Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lolz

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig megfogadjuk hogy használni fogjuk, hiszen az SMS írás világrekordját is a Swype segítségével állították fel, de mi eddig még nem igazán kattantunk rá a szövegbevitelnek erre a módjára, pedig biztos gyorsan lehet vele írni. Vannak olyan androidos telefonok, amikre alapból…..
Sárdobáló A Jobbik zsenialitása 2010.07.15 07:00:00
A tegnapelőtt botrányt kavart eset, hogy a Jobbik szelektív táplálással próbálja kitenyészteni a "színtiszta magyar" fajt, valójában komoly politikai manőverként is értelmezhető. Maga az akció mit eredményezhet az árvíz által sújtott faluban? Az…..
Bigyóblog Trükkös óra 2010.03.07 10:33:00
Az Oblique óra nem csupán egy óra, annyira lenyűgöző a szerkezet, hogy minden pillanatban rápillantanék, milyen alakzatot vett fel éppen. Egy torontói kiállításon mutatták be és csak húsz darab létezik belőle a világon. Szinte megfizethetetlen, darabja 3900 kanadai dollár.  …..
Vona GáborJobbik Magyarországért MozgalomTisztelt Elnök Úr!Megdöbbenve tapasztaltam, hogy (stílszerűen)  (szar)házy online hír- és véleményközlő portálukon feltüntették a Bombagyár közösségi blogon (is) egykor regisztrált felhasználói nevemet, azaz jelezték, hogy…..
Hoze Videó ajánló 2009.09.20 12:34:00
Betiltott Rammstein klippEz tényleg durva. A Rammstein együttest eddig sem írtuk le, tudtuk jól, mekkora állatok. Egyik esetben SZARÓ VERSENYT tartottak Till-ék a backstagben egy lavórba. A Der Spiegel online hozta le a történetet, alig bírtam lefordítani.Ez a klipp viszont mindenen…..
lolz 2009.09.20 17:43:16
@-Hoze-: Te szerencsétlen hülye :D Angolból vagy jó? :D Jaaaaaj... És még amit leír az is hibás... Ez az ultra ROFL önégetés...

You've got a pussy,
I have a dick,
So what's the problem?
Let's do it quick.

Ha meg "részeg lennék", akkor "I'm drunk" lenne, de ne is foglalkozz ilyesmikkel, én remekül szórakoztam rajtad XD
Angol cím: Tales of a Third Grade Nothing Magyar cím: - Leírás: Peter mindenáron szeretné, ha előléptetnék, de ehhez ki kell járnia a harmadik osztályt. Frank Sinatra Jr. visszatér Quahogba, hogy Briannel közösen nyisson egy éjszakai mulatót. Letöltés (feliratos DVDrip):  …..
Family Guy Blog Best of... 2009.08.19 23:01:53
Sziky írta nekem, hogy szeretne egy best pillanatok of Family Guy videót összevágni. De ehhez kellene tőletek egy kis segítség, mer ugye nem kevés vicces jelenet van. Meg ugye kinek-mi a kedvenc. Szóval kommentekbe várjuk, hogy kinek melyik volt a kedvenc gegje!..
lolz 2009.08.26 22:55:43
www.youtube.com/watch?v=-VxGW0kj3cw

EZ! Ki ne maradjon! XD
Michael Bay filmen meglepődni nem menő. Az explosion porn (most találtam ki) nagymestere sosem házalt zsákbamacskával, Roland Emmerich kollégához hasonlatosan csak nagyon nagyban bír gondolkodni, vagyishogy gondolkodásról végképp nincs szó, csak látványról és nagyon nagy…..
lolz 2009.06.24 09:51:40
Jól van fiam :) Én bevallom gyűlölöm a kritikusokat....
1.: Kutya
f@szát nem érdekli a véleményed.
2.: Csináltál már jobbat?
3.: Transformers fan vagy?
4.: Ez aztán az pozitívum/negatívum struktúra váz... Nézzük csak...Mennyi pozitívumot is mutatsz be? Ja, egyet se :D

Inkább megyek és megnézem a filmet!

Grüss Gott
lolz 2009.06.24 10:11:27
@sixx: :D Ennek örömére megyek én WoW-ozok is egyet ;)

@Ralphus:
1.: Abban reménykedtem egy érdemi vélemény lesz.
2.: Nem tenném szóvá, szimplán orvosi mulasztás miatt beperelném.
3.: Én Transformers fan vagyok, így más szemmel nézi az ember és veszi észre az utalásokat.
4.: Elolvastam, írd le kérlek melyik mondad szted pozitívum ;)
Kissé megelégelve az állandó csúsztatást (mi ugyanis a legritkább esetben "rasszistázunk" vagy "nácizunk", és olyankor is csak nagyon nyomós indokkal), úgy gondoltam, ideje tételesen elemezni a Jobbik EP-választási programjának cigánykérdésre vonatkozó…..
lolz 2009.06.23 20:28:24
lolz 2009.06.23 20:42:31
@Joooe: ámen.
Filmdroid Eljő a Halál? 2009.04.28 12:33:15
Múlt héten jelentették be a Predators filmet, úgy tűnik az évekig tartó tökölődés után lesz is valami belőle, méghozzá Robert Rodriguez dirigálásában készül a reboot. No de mi van magával a Halállal, az Aliennel? Ha már jönnek a Ragadozók, akkor a nagy, fekete ocsmányságok…..
Igazi klasszikus csemege következik, a már jól ismert Archie-től:Ezúttal egy nagyon régi görög-latin félrenyúlással jelentkezem -- bevallom ezt nem én vettem észre, hanem a latintanárnőm mesélte:Aki tanult nyelvet, annak ismerős lehet az "accusativus" szó, ami ugyebár a…..
Cannibal Coprse, Children of Bodom @ Syma / Óriás, Fish! @ Dürer-Kert 2008.02.07. Bevallom, a szombat estém előtt előre gyártottam mondatokat az alábbi cikkhez. Az egyik ilyen kb. úgy nézett volna ki, hogy „a Syma Csarnokban összegyűlt zord külsejű metálosok után…..
Még készül a videó, de addig is itt a játék intrója... Túl hosszú lett volna, hogy így 1:1-ben berakjam a teljes videóba, úgyhogy ezt így kis teasernek már kirakom :) Kirakhatnám youtube-re is, de félek, hogy a jenkik beparáznak a ronda, virtuális szilikon csöcsöktől...
Régóta ott motoszkált az agyamban, hogy az AC/DC-ről kellene írni, mert nem csak nekem esett le az állam tőlük annak idején, amikor először hallottam, hogyan tolják a boogie-t. Aztán meghirdették a budapesti koncertet, még aktuálisabb lett, de most úgy a legaktuálisabb, hogy…..
lolz 2008.10.20 12:16:32
Hála Istennek nekem sikerült nyitás kb 3 órával hozzájutni a jegyemhez többedmagammal, de persze ezt is csak úgy, hogy csörgött a telefonom, hogy most azonnal talpra-magyar, mert fogynak a jegyek, mint az ingyen sör... (Azért érdekelne, hogy %-a lesz a koncerten megjelenő embereknek magyar!) Addigra már csak állójegy volt, abból is a legdrágábbat kaparintottuk meg (itt megtekinthető: zeneajanlo.extra.hu )
Én teljesen elégedett vagyok a Black Ice-al, várom a War Mashine klipjét!
Érdekes, hogy én is 1991-ben kerültem a képbe, bár én úgy, hogy az akkor nálam idősebb unokatestvérem ültetett le a székre, kapcsolta be az erősítőt és játszotta el a Thunderstruckot nekem, miközben a háttérben ment a klip. Na, kb. én azóta vagyok eufóriában :)
Nálunk még csak a negyedik évad fut, ezért az ugrás utánra rejtettük az USA-ban látható ötödik évad egyik epizódjának promóját, ami a network tévékhez szokott nyuggerközönség és a bigott szülők gittegyleténél biztos heveny vérnyomásemelkedést és tiltakozó levelek…..
léggitár Mágneses segglyuk 2008.09.14 14:47:00
 MetallicaDeath Magnetic2008WarnerMindenki mást vár egy új Metallica albumtól. Egyesek már a lemezborítóról egy segglyukra asszociálnak, amiből csak fekália jöhet ki. Nem lehet így könnyű, hiszen a rajongók egyik része mindent elfogad, ami Metallica név alatt kijön, a másik…..
Lolz kérésére következik ez a szuper modern hungráia felvétel. ..
Kedves Zenekedvelő Barátom!Örülök, hogy rábukkantál az oldalamra! Igyekszem egy elég széles zenei skáláról összeszedni az átalam jónak tartott zenéket, klippeket! Persze várom a kéréseket is, biztos vagyok benne, hogy Neked is van kedvenced, amit esetleg szeretnél itt látni!Az…..
Jó zenék France Gall - La Pioggia 2008.01.30 11:35:00
Kérem, egy gyöngyszemre sikerült bukkannom. A dal 1969-ből szól. Egy kellemes olasz dalocska. Ha a nem túl letisztult énektudás nem is, azért a szőke hölgy hihetetlenül mini szoknyája azt hiszem sok mindenkit magával ragad!  :) ..
Bigyóblog Akku a zsebben 2008.01.28 11:35:16
Előfordult már, hogy a hosszú úton a film legizgalmasabb résznél merült le a laptop és nem tudtad befejezni a filmet? Ezen segít az apró, zsebre vágható Ecosol Powerstick. USB-n kapcsolhatjuk az erre alkalmas kütyükre, és (ettól függően, hogy milyen kütyüre csatlakoztattuk)…..
Logisztika! Éljen. Az a kedves forgalomirányító, aki ezt kitalálta biztos még a jó öreg sörös, virslis, felvonulós időkből maradt vissza.Szia!Péntek délután a 16.25-ös Győrig közlekedő elővárosi személyvonattal szerettem volna hazajönni. Amúgy is egy kritikus időszak, a…..