredményeket, melyek haszna elsősorban a biológiában és azon belül a fehérjeszintézis folyamatának jobb megértésében jelentkezik.

A DNS transzkripció vizsgálatában Kronberg érdeme a folyamatok molekuláris szintű feltárása. A kémikust ebben a kutatásban a szerkezet, a mélységben zajló mechanizmusok érdeklik, míg a biológus a folyamat eredményével és következményeivel foglalkozik. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy a kémia a hardverrel, míg a biológia a szoftverrel foglalkozik, ha egy, a számítógépes világból vett hasonlattal szeretnénk jellemezni a helyzetet.

Roger Kornberg az 1970-es évektől foglalkozott a DNS mélyebb szerkezetével, akkor még Francis Crick (a DNS szerkezetének egyik felfedezője) és Aaron Klug irányítása alatt az Egyesült Királyságban. 1974-ben röntgendiffrakciós vizsgálatai alapján Kronberg felvetette, hogy a feltekeredett DNS-szál (kromatin) olyan egységekből áll, melyek valójában DNS-fehérje komplexek. Egy ilyen "építőkocka" a nukleoszóma kb. 200 bázispárból és egy ún. hisztonból épül fel, mely nyolc fehérjeegységből áll (oktamer). "
"A Stanford egyetemen végzett kutatásaiban Kornberg és csoportja az élesztő sejtjeiben vizsgálta a DNS-transzkripció folyamatát és nem várt felfedezést tettek. A folyamat molekuláris szintű feltárása nyomán kiderült, hogy a transzkripcióban fontos szerepet játszik egy kb. 20 fehérjéből álló komplex, melyet a csoportnak sikerült izolálnia is. Ez az ún. mediátor fehérjekomplex egy óriásmolekula, melynek részletes szerkezetvizsgálata még nem történt meg. 2001-től kezdve a kutatócsoport röntgendiffrakciós módszerekkel és elektronmikroszkóp segítségével számos molekuláris "pillanatfelvételt" készítettek az RNS polimeráz enzimről, amint a transzkripció különböző fázisaiban vesz részt.

Kornberg eredményei nyomán a DNS átírásának folyamatát sokkal jobban ismerjük, így bepillanthatunk azokba a mozzanatokba, melyek során a sejtekben különböző fehérjék termelődnek és ezen keresztül közelebb kerülhetünk bizonyos betegségek kialakulásának megértéséhez.
Transzkripció
pillanatfelvétel a transzkripcióról
szereplők:
RNS-polimeráz enzim (fehér), DNS (kék), növekvő mRNS (piros)

A genetikai információ igen bonyolult molekulákban van kódolva. Ezekben a molekulákban a kémiai kötések, a másodlagos kötőerők (pl. hidrogénkötések) és a kialakuló térszerkezet határoz meg minden eseményt, folyamatot és tulajdonságot, melyekkel a biológia foglalkozik. A molekulamodellezés eszközeivel még az ilyen bonyolult molekulák is megjelenthetők, például az RNS polimeráz enzim háromdimenziós modellje (zip, 600 kB) megtekinthető a Chime kiegészítő programmal (IE böngészővel).
Röntgendiffrakció

A röntgendiffrakció esetében röntgensugarak hajlanak el az atomok elektronburkán. A két vagy több atomról szórt sugárzás interferál egymással, és a fényképező lemezen szabályosan elhelyezkedő foltokból álló interferenciakép jelenik meg. Ebből egykristályos, szilárd anyagból álló mintánál meghatározható az atomok pontos helye az elemi cellában. A foltok méretéből következtetni lehet az atomok minőségére is. A módszer nagy molekulák (pl. fehérjék), kis méretű, gázállapotú molekulák és porok szerkezetvizsgálatára is használható."
"Roger D. Kornberg édesapja, Arthur Kornberg is Nobel-díjas tudós, aki 1959-ben nyerte el a rangos kitűntetést az RNS és a DNS biológiai szintézisének vizsgálatáért.
A téma mindenképpen a családban maradt. "
Mintegy 5-600 vettek részt a Ne PAKSolják el a jövőnket! elnevezésű, civilek által szervezett tüntetésen a József Nádor téren, a Nemzetgazdasági Minisztérium előtt. Az ügy súlyához képest nagyon kevés ember vett részt az eseményen, ha azt vesszük, hogy az oroszokra rábízott…..
Kritizálom aA. Marhaságokat 2014.02.02 17:39:30
@Naga Jolokia: " 2014. I. 15.

Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkár szerint Orbán a népfelség elvének engedelmeskedett atomügyben. A kormányfőnek megvolt minden felhatalmazása arra, hogy megállapodjon az oroszokkal a Paksi Atomerőmű fejlesztéséről és bővítéséről. Illés azért magyarázkodott a sajtónak, mert 2008-ban, még ellenzékből azt nyilatkozta: olyan nagy volumenű beruházásról van szó, hogy kihagyhatatlan lépés egy népszavazás a szerződéskötés előtt. Szerinte ez a nyilatkozata 2009-ben elévült, hiszen akkor fogadta el a Parlament a bővítésről szóló határozatot.

„Én nem támogatom a nukleáris energia hasznosítását, én a megújulókat támogatom” — nyilatkozta. Ha lenne egy időgépe, akkor visszamenne 1969-be, és megakadályozná a paksi atomerőmű megépítését.

Nos, ez a 2008-as nyilatkozat nem vmi egyszeri, hirtelen felindulás volt, hanem egy szép pályaív egyetlen pontocskája. Lássuk az előzményeket! (A teljesség igénye nélkül, csak úgy innen-onnan):

2001. augusztus 3. (Magyar Nemzet):

lllés Zoltán, az Országgyűlés környezetvédelmi bizottságának elnöke: A paksi atomerőmű élethosszabítása műszakilag ugyan megvalósítható, de ennek olyan hatalmas költségei lennének, amelyek gazdaságtalanná teszik az ott termelt villamos energiát. Az atomlobbinak azt az álláspontját is cáfolom, hogy Paks nélkül összeomlana a hazai villamosenergia-rendszer… Nem igaz tehát az az állítás, hogy az atomerőműveket nem lehet a hazai gázturbinás erőművekkel kiváltani.

2001. május 5. (Magyar Nemzet):

Bős-Nagymaros ügye ismétlődne meg, ha az atomlobbi nyomására meghosszabbítanák a paksi reaktorok működéséi engedélyét — vélte Illés Zoltán egy, a témával foglalkozó nemzetközi konferencia... után.

2002. április 27.

Illés Zoltán, az Országgyűlés Környezetvédelmi Bizottságának elnöke:

"Egyáltalán nincs szó arról, hogy újabb erőmű épüljön Pakson, s arról sincsen szó semmilyen hivatalos fórumon, hogy élettartam meghosszabbításra, bővítésre kerüljön sor. Téves az a nézet, mely szerint az atomenergia a reneszánszát éli. Ez egy zsákutca technológia, amelyet háborús célokkal hoztak létre. Összedőlt a Szovjetunió, nincs világellenség, ezért már nincsen szükség azokra az atombombákra, amelyeket százezer számra gyártottak, azaz nincs szükség az atomerőműben előállított nyersanyagra."

2003. május 13. (Népszava):

Illés Zoltán: Csak az a biztonságos atomerőmű, amely nem működik.

2003. augusztus 26. (a paksi üzemzavar után)

Illés Zoltán szerint "nukleáris robbanás soha, de hidrogénrobbanás bekövetkezhet annak alapján, amilyen megoldást az orosz fél javasol"

2006.VI. 9.

Illés Zoltán, a Fidesz környezetvédelmi szakpolitikusa... úgy fogalmazott: a kis és közepes radioaktivitású hulladékok elhelyezése Pakson megoldott, "ezért nem szükséges a bátaapáti atomtemető".

Hangsúlyozta... hogy mérnökök... szerint 2016-ban a paksi atomerőművet be kell zárni... Mint mondta, az Országgyűlés által a közelmúltban elfogadott határozat nem arra ad felhatalmazást a kormánynak, hogy a paksi atomerőmű élettartamát meghosszabbítsák.

2008. I. 6.

Illés Zoltán szerint "a paksi atomerőmű tervezett bővítése olyan fajsúlyos dolog, hogy feltétlenül népszavazásnak kellene róla dönteni..." A Fidesz szakpolitikusa úgy látja, hétezer szélerőmű megépítésével teljes mértékben ki lehetne váltani a paksi erőművet.

"Az atomenergia elfogadottsága Magyarországon fokozatosan csökken, hiába költ nagyon-nagyon sok pénzt egyoldalú propagandára a paksi atomlobbi. A társadalom nagyobbik része ma már környezetkárosító energiatermelési módszernek tartja az atomot. Ugyanolyan kockázat ez, mint a klímaváltozás, a genetikailag módosított növények termesztése, a környezettudatos gazdálkodás hiánya."

"Az atomlobbi és más gazdasági körök... állami pénzből 1000–1500 milliárdért akarják meghosszabbítani a paksi atomerőmű élettartamát, annál is inkább, mert az ilyen adófizetői pénzből finanszírozott állami nagyberuházásból jó sokat lehet lopni. Ez akadályozza igazán a zöldipar térhódítását."

SZVSZ ez az, ami már fokozhatatlan. Abba is hagyom az idézgetést...

Jaj, ami kimaradt: Illés Zoltán a szélerőművekről, másképp (2012. III. 7., Kossuth rádió):

Kilenc szélkerékből álló parkot telepítene Nickelsdorfba egy osztrák cég. Miután a beruházás rendkívül közel van a határhoz, a magyar környezetvédelmi hatóság véleményét is kikérték. A befektető csoport képviselője amellett érvelt: Burgenland célja, hogy 2013-ra - döntően szélerőművekkel - biztosítsa saját áramellátását. Illés Zoltán államtitkár a Kossuth Rádióban elmondta: az osztrák beruházás magyar védett területeket veszélyeztet, elsősorban a madárvilágot zavarná. Ugyanakkor a magyar kormány várhatóan nem tudja megakadályozni a szélerőmű létesítését.

www.mvm.hu/hu/kiemelt_tartalom/Documents/H%C3%ADrlev%C3%A9l%202012%20%20m%C3%A1rcius%2012.pdf
"
A génmódosított élelmiszerek káros hatásaival kapcsolatos patkányos kísérletre bizonyára mindenki emlékszik akit egy kicsit is érdekel a téma. A GM-étrenden tartott állatoknál gyakrabban alakultak ki daganatok, ahogyan a máj- és vesekárosodás is nagyobb arányban fordult elő…..
Kritizálom aA. Marhaságokat 2014.01.28 02:45:02
@Shajamer: A legtöbb margarint már régen nem hidrogénezik. Ülj le fiam, egyes. Vegyél részt továbbképzésen.
"
A margarint ma már nem hidrogénezett olajokkal készítik

Az előbb felsorolt gyártási folyamatban észrevehettünk valamit.
A hidrogénezés folyamata kimaradt a felsorolásból. Hogy miért? Ezzel kapcsolatban Dr. Somogyi László így válaszolt: "Mert valójában ma már a korszerű gyártási technológiának köszönhetően a gyártók nagy része nem alkalmazza ezt az eljárást. Természetesen a hidrogénezés vádja nem légből kapott. Csaknem az 1900-as évek végéig a margaringyártásban használtak hidrogénezéssel előállított zsírt. A nagy margaringyártókat azonban a különböző állatkísérletek, klinikai megfigyelések és epidemiológiai elemzések negatív eredményei gyors cselekvésre késztették. A hidrogénezett olajok helyett visszatértek a trópusi zsiradékok használatához (pálmazsír), és ma már lényegében teljesen visszaszorult a részlegesen hidrogénezett zsírok alkalmazása a fogyasztói margaringyártásban"."
Kritizálom aA. Marhaságokat 2014.01.28 02:52:56
@Shajamer: "A vaj viszont valóban természetes alapanyag, és talán az emésztése is könnyebb" Jah.
Így van ez a gyilkos galócával is. :-)
Jáksó László, a Marslakók című, bukott köztévés sorozat producere a Borsnak azt állítja, hogy Boronyák Gergely állításaival szemben kifizették az MTVA-tól kapott pénzből a színészeknek a lelépési pénzt. Azokat pedig,akik az ellenkezőjét állítják, beperelik. Mint azt az…..
Kritizálom aA. Marhaságokat 2014.01.20 02:55:59
@Cirmos Cica: Nem veszed észre, hogy ez nem simán tartozásról szól ?
Többen is a figyelmembe ajánlottátok azt a hirdetést, mely szinte napra pontosan két évvel ezelőtt szerepelt az Urbanista ingatlansalátájában. Hogy miért kapta fel ismét a hét emeletes luxus házat - magyarán a jól ismert ferencvárosi víztornyot - a magyar internet, azt nem…..
Kritizálom aA. Marhaságokat 2014.01.16 21:33:45
@Emmanuel Goldstein: :-) Jóó .. :-)
Kritizálom aA. Marhaságokat 2014.01.16 21:35:23
@L.A.: Korlátlépcsővel élhető lenne. De még azzal együtt is drága. Sőt nagyon drága. Sőt nagyon, nagyon drága.
Kritizálom aA. Marhaságokat 2014.01.16 21:41:41
@L.A.: Korlátlépcsővel élhető lenne. De még azzal együtt is drága. Sőt nagyon drága. Sőt nagyon, nagyon drága.