Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zso_cso

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmbarátok Podcast #103 (2016 Július) 201 percBeszélgetnek: Szöllőskei Gábor, Szabi, freddyDTéma: -A filmgyűjtés mint szenvedély! 3 ilyen lelkes archiváló beszél többek között arról, hogy miért jobb kézben tartani, mint letölteni, milyen említésre méltó kiadványokkal találkozott már illetve…..
 Filmbarátok Podcast #102 (2016 Július) 210 perc   Beszélgetnek: Emese, Blacksheep, Gergő, freddyD   Téma:   -A Függetlenség Napja (00:35:00)-A Függetlenség Napja – Feltámadás (00:48:14)-Pénzes cápa (01:10:22)-Démonok között 2 (01:22:50)-Szenilla nyomában (01:43:55)-Tarzan legendája…..
Hihetetlen heteket éltünk meg a foci EB kapcsán és olyan pillanatokat éltünk meg, amik itthon szerintem a rendszerváltás óta nem élhetett meg a lakosság. Az ország a politikának hála örökös kettészakadásban él már a 2000-es évek eleje óta, de ott van a vidék-főváros, öreg-fiatal konfliktus is. Ezek…..
zso_cso 2016.07.01 12:24:31
@Kandras: Nincs értelme a bővitést emlegetni, mert akkor kezdhetnénk azzal, hogy a kezdetekben csak 4 csapatos volt az EB. De azt is tudni kellene, hogy a 4 csapatos EB idején csak 20-30 ország versengett azokért a helyekért. Most meg már 55 UEFA tag van. 1996-ig 8 csapat vett részt az EB-n. Ha még mindig ez az elavult lebonyolitási rendszer lenne, akkor állandóan ugyanazokat a csapatokat láthatnánk 4 évente. A magyarok, svédek, irek, csehek, törökök stb. ki sem jutnának soha. A magyar válogatott azok alapján a szabályok alapján jutott ki, ami éppen érvényes volt. A következő EB-re megint más lesz a selejtező lebonyolitása. Amúgy meg nem tudhatod, hogy mi lett volna, ha ugyanolyan marad a selejtező, mint eddig volt. Akkor más lett volna Dárdai és Storck taktikája is. De igy, hogy a harmadik hely is pótselejtezőt ért, nem mentek bele felesleges kockázatokba. Azt se felejtsd el, hogy végig versenyben voltunk a legjobb harmadik helyért is. Abszolút nem volt mindegy, hogy pl. a románok ellen 0 pontot szerzünk, mert kitámadunk vagy legalább 1-et és versenyben maradunk. Ezt a bővitést tőlünk sokkal okosabb emberek találták ki. A kisebb csapatok, mint a magyar, szlovák, észak-ir, wales, izland csak sikerek árán emelkedhetnek fel és ez jó az UEFA-nak is. A kudarcoktól még egy ország focija sem lett jobb. Ráadásul azt is add őssze, hogy az a plussz 8 ország mennyivel több szurkolót, TV közvetitést jelentett. Csak egyedül Törökország lakossága 80 millió. Magyarország azért volt a legjobb 16 között, mert oda-vissza verte Feröert, Finnországot és Norvégiát, nem kapott ki Romániától, megverte Ausztriát és megnyerte a csoportját. És van egy jó csapatunk. Ennyi.
zso_cso 2016.07.02 09:10:46
@scal: Egyetértek. Aki nem akarja látni, hogy mennyire jók voltunk és hogy mennyire hajtott a csapat, az szerintem már alapból utálja őket. Ők akkor is elégedetlenek lettek volna, ha megnyerjük az EB-t. Aki nem csak 1 hónapja nézi a focit, az látja a fejlődést. 2 éve még 8-at kaptunk a selejtezőben, most meg 16 között voltunk az EB-n. Ez mi ha nem fejlődés? Ilyen eredményt csak jó játékkal és sok munkával lehet elérni. Ráadásul akik a szerencsére fogják, azok szerintem az EB selejtezőket sem nézték. Első meccsen kikaptunk, aztán edző váltás. Amikor már kezdtek jól menni a dolgok, akkor újabb edző váltás. Utolsó percben gólt kaptunk Belfastban, Kazahsztán ( aki 2 éve nem nyert tétmeccset ) megveri Lettországot, Törökország utolsó percben megveri Izlandot. Egy rohadt pech sorozat volt végig ez EB selejtező. Csakis a kemény munkának volt köszönhető ez az eredményt.
 Filmbarátok Podcast #99 (2016 Május) 105 perc   Beszélgetnek: Blacksheep, Zoly, Gergő, freddyD   Téma: -X-Men : Apokalipszis (00:39:38)-Halálhegy - A Dyatlov-rejtély (01:24:00)   A felvétel itt letölthető mp3 formátumban (96 MB) 105 perc   DIREKT link (jobb klikk,…..
zso_cso 2016.05.24 13:09:06
Úristen mennyi marhaságot összehordtatok az X-MEN-el kapcsolatban. Zoly is hogy mondhat olyat, hogy miért nem ajánlottak Storm-nak inkább egy lakást a világuralom helyett? Ez hogy nézett volna ki a filmben? Figyelj, kapsz egy lakást, ha velem tartasz, amit később úgyis elpusztitunk. A 4 lovasnak bőven meg volt alapozva a motiváció csak nem figyeltetek. Az volt bennük a közös, hogy mind utálta az embereket. Angyalt ketrecben tartották, Storm példaképe a terrorista Mystique volt, Psylocke a nagyobb erőért csinálta és amúgyis egy testőr volt, Magnetonak pedig megölték a családját. Ráadásul Magneto mindig is elakarta pusztitani az embereket. Egyik percben szidhjátok a film hosszát a másikban meg az a baj, hogy nem szántak több időt a karakterekre? A másik dolog, hogy miért nem cserélték le Rozsomákot? Marha okos dolog lett volna a Days of Future Past és az utolsó Rozsomák film között bedobni egy új szereplőt. Zolynak majdnem minden filmnél vannak ilyen hülye elméletei, amik abszolút nem müködnének a vásznon. Ráadásul olyan osztja az eszet, aki a saját videójában felhozza negativumként, hogy az F4-ben és az X-MENben is szerepel egy Sue Storm. Pedig kurvára nem igaz.5 darab X-MEN film után felrójátok hibának azt, hogy most kevés volt a Xavier-Magneto ellentét? Az előző filmek szinte csakis erről szóltak. Én örültem, hogy ezt a vonalat hanyagolták. X-MEN: Apocalypse egy teljesen jó és szórakoztató film. Sokkal jobb, mint az utóbbi évek képregény filmjei.
Filmbarátok Podcast #63 (2014. December) 195 percBeszélgetnek: Zoly,Blacksheep, Gergő, freddyDTéma: -Dumb és Dumber Kettyó (00:45:50)-Exodus: Istenek és Királyok -Időhurok -VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan -A Madagaszkár pingvinjei -Kalózok: A kétballábas banda -Tusk -A…..
Filmbarátok Podcast #61 (2014. November) 185 percBeszélgetnek: Zoly, Blacksheep, Gergő, freddyDTéma: -Sírok között 00:33:47-Ocean's Eleven – Tripla vagy semmi-Halloween-Panic Button-The Babadook-A paradicsom-Csillagok között (SPOILERES) 01:34:45 A felvétel itt letölthető mp3…..
Filmbarátok Podcast #50 (2014. Május) 195 percBeszélgetnek: Blacksheep, Gergő, freddyDTéma: -A csodálatos Pókember 2-Transzcendens-Veszélyzóna-Az elnémultak-Elcserélt életek-Borgman -Blackfish -The Crash Reel-The Sweeney - A törvény ereje-Cypher A felvétel itt letölthető mp3…..
zso_cso 2014.05.13 18:10:23
@peti40: Szerintem biztos nem szünnek meg. Az nagy öngól lenne a stúdióktól. Azért a DVD és BD eladásokból is bejön jó pár millió dollár.
Filmbarátok Podcast #49 (2014. Április) 177 percBeszélgetnek: Blacksheep, Gergő, freddyDTéma: -Noé-Amerika Kapitány: A tél katonája-Joe-Grand Budapest Hotel-Isten haragja-Last Vegas-Itt a vége-Snowpiercer-Legénylakás-Non-Stop-Eladó az egész világ! A felvétel itt letölthető…..
zso_cso 2014.05.01 08:28:27
@Mate11: De hát ha tetszett neki a Thor és nemtetszett neki a Keresztapa, akkor mit mondjon? Ha most kritizálná a képregény filmeket divatból, akkor az jobb lenne? Szerintem azért bőven kifejtette, hogy mi tetszett neki pl. az Amerika Kapitányban vagy a Noé-ban.
A 2011-es illetve 2012-es filmes visszatekintőm elbújhat az idei mögött, mert mind a megnézett filmek száma, mind a moziban megtekintett alkotások darabja durván megnövekedett. Ez egyszer a szerintem rendkívül színvonalas és változatos filmkínálatnak köszönhető, illetve a jó 3…..
Filmbarátok Podcast #38 (2013. Október) 186 perc Beszélgetnek: Émi, Gergő, freddyD Téma: -Szupercella -Machete gyilkol -Iron Sky -Beetlejuice -Carrie (1976) -Szörny Egyetem -A nyár királyai -Dogma -Az utolsó cserkész -A sebezhetetlen -Pofonok földje (Kung Fu…..
Filmbarátok Podcast #36 (2013. Szeptember) 156 perc Beszélgetnek: Blacksheep, Gergő, freddyD Téma: -2 kaliber -Hajsza a győzelemért -Riddick -Fejlövés -A kolibri kód -Conan, a barbár (2011) -Scott Pilgrim a világ ellen -Fél Nelson -The act of killing -Amikor a farok…..
zso_cso 2013.09.25 21:04:59
@scal: Azért emlitettem példaként éppen Stallone-t. Én nagyon szeretem a filmjeit, de ha valaki aztmondja rá, hogy rossz szinész, azt is elfogadom. Akinek eddig nem jött be Gosling, annak talán ezután sem fog.
zso_cso 2013.09.25 21:05:05
@freddyD: Ha már sorozatokról van szó a Sons of Anarchyt nézitek? Múltkor Gergő emlitette. Egyik legjobb sorozat, amit láttam. Ha szeretted a The Shieldet, akkor gondolom ismered ezt is. Szivesen meghallgatnák róla egy podcastot.
zso_cso 2013.09.27 19:29:05
@freddyD: Akkor szerintem ne várj vele sokáig. Én ugyanigy voltam vele. Már a 4. évad ment, amikor elkezdtem nézni az elsőt. Aztán nem birtam abbahagyni.
Összehoztuk az interjút, amit Péter remekül le is vezényelt. Egész rendes a fickó, de azért egy kicsit eléggé elvarázsolt. Ez az előkészületekből jobban kiderült ..