Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tucsoki

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " A sportfogadás nem arról szól,hogy a legjobb keretű meg tudású csapat nyer, hanem arról,hogy eltaláld a kimentelt " (Walter Sobchek)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " Általában jönnek a megérzések a nagy szorzókra ... de, ha egy kicsit vacillok,akkor nem teszek " (milanello70)..
tucsoki 2014.01.29 11:30:22
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " ... ez a kosár az egyetlen sportág,amiben az 1,01 és 1,05 közötti oddsokért is imádkozni kell, vért izzadni, izgulni, vérnyomás közben 200 és még az sem mindig elég, hogy nyerjél."…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Szerencsejáték, türelemjáték." (Afterforever)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A bukást is ugyanúgy kell fogadni, mint a nyerést" (Dabii)..
tucsoki 2014.01.19 08:24:14
lagun aro gipuzkoa - real madrid h 4,80
francia - horvát h 1,98
denver - new england v 2,67
udinese - lazio v 2,85
chievo - parma v 2,55
reims - lyon v 2,26
chelsea - mu h 1,70
zulte - genk v 2,56

"nagyobb" szorzók közül ezeket tartom ma esélyesnek, rövid indoklást is írok:

real kosár: rekordot döntöttek a veretlenségi sorozatukkal, de valamikor megszakad a széria (idegenben nagyobb esélyt látok erre). a lagun aro szerintem 200%-ot fog beleadni mert nagy dicsőség lenne verni őket, míg a realnak is lehet egy rosz meccse (veretlenek a bajnokságban és euroligában).

francia: láttam mindkét csapatot és a horvátok egyáltalán nem győztek meg. buntic és vori jól játszott a svédek ellen, de végig nagyon szoros volt, ez nem fog ismét beleférni, a franciák más kategóriát képviselnek. minőségibb játékosok, hosszabb pad, és pihentebbek is a gallok.

lazio: kecsegtető a döntetlen is de 10 meccsből 5 az volt idegenbeli szereplésük során, kissé sokallanám a hatot. amióta reja az edzőjük összekapták magukat, még idegenbeli szereplésük alatt nem nyertek, ez az udinese pedig az előző meccsén végleg összeomlott minden tekintetben. első lazio vendég siker.

chievo: két gyenge csapat, de a parma támadósora sokkal jobb (cassano,amauri,okaka,biabiany,sansone vs paloshi,thereau,ardemagni), ez fogja eldönteni a mérkőzést.

lyon: elmúlt a sérüléshullám és formába is lendültek. nem szabad elmenni a reims jó szériája mellett sem, de a vendégek jobb erőkből állnak, valamikor elkezdik a felzárkózást. ha nyögvenyelősen is de lyoni sikert várok.

chelsea: hazai! mourinho gárdája minden tekintetben felülmúlja a manchester unitedet. rooney és rvp sem egészséges (angol lapok írják).

genk: pocsék formában vannak igaz, de a zulte 3 kulcsjátékosától is megvált a januári átigazolási időszakban, köteleséknek ez remek alkalom lenne kijönni a hullámvölgyből. egyébként sem a "papír" eredményeiről híres a belga liga.

new england: nfl-t nem nézek, szimpla megérzés
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A fogadóiroda célja és egyben feladata az, hogy a fogadó ne gazdagodhasson meg belőle. A játékosnak viszont arra kell nagyon figyelnie, hogy ne tegye magát tönkre anyagilag. Meg kell…..
tucsoki 2014.01.06 18:21:48
@BlackBarry: nem vagyok képben a kosárral, a német bajnoksággal meg pláne nem, de a fórumon és az egész neten mindenki pakolja, van ahol -10-es hendikkel írják...

egyrészt érthető mert jó formában vannak az oldenburg meg nem remekel mostanság, de pontosan tudjuk mi szokott a vége lenni az ilyen atom biztos tuti győzelmeknek = bukás... aztán persze majd jön a szokásos "bunda volt" felkiáltás.

ne legyen igazam, nyerjen ma mindenki a villarreallal és bayernnel, csak vészmadárkodom, mert erős tömegtippek...
tucsoki 2014.01.06 22:08:41
@Két vállra a bukikat: már ma 2x is írtam hogy szerintem a bayern és villarreal igen erősen buktató lehet...
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Ez a sportfogadás a legzseniálisabb dolog :O Ahol lehetne meglepi, simán jön (Betis, Sevilla, Celtic, Juve), aminek meg simán kéne jönni, az elmegy !" (vécés jóska)..
tucsoki 2014.01.03 00:02:28
@TIFOSI: a mol ligában nincs nagy különbség az első 4 csapat közt. nem lepne meg ha a brassó behúzná, előbb-utóbb kijön nekik a lépés
tucsoki 2014.01.03 00:09:44
@juve25: én a dab docler meccsre írtam. a csíkszeredánál ne felejtsd el hogy a hazaiak ha nyernek, elsők is lehetnek, szerintem ez elég motiváció!
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Álalában jönnek a megérzések a nagy szorzókra ... de, ha egy kicsit vacillok, akkor nem teszek" (milanello70)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    "Addig ne igyál a medve bőrére, amíg benne van a medve ! " (tuti1x2)..
tucsoki 2013.12.27 20:53:55
@Ezio Auditore da Firenze:

:D az biztos... én behúztam 2 vagy 3 gólra, de már nézem a hétvégi kínálatot, sajnos nem sok esély van rá hogy nem lesz még gól. persze a kivétel erősíti a szabályt.
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "Addig tart egy mérkőzés, ameddig le nem fújja a játékvezető, az alatt pedig bármi megtörténhet!"  (Lars Brady)..
tucsoki 2013.12.19 21:50:52
@kickaca: egyetértek a korábbi tutis kifejtéssel... holnapra néztél már valamit? vagy még korai? természetesen nem 1.50 körüliekkel bohóckodnék én se
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " A fogadó, ha nyerni akar, először a saját korlátain kell, hogy túllépjen " (Special One)..
tucsoki 2013.12.13 15:22:56
sziasztok

átböngészve a mai kínálatot, nincs olyan sportág ahol ne lennének erős kételyeim a kis szorzók felé. a női sportok mindig is kiszámíthatatlanok, de ha még bundáznak, "taktikáznak" is mellé, akkor ott teljes a káosz. a dánok győzelme jól hangzik, de komolyabb pénzt arra sem tennék kézi döntetlen szerintem majdnem biztos hogy lesz ma, azon se lepődnék meg ha az egyik nagyon papírszagú sláger meccsen következne be.
kosárban is szinte biztos fog borulni papírforma, például a nanterre vendég sikerét pedig a fél világ pakolja, ilyenkor általában nagyon sima hazai siker szokott születni.
összességében ezt a napot nem tudom komolyan venni, az 5-6 papírabból szerintem lesz 2-3 meglepi, ezért kizárt hogy ma ne kockáztassak erősen.

hertha - bremen v 5,70 - (a vendégek mellett tényleg semmi nem szól, én a német focinál nem hiszek a papírban, előbb-utóbb kijön a brémaiaknak is a lépés, vagy csak simán szerencsés napjuk lesz)
dinamo bukarest - timisoara d 4,40 - (egy helyi ismerős ajánlotta, mint meglepetést)
troyes - le havre v 3,45 - (le havre még nyeretlen idegenben, javuló tendenciát mutatnak, ikszeltek az otthon nagyon erős toursnál, otthon verték a creteilt)
laval - chateauroux v 4,35 - (szintén úgy gondolom hogy minden széria megszakad egyszer, a chroux ezer éve nem szerezett 3 pontot bajnokin. a laval idén gyenge és érdemes csekkolni az egymás elleniket, rendre megyűlik a bajuk egymással...)

egyenesbe 200-al, sok szerencsét mindenkinek
tucsoki 2013.12.13 15:57:57
@Derbi: elnézést, lemaradt, hogy idegenben
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A kis szorzójú eseményeket ugyanúgy kell elemeznünk ,mint a többit ... Ha nem hajtjuk végre: bukáshoz vezethet a fogadás!" (Hambi)..
tucsoki 2013.12.08 16:33:15
tucsoki 2013.12.08 16:40:44
@bakker.: és tényleg.. gyorsak voltak, köszi, többet nem lottózok:D
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Nem az számít ki játszik jobban és kinek van több helyzete, hanem a végeredmény" (ТорпедоNN#99)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " Néha nem baj ha esik,de többet süssön a nap ! "  (Gepárd)..
tucsoki 2013.11.17 16:55:54
@Buldozer99: még nincs vége, de 2:0 a hazaiaknak!

ma sajnos lekéstem az "érdemi" meccsekről ,ezt hoztam össze:

cordoba - hercules v
luxemburg - montenegro x
cruzeiro - ponte preta v
vitoria - santos v
river plate - olimpia x

200-ra hozna 149 ezer magyar forintot
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " Szerencsejáték, türelemjáték." (Afterforever)..
tucsoki 2013.11.16 17:36:08
tucsoki 2013.11.16 18:14:53
@kickaca: holnapra esetleg néztél már tippeket? én is nagyobb szorzókat szoktam játszani , amint látom te is.
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Sokszor jobben esik a sűrű fillér, mint a ritka forint"  (Pannonymous)..
tucsoki 2013.10.24 10:25:47
@Adamo Coulibaly 2168as szorzó: ezekből én a lyon és anzsi meccsén szimatolok meglepetést
tucsoki 2013.10.24 10:31:40
@csakajuve: egyetértek, a juventus többet érdemelt, és szerintem jobban is játszott mint a madrid. a mai napig focizok, ismerem a szabályokat, viszont a büntetővel kapcsolatban rendíthetetlen a véleményem. én nem éreztem annak, HA egyáltalán hozzáért. láttam a képet amin a sky-on "montázsoltak" össze, nekem abból a nagyításból semmi nem derül ki, teljesen rossz szögből mutatják be. akár 20 cm is lehetett a két láb között, ezzel nem azt állítom hogy volt is, csak a kép "minőségét" kérdőjelezem.
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " ... nem gondolkodom ... ÉRZEM !!! " (ÁCSI MILÁNY ")..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Az igazi szerencsejátékosok csak két esetben nem tudják abbahagyni a játékot; ha nyerésben vannak, vagy ha vesztésre állnak! "…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Sosem másban kell keresni a hibát, hanem saját magunkban!" (Buldozer99)..
tucsoki 2013.09.28 09:52:03
@Buldozer99: én is látok benne valamit. az előbb olvastam hogy több valencia játékos sincs jóban dukic mesterel, a legjobb hátvédjük rami pedig nagyon összerúgta vele a port, télen távozhat
tucsoki 2013.09.28 10:53:06
@fradiguru: természetesen az is benne van, de én hajlok arra hogy a terek megszerzi első győzelmét
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Sokszor ott jön a D, ahol nem várnánk, és sokszor ott nem jön, ahol sokan várják...én ott keresgélem, ahol kevesen várják..aztán persze borulhat minden." (Pimpa)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A tippeket sajnos nem tudjuk befolyásolni,rakunk valamit,vagy bejön vagy nem!!" (mENNYI)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A fogadó, ha nyerni akar, először a saját korlátain kell, hogy túllépjen" (Special One)..
tucsoki 2013.09.20 19:47:48
@Axee0000: biztos hogy megérzés volt? csak mert ma olvasgatva az oldalt és sok más helyen is mindenki kivétel nélkül a mai tutinak állította be a volánt (még lehet hogy nyernek!), könnyen befolyásolhatott.
tucsoki 2013.09.20 19:50:16
@Axee0000: én kérek elnézést. 3:1
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A tippmix olyan mint a póker! Rossz dobás nincs,csak rossz megadás! " (infógyüjtögető)..