Regisztráció Blogot indítok
Adatok
davmik

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki szúrta karon Zách Danit? És mennyit csalnak össze biztosítási csalásokkal? Valamint: hogyan adj el autót, mert nem tudsz. Az Égéstér 106. adásának kommentposztja.Itt a direktlink a letöltéshez, ha netán kéne. ..
davmik 2014.02.15 14:34:12
@toce: A C4 kapcsán -igaz hogy említésre került, bár csak érintőlegesen - tökéletes alternatíva lehet egy Accord kombi, 2.2 dezsővel. anno a Papp Tibi által tesztelt példányt én vettem meg Kopasztól,kétszázhuszonezer km-rel, ami egyáltalán nem érződött rajta. maximális komfort - egy seggel megjártuk Rotterdamot - , rendkívül kultúrált motor és futómű, óriási csomagtér. Ha sok a cucc, max egy box a tetőre, és nincs,ami ne férne el. Imádtuk és a mai napig használnám, ha egy barom nem töri össze az autobahnon, ami után saját lábon hazahozott 400 km-t (!), aztán nem érte meg megjavíttatni sajnos. Lényeg a lényeg: legalább annyira élhető, mint egy egyterű.
Megvolt az első városnézés, plusz este elmentem futni egy órát Tyumenyben. Ezek alapján a következő dolgokat állapítottam meg. Még választék is van! Az orosz csajok, legalábbis ami Szibériát illeti, tényleg elképesztően jók. Főleg a jócsajság modelli értelmében.…..
davmik 2013.08.27 21:52:01