Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Függetlenbaloldali (törölt)

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság egyre divatosabbá válik az a téves nézet, hogy a buzik is emberek, és hogy őket is édesanya szülte. Egyre több meleg bújik elő, vonul fel, aztán még nekik áll feljebb, ha a normális emberek nyíltan lerohadtbuzizzák, ratyizzák vagy köcsögözik őket. Lassan már meg sem lehet rugdosni a buzikat…..
Függetlenbaloldali (törölt) 2013.10.06 17:13:40
@Behajtó70: "A kiskáté úgy kéne kezdődjön, hogy mit jelent a homofób! Aki kimondja, hogy meleg? Vagy aki buzit mond? Hol a határ?"
Jaj de értetlennek testszik lenni! Hát ha ő egy adott véleményt képvisel, akkor törvényszerű, hogy az összes többi vélemény képviselője egy beteg lelkületű valaki, aki sürgősen kezelésre szorulnak. Mégis mit nem lehet ezen érteni?

De tudod mit!? Mondok pár példát: ha A úgy gondolja, hogy a mostani kormány jó, de B nem, akkor B orbanofóbiában szenved. Vagy például ott vannak azok, akik az új alkotmány miatt tiltakoznak. Bizony ők is egyfajta fóbiában szenvednek, az az opció nyilvánvalóan fel sem merülhet, hogy az is egy vélemény.

Hát valahogy így működik ez. Vagy rossz példákat hoztam volna fel? A francba! Hiába idő kell, amíg az ember megfelelően tudja használni a kettős mércét, addig bizony sok bakit elkövet... Tanulni, tanulni, tanulni! Másképp nem lehetünk felvilágosult európéer demokraták :)
A cím nem egyértelmű, ami nem véletlen. A Politológusblogon cikksorozat indult a miniszterelnökökről és választásukról, minél több oldalról bemutatva a témát. A miniszterelnöki poszt, a pozíciót ambiciónáló vagy betöltő személy jellemzői, alkalmassága egyre gyakoribb…..
Függetlenbaloldali (törölt) 2013.10.06 12:17:44
@AnnaKarenina: "Bajnai az egyetlen jelenleg, aki közelít ehhez és már kormányzati tapasztalata is van"
Az embereknek is vannak már tapasztaltaik vele kapcsoltban...
Függetlenbaloldali (törölt) 2013.10.06 12:56:08
@medvegy: Miért próbálsz terelni?
Függetlenbaloldali (törölt) 2013.10.06 13:07:39
@AnnaKarenina: "Igen, vannak. Rendbe tették Oszkóval valamennyire az országot 1 év alatt."
Ez láttuk a gyakorlatban, még egy ilyen rendbetételt kösz nem :)

index.hu/belfold/2009/09/16/tobbmilliardos_elvonas_a_korhazaktol/

index.hu/belfold/2009/04/05/bajnai_csokkeno_jovedelem_vagy_munkanelkuliseg/

index.hu/gazdasag/magyar/2009/11/10/a_kormany_egy_szivesseget_tesz_a_fidesznek_majd_megkoti_a_kezet/

És akkor még csak az Indexet idéztem..

"Ha véletlenül libázni akarsz, nézz utána a jogerős bírósági ítéleteknek."
A libázás eszembe sem jutott. De igen, az is ide tartozik. Bírósági ítélettel ne gyere, ti is úgy fröcsögtök Simicskáék meg Nyergesék ellen, hogy soha senki nem ítélte el őket. Az a szó, hogy logika vagy konzisztencia, mond valamit?
Előreláthatólag ez sem fogja különösebben szájba rúgni a magyar társadalom ingerküszöbét, de azért ejtsünk róla néhány keresetlen szót: nagyon úgy fest, az állam le akarja nyúlni az alkotók és előadók (úgy mint zenészek, írók, filmesek, képzőművészek) jövedelmének…..
A kampány kezdetén a rezsiharc ellen bevethető egyetlen politikai fegyverét is eldobta az MSZP, amikor kihátrált az E.On-ügyletet vizsgáló parlamenti vizsgálóbizottság megalakítása mögül. Egyszerű bénázás, vagy másról van szó? "Biztosak vagyunk abban, hogy amennyiben a…..
Függetlenbaloldali (törölt) 2013.10.04 18:48:44
@legeslegujabbkor:

"nkább a rezsiharc miatt vettek vissza, mert a plakátok szerint ők lettek volna azok, akik a szegény, liftes-úszómedencés családi ház tulajdonosok szájától elvonják a falatokat a magas energiaköltségekkel. "

A plakátok szerint ők csökkentik a távhő árát, vagy ahogy ők fogalmaznak: "teszik, amit kell" :)

m.blog.hu/ar/aranylanyom/image/mszp_cs%C3%B6kkent%C3%BCk_a_t%C3%A1vh%C5%91t_plak%C3%A1t.jpg
Liberátor Kubatov-nagyik 2013.10.04 00:08:26
Olvasgatom a mai politikai cikkeket. Az egyik cikkben megakad a szemem a második képen. Illetve az első megakadás az volt, hogy nem igazán értettem, hogy a kirendelt Kubatov kommunisták szövegeit minek kell az Index címlapos lead szövegében lehozni, hiszen merő kormánypropaganda az…..
A rendszerváltás utáni időszakba nagy reményekkel vágott bele annak idején a magyar társadalom. Aztán sorra jöttek a pofonok és csalódások, napjainkra pedig eljutottunk oda, hogy generációk sírják vissza a Kádár-korszak kiszámítható létbiztonságát. Magyarországon semmi…..
Függetlenbaloldali (törölt) 2013.09.30 17:20:34
@Kakimaki0123456789: "Attol hogy magyar erdeknek adja el a fizetett mediaja a jovo kifosztasat, meg nem lesz magyar erdek a jovo kifosztasa. "
Hagyjuk mér ezt :) Amióta liberális kapitalizmus van, több, mint 20 éve átlagban pár havonta kell újra és újra leadni az életszínvonalból a jövőnk érdekében. Ki hiszi már ezt el ? :)
Azért van annak valamilyen üzenete, mikor egy párton belül töretlen a vezető személye iránti “tisztelet”, és még csak kihívó sem jelentkezik ellene. Ez történik már régóta a Fidesz háza táján. A nemzet pocakos focihuszára, Orbán Viktor ismét pártelnök lett, és ezen…..
Függetlenbaloldali (törölt) 2013.09.29 10:44:21
@Kis ember: @vilagnezet.blog.hu: Olyan nincs, hogy egy jó kiadós kommunistázás valamire ne lenne érv.

Ha ezt a volt rendszer igazi haszonélvezői, nagybani működtetői, értelmi szerzői, vagy azok "szimpatizánsai" teszik, az különösen szórakoztató :D
Függetlenbaloldali (törölt) 2013.09.29 10:49:20
@Kis ember: Egyébként nem nagyon értem a dolgot. Hát '94-ben nem azért szavaztunk a Zemeszpére, mert nálam okosabb emberek azt mondták, hogy a Kádár alatt jobb volt?

Én még most is hiszek nekik, mert ők intelligens emberek, soha sem csinálnának segget a szájukból. Tehát valószínűleg most akkor a fideszre kell szavazni, ha ugyanezek az emberek állítják róluk, hogy ők a kommunisták. Vagy rosszul gondolom? :D
Függetlenbaloldali (törölt) 2013.09.29 11:25:15
@Kis ember: "A kérdés változatlanul ugyanaz: mit tegyenek azok, akiknek a bolsevikok (Fidesz, MSZP) helyett a kapitalizmus kellene?"

Valahogyan adják be az embereknek, hogy amit az elmúlt 20 évben a kapitalizmus ideológiája alatt és a kapitalizmus nevében tettek velük, az nem is úgy volt. Ha ez esetleg nem hatna, akkor pedig merjenek kicsik lenni, és jó demokrataként fogadják el a többség akaratát :)
Két nagyformátumú alkotó adta be pályázatát a Vígszínház igazgatói posztjára. Az egyik  színészként, majd később rendezőként, végül pályája betetőzéseként színházigazgatóként is nagyot alkotott, a másik neve pedig mint nagy ho-ho-ho-horgász maradt meg homályosan…..
Lazáry János a Budapesti Kommunikációs Főiskolán diplomázott 2005-ben. A FIDESZ-KDNP tagja, a 11. választó kerület képviselője. A Nyugat.hu és az Egyenlítő blog videofelvételt tett közzé, amelyen egy feltehetően kábítószert szippantó férfi látható. "Példaképként…..
1. ábra: Google Street View snapshot a Bokodi út 62. címről (a házszám nem biztos, hogy pontos, de az utca igen) Az ATV híre és a királyi híradó híre szerint is a Fidesz által Einstandolt Bács-Kiskun Megyei Területi Választási Bizottság nem fogadta el az MSZP és Együtt-PM…..
Függetlenbaloldali (törölt) 2013.09.27 19:51:17
@J.László: Most nincs itt annak az ideje.

Most a választási csalás víziójának idejét éljük. Igaz, hogy semmilyen bizonyíték nincsen rá, de hát ha ők azt mondják, akkor biztosan úgy van.

Azt viszont én is jobban kihangsúlyoznám, hogy az emberek félelemből szavaztak a fideszre. Ha sokat mondják, akkor a sok buta ember egy idő után csak rájön, hogy ő tulajdonképpen fél. Vagy akkor buta, ha azt mondja, hogy dehogy félek én, mert minden felvilágosult embernek kutya kötelessége félni? Franc se érti...
Függetlenbaloldali (törölt) 2013.09.27 20:11:26
@dr kíváncsivagyok:
"Nincs rá bizonyíték ? Kretén...a szemednek és a fülednek se hiszel ? Csak a Viktor ? "
Nyugi. Én az elmúlt nyolc évben is baloldali lapokat olvastam, és ha mást nem is, de azt jól megtanultam, hogy az ilyenek nem bizonyító erejűek. No, meg csak az XY párt mondja ezt, aki az ügyben nem független fél. Főleg, hogy még nem is döntött a bíróság.

Remélem nem akarsz meggyőzni az ellenkezőjéről. Még a végén azt gondolnám, hogy a baloldaliak nem ismerik a logikát, és komolytalanok :D
Csak a legutóbbi eseményekből szemezgetve, látszik a rezsicsökkentési őrületből (most éppen önkormányzatokat büntetnek százmilliókra, mert nem az előírt betűtípussal vagy narancssárga mezőben tüntették fel a számlákon a Fidesz választási propagandáját), látszott…..
Függetlenbaloldali (törölt) 2013.09.26 20:07:14
@Gribbin János: "Ugyan mikor vesszük már észre, hogy igen is ki kell menni az utcára! Rá kell borítani mindenkire azt az asztalt, ami mögül a baromságokat szajkózza. "

Rendben van. Én kimegyek az utcára, és ráborítom az asztal arra, aki most az utcára menésre buzdít, de pár éve még mélyen meg volt botránkozva, azon, hogy egyesek még attól sem riadnak vissza, hogy utcára vigyék a politikát. Pedig annak a parlamentben helye, hogyan is süllyedhet erkölcsileg valaki olyan mélyre, hogy...

"Na persze, ha sokan leszünk, számolni kell azzal, hogy a Pintér-huszárokkal a főnök itt-ott még lövetni is fog. És?"
Mert ugye a Pintér huszárok szoktak ilyet csinálni, és még véletlenül sem a demokraták...
ReCenzor Doppingolt bajai siker. 2013.09.23 07:18:01
Baján, időközi önkormányzati képviselő-választáson 32%-os részvétel mellett a Fidesz jelöltje - mostani információk szerint - 61 szavazattal megverte az Együtt-DK-MSZP által indított közös jelöltet. Zsigó Róbert pártszóvivő-polgármester városában beindult a választási…..
Függetlenbaloldali (törölt) 2013.09.23 18:08:19
@P.Freddy: Lazíts, egy csak egy országos szinten jelentéktelen helyi választás volt. Tucatnyi ilyen volt az elmúlt időben, csak ezt felfújták a ballibek, mert azt gondolták, hogy tudnak nyerni. Ha ezt ennyire nem vagy képes feldogozni, mi lesz veled '14-ben?

"Azért Zsigó egy oltári genyó pöcs, miközben Teket Melindára köpködtek, photosoppal Gyurcsány mellé ültették a (Fidesz honlapján!!!), és ocsmány, aljas, gyomorforgató, hányadékszagú Fideszes módta telefonálgattak az embereknek ótvar geci hazugságokat, ezután van bőr a mocskos gecipofáján arra, hogy ilyen redva hazudozást előadjon?"
Nem tudom eldönteni, hogy ettől a kulturált stílustól, vagy a kettős mércétől fordul-e fel jobban az ember gyomra...

A jobboldalt lejáratni lehet. Azután, amit itt szinte napi szinten lehet olvasni a különböző blogokon, csodálkozom, hogy bárki fel tud háborodni az ellenkezőjén... Az altesti "humortól" (egy bizonyos IQ alatt biztosan vicces lehet) kezdve a válogatott obszcén szavakkal tarkított gyűlöletbeszédekig van ott minden. Mindez sokszor hasonlóan "színvonalas" képekkel tarkítva.

A Lendvay utcai székházat elfoglalni lehet, ha ezt valaki megkérdőjelezi, az már nem is demokrata. Ez a legtermészetesebb dolog, ugyanúgy, hogy megzavarni a kormány nyilvános rendezvényeit. Például ott van az az eset, amikor Hoffmann Rózsa megnyitóbeszédét szakították félbe a "demokraták". Ezen részt venni szinte külön érdem volt. Na de gágogni a sajtótájékoztató alatt, az más. Aki ilyenre vetemedik, az egy utolsó sz*ralak. A Sirály bezárásakor külön plusz érv volt, hogy onnan szervezték a Lendvay utcai székház elfoglalását (korábban spontán akcióról beszéltek, de hagyjuk ezt...). Majd ugyanezek az emberek hányják az epét, amikor kiderül, hogy melyik jobboldali szervezett tüntetést a városba érkező baloldaliak ellen. Ha néhány "szaftos" részlet is napvilágot lát, akkor hetekig elvannak a témával. :)
Függetlenbaloldali (törölt) 2013.09.23 18:16:03
@komplikato:
"Versus az idei költségvetés jelenleg 109%-on áll"
Ennél már csak az "ön egészségi állapota 71%" jellegű diagnózisok tudományosabbak :)

(gyk.: komoly ember ha mond egy számadatot, akkor meg szokta nevezni, hogy az pontosan mit mutat. Némi segítség az értelmezéshez: index.hu/gazdasag/2013/09/23/110_szazalekon_a_hiany/)
Ahogy 2011-ben bevezették, Kerényi ötlete nyomán idén is megkapták az általános iskolák 5. osztályos tanulói a Nemzeti Hitvallást, a 8. osztályosok pedig az Alaptörvényt. Hoffmann Rózsa ezúttal ezt a szép levelet küldte mellé a gyerekeknek, szeretettel. (fotó:…..
Varánusz Rezsikotmányt a népnek! 2013.09.21 13:48:40
Muhaha. Annyira bírom ezt az álságos színjátékot amit Orbán próbál elnyomni a népnek: Vitya szabadkozva polémiázik a rezsibaszás alkotmányba taposásával, aszongya igény(e) lenne rá, dehá' azért az csak olyan - autokrata - izé, ha egy "európai jogász" engedi, hogy az…..
Hiába volt öt éven keresztül szinte mindig teltházas és söpört be számos szakmai díjat az Alföldi Róbert vezette Nemzeti Színház, Alföldi kinevezését nem hosszabbította meg a Fidesz. Vidnyánszky Attila új igazgatóként az előző vezetésre és a nézőkre is több megjegyzést…..
Függetlenbaloldali (törölt) 2013.09.21 15:41:24
@jános515: Remélem Te nem írtad alá a fenti levelet. Kicsit ártana a "mi (a címzettel ellentétben) képesek vagyunk kulturáltan is elkülde... izéé mit beszélek... megfogalmazni a véleményünket" mítosznak :)
Függetlenbaloldali (törölt) 2013.09.21 16:14:06
@windex: Kedvesn windex!
Szerezném megköszönni, hogy ennyi időt fordított rám ezzel a stilisztikailag kikezdhetetlen válasz megírásával. De a stilisztika, mint tudjuk messze nem minden. Utoljára talán a '90-es évek porszívóügynökei próbálkoztak meg azzal, hogy a vélt vagy valós intelligenciai fölényükkel lehengereljék az "okoskodó" vásárlójelöltet. Komoly emberre az ilyen nem hat :)

A gyönyörű mondatok mögött végtelen egyszerű "logika" áll: "Nem tetszik Alföldi? / Tetszik Vidnyánszki? Akkor egy buta kis p***s vagy, akinek emiatt nem is számít a véleménye!" Elmondom neked, hogy semmivel sem kulturáltabb dolog ez szép szavakkal leírni... És ráadásul mindez egy olyan poszt alatta, ahol az egyik fő téma az, hogy Vidnyánszki (állítólag) mekkora bunkó. Megalol :)
Függetlenbaloldali (törölt) 2013.09.21 16:17:55
@Éhes_ló: "Remélem még sok sok alkalommal olvashatjuk az ajvékolásukat, mert ez azt jelzi, a dolgok megfelelő irányba változnak.
Ha nem is minden területen, de legalább néhol."

Fogalmazzunk úgy, hogy a balliberálisok ájvékolása szükséges, de nem elégséges feltétele a dolgok jó irányba haladásának :)
Egy könnyed séta, egy órányi torna vagy egy fürdő – sok mindentől ellazulhat egy rövid időre az ember, amikor hirtelenjében új gondolatok rohanhatják meg. Ez az „Arkhimédész-effektusnak” nevezett jelenség ért engem is, méghozzá: tegyük fel, hogy a jelenleg regnáló…..
Életveszélyesen és névtelenül megfenyegették szegény Csákovics Gyulát, zamárdi polgármesterét és családját, azt követelve, hogy ne merje még egyszer engedélyezni a település területén zajló Balaton Soundot. Nem, semmiképpen sem cinizmusnak szánom a szegény…..
Függetlenbaloldali (törölt) 2013.09.18 18:09:08
@Ensiada Arkoveitie: @doggfather: Most ezt mondjátok, de amikor arra kerülne sor, hogy az általatok emlegetett hatalmas anyagi javakat (ami miatt az embereknek el kellene mindezt viselni) átadják az önkormányzatnak, akkor ti nyomatjátok a leghangosabban, hogy mekkora szemétség, hogy fejőstehénnek tekintik őket. Egyébkéntis az ő pénze van benne mit akar már ott az önkormányzat...

Az ugye megvan, hogy a Sziget is hosszú évekig ingyen kapta a területet a fővárostól? Ellenben a bent levő sörsátrak üzemeltetőitől helypénzt szedtek...
BANDITAPOLITIKA Rizsaharc. 2013.09.16 17:56:36
Orbán Viktor újabb szabadságharcot hirdetett 2014-re. Pedig ez az év a bukásának az éve lesz, csak ezt még nehezen akarja elfogadni. Ezért folytat továbbra is féligazságokon, totál hazugságokon alapuló megtévesztést azok számára, akik még mindig azt hiszik az ország első…..
Függetlenbaloldali (törölt) 2013.09.17 19:24:19
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Az ugye megvan, hogy már a '90-es években is a rendszer igazi haszonélvezői és fő-fő szervezői kommunistázták a sima 3/3-asokat?

Arról is beszélsz majd, hogy hogyan lehetett az, hogy negyven év szocializmus után néhány évvel hogyan lehetett annyi (akkor még csak) milliomos?

Vagy, hogy hogyan lehet az, hogy valakit ellenzéki tevékenysége miatt kirúgtak, majd egy gimnáziumban lett tanár? Amikor köztudott, hogy az ilyen "renitens" embereknek sokat elnéztek, de a fiatalságtól a legszigorúbban elszigetelték.

Vagy arról, hogy hogyan lehettek olyan "ellenzékiek", akik fél-egy évente Münchenbe utazhattak? Aki élt abban az időben az tudja, hogy a "zűrös" emberek nyugatra még a '80-as években sem kaptak útlevelet.
Függetlenbaloldali (törölt) 2013.09.17 19:41:38
@lyia: "1948. január 10-én Rákosi egy értekezleten kijelentette, hogy „év végéig végezni kell az egyházi reakcióval", mert „a katolikus egyház vezetőinek többsége Mindszenty Józseffel az élen ma sem ismeri el a köztársaságot. Vissza kívánja állítani a régi úri nagybirtokot, ellenzi a hároméves tervet és a demokrácia minden egészséges kezdeményezését." "

Nem is tudod mekkore telitalálat! Ha megnézed, hogy most kik bújnak a demokrácia állarca mögé... :)
Néhány apró megjegyzést fűznék a korábbi „nagysikerű” posztomhoz. Moralizálni lehet ugyan, de minek? – teszi fel a kérdést, noha nem pontosan ebben a formában az utca egyszerű embere. Ő messzemenően boldog a jelenlegi rendszerben, mert relatíve békében és biztonságban…..
Függetlenbaloldali (törölt) 2013.09.16 18:21:30
"Józsi vállán viszont van felelősség is, hiszen az ő tervezésén múlik, hogy fenn tudja-e tartani a vállalkozását, amit a saját házára felvett jelzáloghitelből hozott létre, esetleg tud-e még több embernek munkát adni. Stratégiát kell adni a cégének, meg kell terveznie a gazdálkodást, ellenőriznie kell a papírokat, szerződéseket, számlákat, meg kell felelnie a milliónyi szabálynak és teljesítenie kell megannyi kötelességét, különben megbüntetik, bíróság elé hurcolják, akár még börtönbe is zárják."
Te még hiszel a mesékben? :O

Ha Manci rosszul pucolja a klotyót, akkor másnap az utcán van. Ha Józsi hibázik, vagy túl kockázatos ügyletekbe megy bele, amit elbuk, akkor felmarkolja a pénzt és csődöt jelent. Pár hónapig csendben van, majd feltűnik egy másik szervezetben (né szerint lehet, hogy nincs benne, de ...). A bíróságon pedig kiderül, hogy nem bizonyítható, hogy rosszhiszeműen járt el, amikor a bedőlő cég kasszájából az embereknek fizut már nem adott, de ő azért még néhány milliárdos megbízással látta el a családtag, vagy valamelyik ismerős cégét. Pár száz, vagy pár ezer ember megélhetése ugyan kilőve, meg azoké a beszállítóké is, akik rendesen szállítottak de pénzt már nem kaptak. De ennyi hozzátartozik az üzleti kiadásokhoz... Egyébkéntis kapitalizmus van, fizesse az adót, aztán húzzon a jó édes anyjába, tanuljon már meg magáról gondoskodni...

Sőtt, ha Józsi esetleg bankban, vagy valami hasonló bizniszben utazik, akkor néhány sor sírás után még azt is elérheti, hogy az időközben már máshol, minimálbérért dolgozó Mancika, és a létminimum alatt élő nyugdíjas szülei rovására az állam újra és újra pénzt öntsön a bankjába.
Az adósságcsökkentéssel és a versenyképesség növelésével ellentétben a dohánypiac újraosztását sikerült véghezvinniük. Gondolod hagyják, hogy beleköpjön a levesükbe a NÉP? A Kúria helybenhagyta az OVB döntéseit a dohánytermékek árusításával kapcsolatos…..
Függetlenbaloldali (törölt) 2013.09.15 19:01:54
@toportyánzsóti: "Ha 3 milka szavazópolgár elmegy akkor érvényes a szavazás"
No de Uram! Ön nem olyan rég még az első sorokban csápolt, amikor arról volt szó, hogy a fidesz 2/3-a, az tulajdonképpen csak 1/3 mivel a fidesz listájára leadott szavazatok száma osztva 10 millióval egyenlő...

Ezek alapján jó lesz a 3 milka 5 milliónak is. És persze nem a részvétel, hanem a kormányellenes szavazatok száma.

Nemrég ezt bizonygattátok, megspékelve azzal, hogy aki nem így gondolja, az milyen ostoba, mert nem látja, hogy milyen már, amikor 2 millió ember szavazata irányít 10 milliót:)
Függetlenbaloldali (törölt) 2013.09.15 19:06:46
@Ad Dio: "Had lássuk már legalább egy kis izzadságot az igazságosságért"
Az igazi izzasztó feladat az lesz, amikor egyszerre kell sajtótájékoztatót tartani a trafikokról szóló népszavazás sikeréről, és rezsicsökkentés miatt forásshiányossá vált energiacégek helyzetéről. Természetesen kitérve az állami árképzés káros hatásaira, és a nép kádárizmusára is.

És egyébként is: a dohány-rezsicsökkentés árát a trafikok át fogják hárítani a kisemberekre. Hogy lehettek olyan ostobák, hogy ennek örültök? :D
Függetlenbaloldali (törölt) 2013.09.15 19:08:07
@karacsi_maci: "Ha dohányzol, akkor az ügy mellé kéne állnod, hiszen kevesebbe kerülne a cigaretta. Ha meg nem, akkor mit zavar te kis troll?"

Ha van háztartásod, akkor a rezsicsökkentés mellé kéne állnod, hiszen kevesebbe kerülne a víz, az áram és a gáz. Ha meg nem, akkor mit zavar te kis troll?
Magyarország megint megijedt, és letért a polgárosodás, a demokrácia, a gazdagodás és a jó élet útjáról.  A rendszerváltást követő húsz nehéz év kevésnek bizonyult arra, hogy létrehozzuk a társadalmi békét és kitermeljünk egy tisztességes politikusi réteget, ami…..
Függetlenbaloldali (törölt) 2013.09.15 08:51:04
@unionista: " minimális jólétet kell teremteni"
Ehhez minden adott volt 2002 és 2010 között. Ezek után ki hiszi ezt el?
Függetlenbaloldali (törölt) 2013.09.15 10:35:37
@HaFr: Pedig olyan dolgokra hívta fel a figyelmet, amik fontosak, még akkor is, ha téged ez kicsit kellemetlenül érint. Gondolom nem véletlen, hogy inkább a válasz megspórolására keresel ideológiát, és nem konkrétumokkal cáfolsz...
Miután közérdekű adatigénylésünket elutasították, bepereltük a Magyar Olimpiai Bizottságot, hogy megtudjuk, pontosan ki és mennyi olimpiai jutalmat kapott a londoni játékok után. A per még tart, egyelőre csak részleges válasz érkezett.  Ami igazán lényeges, az továbbra is…..