Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mária Begyik

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma egy hétköznapi történetet mesélek el. Semmi különös, csak egy apró csoda. Kisnyuszi élete átlagosan kezdődött. Megszületett, aztán lett gazdija, mert aranyos volt, kis szőrcsomó. Szeretni való kicsi yorki.  Rövidre szabta a sors Kisnyuszi útját, mert alig 5 hónaposan 2…..
Mária Begyik 2014.10.19 14:31:06
@Gamma Leonis: Akiről az embernek tudomása van, azon próbál segíteni, legalább is én így vagyok vele! Sajnos mindenkiről egy nem is hallunk, aztán az anyagi lehetőség is korlátozott sajnos, kis Nyusziról hallottunk és ha csak egy ici-pici remény is van, akkor segítünk, ki így, ki úgy!
Kedves @Gamma Leonis, ha Nyuszika sorsa számodra érdektelen, akkor kérlek ne olvasd, nem kötelező, segíteni sem kötelező, ez mindenkinek lelkiismereti kérdés, Neked úgy látszik nem!
Mária Begyik 2014.10.22 15:24:20
@Gamma Leonis: Bocsássa meg, de nem tudhatom, hogy Önnek milyen élete van, és hogy szociális segélyből él! :( Amit nagyon sajnálok, és remélem meg fog változni hamarosan ez a körülmény!
Nekem se sok a nyugdíjam, és nem is tudok sokat adni a rászoruloknak sajnos! Nagyon szeretném, hogy a lelkiismeretem mindig negszólaljon, és ha módomban áll, akkor kicsit én is segítsek, tudom, hogy sokra nem megyek vele, de saját magamnak így jó! Ha már közömbös fogok maradni, akkor tudom, hogy itt a vég! :(