Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attila János Nagy

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ATV Start című műsorának Nacsa Lőrinc, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke volt a vendége. Az interjú apropója az volt, hogy a szövetség megfosztaná budapesti díszpolgári címétől Soros Györgyöt. A beszélgetés egy ideig a szokásos mederben folydogált, vagyis Nacsa a hetek óta…..
Talán emlékszik mindenki arra a kiszivárgott köztévés belsős utasításra, amely szerint nem lehet menekült gyereket mutatni a híradóban. A tiltásnak ezennel biztosan vége, az M1 most már bátran mutat fiatal migránsokat. De még hogy! Reggel többször is leadták, a honlapra pedig…..
Fehér Béla tehetséges, jó író, ezért érdeklődéssel kezdtem el olvasni a Magyar Nemzetben közölt részleteket a Kossuthkifli című regényéből. Zagyva, érthetetlen ökörségnek találtam. Csodálkoztam is, amikor a könyvesboltok polcain megláttam, hogy ki lehetett az a kiadó, aki…..
Az olasz gyúró szódásüveggel frissíti a magyarokat. Találják ki, ez melyik Rejtő-könyvből való: Lombardo adta meg a jelt: a fütty utáni pillanatban ököllel leütötte a mellette álló Kunsztot, Castellini kapus pedig ámokfutóként rohanta le Koritárt. Hajdú szállt vele…..
Rejtélyes módon jobbkormányos Primera taxi Tyumeny repterén A Mazda nem először játssza ezt el, de a 323-as és a 626-os nagy, lábon utaztatása is elég messze van már, hogy legyen hírértéke: az új Mazda 3-as nyolc kiállítási autóját Hiroshimától Vlagyivosztokon át…..