Regisztráció Blogot indítok
Adatok
áasdklfjáasn

0 bejegyzést írt és 348 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
RockStation Elhunyt Lemmy 2015.12.29 03:07:26
Pár nappal 70. születésnapja után (melynek alkalmából ITT írtunk köszöntőt) meghalt a Motörhead alapítója és énekese, Lemmy Kilmister (született Ian Fraser Kilmister). Menedzsere jelentette a hírt, és az első információk szerint a rák egy nagyon agresszív formája támadta…..
áasdklfjáasn 2015.12.29 11:47:14
@keresztesvitéz:
Nyilván.
Hisz egész életében úgy élt, mint egy hithű keresztény.
Sziasztok!!!!♥♥♥ Egy Szilveszteri Bulit szervezünk párommal amire, Mindenkit Szeretettel várunk! Már, vettem trombitákat most fújjuk a kertben őket nagyon szépen, szólnak jók hangosak mindegyik. (kapják be a szomszédok) Úgy lenne hogy, úgy kéne nálunk lennénk és csak olyan 11…..
1914 karácsonyának napján több helyen is fegyverszünetet kötöttek a harcoló felek, békésen ünnepeltek, együtt fociztak és ajándékokat is adtak egymásnak. Sokan ezt az eseményt a modern, gépesített háborúk utolsó emberi megnyilvánulásának tartják, míg a kortárs katonai…..
Minden országnak megvan a saját hagyományos karácsonyi ajándék-hozója, amihez országonként eltérő, egyedi név is társul. Az alábbi térképen látható, hogy a magyar Jézuskát (pontosabban azt, aki a karácsonyi ajándékot viszi) hogy nevezik Európa más országaiban:..
Lehetne sajnálni Jakupcsek Gabriellát, de nem sajnálom. Sándor Erzsi véleményével értek egyet, aki ezt írja: „egyetlen könnyem sincs Jakupcsek felbontott exkluzív szerződése miatt. Ő az MTVA-ba szerződött azokhoz, akik most végkielégítéssel kifizetik és visszafoglalkoztatják…..
áasdklfjáasn 2015.12.24 13:47:40
@Hóhér az utolsó barátod:
Ha ismernéd, emberileg sem sajnálnád.
áasdklfjáasn 2015.12.25 16:48:14
@medium size devil:
Ha láttad már Jakupcseket bármikor, kurvára lejön, hogy NEM jó a szakmájában.
Egy tehetségtelen mízs picsa.
Már rég ki kellett volna rúgni a picsába, sőt, fel sem kellett volna venni.

Már minden helyet megjárt, sehol sem állta meg a helyét.
áasdklfjáasn 2015.12.25 17:01:38
Jóllehet Jézus Krisztus születésének a karácsonyhoz vajmi kevés köze van, ebben az időszakban talán futólag még azoknak is eszébe jut Ő, akik az év más időszakaiban nevét csak jelentés nélküli indulatszóként emlegetik, amikor valami meglepőt észlelnek: „Jézusom!” Bárcsak igaz lenne szájukban ez a…..
Ritkán adok edzés tanácsokat. Részben azért mert nem is lennék hiteles a pálcika alkatommal, másrészt meg erre ott vannak webáruházak marketing fogásai, „a tippek az iszonyatos fejlődésért”. Most azonban egy két gondolatot mégis megosztanék, lévén utolsó pillanathoz…..
Az köztudott, hogy a vikingek Skandináviából származó harcosok és kereskedők voltak. A legintenzívebb viking időszak 793-tól, a lindisfarne-i ütközettől, 1066-ig, a Stamford Bridge csatáig tartott. A közhiedelemmel ellentétben a vikingek közel sem voltak olyan barbárok és…..
áasdklfjáasn 2015.01.07 20:32:52
@Mj:
Megpróbáltad a faszomat. Csak a baromságaidat fújtad egyfolytában.
1929. A fiatal Bonnie Parker mielőtt Clyde Barrow-val megismerkedett. A híres Bonnie és Clyde társaság végzete 1934-ben jött el. Halálakor Bonnie mindössze 23 éves volt...
áasdklfjáasn 2015.01.07 20:30:20
@JTom:
Hát baszd meg, nem is tudom, mit kezdjek ezek után magammal. Van vagy 250 nickem, melyikkel jöjjek vissza?
(Nem akarok, csak a kitiltogatás baromság voltára akarom felhívni a figyelmet. Nicket regisztrálni kb. 2 perc alatt lehet.)

Mr. Közbiztonság Szilárd
Vannak olyan intézkedések, ami negatív, akár plusz pénz fizetéssel is jár az emberek számára, de még is elfogadja a társadalom. Mert a kormányzat érveit helyesnek találja és belátja hogy szükséges, vagy csak pusztán tudomásul veszi, hogy ez van. Ilyen volt a csipszadó vagy a…..
áasdklfjáasn 2014.10.30 10:59:14
@Bbogas:
Akkor nézz rá a szobád falán függő Orbán Viktor-képre, te narancsagyú szarevő.
Pont ugyanolyan, mint Gyurcsány.
Miért nem enged a kormány? 2010-ben a FIDESZ történelmi felhatalmazást kapott, a szavazófülkékben történt forradalom által, hangoztatja a kormánypárt propagandája. Ez azt jelenti, hogy minden egyes tettüket, megszavazott jogszabályt, létrehozott új kereteket ez a bizonyos…..
áasdklfjáasn 2014.10.30 03:39:24
@dont be such a jew:
"a geciorbán megfelezte az szja-t"

Ja, baszd meg.
A magas jövedelműeknek, akik nem voltak rászorulva. Azaz elősegítette, hogy a gazdagok még gazdagabbak legyenek.
Ellenben mivel is segítette az alacsony jövedelműeket?
Ja, hogy semmivel?
Meg kivett 700 milliárdot (évente) az állakasszából egy egykulcsos adóval?
Ostoba segg-e vagy? Vagy csak ostoba seggnyaló? Esetleg ostoba ostobasegg-nyaló?

"meg nincs félkarú rabló mindenhol"
Aha. Csak Vajda Endre kap 7 milliárd forint adókedvezményt, meg koncessziót, hogy ő üzemeltesse a játékgépeket.
Orbánnál mindenki jobb lenne. Még az agyalágyult Gyurcsány is.

"400ezerrel több ember melózik bejelentve"
Ja, seggfej, közmunkásként, havi 47 ezerért.
Barom.

@Szélmalomharcos:
Ha angolul akarsz vagánykodni, akkor előbb tanuld meg a nyelvet, mert most még kurvára nem megy. Kb. annyira vagy tigris bebnne, mint Csoki a spanyollal az Üvegtigrisben. Konkrétan semennyire.

@sanyix:
Nincs olyan, hogy kevésbé szarabb (dupla középfok), csak olyan, hogy kevésbé szar.
Tanuld meg az anyanyelvedet.

@Kényszerbagoly:
Hagyd már a faszomba az önreklámozásodat, minden blogban magadat tolod, idióta seggfej.

@Kalmár Lajos:
Miért, hol tüntetett mostanában a Fidesz? Vagy nem kommunistákat emlegettél?
A gyülekezési jog gyakorlása nem valósíthat meg bűncselekményt. A törvénytől kezdve számos vélemény alkotón át, sok ember mondja ezt. És valahol a 2006os rendőrattack kapcsán is felmerült a kérdés. Érzésem szerint ez egy picit összetettebb kérdés. Azt, hogy…..
áasdklfjáasn 2014.10.29 12:37:57
@Válasszunk:
Semmiről nem fogok beszélni, mert ez a helyesírásihiba-halmaz, amit te posztnak nevezel. olvashatatlan.
Majd ha megtanultál írni, elolvasom.
Mi folyik itt, Magyarországon? Jogos tiltakozás egy rossz döntés ellen? Civil ellenállás? Forradalom? Puccs? Idegen beavatkozás? Vagy egy kicsit mindegyik? Valljuk, be az elmúlt napok alaposan megforgatták azokat is, akik próbálják rajta tartani kezüket a hazai közélet ütőerén. A…..
áasdklfjáasn 2014.10.29 02:04:19
@tomfree:
Ezzel a hozzászólásoddal igazoltad is, amit írt. Kár, hogy nem érted a parányi náci agyaddal.
Gratulálok.

Egyébként elég röhejes, ahogy a blogger próbálja összemosni a 2006-os, gyújtogatásokkal, autóborogatásokkal, rendőrdobálással díszes csőcseléktombolást a mostani tüntetéssel, ahol egyedül a Fidesz-székház pár ablaka sérült meg.
Ártatlanik tulajdonában karcolásnyi kár sem esett.

Nehéz ezt felfogni, ugye?

Ami pedig a fociszurkolókat illeti, bizony, agyatlan huligánok. Elég megnézni és meghallgatni, hogyan "szurkolnak". Gondolok itt a Ki nem ugrál kezdetű, az ...indul a vonat végű és egyéb hasonló rigmusokra.
Amíg ezek mennek, ne várjátok el, hogy értelmes embernek gondoljon benneteket bárki, nem az emberek közé szabadult emberszabású csürhének.
áasdklfjáasn 2014.10.29 02:17:29
@Fagyis Jimmy:
Ami feljogosította a rendőröket, az a gyújtogatás meg autórongálás volt.
Ezért meg is érdemeltétek volna még az éles lőszert is.

Az pedig elég szar, hogy szerinted ami a román-magyaron történt, az vállalható. Ezért tartanak benneteket annak, aminek. Jogosan.

@Tudományos libsizmus:
Utánaszámoltál már, hogy az a 700 Ft valójában majdnem 900 (tudod, a mongolidióta Matolcsy miatt van világrekordnyi 27% áfa is).
És ha van okostelefon is a családban, akkor ez telefononként plusz 900 Ft.
Ennek az átgondolásához agy kellett volna, azt meg elfelejtettél növeszteni, mi?

@Hajdú Peter:
Seggfejkém, a várost ti gyújtottátok fel 2006-ban.
Most ilyesmiről szó sem volt. Pár ablakot törtek be. Igaz, azt sem kellett volna, de ez ezredrésze sem volt annak, amit ti csináltatok 8 éve.

@balfaszokkal sáncoló:
Merthogy most nem volt helyzet.
Kíváncsi lennék, mit tettek volna több ezer autóborogatóval és gyújtogatóval szemben. Mert most kb. 300 ember volt a Fidesz-székháznál, és abból csak párszor tíz balhézott.
Tripla kampányév ide, tripla kampányév oda, régen volt tüntetésmatekos poszt. De nincs még veszve 2014, a kormányzat internetadóztatási ötletének köszönhetően határozottan felpezsdült a demonstrációs szcéna. Meg a demonstrációszakértői is, narratívák feszülnek…..
áasdklfjáasn 2014.10.28 23:50:36
@Pagnar:
És legalább jól fizetnek azért, hogy mellig Orbán-szaros a szád?
áasdklfjáasn 2014.10.29 00:01:55
@Pagnar:
Dehogy, anyádat kúrogatom.
áasdklfjáasn 2014.10.29 01:54:29
@gizmo26:
Amikor a híd budai oldalán volt a tömeg eleje, a vége még túllógott az Astorián. Ez nagyjából 1 km, és számoljunk csak 20 m széles úttal meg 3 emberrel négyzetméterenként, ez akkor is 60 ezer ember.
Live Info Durva landolás 2014.10.27 13:00:41
Durva landolást örökítettek meg Madeira repterén. A sziget kifutópályája a világ egyik legveszélyesebb repterének számít az erős légáramlatok miatt. Az alábbi videón jól látszik, hogy a TUIfly pilótájának csak a földet érés előtti pillanatokban sikerül stabilizálni a…..
áasdklfjáasn 2014.10.28 22:25:18
@EBL:
"manapság már bizonyos géptípusokon a leszállást is robotpilóta végzi"

Hát van néhány, ami elméletileg képes lenne rá (ICAO CAT III/c), de a gyakorlatban sehol a világon nem használják (mert kellene hozzá megfelelő földi rendszer is, ami képes 0/0 méterig levezetni a gépet).

A szélnyírás függőlegesen fújó szél, ahhoz nem kell traverzálni a géppel.
Baleseteket meg azért okozott régebben, amíg ki nem találták a szélnyírás-figyelmeztető rendszert, mert a lefelé fújó szél a földnek ütközve felfelé irányuló légáramlást okoz körben. Ezt a pilóta úgy észleli, hogy a gép emelkedik, visszaveszi a tolóerőt, aztán amikor a lefelé fújó szélbe kerül, ráadja ugyan a tolóerőt, de mire felpörög a hajtómű, és megnő a tolóerő, már odaverte a gépet a betonhoz.

@halaloszto:
Neked is mondom: a szélnyírás függőlegesen (lefelé) fújó szél.
Ez sima oldalszél, és a pilóta nagyon simán tette le a gépet, mondhatnám, hibátlanul.

@Gaspen:
Tévedés, NINCS ilyen reptér.
A gyakorlatban sehol a világon nem használják.

"nem fog meg a robot, sőt le is old, ha nagyon durva kitéréseket észlel"
Elég szar lenne. A robotot pont azért használják, mert gyorsabban reagál, mint az ember.
De, azért a videón látható leszállás nagyon is extrém, de azért gyakoroltatni szokták a pilótákkal szimulátorban, hogy ne érje őket teljesen váratlanul.
áasdklfjáasn 2014.10.29 01:22:18
@EBL:
Baszd meg, egy blogot hozol fel adu ászként, amit minden ökör írhat?
Nem, nincs ilyen sehol a világon. Nézz utána jobban.

A szélnyírás pedig a függőlegesen fújó szél. A gépeken nagyjából a 90-es évek elején megjelent Windshear Warning System is ezt jelzi, a hirtelen szélirányváltásokat nem is tudná.

"A szélnyírás jelensége elsősorban viharos időjárási körülmények között alakul ki"
Ez sem igaz.

Eltöltöttem a repülésben kb. 15 évet, szóval inkább ne magyarázd meg.
áasdklfjáasn 2014.10.29 01:50:19
Ja, egy link neked, ugyan csak Wikipedia, de azért legalább nem egy Kovács Béla blogja:
en.wikipedia.org/wiki/Airborne_wind_shear_detection_and_alert_system

De ha gondolod, keresgesd meg könyvtárakban az Aviation and Space Technology, az Aviaton Week vagy az Avionics folyóiratok 90-es évek eleji számait, ezzel vannak tele. Akkoriban elég sokat olvasgattam.
Fékszárny Na látod! Vagy nem? 2011.11.25 15:50:00
Kaptunk mostanában eleget a ködből: az irodám ablakából nem lehet látni a szemben lévő múzeum épületét, pedig tényleg csak az utca másik oldalán van. Ez persze nekem nem jelent nagy gondot, de mi van akkor, ha ilyen tejfölszerű ködben az ember éppen egy több tucat tonnás…..
áasdklfjáasn 2014.10.29 01:41:40
@molnibalage:
Hát, röhögni éppen lehet, de csak a saját butaságodon röhögsz. Bizony, a rezgések keltette légörvények miatt van.
Majd figyelj oda, ha egyszer párás levegőben repülsz utasszállítóval, hogy a szárnyvégeken, illeve a szárnyon lévő terelőlemezek végén, vagy pl. Tu-154-esnél (ahol a szárnyon van) a futógondola végénél is kondenzcsík keletkezik.
áasdklfjáasn 2014.10.29 01:47:59
@BiG_:
És MiG-21-esen (UTI-n) az oktató hogy engedi fel hátulról a függönyt? Kétméteres kezet növeszt?

Egyébként a termik szél, csak függőleges irányú.

"leváló turbulencia" - hogy micsoda? Ezt gondold át még egyszer.

Azt jobban is teszed, ha befejezed a fizikaórát, mert ökörségeket hordasz csak össze. A hajtómű működéséről láthatóan fingod sincs.
Én sem tudtam egészen addig, míg el nem olvastam ezt a cikket, mindenesetre kiderül belőle, hogy mindenhol találunk Békés megyei szálat. A helyzet az, hogy Gulyás Balázs édesanyja Gurmai Zita MSZP-s EP-képviselő, az ő férje Gulyás Mihály, aki nem más, mint dr. Gulyás Mihály…..
áasdklfjáasn 2014.10.29 00:53:58
Az a kérdés, drága fideszes barátaim, hogy Magyarországnak van-e miniszterelnöke vagy a miniszterelnöknek van-e Magyarországa? Ha az előző, akkor gyorsan meneszteni kell a szövetségeseket és ezzel a magyar érdekeket eláruló, korrupcióval kompromittálódott Orbán Viktort, helyére…..
Kétszeresen is a kis- és középvállalkozások lehetnek az internetadó legnagyobb vesztesei, ha a Fidesz által benyújtott módosító javaslatnak megfelelően valósul meg az új adónem. Egyrészt szolgáltatóként: a jellemzően magyar tulajdonú kis és közepes…..
áasdklfjáasn 2014.10.28 23:47:20
@polyvinyl:
Ne hazudozz, mert elég egyszerű utánajárni, hogy mit és mennyiért:
www.upc.hu/csomagok/trio/24-honapos/

@polgári kór:
Ellentmondasz önmagadnak.
Ugyanis a magyar kommunista párt neve jelenleg Fidesz.
A méreg és a mérgekkel való gyilklás nagyjából egyidős az emberiséggel, és számos borzasztó dolgot elkövettünk vele. Ékes példája annak, hogy az emberiség közelről sem csak szépre meg jóra használja a tudományt, hanem leírhatatlan borzalmakat művelünk vele - méghozzá…..
áasdklfjáasn 2014.10.28 23:10:13
A helyesírásod is egy elég gyilkos méreg. Már annak, aki el akarja olvasni a firkálmányodat.

@Veetee:
@nicktolvajmentesítő_kovi1970:
Az arzén meg a cián nem növény.
(Mellesleg a tiszta arzén tudtommal nem mérgező, csak egyes vegyületei. Ha mérgező lenne, nem használnák félvezetőkben. Bizony, valszínűleg a számítógépedben is van pár gramm, gallium-arzenid vagy valami hasonló félvezető formájában.)

@oberke:
Mivel faszságokat ír a cikkben, ez nem túl nehéz.

@Chariot33:
Irkálsz mindenféle hülyeségeket, és ahelyett, hogy sűrű elnézést kérnél minden olvasótól, ez a reakció?
Szép.
Ne sértődgessél, hanem először gondolkozz, netán járj utána a témának (persze, az már fárasztó lenne, mi?), és csak azután írj.
Szörnyű volt az ébredés... Úgy éreztem magam, mint Neo a Mátrixban. Az egész életem eddig nem is létezett. Azt gondoltam tisztességben élek, de kiderült, hogy egy rohadt adóelkerülő vagyok. Bevallom, én sem telefonálok már annyit, sőt a neten üzengetek ha kell. Eddig azt…..
Rendszerint visszatérő téma, hogy a kenyér mennyire fér bele a diétánkba. Nagyon sok helyen olvasom, hogy azzal kezdik a diétájukat, hogy elhagyják a kenyeret és "egészségesen" próbálnak táplálkoznak. Mit jelent, az hogy egészséges? Nagyjából azt, hogy változatosan eszünk, a…..
Száműzetés, kiközösítés, elutasítás. A legősibb büntetési módok, még akkor is, ha valójában nem éri fizikai fájdalom az embert, nem kerül börtönbe, élheti tovább az életét ugyanúgy, ahogy eddig - csak máshol, vagy másokkal. Egyszer, gimnazista koromban, renitens…..
áasdklfjáasn 2014.10.26 04:47:01
@prolee:
És ezzel a helyesírással írtad?
Szegény tanári kar, szerintem nem értették meg, mit akarsz. És ez nem az ő hibájuk volt.
Az m1 megijedt a saját műsorától, mégsem mernek komolyzenét sugározni főműsoridőben: továbbra sem kerülnek adásba a zenészek produkciói, csak a honlapon lehet megnézni teljes hosszában a darabokat, az adásba csak egy pár másodperces összefoglaló jut, így aztán 1 óra 15 perc…..
áasdklfjáasn 2014.10.26 04:26:47
@nubylafew:
De komolyzenei műsorról, te segg.

Tudom, a te agyaddal nehéz felfogni, hogy egy totál fogalmatlan botfülű baromnak talán nem kellene zenei műsorról írnia, de normális helyeken ezt így szokás.

Tudom, ez meg az Index, semi köze a normális helyekhez.
Az is mutatja, hogy hozzád hasonló seggfejek védik.
áasdklfjáasn 2014.10.26 04:28:19
@Reszelő Aladár:
Ja, bíztatnak.
Gondolom, a magyar érettségire is. Rászorulnál.