Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gárdonyi Pál

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Terjedelmes interjút adott Friderikusz Sándor az Indexnek, amelyben többek között felidézte Németh Sándorral való személyes telefonbeszélgetését is. Ebben állítása szerint a Hit Gyülekezete vezetője számon kérte őt, "miért akarja Orbán Viktor vesztét?" Németh Sándor a Facebookon válaszolt a…..
Lehetetlen helyzet! Ilyen nehéz helyzetben még nem voltam, sem mint jogász, sem mint férj. De kezdjük az elején! Egy januári borús délelőttön levelet hozott a postás. Egy várt levelet, egy váratlan hírrel. Egyszóval képzelje el, hogy soha nem indult Ön ellen büntetőeljárás. Nem gyanúsították meg,…..
Gárdonyi Pál 2016.01.23 20:33:50
Miközben egész délelőtt Ica, a jós és havernői veszik le a szerencsétlen betelefonálókat percenként faszt tudja mennyire a pénzmágiavarázslattal.  ..
Gárdonyi Pál 2015.11.25 15:20:50
Világszerte élő tévhit, hogy a szabad lehetőségek hazája az Egyesült Államok. Ezt azonban ideje lenne végre elfelejteni, és felismerni: a rendszerváltás óta egyértelműen Magyarország a szabad lehetőségek hazája! Hol máshol fordulhatna elő, hogy volt szkinhedsrácból a baloldal…..
A négy napos hétvégén a veszprémi állatkert dolgozói sem unatkoztak, ugyanis új jövevény látott napvilágot az állatkert falai mögött. A kis tapírlány 13 hónapos vemhesség után, komplikációk nélkül született meg, mind ő, mind pedig az anyuka jól vannak. Hermanekhez, az…..