Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EnnDii

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majdnem hármat lehetne venni az árából a régi, egyszerű, másfél évtizede a piacon lévő benzines kivitelből. Csakhogy ez egy teljesen más autó, tetőtől talpig. Felületesen nézve olyan, mintha, de közelebbről nézne feltűnik, hogy nagyobb, az arányai is változtak, a beltere is más koncepciót…..
EnnDii 2021.05.03 20:54:52
@W12petrol: Azért erre nagy tételbe ne fogadj, én nem látom, hogy ez visszafordítható. Amikor tavaly Pesten a gyárilag ültetett Bravommal tekeregtem, akkor valahogy meg tudtam érteni a EV autók létjogosultságát. Jelenleg egy városi autónak nem tudnék nem elektromosat választani, annyira illik oda. Várkonyi Gábornak meg ez a dolga, kap egy autót leteszteli és ír róla, mit csináljon teszt nélkül küldje vissza, hogy márpedig villanyosba be se ülök? :D
EnnDii 2021.05.04 10:22:51
@W12petrol: Komoly autóbuzi lehetsz, aki a Fiat Bravot sem tudja megkülönböztetni a Fiat Bravatól, főleg, hogy abban a generációban ami nekem is van már nem is volt Brava. Na mindegy de járjál W12-es Touareg-gel a városba és érezd, hogy te vagy a legkeményebb arc a környéken, én megleszek egy villanyossal is. :D Amúgy mi az igazi autó? Sokak számára a dízelautó is szentségtörés és azt mondják traktorba való, vagy ezernyi példát lehetne sorolni, amiben a mai autó már nem "igazi" autó. Főleg a mai agyonszabályzott lebutított autókhoz képest alig jelent változást egy villanyos.
Ma a Parlamentben egy újabb olyan díjat adtak át, amiről eddig még csak nem is hallottunk, mert hát nem is létezett, azért. Gondolom, a Kulturkampf Tour '18 - ∞ egyik fontos állomása az Érték és Minőség Nagydíj, amin VÉGRE a saját kutyájuk kölykei kapnak mindenféle elismerést ebben a nagy…..
EnnDii 2018.09.11 20:12:38
@Adam1027: Még csak a 60-as, de pár év és ott vagyunk :D
Alekosz kondenzcsíkos alsónadrágja, Pongó cigányozása, Aurelio faszpörgetése vagy az Éden Hotel erőszakoskodó játékosa is csak jelenthet a gyökérségi versenyben, aminek jelenlegi csúcsán egy kambodzsai tévéműsor ül, ha van isten, egy kristálydildóval a kollektív seggében.…..
EnnDii 2015.05.13 17:55:37
@Holding: bocs, rosszul írtam, szerintem is g@ci dolog volt, lefagy azt is megértem, de 10 perc után is ott nevetgél, ha le is fagy, 2 perc után otthagyhatta volna ezt a gyökér műsort. Csak azt hittem eltörik nála a mécses ezután, azért lepődtem meg a reakcióján.
Itt van az összes bizonyíték:  ..
EnnDii 2015.04.03 20:01:35
@azanka: szerintem ezt a készítő is tudhatta, mert a melegekre felhozott példánál egy sorozatban meleg, amúgy hetero szereplőt rakott :D
Az tök jó, hogy a hazát nem engedik meglopni, de a a vezér ürü bal egyesét azért sikerült valakinek elcsennie. Jól fikerült, frácok! B) Juj, ez tényleg létezik: http://kaslerarpad.hu   ..
Subba Bulvárnáci 2014.03.20 13:15:26
Hoppácska, mit lájkol Kiszel Tünde saját maga által müködtetett rajongói oldala: Möhöhöhhö ..
EnnDii 2014.03.22 21:14:53
@Valerijov: ha sértő, hogy liberálisnak neveztelek elnézést, rossz beidegződés, hogy a Subba-t liberálisok látogatják, nem értem a magyart miért raktad idézőjelbe, nem hiszem, hogy megkérdőjeleztem volna más pártra szavazó ember magyarságát, ha nem értetted, hogy én miért raktam idézőjelbe akkor majd elmagyarázom ;) Nem értem, én leírtam, hogy ne nácizzatok, fasisztázzatok élből, aki gondolkodás nélkül vicsorog az mitől lesz jobb mint a jobbszélső zsidózó?
"nézzétek ilyen nem jobbikos szavazó is létezik aki tudja, nem nem mind akarjátok a Dunába lövetni a cigányokat"- ennek örülök, csak a hsz.-ból nem ez jött le nekem, hogy igen a szavazóik egy része csürhe, de nagy része normális, gondolkodó ember. "Nálatok aki nem Jobbik= magyarellenes, libsi, zsidó és akkor meg is van oldva a kérdés"- ilyet nem írtam, de te biztos belelátsz a fejembe, ha ennyire tudod :D egyébként hsz.-id nézve nem is neked szántam az előző kommentemet.
Szabadlábon megint minden orosz feminista punkpina, újra teljes létszámú a Pussy Riot. Show must go on!  Szocsiban akartak is egyből egy kicsit gerilláskodni, de nem jött össze a történet, mert a férfi-női egyenjogúság kozák békenagykövetei udvariasan felszólították a…..
EnnDii 2014.02.23 20:20:10
@mkuk:
Te gyökér, én is láttam a Rush-t, az mennyire normális dolog, hogy majdnem bent éget a kocsiban Lauda, sok szenvedések árán felépül és akkor egy ilyen kérdést megereszt az "újságíró", szerinted ez normális, mégis mi köze van ennek a versenyzéshez, teljesen korrekt volt, hogy Hunt megverte. Szerinted teljesen helyes lenne, ha Schuminak sikerülne felépülni és ilyen kérdést megeresztenének, na mindegy. Ehhez hozzászólva, nem hiszem ezzel a bohóckodással többet érnének el mint a Suffragette mozgalom, főleg azzal nem, hogy direkt kihívják maguk ellen a sorsot :(