Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabesz 17

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Made by City Interactive 2004. Soundtrack: The Champs - TequilaJoe Cocker - You Can Leave Your Hat On..
Tiszta véletlenül botlottam bele ebbe a videóba. Azt hittem, valami hülyeség lesz, de "djpety" tényleg felhívta "mesterlövészeseket". Igazából, azt sem tudtam, hogy van ilyen segélyvonal a játékokhoz, de felnyitottam jó pár Cool Games-es könyvecskét és tényleg…..
Kifogyhatatlan. Kész, el kell fogadni, hogy ez már csak egy ilyen játék. Mondjuk pont ettől "jó". Kezdjük Blackhawk képeivel, ahol a kedves fejlesztők elfelejtették megrajzolni a rendőr bácsi lábát. Mindez a gigantikus üldözéses bejátszásban csodálható meg.…..
Sok szemét játékot ismerek. Egy kihívó, korrekt nehézségi szinttel nincsen semmi baj, de ez egész egyszerűen felfoghatatlan... Utóbbi napok slágerlevele, hogy próbáljam ki ezt a játékot. Még gyűjtöm az erőt... Ha ti merészebbek vagytok, csak tessék.Ha nem menne a link,…..
Rossz PC Juniorok Boris 2007.12.17 21:54:00
Boris a mindentdobóval nekem is volt már szerencsém :)Edit:a hang direkt ilyen ;)..
Rossz PC játékok sorozat #1! 2007.12.20 19:19:00
Ultrabrutál! Sosem hittem volna, hogy ezt is megélem, de a "Heat of war"-os videóm ey #1-os helyezést ért el a kitüntetésnél! Már hónapok óta "megszokott", hogy egy új videóm kap kitüntetéseket, de akkor még volt youtube-on "Játékok" kategória. Ott…..
Rossz PC Juniorok Lavina 2007.12.11 18:11:00
Homa készítette ezt a videót még régebben, de megérdemli hogy kitegyük. Furcsa módon egy függővé tévő játékot mutatott be amivel sikerült engem is rávennie hogy keressem meg :)Ezóta született több is a homavideo.blog.hu-n...