Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemzetikulturat

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közös képviselő vagy az intézőbizottság (többletdíjazás felszámítása nélkül) a rezsicsökkentések végrehajtásához kapcsolódó tájékoztatja a tulajdonostársakat (…) írásban, figyelemfelkeltő és a fogyasztók által jól látható módon elhelyezett…..
Szögezzük le az elején: bizonyítékot hamisítani pfúj rossz, aki megteszi az számoljon akár büntetőjogi következményekkel. Legyen ez alapvetés, amin vitatkozni nem kell.  A történtek és Déri Balázs lemondása után viszont az is éppen ilyen alapvetés, hogy a szocialisták…..
nemzetikulturat 2013.10.31 17:53:53
nem arról van szó, hogy az előző kormányok alatt csökkent az államadósság és nekünk ezt már csak folytatni kellett, hanem egy drasztikusan emelkedő trendet sikerült megállítani, majd megfordítani. Ma már csökken az adósság, pedig nincs konjunktúra Európában, ami rásegítene…..
  A tervezett Székelyföld autonóm terület legnagyobb városa az egykori Marosszék központja, Marosvásárhely lenne. Jóval többen lakják, mint Sepsiszentgyörgyöt és Csíkszeredát együttvéve. A Ceausescu-korszak betelepítési politikájának köszönhetően ebben a városban ma…..
Török Zsolt kedd esti szereplése az Egyenes Beszédben pillanatok alatt klasszikussá vált. Ha valaki még nem látta volna, érdemes kiélvezni minden másodpercét: Az MSZP szóvivője azt állította, hogy nem az MSZP-től került a felvétel a hvg.hu-hoz. Ezzel szemben szerdán előbb a…..
nemzetikulturat 2013.10.31 17:32:45
 Tegnap Nikita Erdman szovjet drámaíró (a Szovjetunióban betiltott darabjának) az Öngyilkosnak angol átdolgozását láttam egy kisvárosi színházban. Ezt a színházat nem szentelték fel, mint a Nemzetit. Ezt a színházat le kellett szentelni, mert eredetileg templomnak épült a…..