Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pozsika TheDogfather

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Zöld Kör – a Föld Barátai Magyarország tagja és szlovákiai partnere, a BirdLife Slovensko által megvalósított Élő holtágak (ALIVEOXBOW) című projekt egyik fő célkitűzése a Sárospatak közelében található Csizmár-holtág természeti állapotának felmérése és vízutánpótlási lehetőségeinek…..
Vérző végtagok és félresiklott biológiai kísérletekről szóló szóbeszéd övezte a vándorkagylók megjelenését a Balatonban.  ..
Január 15-ét írunk, és immáron két hete tart, hogy beváltottam az elővételben vásárolt jegyemet, felszálltam az életmódváltás csodajárgányára és megkezdtem hosszú, de sok élménnyel kecsegtető utazásomat affelé a Kata felé, aki ott raboskodik a zsírszövetek fogságában. Vannak egyszerűbb és…..
Pozsika TheDogfather 2020.01.16 18:05:35
A kertévés-köztévés pályafutás után inkább saját lábára álló, regényírással és a wmn.hu oldal megalapításával és főszerkesztésével foglalkozó D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című webre gyártott sorozata az eső kanyarban nem is hozott rossz számokat. A 11 adásban…..
Pozsika TheDogfather 2016.01.08 18:50:08
@reKorrekt: Meg Neked is, mert a Te idődből is elvesz, amíg nézed...
:-D
Jó napot kívánok, Diplo vagyok és azt hiszem több van bennem, mint egy bulinyi hadonászás,meg ugrálás, szóval szeretnék még a szigetes Major Lazer-fellépésem után is csapatni valamit,…..
Pozsika TheDogfather 2015.08.16 12:00:28
@gerithegreat88: Egy érzéketlen gyökér. Olvashattad. :-)
Megmondom őszintén nem akartam a Roger Waters-koncertről írni, hiszen a B-oldal blog és annak Facebook oldala az utóbbi időben kicsit túltengett a Pink Floyd cuccokból, mely nem véletlen, PF rajongóként nagyon vártam a koncertet, hiába láttam 2 éve az Arénában a The Wall…..
Pozsika TheDogfather 2013.08.27 15:25:11
@sajó d.:
Kedves Sajó, ezek szerint magadat is a minimálisan iskolázottak közé sorolod.
Mi számít minimális iskolázottságnak? Pl.: hat osztály általánosban 8 év alatt?
Annál szerencsére itt a legtöbbünknek több van, így mi egy másik, "a minimálisnál jelentősen jobban iskolázottak" halmazába tartozunk.
És még egy megjegyzés (bár ezt már más leírta itt): Elég gáz a negatív reklám, a versenytárs, vagy annak termékének, szolgáltatásának ócsárlása, de ez is csak az előzőekben, meg a blogbejegyzés elején leírtakat igazolja.
Peace