Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nehéz István

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár hete unottan böngésztem a címlap programajánlóját, amikor belefutottam egy Skoda Találkozó hirdetésébe. Egy pillanatra eltöprengtem, hogy mégis mikor láttam utoljára faros Skodát a forgalomban. Eltűntek. Nekem pedig hiányoznak. Családunk első autója egy Skoda S100 volt. 50…..
Nehéz István 2013.08.25 12:18:02
@sgarde: Egyet értek ! A gyárinak csak hőkapcsolós vezérlésű ventillátora volt. Azok kötötték direktbe, akiknek ez elromlott és forralta emiatt a hűtővizét.Ez a DACIA típus betegsége volt leginkább.
Nehéz István 2013.08.25 12:22:38
@w a s d: Ha nem hegytetőn élsz, akkor az első hajtású előnyösebb. Ha nem tudod miért írom, majd télen ülj át egy farmotorosba, pl egy VW Bogárba és megtudod. Kész életveszély, dobálja magát ide-oda. Szegény Bubik is ilyenben végezte télen az úton.
Nehéz István 2013.08.25 12:29:44
@w a s d: A Ferrari a közutakon egy nagy kérdőjel. Még egy mélygarázsból sem tud felkapaszkodni felakadás nélkül az alacsony építése miatt. Csak hencegni szoktak vele, és a butuska csajok megszerzésére alkalmas, de nem napi használatra. Ez a kocsi inkább egy koncepció az autógyártás margóján. Nagyon szép forma, erős motor de inkább a versenyzésre termett kiépített pályára, na meg a romantikus filmekbe.