Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lajos Markos

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Debreczeni József a végére járt az igazságnak – kiderítette, mi is történt 2006 őszén a budapesti utcákon. S ha már kiderítette, nem tartotta meg magának, könyvet írt belőle. A bemutatón pedig újra összejöttek a régi demokraták, elmerengeni a magyar demokráciának, a…..
A kerítést most hozták rendbe a leendő piac területét kijelölendő 2014. január 1-jével zárt be a Rákospalota és Újpest között évtizedekig működő bolhapiac (hívták Novák-piacnak, illetve Shanghai-bazárnak is) - tudjátok, ez az a hely, ahol levágták a felüljáró gyalogos…..
Régen írtam, hát most billentyűzetet ragadok, mert van, ami már sok(k). Hetesi Zsolt anno kiválóan megalkotta az "erkölcsi pszichopata" kifejezést, amit mind a mai napig szeretek használni (káromkodhatnék is, de minek), valamiért most eszembe jutott. Nem tudom, Rapcsák András tudta-e,…..
A válság alatt felerősödő bank(ár)ellenes hangulat közepette hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a nyugati világ elmúlt ezer évének fejlődését pont a bankszektor és a hitel lehetősége alapozta meg.„A válságot a bankárok okozták, most fizessenek ők!” – hangzik az…..
Lajos Markos 2013.08.28 10:30:42