Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomii86

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dbpetinek egy elsőre hagyományos fantomtartozásosnak látszó 5 évvel ezelőtti illetéket kellene a 2009-ben vásárolt autója után a NAV-nak fizetni. A rendőrség szerint rengeteg más autóssal együtt bűncselekmény áldozata lett, az önkormányzatban ellopták az illetékét. A NAV tud…..
tomii86 2013.11.13 14:57:33
@Doe, John: Olvasd el amit linkeltem, tanulságos...
tomii86 2013.11.13 15:15:53
@Doe, John: Én is és úgy emlékszem hogy a cikkben írják; 5 év után évül el az ügy, ezért a NAV nak jogában áll akár 4év 9. hónapján is elővenni. A cikkben is írják/írták az első részben ami érdekes módon eltűnt hogy a rendörség már elévültnek tekinti az ügyet de a NAV nál még nem, tehát hiába tesz feljelentést nem lesz belőle semmi. Valószínű hogy zsebrevágták a lóvét és egy kamucsekk alapján írták át az autót, ezért nincs csekk. Mivel nincs csekk ezért nincs bizonyíték, ergo ha nem tudja bizonyítani hogy valóban befizették, márpedig az nem elégséges hogy átírták pont a fent leírtak miatt akkor újra be kell fizetni.

A gond az hogy nem a NAV nak kell bizonyítani hogy te nem fizettél hanem pont fordítva.

Ezért nem szabad megbízni senkibe és inkább rááldozni 1 napnyi sorbanállást a postán és személyesen befizetni a zilletéket, mert különben a zember elveszik a bürokrácia rothadó bugyraiban...