Regisztráció Blogot indítok
Adatok
skristof

5 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mastodon úgy lett hivatkozási pont a metálszíntéren, hogy egyrészt közel sem annyira népszerű, mint mondjuk a Pantera volt annak idején, másrészt az élő teljesítményük az utóbbi években nem igazán nőtt fel a lemezek minőségéhez, köszönhetően annak, hogy az egyre bonyolultabb zenére elkezdtek…..
Június 14-én fellép a Mastodon a Barba Negra Trackben. Ez lesz az atlantai metálzenekar harmadik magyar koncertje. Egyszer ugye felléptek a gödöllői Trafóban a High On Fire előzenekaraként, vagy 50 fő előtt, egyszer pedig a Hegyalja fesztiválon adtak egy koncertet. Előbbi életre szóló élmény volt,…..
Cult & Bones Sleep - The Clarity 2017.02.13 17:38:16
Igaz, hogy a underground legendák már több éve összejamelték ezt a nótát de délután vettem észre, hogy nemrég felkerült spotify-ra is. Ennek örömére le is füleltem kétszer egymás után. Pont olyan mintha összegyúrnánk az Omot a High On Fire-rel. Amik meg ugyebár pont a Sleep szétválásából alakultak…..
A mostani lemezbörzénken valami különös oknál fogva szinte mindegyik kritikaíró lelkendezik, a legrosszabb pontszám 3.5 lett, ami ugye a közepesnél egy kicsivel erősebbet jelent. A végén még kiderül, hogy mégsem annyira reménytelen a zeneipar és jelennek meg 2016-ban is menő lemezek?  Na lássuk:..
Bevallom, ami felhajtás és a hírek szintjén lezajlott az elmúlt hónapokban a Metallica új lemeze körül, az már engem kezdett a legszárazabb székrekedésnél is néhány dagadó hajszálérrel erőltetettebb műsorra emlékeztetni. Ezért is kerestem magam mellett kajtató kezeimmel önkéntelenül a wc papírt…..
Elég nagy meglepetésként ért, mikor meghalottam, hogy Phil Anselmo és Jimmy Bower újraéleszti a kétezres évek elején működtetett gyűlöletprojektet. Itt van hát újra a Superjoint Ritual, hogy kaotikus sludge-hardcore muzsikájával ledózerolja az agyunkat és lenullázza a dobhártyáinkat...
Kevés zenekar mondhatja el magáról, hogy negyed évszázados pályafutása alatt mindvégig képes egyformán magas színvonalú zenéket leszállítani. A Crowbar mindenképpen ilyen banda, ez pedig nagy fegyvertény, még akkor is ha Kirk Windstein és mindenkori társai sosem voltak az a formabontó, állandóan…..
Soha nem voltam különösebben oda a Meshuggáért. Voltak ugyan idők mikor pörgettem a lemezeiket, hisz a zenét átitató atmoszféra és a zsigeri megszólalású, dzsesszbe hajló riff és ritmusorgia engem se hagyott hidegen. Minden igyekezetem ellenére, megfejtenem, megszeretnem soha nem sikerült őket…..
Miközben mindenki az új Metallica-dallal van elfoglalva, az underground mélyebb bugyraiban szintén érdekes dolgok történnek. Minden idők legjobb metálzenekara, a Darkthrone ugyanis tegnap délután szintén kihozott egy új szerzeményt Tundra Leech címmel, amely a hamarosan érkező Arctic Thunder lemez…..
skristof 2016.08.19 14:49:31
Avicii - True(PRMD / Universal Island) A hivatalos megjelenés előtt a töménytelen rádiós felvételről és a márciusi Ultra Music-os fellépéséről (ahol kb. 40 percet játszott az albumról, élő hangszerekkel megtámogatva, amiért ott helyben meg is kapta a magáét) már szinte…..
skristof 2013.09.26 19:51:33
Tegnap jelent meg a szolnoki Over My Dawn zenekar második klipje a Tükörjég című dalhoz. Az együttes a dalt még ezév tavaszán rögzítette a No Silence stúdióban. "Arra gondoltunk, hogy kipróbáljuk, mire megyünk, ha ezúttal teljesen önerőből vágunk bele egy klipforgatásba, és…..
Dismas 7" Teresa of Avila 7" Al Cisneros igazán hipnotikus kis szólóit DJ Etusnak, és az Ő szorgos rippelő kezeinek köszönjétek.  Nincs mit hozzáfűzni, tudjátok nagyjából, hogy mire kell számítani.  ..
skristof 2013.08.27 18:10:15
@skristof: akarom mondani, ezt a kettőt :)