Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bobslocum

10 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Azt hiszem a nőnap a legjobb alkalom arra, hogy bejelentsem: nem fogok részt venni a Stranger Things harmadik évadának forgatásán. Hogy miért? Mert kiállok a nővéreimért. A saját szememmel láttam, hogy két, nagy hatalommal bíró férfi verbálisan bántalmaz több nőt. Megígértem magamnak, hogy ha lesz…..
Budapesten igenis igaz, hogy sok használt panellakáshoz képest is lehet olcsóbban új építésű csodákat elcsípni. Nézzük, hogy mit és merre?..
Fodor Gábortól az elmúlt fél évben semmire sem emlékszünk. Nem szólt keményen a menekültügyben, nem szólt Putyin-ellen, nem láttuk őt védeni a pedagógusokat. Manapság Bodnár Zoltán többet szerepel a Liberális Párt nevében, mint a pártelnök. Ezek után adott interjút a Fodor a Mandinernek. A sosem…..
bobslocum 2016.03.09 13:18:11
@Kivlov: Ezt a baromságot. Fodor liberális volt és most is az. Ő ismeri Orbánt régóta, sok minden miatt bírálja is, de hadd ne hazudja már azt, hogy ügynök volt Orbán, ha az ellenkezője a meggyőződése. Egyébként pont az a kétharmados kormány mondta azt, hogy nem írja át az alkotmányt és nem változtatja meg a 2/3-os törvényeket, csak az ellenzék jóváhagyásával (4/5). Ezt felhánytorgatni neki a történtek (Orbán amit a demokráciával művelt) ismeretében, enyhén szólva furcsa.
Férjhez megyek...
bobslocum 2016.03.01 13:49:51
@Pusznyusz: Szuper!!!!
Csak a csend. Még zenét sem kapcsolok. A rádióból ömlik a karácsony. Nem bírom. Csak a csend. Pedig... pedig tényleg mindegy. Ha a találkozás után a csend marad, akkor rendszerint tényleg mindegy. És most ott is csend van. Csak a csend van. És grincsfát gyártok - titokban - az…..
bobslocum 2015.12.23 13:55:52
@Pusznyusz: Nem kétlem! :)
Boldog karacsonyt anyu SMS. 21-én. Ezt kaptam. Boldog karacsonyt anyu Kiakadtam. Írtam volna választ. Dühből és azonnal. Mert ehhez neked, pont neked, nincs jogod. Mégis hálás vagyok érte, hogy nem később tetted meg. Jó ez hétfőn. Amikor még elnyalhatom a tojáslikőr…..
Tiszta sor. Nem tetszik - iksz. Néha már tetszik is. Vagy épp megszoktam. Némi euróért a fotódat többször bekeveri a sorba. Jön először - iksz. Jön másodszor - iksz. Jön sokadszor - milyen ismerős ez az arc! És véletlenül pipa! Ha épp neki is tetszem, már látom is az…..
A nápolyi Da Michele pizzáját lépten-nyomon a világ legjobbjaként emlegetik, sőt a környéken lakó szakértő rokonaink szentségtörésnek tartanak bármilyen más helyen margheritát enni. Michele pizzériája nem túl kellemes helyen,a nápolyi központi pályaudvarhoz viszonylag közel…..
Már napok óta semmi sem történt a társkeresősön. Persze a saját életem szerveződik, vizsgáztam a suliban, a medence is épül, de szerelmi téren amolyan uborkaszezon látszott.  Épp nyavalyogtam Reának, hogy igazán "járna nekem" egy jó randi a PiszchoPánikMedve, meg a…..
Mostanában nem igazán dolgoztam, a nyáron konkrétan 2 hónapig nem, és nem azért, mert nem akartam (bár nyilván volt olyan, amit nyilvánvaló okokból nem akartam elvállalni, és máskor se tettem volna). Addig még úgy voltam vele, hogy majd beindul, mert az ősz fasza szokott lenni, de…..
bobslocum 2015.10.29 12:49:29
@Bafana: Hát nagyon mások vagyunk. A profilodat megnézve örülök annak, hogy nem vagyunk egy véleményen. Amúgy azt megértem, hogy az otthoni kussolás után titokban vágysz arra, hogy valakin uralkodj, illetve valaki(ke)t utálj. Van, akinek ez az egyetlen módja, hogy levezesse a frusztrációját.
bobslocum 2015.11.02 12:54:26
@Bafana: Nagyon sántít a példád.
1/ A zenésznek nem okoz fizikai fájdalmat, vagy kellemetlen érzést a hamis éneklés.
2/ Ha mégsem bírná és bunkón viselkedik a vendég, akkor ő is elküldheti a fenébe. (szerintem már előfordult a világtörténelemben)
3/ Nem mindig és minden megvehető. Ha valaki nem akarja, akkor nem csinálja.
4/ Ez egy intim, személyes dolog, kicsit más hozzáállást igényel, mint a zenélés.
Pánikmaci. Pszichopánikmaci. - S mondd Nyuszikám, letiltottad? - Le. - Mindenhonnan? Még a Marsról is? - Az egész univerzumból. Kivéve a társkeresőről, ahol ma rám is bukkant és közölte, hgy hazudtam, hisz társat keresek. Hagyjuk. Tiltóra vele. Titi szólt időben,…..
Éljen a hosszú hétvége!  Legalább három nap van kipihenni a csütörtök esti bulit. Koncerten voltam és az utsó három számra csatlakozott egy barátné is, a barátnőjével, így hárman folytattuk a bandázást. - Mit iszol, Nyuszikám? - Még nem ittam semmit. - Hallod ezt? -…..
Nyuszo csodálatos élete Hejcegnő 2015.10.22 11:12:43
Hejcegnő. Így.  Persze Hercegnő. És én rinyáltam. Attól a pillanattól fogva, hogy megláttam a filctyúkon egy képet, miszerint a lányainknak mondjuk azt milyen okosak, ügyesek, életrevalóak satöbbi és még több - a hercegnő helyett. Node én hercegnő akarok lenni. Inkább…..
Olyan fáradt vagyok. Tényleg. Tegnap is és tegnap előtt is medencéztem, megittam két-három sört és este csevegtem. Igen. 29 éves. Őt nem érdekli, hogy én kerek tíz évvel vagyok idősebb. No akkor most engem sem érdekel és kész. Kamionsofőr. Nyusziiii! És van necctrikója?…..
Azóta is levelezgetünk és a közeljövőben koncertre megyünk. Megígértem neki, hogy vigyázok magamra a fesztiválon. Leszámítva a csalánkiütésemet, ami a belő bokámon lett ma reggelre, kutyabajom és épségben hazajöttem. (Nem, nem dobtam a bokáimat senki nyakába, hogy a…..
bobslocum 2015.07.09 15:49:50
bobslocum 2015.07.10 10:40:24
bobslocum 2015.07.14 14:05:40
@Pusznyusz: Azt mondják, hogy a rendes emberek unalmasak. A nők a rossz fiúkat szeretik. Tapasztalatból tudom ...
Képeslapok Szerelmemnek 5. 2015.06.18 23:05:39
Kedvesem, A tenger napról napra melegebb. Augusztusban megnézhetnénk együtt is.   Ölellek, Nyuszo ..
bobslocum 2015.07.10 15:45:22
Szóval azt azért leszögezném nem jó a csapdában ülni. De mégis olyan jó! Mintha egy kis keleti fűszer került volna a paprikás krumpliba. És az egész olyan, mintha most készülnék a halálugrásra. Ezer kép cikázik a szemem előtt. Még szerencse, hogy a lelkem remekül…..
bobslocum 2014.09.16 14:37:47
bobslocum 2014.09.16 14:57:34
Napok óta tart. Már az első héten, amint hazaköltöztem, kipihentem magam és feltöltődtem. Azóta viszont minden nap éjjel - felébredek egy kisöpörhetetlennek tűnő gondolattal. - De hát nem is szereted! - mondom magamnak, szinte már üvöltve a lelkemben. Nem. Nem szeretem. - De…..
bobslocum 2014.09.16 14:47:03
Sex-shop-stop Ritka szar vers... 2013.10.03 13:57:45
Ezt a verset a neten találtam. Annyira szar, hogy már szinte zseniális: Csendüljön bennünk Magyarság tudatunk Szathmáry Olga Ottília Art-díjas költő verse (Bordás Cecília nótaénekesnek, Vesztergám Miklós tárogatósnak,Haáz Sándor A Szentegyházi Gyermekkórus karnagyának…..
Sex-shop-stop Hülyeség 2013.10.02 16:35:50
A hülyeség minden ember természetes fejlődési fokozata, csak az a kérdés, hogy mikor jut el erre a szintre! Ma olvastam valahol és nagyon találónak érzem...
Sex-shop-stop Ki a kurva... 2013.10.01 18:14:47
... gyerekek szerint: Zsófi, 6 éves: A kurva? Az egy csúnya szó amit apu mond amikor nem megy a számítógépe. Peti, 7 éves: A kurva az egy olyan néni aki olyan bácsikkal alszik, akik nem tudnak egyedül elaludni mert félnek a sötétben. Andris, 5 éves: A tesóm szokta mondani ezt a…..
Sex-shop-stop T. 2013.09.27 10:57:00
Nem esetem az erotikus masszázs. Aki nem tudná, az erotikus masszázs áll egy masszázs és egy erotikus levezetés részből. A masszőzök 90%-a aktust nem vállal, ezért a levezetés lehet kézimunka, vagy franciás. Itt is vannak fokozatok, hogy a happy end hogyan valósul meg, de ezt most…..
Sex-shop-stop Popfesztivál 2013.09.25 18:25:01
Gimnazista voltam, amikor elkezdték játszani a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című Déry Tibor darabot. Én, egy vidéki kisvárosban, még csak nem is hallottam róla, amikor is a helyi színház műsorra tűzte. Az osztállyal közösen elmentünk megnézni és katartikus…..
Ezt a cikket ma találtam. Közreadom, mert frenetikusan szellemes: Uj Péter: Zászlóaljszintű összekovácsolás Reggel 5 óra 37 perckor a vekker harsány riadójára nyerte meg az alvás elleni háborút a kormányfő. (Nem mintha egyébként nem mert volna nagyot álmodni.) A zuhanyharc…..
Sex-shop-stop Sz. 2013.09.23 10:29:00
Az eddigiekből nem derült ki, hogy miért szól 18 éven felülieknek ez a blog. A beköszönőben írtam ugyan, hogy már elég régóta járok örömlányokhoz és az ezzel kapcsolatos élményeimet le is szoktam írni. Ha valakit érdekel, majd szemezgetek a régebbi élményeim közül, de…..